je, mogao si u potpis stavit i da je strapanje dronjarenje..
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
polako, dok savladam ove dvije riječi....a unda » wrote: je, mogao si u potpis stavit i ta je strapanje dronjarenje..
sad će eksača odiksat na ponuđenu kvotu
-
visekratni klon
stavljam 60 lipa na to da ćeš odustat, ako pogodiš..a unda » wrote: .. a ja kvotu sto da necu odustat..
-
visekratni klon
Ne znam ni ja vratit gmail, tj. već je gotov odavno, ali nisam znala, preteška pitanja jebo ih, da ne kažem da one kalendare i aplikacije ne koristim i onda me pitaju od kojeg mj sam ih počela koristiti i ne daju mi dalje bez odgovora.
ima bosne, ima bosne!!!visekratni klon » wrote:
Ne znam ni ja vratit gmail, tj. već je gotov odavno, ali nisam znala, preteška pitanja jebo ih, da ne kažem da one kalendare i aplikacije ne koristim i onda me pitaju od kojeg mj sam ih počela koristiti i ne daju mi dalje bez odgovora.
-
visekratni klon
mislim da toima snažan regionalni karakter kad se tumače takvih pojmovi...glondža i trantača su u zagorju jedno, a malo dalje su već obogaćene blažim ili grubljim tumačenjem...Zmaj021 » wrote:ženske, za malo.. al na dobrom ste tragu
idem po grickalice i skaj kolu za gledat ove zapaljive južnjake iz amerike..
sad me strasite, ne znam ni ja sva ta pitanja. il to dzimejl svako malo ima neki test?visekratni klon » wrote:
-
visekratni klon
Nemoj ga namjerno brisati i sve će biti ok...a unda » wrote: sad me strasite, ne znam ni ja sva ta pitanja. il to dzimejl svako malo ima neki test?
Ako te ne napadnu mehikanci.
bojim se da smo u rekurziji bez izlaznog kriterija..a unda » wrote: ..pa, ok, kako os, to je tvoj problem. ja tebe nisam nagovarao da odustanes.. sta se ti meni sad osvecujes i inatis?![]()
Chapo Guzman...
Ubili bi ga tu od zajebancije...
sta da ne brisem namjerno? dzimejl? kako obrisat dzimejl? aj, kako, kako..?
-
- Information
-