ja bih se više plašio vatikanske veze.. kanala.. ugovor je ugovor..miky0 » wrote:
Onda bi se zoki javija, i reka bi da svoje misto ustupamo domacinima, jer su ga lipo ugostili
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
a ko to zna ko bi isao dalje. ko zna? fifa zna.Euklid » wrote: Ma dobro... nece niko.
Al zamisli bar... sutra 2:2, onda Kamerun tuce Brazil 1:0 a mi Mehiko 2:0. Ko bi tu iso dalje? Ko?
a zamisli, poniste se sve utaklmice i hrvatska se proglasi prvakom. cak i za to postoje teoretske sanse, cak i za to.
vi ste, gospođo, zalutali
to vam je drugi pdf, desno
edit: evo vam rupčić..
sta ce ti strim, sve je vec gotovo. skoro.
jos samo trebamo sutra izgubit i jos da nijemci ne idu dalje.. ono, nikad bolje terapije u povijesti..
-
visekratni klon
Nervira me kad buče, a ja ne znam zašto. Moram imat kontrolu...a unda » wrote: sta ce ti strim, sve je vec gotovo. skoro.
jos samo trebamo sutra izgubit i jos da nijemci ne idu dalje.. ono, nikad bolje terapije u povijesti..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Pa da... cak i za to... kao i da hrvatski bdp za vrijeme ove vlade zavrsi u plusu...a unda wrote: a ko to zna ko bi isao dalje. ko zna? fifa zna.
a zamisli, poniste se sve utaklmice i hrvatska se proglasi prvakom. cak i za to postoje teoretske sanse, cak i za to.
U teoriji je sve moguce...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Mislim da vam kolega Zmaj dobro govori, poštovana gospo. Iako, nisam siguran da će vam na tom desnom pdf-u precizno instruirati oko problema koje uzrokuje naša matična zvijezda svojim magnetnim smetnjama. Protuberance su dosta krhke i samožive te ih je nemoguće usmjeriti drugamo, a ne bi me začudilo da ih je sam gospodin ravnatelj na neki sebi svojsven način izazvao zbog osobnih probitaka i vlastite mistifikacije.
Kao što vidite to ide nauštrb korisnicima...
Nego, jesi li ikada igrala loto?
A majke ti...sta ti sad nije jasno? Jesno li mi primili tek jedan gol od brazila, a dali cak dva, i da smo neslubeno tu utakmicu pobjedili 2:1? Jesmo. Jeli mehiko ustvari dobija kamerun 3:0? Je. Jesu li sad mehiko i brazil ostali 0:0? Jesu...a unda » wrote: e, pa sad bi sudac mogao pamtit jedan njima, a nijedan nama, kad smo vec kod te tvoje matematike ili sta li je vec..
koliko si ti uopce ima iz matematike? ma jel si ti ikad uopce i imao matematiku? ili se to racunalo pod likovni.
Tablica:
1. Mecico 2 1 1 0 3:0 4pts
2. Hrvatska 1 1 0 0 2:1 3pts
3. Brazil 2 0 1 1 1:2 0pts
4. Kamerun 1 0 0 1 0:3 0pts
I dalje tvrdis da kamerun ima vece sanse od nas?
izgleda da sad igraju rusi i korejci. do jucer nisam ni zanmo da su rusi na svjetskom prvenstvu.
a evo, sad sam kao nesto, ono, kao u magli se sjecam da sam vec cuo da im je trener..fabio kapelo. koja kombinacija.
ko zna, mozda rusi daleko doguraju.
o ovome je hoking pričomiky0 » wrote:
A majke ti...sta ti sad nije jasno? Jesno li mi primili tek jedan gol od brazila, a dali cak dva, i da smo neslubeno tu utakmicu pobjedili 2:1? Jesmo. Jeli mehiko ustvari dobija kamerun 3:0? Je. Jesu li sad mehiko i brazil ostali 0:0? Jesu.
Tablica:
nismo.miky0 » wrote:
A majke ti...sta ti sad nije jasno? Jesno li mi primili tek jedan gol od brazila,..
nismo...a dali cak dva
nismo..., i da smo neslubeno tu utakmicu pobjedili 2:1? Jesmo.
nije.Jeli mehiko ustvari dobija kamerun 3:0? Je.
jel sluzebno, nesluzbeno ili ustvari?Jesu li sad mehiko i brazil ostali 0:0? Jesu.
mecico?.. mecico?? ko ti je radio tu tablicu? to si ti nesto mnozio i zbrajao? ono, imas ti neko svoje prvenstvo?Tablica:
čuj jedno....a unda » wrote:
mecico?.. mecico?? ko ti ej radio tu tablicu? to si ti nesto mnoszio i zbrajao? ono, imas ti neko svoje prvenstvo?
..cek, malo..polako. kolko vas je to vidilo? imate udrugu neku, nesto?miky0 » wrote:
Nije to paralelni svemir. To je ono sto se dogodilo. Sasvim je druga stvar sto fifa i suci malo drugcije racunaju ono sto smo svi vidili
aj, bas me zanima, nek se javi ko je to sve vidio.. mozda i neku statistiku izvucem, korelacijicu..
-
- Information
-