ne samo da su veliko trziste, nego ocito jedino trziste..Pero » wrote: Ti koji ti idu na živce su tržište. Očito dovoljno veliko da zadovolji prohtjeve cijele mašinerije i tih 11 dečkića na terenu. Panem et circenses. Ne mora nužno ni oboje niti istovremeno.
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
Pa ti bi odvojio jedno od drugog?..a unda » wrote:
Aj dobro. Možda plaćaju na karticu.Pero » wrote: Ti koji ti idu na živce su tržište. Očito dovoljno veliko da zadovolji prohtjeve cijele mašinerije i tih 11 dečkića na terenu. Panem et circenses. Ne mora nužno ni oboje niti istovremeno.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
visekratni klon
..a opet, mozda bolje da mehiko pobijedi danas. i neka onda izvuce barem nerijeseno protiv hrvatske i protiv brazila ili da tuce hrvatsku, onda ide dalje.
ok, ako kamerun tuce sve onda kamerun ide dalje. i brazil.
ne znam, nekako mi je mehiko blizi brazilu nego ostale zemlje. mozda bi bilo najbolje za biznis da dalje idu brazil i mehiko..
tu su i meksicki ti karteli, sta li su vec.. ja bi sucu koji ce sudit mehiku protiv hrvatske dao ponudu koju ne moze odbit..
ok, ako kamerun tuce sve onda kamerun ide dalje. i brazil.
ne znam, nekako mi je mehiko blizi brazilu nego ostale zemlje. mozda bi bilo najbolje za biznis da dalje idu brazil i mehiko..
tu su i meksicki ti karteli, sta li su vec.. ja bi sucu koji ce sudit mehiku protiv hrvatske dao ponudu koju ne moze odbit..
Dobro je ako o njoj ne procitamo na crnoj kronici
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
O, sunce ti jebem, taman sam se riješio jedne napasti kad evo druge...Zekoslawa » wrote: Navijački šampon, a kakav drugi?![]()
Nego... Sjeća se tko ovoga? Držao sam ja njega, držao je on mene. Onda sam se ja htio osloboditi, on me držao i dalje, pa sam pao...
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a da? aristokratska? ne znam bas kako je zamisljena ili pocela, ali je ubrzo postala ono, pauperska, daleko od aristokracije. ono, nizi slojevi i to..Pero » wrote: Pa ti bi odvojio jedno od drugog?Nogomet je aristokratska engleska igra, samo se s vremenom malo iskvarila.
osim toga to je kontaktna igra, a nisam bas siguran da tu ima nekog aristokratskog stiha. mozda jedino kontakt u polu priznaju, tako nesto.
tenis je npr prava engleska aristokratska igra, beskontaktna, zen cisti..
-
visekratni klon
-
- Information
-