Sanjarica - ovdje tumačimo naše i vaše snove

Znanost kakvu u potaji priželjkujete
visekratni klon

Post 06 May 2014, 04:00

Sjarel » wrote:A dabro, ako ništa ne pomogne, čujem da zemlja izvuče sve upale. :zubo:

A i tko zna kojeg biskupa. :D Ja za ovog danas prvi put čuh. :o Pojma nemam od kud ti to palo na pamet. Negdje potajno čitaš o crkvi... :E
Je da, grobna. :mama: Sotono. :durica:

Da, to je fenomen. To me unda zacoprao. Jesam pričala o crkvi tamo na onom topiku na žk, ali brate mili, nikad čula za ovog, to je neka poruka ko zna otkud, podsvjesna. I šta to znači, štaaa? :mama:

visekratni klon

Post 06 May 2014, 04:01

http://www.imenik.hr/imenik/g/telefonsk ... C4%87.html

Ali nema nijedan frano. Tražim nešto osim biskupa. Nešto to znači. Ja nikad ne pamtim ime i prezime popoku.
Ima, ima, ima!!!!! Aj ga zovi.
visekratni klon

Post 06 May 2014, 04:03

Ovo je neki propali poduzetnik, ranit ću se. :rofl: http://www.fininfo.hr/Poduzece/Pregled/ ... aljno/9541
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 06 May 2014, 04:04

A slušaj, u najmanju ruku, ako stvarno nisi čula za tog biskupa to da na ovaj ili onaj način postoji štogod nadnaravno... :giggle:
visekratni klon » wrote:http://www.imenik.hr/imenik/g/telefonsk ... C4%87.html

Ali nema nijedan frano. Tražim nešto osim biskupa. Nešto to znači. Ja nikad ne pamtim ime i prezime popoku.
Ima, ima, ima!!!!! Aj ga zovi.
I da kažem da imam jednu gangrenoznu kojoj bi trebalo dati posljednju pomast... :no: :zubo:
visekratni klon

Post 06 May 2014, 04:05

Sjarel » wrote:A slušaj, u najmanju ruku, ako stvarno nisi čula za tog biskupa to da na ovaj ili onaj način postoji štogod nadnaravno... :giggle:

I da kažem da imam jednu gangrenoznu kojoj bi trebalo dati posljednju pomast... :no: :zubo:
Dabogda tebe pomazao, perverznjačino. :azdaja:

Biž, nije to, nešto drugo je. Ima i neki prevoditelj, ali taj je Franjo i ima još jedno prezime.
Karlinjo

Post 06 May 2014, 04:07

Ne znam, sve mi se čini, da bi taj Frano mogao, što se tebe tiče imati Odgovore... :D
visekratni klon

Post 06 May 2014, 04:07

[splitski biskup Filip Franjo Nakić rođen 13. listopada 1837. u Silbi, odgojen u Zadru :horor:
Karlinjo

Post 06 May 2014, 04:10

visekratni klon » wrote:[splitski biskup Filip Franjo Nakić rođen 13. listopada 1837. u Silbi, odgojen u Zadru :horor:
:xlux: upoznala si biskupa. :D Je da je pokojni, al' Bože moj, štaš sad. :D

Možda ti hoće reći da potražiš nešto njegovo. Ako ga noćas ponovno vidiš, nemoj ga napadat za NDH, vidiš da je umro 1910. :o
visekratni klon

Post 06 May 2014, 04:11

:rofl: :rofl: :rofl:

al ovaj je bio mlad i zgodan lik i kupovao je krevet na silvestrovo navečer. madrac. jel to ono nije žena za mudraca...? :o šta mi oće poručit? doduše, ravnatelj bolnice se preziva nakić, da neću ja u bolnicu? :zubo:
Karlinjo

Post 06 May 2014, 04:14

More bit u raju ne izdaju ležajeve, pa se tu i tamo vrate po novi. :o
visekratni klon

Post 06 May 2014, 04:16

Neki opaki bio:

O tom piše don Frane Bulić
nadbiskupu Stadleru da ga njegov biskup Nakić već
„tri godine popriko gleda“, jer misli kako je on to radio sve na svoju ruku i da je biskup pisao protiv njega u Rim.

Biskup Nakić
„od 3 godine ljut je proti meni zbog ovih pitanja, te čujem konfidencijalno od O. Ivančića, da je proti meni pisao u Rim odnosno na glagolicu, kao da sam ja naprtio sam na se ovaj posao, a ne ga drugi naprtili na moja ledja, koja bi se radje uprtila u još težu arheologiju.
Karlinjo

Post 06 May 2014, 04:18

Od kud ti to? Tražim, a nema. :o
visekratni klon

Post 06 May 2014, 04:19

Sjarel » wrote:Od kud ti to? Tražim, a nema. :o
http://www.franjevci-split.hr/pdf/59_jurisic.pdf

Možda je tebi slao poruku preko mene. :xlux: Ti voliš ote baštine.
Karlinjo

Post 06 May 2014, 04:22

Pa ovaj sad, ja doduše volim otu baštinu, nešto sam i gledao po tome i tako to, al' postoje ljudi koji je vole i više od mene. :o Biskup Nakić je baš pravi zajebant. :zubo:

Nisam vidio ovaj članak... čitat ćemo to sutra, odnosno danas ujutro oko 18 sati. :zubo:
visekratni klon

Post 06 May 2014, 04:27

Sjarel » wrote:Pa ovaj sad, ja doduše volim otu baštinu, nešto sam i gledao po tome i tako to, al' postoje ljudi koji je vole i više od mene. :o Biskup Nakić je baš pravi zajebant. :zubo:

Nisam vidio ovaj članak... čitat ćemo to sutra, odnosno danas ujutro oko 18 sati. :zubo:
Da, al neću ja to starog. Nosi ga, odnesi ga od mene. :mama:

Idem gledat Devious Maids i zaspat. Ptice kriče ko sumanute, mrzim ih. A ako stavim čepiće, neće me ništa probudit do 18.

Koju bolesnu brojku imam postova. 4888.
Karlinjo

Post 06 May 2014, 04:29

visekratni klon » wrote: Da, al neću ja to starog. Nosi ga, odnesi ga od mene. :mama:
Neću ja ništa nosit. :o

Noćas ako vidiš biskupa budi pristojna pred njim i tako to. :o Puno mi ga pozdravi i reci da je baš lipo da se javio. :D
Idem gledat Devious Maids i zaspat. Ptice kriče ko sumanute, mrzim ih. A ako stavim čepiće, neće me ništa probudit do 18.
Ajde... idem i ja spat. Laku noć. :w
visekratni klon

Post 06 May 2014, 04:31

Doći će on u tvoj san. :Pop:
Pa si vi popričajte.

Noć. :w
Splenda

Post 06 May 2014, 17:29

visekratni klon » wrote:
http://www.franjevci-split.hr/pdf/59_jurisic.pdf

Možda je tebi slao poruku preko mene. :xlux: Ti voliš ote baštine.
Da su blagopokojni Sluga Božji Josip...

:cerek: :rofl: :rofl: :rofl:
Splenda

Post 18 May 2014, 15:18

sanjala sam da jedan dečko iz osnovne slavi rođendan i da sam na toj proslavi.

u stvarnosti je to uvijek bilo super, on je imao najzabavnije rođendane od svih rođendana na kojima sam ikad bila. mama mu je super, uvijek je i sve ukrasila i hrpu toga složila za jesti, i pustila djecu da skaču, puštaju preglasno glazbu, trče po kući i zabavljaju se. :cerek:

i mislim si ja sad, zašto sam to sanjala. kud sam se toga sjetila. onda mi sinulo da možda nema veze tema sna, nego da je ime tog dečka ključ. poruka: xy= dobra zabava i ugodni sati. :facepalm: :rofl:
Margarita

Post 22 May 2014, 20:59

Oteli su me na nekakvom makadamskom putu. I još neku osobu, mušku, meni nepoznatu. Pokušali smo pobjeći, i onda su tom liku odrezali nogu i natjerali ga da je pojede. Bio je sav izmasakriran, užasni urlici, i mislila sam kako je grozno što nema kakvu oštricu kod sebe da se ubije. Odveli su me u neku vrstu gladijatorskog kazališta. Uz kralja tiranina koji nas je oteo, sjedila je još krvoločnja kraljica. Gledala me opako. Ovi iz loža su iz zafrkancije bacali sjekire, jedna je efikasno raspolovila glavu gledatelja u parteru što je izazvalo sveopće veselje. Šmugnula sam u parkić ali je kralj došao za mnom i zaprijetio mi da mi ni slučajno ne padne na pamet pokušati se domoći tramvaja. Nije bilo druge pa sam htjela igrati na šarm. Onako musava, odrpana, čupava, neuspješno sam se počešljala prstima, zatreptala i rekla - pa nećeš me valjda ubiti. Na što je odgovorio - ja ne, i nacerio se. Vratio me na pozornicu. Onda je došao ogroman grmalj. Dali su nam pištolje za dvoboj. Pucala sam ali kako sam bila pola metra niža, metak je išao odozdo i samo mu okrznuo nos. Nikako nisam uspijevala ponovo povući okidač, bilo je preteško i nije išlo ma koliko sam stiskala. Grmalj me zgrabio za vrat i pištolj pritisnuo na rebra (još me boli kad se sjetim). Nisam više ništa mogla napraviti. Vrisnula sam - ne želim umrijeti. I probudila se.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
karambol

Post 22 May 2014, 21:09

Kako dobar scenarij za strip... :D
Nenia Salonitana

Post 09 Jun 2014, 00:00

sanjala sam prijateljicu s kojom više nisam u kontaktu. bile smo na putovanju. slučajno se srele. izbjegavala me pozdraviti, dozivala sam ju nekoliko puta. kad me nije mogla izbjeći, nešto je neodređeno odgovorila kad sam pokušavala razgovarati s njom. djelovala je nesretno. onda sam uočila nešto čudno. imala je maramu oko glave. prešla je na islam.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 09 Jun 2014, 10:17

Margarita » wrote:Oteli su me na nekakvom makadamskom putu. I još neku osobu, mušku, meni nepoznatu. Pokušali smo pobjeći, i onda su tom liku odrezali nogu i natjerali ga da je pojede. Bio je sav izmasakriran, užasni urlici, i mislila sam kako je grozno što nema kakvu oštricu kod sebe da se ubije. Odveli su me u neku vrstu gladijatorskog kazališta. Uz kralja tiranina koji nas je oteo, sjedila je još krvoločnja kraljica. Gledala me opako. Ovi iz loža su iz zafrkancije bacali sjekire, jedna je efikasno raspolovila glavu gledatelja u parteru što je izazvalo sveopće veselje. Šmugnula sam u parkić ali je kralj došao za mnom i zaprijetio mi da mi ni slučajno ne padne na pamet pokušati se domoći tramvaja. Nije bilo druge pa sam htjela igrati na šarm. Onako musava, odrpana, čupava, neuspješno sam se počešljala prstima, zatreptala i rekla - pa nećeš me valjda ubiti. Na što je odgovorio - ja ne, i nacerio se. Vratio me na pozornicu. Onda je došao ogroman grmalj. Dali su nam pištolje za dvoboj. Pucala sam ali kako sam bila pola metra niža, metak je išao odozdo i samo mu okrznuo nos. Nikako nisam uspijevala ponovo povući okidač, bilo je preteško i nije išlo ma koliko sam stiskala. Grmalj me zgrabio za vrat i pištolj pritisnuo na rebra (još me boli kad se sjetim). Nisam više ništa mogla napraviti. Vrisnula sam - ne želim umrijeti. I probudila se.
Tek sad procitah ovo, bas kako karambol rece, napisi scenarij za horor film :S
Nenia Salonitana

Post 16 Jun 2014, 13:54

sanjala sam da sam bila kod kozmetičarke na depilaciji nogu. kad sam došla doma, vidjela sam da je to traljavo napravljeno. išla sam se buniti, i u snu bunđija :zubo:.

rekla sam joj nek prizna da to nije dobro napravljeno, ne tražim povrat novca, samo neka bude čovjek. nije htjela.

onda sam tražila da razgovaram s njenom šeficom. ne sjećam se dalje.
Beau

Post 24 Jul 2014, 09:12

sanjala sam mirzu noćas. alicu :o
izgledala je točno kako i izgleda u stvarnosti. volim to, a ne kad izgled nema veze s osobom.
bilo je tako stvarno nekako.
sjedile smo u nekom nepoznatom kafiću i pričale. ne sjećam se više o čemu, al sjećam se da mi je bilo baš lipo :o
  • Information