bojim se da su o tome i iz nekih medicinskih oblasti pričali..a unda » wrote:
a sta ako on u to zaista vjeruje?
mislim, mozda se samo zajebaje, ali ako se prezajebe.. ono, sve to pocinje zajebancijom, pa se onda ufuras..
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
Je, kamerunci itekako dobro znaju da su oni primili 3 gola, a da sno mi primili tek 1, a dali cak 2 brazilcima. Znaju to. I znaju da nemaju sanse proc ovu grupu. I zato bi trebali nama pustit, iz pakosti fifi...a unda » wrote: nismo.
nismo.
nismo.
nije.
jel sluzebno, nesluzbeno ili ustvari?
mecico?.. mecico?? ko ti je radio tu tablicu? to si ti nesto mnozio i zbrajao? ono, imas ti neko svoje prvenstvo?
tako sam i ja nekad ono, iz zajebancije naopako govorio..ono, jete mi se plezik i tako to. i, jebiga, ostalo. i oni meni, kujis.. oni meni sad kazu da je to neka diksleklesija, disfragilija, nako testo..
Svi koji imaju tv, i koji su gledali..a unda » wrote: ..cek, malo..polako. kolko vas je to vidilo? imate udrugu neku, nesto?![]()
aj, bas me zanima, nek se javi ko je to sve vidio.. mozda i neku statistiku izvucem, korelacijicu..
šuti.. to s obrtanjem....a unda » wrote:
tako sam i ja nekad ono, iz zajebancije naopako govorio..ono, jete mi se plezik i tako to. i, jebiga, ostalo. i oni meni, kujis.. oni meni sad kazu da je to neka diksleklesija, disfragilija, nako testo..
davno, davno, sestra i ja smo koristili tj umjesto č i ć.. poslije se jedva vratili u normalu..
edit: obrćem redovno..
neka bude bilo kako, ali neka bude kako ti oces, jelda?miky0 » wrote:
Je, kamerunci itekako dobro znaju da su oni primili 3 gola, a da sno mi primili tek 1, a dali cak 2 brazilcima. Znaju to. I znaju da nemaju sanse proc ovu grupu. I zato bi trebali nama pustit, iz pakosti fifi.
ford je barem nudio izbor jedne boje, ono, znalo se unaprijed.
cuj, a da ti njima posaljes jedan mejl.. sve im fino napisi kao i nama ovdje, ono, dosta je uvjerljivo..
..i jos im napisi d akad ti nesto zajunis da gospe sinjska ne bi to promijenila, e tu ce vec vidjet da protiv sile ne mogu i vjerojatno ce pustit utakmicu..
pazi, ja tvarno imam problem....a unda » wrote:
previše vlage, brinem se za njihove frizure.Zmaj021 » wrote:
užas uslovi.. što nemaju šanse?
loše igraju kad imaju bad hair day
ne znam. trantaču, valjda, sudeći po gugelu.
meni je jedan frajer z čakofca rekel da se to veli tandrdača
Nekako bi se australija-niskozemska trebala narihtat na pobjedu australije. E da je nekako javit niskozemcima kvotu na poraz, svi bi lipo zaradiliZmaj021 » wrote:Grupa B
Australia - Holandija 18:00
(17 - 7,5 - 1,2)
Španija - Čile 21:00
(1,5 - 4,5 - 6,5)
Grupa A
Kamerun - Hrvatska 00:00
(5,75 - 4 - 1,66)
za tu riječ sam čuo u srednjoj, i tada sam mislio da je izmišljena, loša fora.. kad ne lezi vraže..Beau » wrote: ne znam. trantaču, valjda, sudeći po gugelu.
meni je jedan frajer z čakofca rekel da se to veli tandrdača
do mene je došla kao trantača - najduža picina dlaka
tako i jaZmaj021 » wrote:
za tu riječ sam čuo u srednjoj, i tada sam mislio da je izmišljena, loša fora.. kad ne lezi vraže..![]()
malo poslije srednje škole sam čula za nju.
dugo smo se zajebavali s tom riječi. sjećam se, jedan mi je frend čak poslao razglednicu s mora, selotejpom na nju zalijepio dlačicu i napisao: ovo je tandrdača
al dugo sam bila uvjerena da je riječ izmišljena, da ne postoji
miki će si danas počupat sve dlake od mukekarambol » wrote:Vi niste normalni. Picine dlake, kovrčanje, bad hair day, bla, bla....![]()
Miky jedini ozbiljan ovdje i ontopičan...
-
- Information
-