..pazi sta zelis, mozda ti se ostvari..
meni jos tu nije sve kristalno jasno.
..pazi sta zelis, mozda ti se ostvari..
Ne znam, ja ne rezoniram baš glavom kad je zoki u pitanju.
pusti ti to, ako je tu kvestus po srijedi, nemam bas milosti. a opet, s druge strane, s kim je to linic zaigrao, nisu ni tu cista posla. cim se u blizini spomene neki sinovcic ili neka drva, sumarije, hrvatske sume, necu rec da znam koja je ura, ali falit cu plus minus dvajst minuta..visekratni klon » wrote:
Ne znam, ja ne rezoniram baš glavom kad je zoki u pitanju.Meni je on onako baš seksi, posebno što okolo radi neprijatelje, volim ljude koji nemaju dobar marketing i ne boje se zamjerit.
Ne znam, ja ga otpisujem jedino ako lema ženu...a unda » wrote: pusti ti to, ako je tu kvestus po srijedi, nemam bas milosti. a opet, s druge strane, s kim je to linic zaigrao, nisu ni tu cista posla. cim se u blizini spomene neki sinovcic ili neka drva, sumarije, hrvatske sume, necu rec da znam koja je ura, ali falit cu plus minus dvajst minuta..
koja splendina tema, sta? ne pise koja joj je tema. nista ne razumijem..
Ma sta onda fali menivisekratni klon » wrote:
Ne znam, ja ne rezoniram baš glavom kad je zoki u pitanju.Meni je on onako baš seksi, posebno što okolo radi neprijatelje, volim ljude koji nemaju dobar marketing i ne boje se zamjerit.
sto je vise kleveta i lazi, milanovic ti je drazi?visekratni klon » wrote:
Ne znam, ja ga otpisujem jedino ako lema ženu.![]()
Pa ti čitaš il zijevaš? Ukop. Ukop, jebate. Tema joj je ukop.
A nije to isto.
Nah, samo znam kako je to kad najebeš jer kažeš nekom što ga ide. Pa tako više puta. A lignje se izvuku...a unda wrote:
sto je vise kleveta i lazi, milanovic ti je drazi?
ukop? ja sam mislio da je to figurativno. pa sta ona to studira? mrtvacki menadment? jel to njavrina skola?![]()
Ja bi bija bolji premijer od njega garantvisekratni klon » wrote:
A nije to isto.![]()
Nah, samo znam kako je to kad najebeš jer kažeš nekom što ga ide. Pa tako više puta. A lignje se izvuku.![]()
A i napet mi je otkad mi je uživo pružio ruku u kožnoj jakni. I tako.Moj bivši ga je mrzio jer su išli u školu zajedno i jer mi je Zoki očito bio napetiji.
![]()
Je, figurativno.Jučer listam onaj storybook koji sam kupila u naletu 'prešaltavanje mozga na pašu' logike ove zime i naiđem na Đurinog sina, majketimile, mladi i uspješni menadžeri. Ono časopis za zlatnu mladež. I bolkovića i veljaču.
kad vidis njavrinu facu, odmah ti je jasni kakav trebas bit za postat kod nas uspjesan.visekratni klon » wrote:
A nije to isto.![]()
Nah, samo znam kako je to kad najebeš jer kažeš nekom što ga ide. Pa tako više puta. A lignje se izvuku.![]()
A i napet mi je otkad mi je uživo pružio ruku u kožnoj jakni. I tako.Moj bivši ga je mrzio jer su išli u školu zajedno i jer mi je Zoki očito bio napetiji.
![]()
Je, figurativno.Jučer listam onaj storybook koji sam kupila u naletu 'prešaltavanje mozga na pašu' logike ove zime i naiđem na Đurinog sina, majketimile, mladi i uspješni menadžeri. Ono časopis za zlatnu mladež. I bolkovića i veljaču.
Pernara bih najradije nogom u jaja pa ako dođe na vlast, znam se i ja tući, a on djeluje tako, više fizički tip.miky0 » wrote:
Ja bi bija bolji premijer od njega garantsigurno i jace stiscem ruku pri upoznavanju od njega, i kad pernar jednog dana preuzme vlast, nemoj nikad rec da si se ikad rukovala s njim, da ne najebes
I onda vele da časopisi opuštaju. Zgadilo mi sve...a unda » wrote: kad vidis njavrinu facu, odmah ti je jasni kakav trebas bit za postat kod nas uspjesan.
i za imat sina koji ce postat.. sta ono, dekan? u milanu je cak zavrsio faks.. a sve zaludu. cacina je to skola..
180, 86 kg, duza crna kosa do ramena, uglavnom neobrijan. Tebe volim zajebavat ovdi, ne euklidavisekratni klon » wrote:
Pernara bih najradije nogom u jaja pa ako dođe na vlast, znam se i ja tući, a on djeluje tako, više fizički tip.![]()
Jesi visok i imaš li kose (ne računam zaliske i natruhe)? Mada, nije to to.A i nisam ja euklid, on se onako više pali na tvoje ideje.
miky0 » wrote:
180, 86 kg, duza crna kosa do ramena, uglavnom neobrijan. Tebe volim zajebavat ovdi, ne euklida

Za fetiš dobro. Volim kosu. Jedini ajd može proć napet ćelavac je stanković. inače jako ne volim ćelave tipove, kao partnere jel, ono užas. nadam se da neću na kraju po dobroj staroj nikad ne reci nikad završit s ćelavim.
To ti tako ide...moja sestra, a ortodoksni ljevicar ka ja, udala se za ustasu, celavogvisekratni klon » wrote:
Za fetiš dobro. Volim kosu. Jedini ajd može proć napet ćelavac je stanković. inače jako ne volim ćelave tipove, kao partnere jel, ono užas. nadam se da neću na kraju po dobroj staroj nikad ne reci nikad završit s ćelavim.
Meni je baba još davno rekla da sam mrtva za nju ako se udam za ustašu. Tad mi se sviđao ustašić, davno bilo.miky0 » wrote:
To ti tako ide...moja sestra, a ortodoksni ljevicar ka ja, udala se za ustasu, celavog
Ali to valja gledat s vedrije strane...uopce ti se nebi bilo lose udat za ustasu, jerbo bi vam dica bila normalnavisekratni klon » wrote:
Meni je baba još davno rekla da sam mrtva za nju ako se udam za ustašu. Tad mi se sviđao ustašić, davno bilo.Al generalni skor mi je ok, dva lijeva, jedan umjreno desni koji je nakon prekida ošao u tri pičke materine s crnokošuljašima. Nekad mislim da sam ga ja gurnula u pičku materinu.
![]()
Livo, desno, sredina.visekratni klon » wrote:Kako normalna?
Najgora je sredina.miky0 » wrote:
Livo, desno, sredina.
Samo livo (nenormalan), samo desno (nenormalan), sredina (normalan)
Zoki za se kaze da je sredina
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests