O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 29 May 2014, 14:16

..a unda » wrote: ..siva eminencija i realna vlada hrvatske trenutno nije bitna. di ti se zuri? korak po korak, doce se do kaptola ako se nastavi vako intezivno kako je linic poceo. :kokice:
Znači promjenilo ti se mišljenje o važnosti Linića :o Ima ono nešto mjeseci kad je tek smjenjen odnosno kad se uskomešalo to oko njega pa si zvučao kao da Linić nije relevantan... :o a Milanović vodi stotine bitaka i još ga taj maltretira.... :kokice: Dobro, nebitno sad Linić, al' zvučao si kao da je Milanović, koliko može, odličan... odnosno nisi imao sumnje u njega, nego eto takav je trenutak i ne može sve, a bi da može, bi on, stvarno bi... :o

Ukratko, blebećem, htjedoh reći, kaži te svoje skepse prije... da vidimo koliko je dobro baždarena tvoja analitika... :kokice:
mislim, ono.. mene ce pogodit porez na nekretnine.. :D
Mislim da bi i ja mogao morati plaćati porez što je duh zauzeo tijelo... doduše, to mi je prva nekretnina pa možda ima neki popust. :o :rofl:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 29 May 2014, 14:19

Image

:zubo: :D
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 29 May 2014, 14:29

..a unda » wrote: ..pa udar neki jest. sumnjam da ce josipovic trazit ostavku milanovica. tj, zavisi za koju stranu misli da ce ce ga podrzat. nekako mislim da je on milanovicev kadar i dogovor. moghuce je da mu okrene ledja, u politici je to normalno, ali ipak sumnjam.
To je sve politika, ko zna kako ce se ta stvar razvijat, ali po logici stvari, ako jedan ministar optuzuje premijera, sigurno je da isti ne moze obnasat duznost koju obnasa, jednostavno nije vjerodostojno. Iz tog razloga ocekujem hitnu reakciju predsjednika.
..a unda » wrote:
to, kum jen, dva, tri, nema ti to veze, sitno je to sve.. :D
Je pizdu materinu ovo sitno, tamo u filmu su pokusali utjecat na drzavne ljude, politicare,, uglavnom uspjesno, dok ovdje kriminalni politicari upravljaju drzavom :ne zna:
..a unda » wrote:
ili ovako, aj mi nabroji predsjednike vlada na ovom svijetu koji po tebi ne bi trebali ic u zatvor? kolko ih je? dva, tri.. pet? :D
E to ti ne bi zna rec, ja mislim da bi ih ja sve zatvorija :giggle:
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 14:30

Karlito » wrote: Znači promjenilo ti se mišljenje o važnosti Linića :o Ima ono nešto mjeseci kad je tek smjenjen odnosno kad se uskomešalo to oko njega pa si zvučao kao da Linić nije relevantan... :o a Milanović vodi stotine bitaka i još ga taj maltretira.... :kokice: Dobro, nebitno sad Linić, al' zvučao si kao da je Milanović, koliko može, odličan... odnosno nisi imao sumnje u njega, nego eto takav je trenutak i ne može sve, a bi da može, bi on, stvarno bi... :o

Ukratko, blebećem, htjedoh reći, kaži te svoje skepse prije... da vidimo koliko je dobro baždarena tvoja analitika... :kokice:

Mislim da bi i ja mogao morati plaćati porez što je duh zauzeo tijelo... doduše, to mi je prva nekretnina pa možda ima neki popust. :o :rofl:
pa evo, ocito je relevantan. ili barem oce bit. sve je to imalo neku dinamiku, pa sam i ja mislio da ce se se oni medju sobom nekako dogovorit.
..ali, ocito nije to tako islo, a i ja nemam bas insajderskih informacija.
ocito, po linivu, trenutak koji je prelio casu ili gdje je vrag odnio salu, bio je kad mu je milanovic rekao, po linicevim rijecima, d aje kriminalac i nezna, lopov, kako je ono linic rekao.
..e, tu je sad izgleda neka frkica. mislim, da mi predsjednik neke vlade kaze da sam kriminalac, pa ono, ne bi mi bas bilo sve jedno.
linic aje to ocito pogodilo. sad, jel zato sto se boji da bi se nesto tu moglo dovoljno nac i istjerat da ga se krininalizira ili se radi o necem drugom, treba jos malo sacekat. sto se mene tice, tu ima jedno pet, sest opcija i igara.

a kad smo vec kod igara, nisam siguran da se ovdje radi o nekom otvaranju, autanju, zakasnjelom otvaranju ili nekom drugom potezu, neka rokada, tako nesto.. nisam siguran uopce da je sah dovoljno dimenzionalan za neku analogiju. :kokice:

jos uvijek nemam takve neke sumnje u milanovica, ne barem sumnje u neke neciste namjere, ali.. jedna sumnja, skepsa, ali samo jedna mi u vezi milanovica je stalna, jos od kad je racan bio ziv. a ako se ta sumnja potvrdi, e onda ce bit svasta.. svasta.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 14:41

miky0 » wrote:
To je sve politika, ko zna kako ce se ta stvar razvijat, ali po logici stvari, ako jedan ministar optuzuje premijera, sigurno je da isti ne moze obnasat duznost koju obnasa, jednostavno nije vjerodostojno. Iz tog razloga ocekujem hitnu reakciju predsjednika.
nema tu takve logike stvari. naravno da ministar moze optuzivat premijera za nesto, a i obrnuto.
po ovom do sad, milanovic je rekao linicu da je kriminalac, a ovaj je to sasvim ozbiljno shvatio i odrzao presicu gdje govori da je on posten, a milanovic kriminalac.
to ti je ono, tuk na utuk. svak cuva svoju guzicu.
josipovic s ovim nema veze, ne u ovoj fazi. nema on takvih ovlasti. u trenutku kad i ako vidi da mandatar ne moze sastavit, odrzat vladu, onda on moze nekako reagirat.
u najboljem slucaju, moze porazgovarat po tom pitanju sa milanovicem.
ono sto bi se moglo napravit, mogao bi hadeze ic na izglasavanje nepovjerenja vladi i tu sad imam nekih pitanja, dilema, poput toga jel zaista hadeze zeli na sebe preuzet tu odgovornost i za ono sto bi moglo nakon toga se dogadjat u drzavi, tj pod jedan a), jel se zaista osjeca toliko snazan da misli da bi da mu je ovo odlicna prilika (ili cak zamisljeni program) da ostvari konacno neke i necije ambicije i kako ce se ponasat u slucaju tog izglasavanja clanovi pozicije usprkos svega i svemu. :kokice:

Je pizdu materinu ovo sitno, tamo u filmu su pokusali utjecat na drzavne ljude, politicare,, uglavnom uspjesno, dok ovdje kriminalni politicari upravljaju drzavom :ne zna:
ma, pricas pizdarije. di si bija kad je grmilo? ako je ovo kum jen, dva, tri, onda je prije pet ili deset godina bio armagedon.. :D

ok, tebi nije, ali ko jebe ostale, jelda? :D

E to ti ne bi zna rec, ja mislim da bi ih ja sve zatvorija :giggle:
naravno, osim sebe da si ti predsjednik vlade. :D
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 14:45

..evo, i sluzbeni indeks se opredjeljuje za milanovica.. :D

http://www.index.hr/lajk/thumbnail.ashx ... &width=618
miky0
ST Leader

Post 29 May 2014, 14:49

..a unda » wrote:
nema tu takve logike stvari. naravno da ministar moze optuzivat premijera za nesto, a i obrnuto.
po ovom do sad, milanovic je rekao linicu da je kriminalac, a ovaj je to sasvim ozbiljno shvatio i odrzao presicu gdje govori da je on posten, a milanovic kriminalac.
to ti je ono, tuk na utuk. svak cuva svoju guzicu.
josipovic s ovim nema veze, ne u ovoj fazi. nema on takvih ovlasti. u trenutku kad i ako vidi da mandatar ne moze sastavit, odrzat vladu, onda on moze nekako reagirat.
u najboljem slucaju, moze porazgovarat po tom pitanju sa milanovicem.
ono sto bi se moglo napravit, mogao bi hadeze ic na izglasavanje nepovjerenja vladi i tu sad imam nekih pitanja, dilema, poput toga jel zaista hadeze zeli na sebe preuzet tu odgovornost i za ono sto bi moglo nakon toga se dogadjat u drzavi, tj pod jedan a), jel se zaista osjeca toliko snazan da misli da bi da mu je ovo odlicna prilika (ili cak zamisljeni program) da ostvari konacno neke i necije ambicije i kako ce se ponasat u slucaju tog izglasavanja clanovi pozicije usprkos svega i svemu. :kokice:

ma, pricas pizdarije. di si bija kad je grmilo? ako je ovo kum jen, dva, tri, onda je prije pet ili deset godina bio armagedon.. :D

ok, tebi nije, ali ko jebe ostale, jelda? :D

naravno, osim sebe da si ti predsjednik vlade. :D
Ma daj Unda, na ovo predsjednik mora hitno reagirat, pa makar iz spoznaje da mu narod placa ured od 50 miljuna kuna godisnje. A u tome je najmanji problem, vec u vladajucoj stranci i samoj vladi, koja je i po rezultatima najneuspjesnija u povijesti.

A ono o kumu 1,2,3, ok, kum 1 je franjino doba, kum 2 je smranaderovo doba, a kum 3 je zokijevo doba, s tim da vec mozemo najavit i kum4 sa karamarkom :lol:
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 14:52

miky0 » wrote:
Ma daj Unda, na ovo predsjednik mora hitno reagirat, pa makar iz spoznaje da mu narod placa ured od 50 miljuna kuna godisnje. A u tome je najmanji problem, vec u vladajucoj stranci i samoj vladi, koja je i po rezultatima najneuspjesnija u povijesti.

A ono o kumu 1,2,3, ok, kum 1 je franjino doba, kum 2 je smranaderovo doba, a kum 3 je zokijevo doba, s tim da vec mozemo najavit i kum4 sa karamarkom :lol:
pa ne mora reagirat? sta ce reagirat? kako? zasto? na osnovu cega? :kokice:

meni jos uvijek nije nikeko jasno sta ti oces i kako? :D

ako bude taj tvoj kum cetiri, neces moc rec da u tome nisi ucestvovao. :D
miky0
ST Leader

Post 29 May 2014, 14:59

..a unda » wrote:
pa ne mora reagirat? sta ce reagirat? kako? zasto? na osnovu cega? :kokice:
Pa mora reagirat na osnovu raspada vlade i vladajuce stranke :ne zna:
..a unda » wrote:
meni jos uvijek nije nikeko jasno sta ti oces i kako? :D
Kako ti nije poznato sta zelim :ne zna: zelim normalnu drzavu s normalnim i nekorumpiranim politicarima, drzavu koja biljezi rast u skladu sa svim svojim susjedima, i boljitak za sve.
..a unda » wrote:
ako bude taj tvoj kum cetiri, neces moc rec da u tome nisi ucestvovao. :D
A moj sigurno nece bit 4.ti :giggle:
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 15:11

miky0 » wrote:
Pa mora reagirat na osnovu raspada vlade i vladajuce stranke :ne zna:
..pa ja ne vidim da se vlada raspada? di ti to vidis? meni izgleda da sabor i vlada sasvim u redu funkcioniraju sto se tice tih nekih zakona.

..a stranka? pa to treba tek vidjet sto se tu dogadja. to su untarstranacki obracuni i ne mora to kolidirat nesto s ovom vladom, barem ne u toliko mjeri da se to proglasava nekim raspadom. cemu takve preuvelicane rijeci i drame?
pa zar nije bio i jedan bandic, pa eto, nije to nesto bilo tako dramaticno.
ali, apropo vizavi ampasan, kad spominjem bandica, onda bi mi to mogao samo bit neki primjer da je esdepe jos uvijek dovljno velika i organizirana stranka da moze tako nesto izrodit. eto, cak je i baldazara izrodila. :D

a s druge strane, to mi opet govori koliko svega i svacega ima u toj stranci. valjda kao i u svakoj. to pas s maslom ne bi polizao.. :D
i evo, upravo se pitam bi li se isao uclanit u edepe. mislim, isao bih odmah sad kad bih znao da cu moc glasat na sljedecoj nekoj njihovoj konvenciji. mislim da bi se dugo pricalo o tom mom trolanju neke ekipe u esdepeu.. :D
Kako ti nije poznato sta zelim :ne zna: zelim normalnu drzavu s normalnim i nekorumpiranim politicarima, drzavu koja biljezi rast u skladu sa svim svojim susjedima, i boljitak za sve.
..aj, zagrli se, upali mobitel i mava s njim i pjevaj.. vi ar d vorld.. :D

ajde miki, posveti se apartmanima.. pametnije je ti je sto puta..:D

A moj sigurno nece bit 4.ti :giggle:
a sam kazes da oce. ono, jel ti ikada palo na pamet da imas nekih mazohistickih poriva? :D

ili ovako mozda.. ja bih tebe i euklida stavio u film.. tj snimio bih s vama film..telma i lujiz.. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 15:33

..milanovicu, javi see eee.. :S :D

mislim da milanovic uziva u ovoj poziciji. svi ga cekaju kad ce guknut. a, on, kokicari.. :kokice: :D

bilo bi dobro da se uopce ne oglasi po ovom. i onako je rekao da je to za njega zavrsena prica. ono, ne zanima ga. upiru svi, upiru mediji, svi oce ono, nesto.. a njega ne zanima..
to bih volio vidjet.. kako ostala ekipa pizdi, kako novinari pizde, a njega, ono.. ne zanima.. :rofl:

evo, mozda bi moglo ic ovako..mozda ce se danas ukratko osvrnut, reda radi. vjerojatnije je da ce taj osvrt bit nakon prespavane noci, mozda nekog dogovora malog, malo jos usluskivanja, a onda, nakon nekoliko dana, mozda i duze, ide nesto sira i konkretnija reakcija. ali, tu je sad najmanje bitan linic, do ce bit samo jedan dio njegove reakcije. ono sto je bitnije u ovom njegovom slucaju jesu odnosi unutar stranke i tu nece moc ic bas agresivno ako ne bude siguran da ima cim ic, da ima dovoljnu podrsku unutar stranke.
osim toga za koji ntjedan je prvenstvo u balunu, treba samo sve nekako do tada primirit, pa onda dobit na vremenu i na miru onda koji tjedan odlucit sta dalje i kako, dok se nacija bude bavila puno vaznijim problemima.. a onda ide i ljeto, sezona, vrucine, godisnji, tako da.. nesto ce se zaboravit, nesto ce proc voz..vlak, a tek ce se onda na kraju ljeta uc u neke finise i kom obojci, kom opanci.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 15:36

..evo, daje izjavu za dvajst minuta. brz je, nema sta. :D
miky0
ST Leader

Post 29 May 2014, 16:02

..a unda » wrote: ..pa ja ne vidim da se vlada raspada? di ti to vidis? meni izgleda da sabor i vlada sasvim u redu funkcioniraju sto se tice tih nekih zakona.

..a stranka? pa to treba tek vidjet sto se tu dogadja. to su untarstranacki obracuni i ne mora to kolidirat nesto s ovom vladom, barem ne u toliko mjeri da se to proglasava nekim raspadom. cemu takve preuvelicane rijeci i drame?
pa zar nije bio i jedan bandic, pa eto, nije to nesto bilo tako dramaticno.
ali, apropo vizavi ampasan, kad spominjem bandica, onda bi mi to mogao samo bit neki primjer da je esdepe jos uvijek dovljno velika i organizirana stranka da moze tako nesto izrodit. eto, cak je i baldazara izrodila. :D

a s druge strane, to mi opet govori koliko svega i svacega ima u toj stranci. valjda kao i u svakoj. to pas s maslom ne bi polizao.. :D
i evo, upravo se pitam bi li se isao uclanit u edepe. mislim, isao bih odmah sad kad bih znao da cu moc glasat na sljedecoj nekoj njihovoj konvenciji. mislim da bi se dugo pricalo o tom mom trolanju neke ekipe u esdepeu.. :D

..aj, zagrli se, upali mobitel i mava s njim i pjevaj.. vi ar d vorld.. :D

ajde miki, posveti se apartmanima.. pametnije je ti je sto puta..:D

a sam kazes da oce. ono, jel ti ikada palo na pamet da imas nekih mazohistickih poriva? :D

ili ovako mozda.. ja bih tebe i euklida stavio u film.. tj snimio bih s vama film..telma i lujiz.. :D :D
Jebemu, kako ne vidis da se raspadaju? Jeli linic dolazi iz rijecke frakcije? Je. Jeli to uz zagrebacku najjaca sdpeova struja? Je. Dakle, sto slijedi ako rijecka struja stane iza linica, a zagrebacka (kako se zve onaj mali, sad se ne mogu sitit njegova imena, onaj s B... :facepalm: ) ne savim uz milanovica. Di je onda zoki?
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 16:13

miky0 » wrote:
Jebemu, kako ne vidis da se raspadaju? Jeli linic dolazi iz rijecke frakcije? Je. Jeli to uz zagrebacku najjaca sdpeova struja? Je. Dakle, sto slijedi ako rijecka struja stane iza linica, a zagrebacka (kako se zve onaj mali, sad se ne mogu sitit njegova imena, onaj s B... :facepalm: ) ne savim uz milanovica. Di je onda zoki?
ako ovo, ako ono.. :D

ko zna kakva je i sto je to rijecka frakcija i kolko ih je.

bernardic? mislis na bernardica, bandicevu diku? :D

za sada se moze tu govoriti o mnogocemu, ali o nekom raspadu, malo je to ono, pretjerivanje.
sve ce se vidjet i znat. kad dodje do stani pani, budi ti bez brige, postat ce oni slozni samo tako. a oce li ko otpast, a mozda oce, ali nema tu govora o raspadu.

a zoki ce bit di ce bit. tehnicki nekako, ne kazem da je nemoguce, ali malo bi to bilo komplicirano valjda da sad, u ovom trenutku milanovic ne bude predsjednik stranke, a ostane na celu vlade.
to sto bi netko htio da radi toga on da ostavku neku, do je drugi par postola. to bi i karamarko htio. :D

malo sve ovo ima sarenije neke pristupe. naime, svaka vlada koja bi dosla kad je dosla, sad zadnja, bila bi u problemima. recimo da je to/ovo neka reformatorska vlada, nazovimo je tako, mozemo je slobodno nazvat tako nakon populistickih histerija u obliku hadezea i pravilo je neko da reformatorske ili te neke slicne vlade koje moraju cupat drustvo iz neceg, tesko dobiju drugi mandat.
kazem, ova vlada nema jos puno toga napravit ili ne moze jos puno toga napravit. spomenuo bih sad, evo, ovo sto linic govori, uvodjenje tog poreza na nekretnine.. to bi mozda bio po meni jedan od glavnih razloga zasto je linic morao odstupit, jer ako je u tome bio tvrdoglav i ustrajan, to bi automatski znacilo kraj ove vlade ili s ovim mandatom ili cak i prije roka.
koliko god npr ja mislio da je to trebalo posto poto uvest, ocito to nije pametan politicki potez za nekoga ko oce ostat na vlasti ili cak pokusat se odrzat i u drugom mandatu.
ipak, jos je sve na vrijeme, pa je na vrijeme uvest i taj porez i pocet ga relizirat, narocito ako se vidi da su sanse za ostanak na vlasti male, paond ai onako nemas sto puno izgubit, a osim toga postoje i drugi pritisci na ovu vladu, drugi smjerovi i frontovi i referendumi koji se bacaju pod noge ovoj vladi.
naime, mislim da u esdepeu pocinje hvatanje pozicija i neke, jel, platforme, dogovora, neke pripreme da se udje u predizbore i da se zadrzi na vlasti i oko toga ce se najvise sad radit u esdepeu. nikakve druge neke velike reforme se ne mogu uvodit, ovo u vezi poreza i prireza i placa i odnosa s crkvom, discipliniranje crkve ce se najvjerojatnije ostavit za moguci drugi mandat, a sada ce se samo gurat i odrzavat ovo sto je do sada pokrenuto, drzat gard i cekat rezultate te neke, ocekivane valjda, i eto, preslozit se nekako i tako docekat nove izbore.

eto, mogu shvatit tu taktiku, iako bi po meni trebalo ic nesto beskompromisnije, manje taktizirat i odlucnije se odnosti prema nekim, jel, pojavama, pa tako i pojavama u esdepeu. time bi dosta dobili na vjerodostojnosti. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 29 May 2014, 16:16

..a unda » wrote: ako ovo, ako ono.. :D

ko zna kakva je i sto je to rijecka frakcija i kolko ih je.

bernardic? mislis na bernardica, bandicevu diku? :D

za sada se moze tu govoriti o mnogocemu, ali o nekom raspadu, malo je to ono, pretjerivanje.
sve ce se vidjet i znat. kad dodje do stani pani, budi ti bez brige, postat ce oni slozni samo tako. a oce li ko otpast, a mozda oce, ali nema tu govora o raspadu.
E on
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 16:56

..milanovic je iz cakovca u ukratkom odgovoru linicu rekao nesto potpuno novo i neocekivano.. da je to za njega zavrsena prica. :zubo: :D

i jos je nesto rekao da je nesto ocekivao i da za nesto cuje po prvi put.

ja sam da se milanovicu uruci orden leonarda koena. Image

:D
miky0
ST Leader

Post 29 May 2014, 16:57

..a unda » wrote:..milanovic je iz cakovca u ukratkom odgovoru linicu rekao nesto potpuno novo i neocekivano.. da je to za njega zavrsena prica. :zubo: :D

i jos je nesto rekao da je nesto ocekivao i da za nesto cuje po prvi put.

ja sam da se milanovicu uruci orden leonarda koena. Image

:D
A sta sam ja reka da ce rec :ne zna: :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 17:05

miky0 » wrote:
A sta sam ja reka da ce rec :ne zna: :cerek:
ma bravo. sve ti predvidis. sta ce rec milanovic, ko ce pobijedit na sljedecim izborima. ja bih na tvom mjestu to nekako unovcio. :D
miky0
ST Leader

Post 29 May 2014, 17:17

..a unda » wrote: ma bravo. sve ti predvidis. sta ce rec milanovic, ko ce pobijedit na sljedecim izborima. ja bih na tvom mjestu to nekako unovcio. :D
A jebem mu misa, jeam li lipo reka da ce pobic ka novac iz takuina :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 18:16

miky0 » wrote:
A jebem mu misa, jeam li lipo reka da ce pobic ka novac iz takuina :ne zna:
ko je pobiga, sta? nista mi vise nije jasno ko je sta rekao. :D
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 21:40

visekratni klon

Post 29 May 2014, 22:03

:cerek:
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 22:37

..ne da mi se sad trazit, ali cujem da je na sprdeksu objavljeno da su se slavko (5) i zoran (3) potukli u vrticu oko biskvita.. :D
visekratni klon

Post 29 May 2014, 22:41

:rofl:

Tim Zoki. :cheer:
visekratni klon

Post 29 May 2014, 22:44

off sam, al odi vidi splendinu temu diplomskog gore, molim te. podrapat ćeš se.
  • Information