SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
evo, Rodrigez dade ..
lajkam.
kurvanjski avatar, a
ušao je drogba.. ture - drogba, moglo bi tu svašta bit
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
evo i drugog
kurvanjski avatar, a
..a cuj, odabrao sam taj scenarij, vezan je za grcku i japan gdje mora sad past najmanje tri gola. ako neko od njih misli ic dalje, nema tu igranja obrane vise..
eto, koeficijent 2,2 na kolumbiju, nije lose.
nekako, racunam da mi je ovo s grckom vec proslo, ali urugvaj.. kako ce urugvaj tuc? a nikako, bojim se..
jedino mi ostaje se nadat da ce englezi vise bucat od urugvaja ili da su se napili vecer prije ili da im ovo prvenstvo nije bitno..
ovdje se gadno zakuhalo.. do kraja će sijevat na obe strane....a unda » wrote: ..a cuj, odabrao sam taj scenarij, vezan je za grcku i japan gdje mora sad past najmanje tri gola. ako neko od njih misli ic dalje, nema tu igranja obrane vise..
eto, koeficijent 2,2 na kolumbiju, nije lose.
nekako, racunam da mi je ovo s grckom vec proslo, ali urugvaj.. kako ce urugvaj tuc? a nikako, bojim se..
jedino mi ostaje se nadat da ce englezi vise bucat od urugvaja ili da su se napili vecer prije ili da im ovo prvenstvo nije bitno..
urugvaj, urugvaj..
kaes ti, bit ce tu jos frke?
popije li sad kolubijski golman jos koji gol, ili ako popije viska golova pa ajvorieboni pobijedi, naci ce ga za mjesec dana mrtvog okacenog na vrh kasike nekog bagera koji ce bit na vrh nekog tornja i to s upaljenim motorima ..
..a unda » wrote: kaes ti, bit ce tu jos frke?![]()
popije li sad kolubijski golman jos koji gol, ili ako popije viska golova pa ajvorieboni pobijedi, naci ce ga za mjesec dana mrtvog okacenog na vrh kasike nekog bagera koji ce bit na vrh nekog tornja i to s upaljenim motorima ..![]()
e, al nije kriv.. čoek brani ko lud.. al sijeva li sijeva..
83' u toku..
sad se igra na jedan gol.. drama
86' još jedna neiskorišćena šansa..
jedan kolumbijac se valja.. iskusno, iskusno
prođe minut ni u čemu..
još nisu krenuli
Štima, sve štima...a unda » wrote: ..aj ti to jos malo provjeri i raspitaj se.
lako je na papiru baratat s onim sto se zna, ali u praksi su rezultati malo drugaciji, i sta sad, di ne stima? ..praksa ne stima?
..kako znas? po mitbastersima?MightyMe » wrote: Štima, sve štima.
kad provjeris u praksi, javi..
nije balistika s egzaktnosti jos uvijek na ti..
zasto?
ne znam, mozda i pobijedi urugvaj, ali bio bih nekako pomireniji sa sobom da sam odigrao iks. ili neke golove, nesto, vise ili jednako tri gola, tako nesto..
eto, kolumbija.. a, cuj..ko je gledao higuitu, tesko moze ne navijat za kolumbiju. i uopce te juznoamericke nogomete..
ono, lgbt su nista prema njemu. rodjeni napadac zarobljen u golmanskom tijelu..
nigdje ne mogu nac kako je rukom gadjao gredu svog gola i dodavao se sam sa sobom.
volio bih to opet vidjet, jer vise nisam siguran ni da je to bio higuita, bilo je tamo po tim krajevima jos veselih golmana..
..a unda » wrote: zasto?![]()
ne znam, mozda i pobijedi urugvaj, ali bio bih nekako pomireniji sa sobom da sam odigrao iks. ili neke golove, nesto, vise ili jednako tri gola, tako nesto..![]()
eto, kolumbija.. a, cuj..ko je gledao higuitu, tesko moze ne navijat za kolumbiju. i uopce te juznoamericke nogomete..
nigdje ne mogu nac kako je rukom gadjao gredu svog gola i dodavao se sam sa sobom.
volio bih to opet vidjet, jer vise nisam siguran ni da je to bio higuita, bilo je tamo po tim krajevima jos veselih golmana..
ne znam za to s prečkom, gredom..
ture je umoran, potrošen.. nikakav doprinos.. s njim fit, bilo bi malo drukčije.. no dobro. prošo si
biće bezze kad poslije silnih peripetija dobije urugvaj, a ti onda budeš zavisio od grčke efikasnosti..
Pa nijedan ozbiljniji problem nije rješiv egzaktno...a unda » wrote: ..kako znas? po mitbastersima?![]()
kad provjeris u praksi, javi..
nije balistika s egzaktnosti jos uvijek na ti..
Zato pričamo o aproksimacijama, nekad boljim, nekad lošijim.
Pa holy crap, čak i ovo je živa jebada za riješit egzaktno:

Sican se higuite iz italije '90 u utakmici nokaut faze protiv kameruna, kad je na centru isa driblat nekog kamerunca (milu?), i ovaj mu uze loptu i posalje kolumbiju doma..a unda » wrote: zasto?![]()
ne znam, mozda i pobijedi urugvaj, ali bio bih nekako pomireniji sa sobom da sam odigrao iks. ili neke golove, nesto, vise ili jednako tri gola, tako nesto..![]()
..nisi to vidio? ajoooj.. i to je cini mis e par puta se dodavao..kao ono, da se vidi da to nije bilo slucajno..Zmaj021 » wrote:..
ne znam za to s prečkom, gredom..
a to ce tako i bit, ali nije me briga, sustav mi funkcionira i bit ce najmanje tri gola na toj utakmicu. a, ako ne bude, uvijek postoje neke egzogene, jel, varijable kad sustav postane malo izneredjen, devijantan..biće bezze kad poslije silnih peripetija dobije urugvaj, a ti onda budeš zavisio od grčke efikasnosti..
mislim, ono, sto se toga tice miran sam, ja igram svoju igru, a oni neka s misle..
crtaj ti crtaj.. znas kako ono ide..teoreticar zna kako, ali ga ne ide. prakticar ne zna kako, ali ga ide..MightyMe » wrote:
Pa nijedan ozbiljniji problem nije rješiv egzaktno.
Zato pričamo o aproksimacijama, nekad boljim, nekad lošijim.
Pa holy crap, čak i ovo je živa jebada za riješit egzaktno:
a pa sta. nogomet upravo i vrijedi zato jer ima ljudi poput higuite. to se zove.. ljepota igre.miky0 » wrote:
Sican se higuite iz italije '90 u utakmici nokaut faze protiv kameruna, kad je na centru isa driblat nekog kamerunca (milu?), i ovaj mu uze loptu i posalje kolumbiju doma
-
- Information
-