banaj? sta banaj?Zmaj021 » wrote:
па то.. бар ти знаш вапај 4с :Д
ne znam za vapaj cetri c. meni je to uvijek izgledalo kao ono, op art heraldicki neki koji ustvari oblikuje kriz..
banaj? sta banaj?Zmaj021 » wrote:
па то.. бар ти знаш вапај 4с :Д
Pa da, nije aristokratska, vidiš kako zapali raju. Zapleli ste se na nogometu gore nego na bilo kakvoj politici. Jesu nas pokrali ili nisu, tko je Hrvat a tko izdajnik, tko je loše igrao, a tko se poslije prvenstva može bolje prodat...a unda » wrote: ..a da? aristokratska? ne znam bas kako je zamisljena ili pocela, ali je ubrzo postala ono, pauperska, daleko od aristokracije. ono, nizi slojevi i to..
osim toga to je kontaktna igra, a nisam bas siguran da tu ima nekog aristokratskog stiha. mozda jedino kontakt u polu priznaju, tako nesto.
tenis je npr prava engleska aristokratska igra, beskontaktna, zen cisti..
jest, al mozgovi su tome dali drugo značenje..a unda » wrote: banaj? sta banaj?..papaj? sta da papam? ..aa, vapaj, vapaj jebiga..
ne znam za vapaj cetri c. meni je to uvijek izgledalo kao ono, op art heraldicki neki koji ustvari oblikuje kriz..
di sam se ja zapleo? pokrali ne pokrali, meni je isti kua.Pero » wrote: Pa da, nije aristokratska, vidiš kako zapali raju. Zapleli ste se na nogometu gore nego na bilo kakvoj politici. Jesu nas pokrali ili nisu, tko je Hrvat a tko izdajnik, tko je loše igrao, a tko se poslije prvenstva može bolje prodat.
Evo ga.Zmaj021 wrote:
баш сам си скоро пребројавао зрнца.. 62.5 % србин, 25% хрват, 12.5 % јевреј.. преостало - чоек :Д
A napisat za mikya i mene da podrzavamo Markicku moze samo neko ko mrzi Hrvatsku.Zmaj021 wrote:
a jest.. ti i miki ste najsumnjiviji.. mislim, podržavat markićku može samo veeeliki neprijatelj
A zašto? Mislim zašto ti je stalo? Da treba navijat protiv Hrvatske? Što misliš time popravit?..a unda » wrote: a to da treba na mundijalu navijat protiv hrvatske, a treba jebiga. protiv zla se treba borit bilo kako.. nema tu nikakvog zaplitanja.
viewtopic.php?f=6&t=2333Euklid » wrote:
A napisat za mikya i mene da podrzavamo Markicku moze samo neko ko mrzi Hrvatsku.
Ili Srbin...
šta ti je moć činjenica.. ni ddos napad ga ne bi skino s neta ovako brzo
..svasta mislim time popravit.Pero » wrote: A zašto? Mislim zašto ti je stalo? Da treba navijat protiv Hrvatske? Što misliš time popravit?
Šta? Biti za promjenu nakaradnog izbornog sustava znači podržavati Markićku i njene srednjovjekovne stavove?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests