Nego, imam blagi osjećaj za filing kako će Brazil - Meksiko biti pljuga od utakmice...
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
-
visekratni klon
To je Oliver onoj Muti rekao da je štraca.
Euklid » wrote:
Ne smije, jesi me čuo ne smi je
Njih sam odigrao 6+ i na zaseban listić, koeficijent 9...
Ajmo Neymar, ajmo Hulk, ajmo Fred... svako po 2 u gajbu... ak nećete vi zabit će dos Santos...
sve zavisi..ako slucajno mehikanci daju dva gola, ovi ce dat jos najmanje cetri.
ali, u nekakvim su kao prijateljskim odnosima brazilci i mehikanci, rijetko je tu bilo velikih rezultata.
ali, eto, tri bi gola trebala past sigurno (ok, osim ako ne bude 1:0 ili 2:0) i, kazem, uz malo srece, tamo amo, trci lazi, mogla bi jos tri i onda drz ne daj nekako jos jednog neko da uvali..
to su ti juznoamerikanci, latinoamerikanci, ili rastezu balun do besvjesti, nabijaju, utakmice tipa urugvaj paragvaj.. ili im nesto sune u glavu i pet sest komada padne na utakmici u cas, ne znas sam ni kako ni zasto ni cemu..
ma unda meni valja priče..Margarita » wrote: I za izraubanu žensku se kaže da je štraca.
ka dječak, jednom sam bio kod tetka u splitu, i.. starija sestra i on su me nagovarali da idem pitat u radnju da nemaju drek-paštetu, kao to je nešto super, brzo se razgrabi i te fore..
Tko zna kaj je glondža?Zmaj021 » wrote:
ma unda meni valja priče..
ka dječak, jednom sam bio kod tetka u splitu, i.. starija sestra i on su me nagovarali da idem pitat u radnju da nemaju drek-paštetu, kao to je nešto super, brzo se razgrabi i te fore..
trantača, kolko znam.. možda je i koji samoglasnik progutan, dou
..e, ali se ne kaze da je dronjak.Margarita » wrote: I za izraubanu žensku se kaže da je štraca.
-
visekratni klon
Jebate, sjatili se navijači, ono, muškarci i pričaju o štracama na temi o nogometu.

..zato jer ne znaju sta znaci strapat, eto..visekratni klon » wrote:Jebate, sjatili se navijači, ono, muškarci i pričaju o štracama na temi o nogometu.![]()
-
visekratni klon
Štrapanje je ono kad ulaziš u ladno more, a neka kurba te poštrapa i onda vrištiš...a unda » wrote: ..zato jer ne znaju sta znaci strapat, eto..
Ono što radiš na štramcu...a unda » wrote: ..zato jer ne znaju sta znaci strapat, eto..
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..e, to, neka straca te postrapa..visekratni klon » wrote:
Štrapanje je ono kad ulaziš u ladno more, a neka kurba te poštrapa i onda vrištiš.
ono, u stanju sam ubit kad me tako neko postrapa.. ono, ubit. ne doduse namjerno, nego refleksno. isto kao kad me neko ide skakljat iza ledja, refleks jebiga, ruka mi sama idje, sad ako se to desi dok rezem kruh npr, a jebi ga..
-
visekratni klon
to sam naučio, tj. nisam, zato sam zapisao u potpis, tj. potpisao..a unda » wrote: ..e, to, neka straca te postrapa..
-
visekratni klon
Problem je u dijakritikama. Zvuči kao strap on.
dajem kvotu 10 da nećeš pogodit
-
- Information
-