Hrvatski laburisti - Stranka rada

Koljite se i gložite!
MightyMe

Post 26 May 2014, 16:37

miky0 » wrote:
Zalagao bi se da vodece tvrtke iz energetike i banaka budu u drzavnom vlasnistvu,
Ovo je odlična ideja, slične su i moje želje. Mene samo zanima, s kojin novcima bi ti kupija te tvrtke?

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 26 May 2014, 16:39

Pero » wrote: Još da podnese ostavku na zastupničko mjesto u Saboru i na saborsku mirovinu, i ja bih rekao - vid ljudine od čovjeka. :D
A zasto :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 26 May 2014, 16:48

MightyMe » wrote:
Ovo je odlična ideja, slične su i moje želje. Mene samo zanima, s kojin novcima bi ti kupija te tvrtke?
Najradije bi to obavio bez kupovine. Posaljem jednog generala sa svojom pukovnijom i to je sredjeno. Ali jbg, vise vojske po mojim principima nemamo, tako da ce na tvoje pitanje odgovor potrazit ekonomska struka koju bi sa svojim timom angazirao. :cerek:
MightyMe

Post 26 May 2014, 16:56

Znači, najradije bi ukra.
Sad bi objasni kako si različit od ostalih lopova? :kokice:
Pero

Post 26 May 2014, 16:58

miky0 » wrote:
A zasto :ne zna:
Pa ono - šfušao sam, kriv sam, pepeo i tako to. Što su funkcija saborskog zastupnika (koja donosi zakonski određene beneficije) i funkcija predsjednika stranke (koja donosi beneficije, ako uopće, koje dodijeli samo stranka) odvojene? Ono - dopodne razmišljam kao saborski zastupnik, a od podne razmišljam kao šef stranke. Dualnost u istoj osobi? Da budemo načistu - nije to prvi primjer. Ovako - ono lijep gest - X godina sam u politici, već sam pred penzijom i eto - preuzimam odgovornost za neuspjeh na izborima, ali se u vlastite financije ne bi štel mešati. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 26 May 2014, 17:32

MightyMe » wrote:Znači, najradije bi ukra.
Sad bi objasni kako si različit od ostalih lopova? :kokice:
Jeli se pravis da ne vidis razliku, ili je stvarno ne vidis :ne zna: Uzimam u obzir da stvarno ne vidis,pa ti odgovaram: Razlika je u tome sto ja ukradeno vracam narodu, a ne u vlastiti djep kao svi politicari s funkcijama u ovoj drzavi.
miky0
ST Leader

Post 26 May 2014, 17:35

Pero » wrote: Pa ono - šfušao sam, kriv sam, pepeo i tako to. Što su funkcija saborskog zastupnika (koja donosi zakonski određene beneficije) i funkcija predsjednika stranke (koja donosi beneficije, ako uopće, koje dodijeli samo stranka) odvojene? Ono - dopodne razmišljam kao saborski zastupnik, a od podne razmišljam kao šef stranke. Dualnost u istoj osobi? Da budemo načistu - nije to prvi primjer. Ovako - ono lijep gest - X godina sam u politici, već sam pred penzijom i eto - preuzimam odgovornost za neuspjeh na izborima, ali se u vlastite financije ne bi štel mešati. :zubo:
Ali zbog cega bi lesar odstupio iz sabora kad ga je tamo izabrao narod na mandat od 4 godine? Ti si se malo zabunio. A isto mi je cudno, trazis njegovu ostavku a ne ostavku zokija kojem je uspilo ono sto jos ni jednom sdpeovcu nije uspilo, izgubit zagreb :ne zna:
Pero

Post 26 May 2014, 17:43

miky0 » wrote:
Ali zbog cega bi lesar odstupio iz sabora kad ga je tamo izabrao narod na mandat od 4 godine? Ti si se malo zabunio. A isto mi je cudno, trazis njego u ostavku a ne ostavku zokija kojem ne uspilo ono sto jos ni jednom sdpeovcu nije uspilo, izgubit zagreb :ne zna:
Vidiš, i Zokija je narod izabrao na mandat od 4 godine. :zubo: Pa je on malo manje je karakteran od Lesara (i mlađi), pa misli da će u sljedećih godinu i po to nadoknadit. :zubo: Osim što je, naravno, pun sebe. :zubo: Al da budemo načistu, taj narod na kojeg se pozivaš je izabrao Lesara u parlament zato što su ga prije toga izabrali na čelo stranke, pa je automatski bio prvi na listi. :zubo: Al to su po tebi dvije odvojene stvari. :zubo: I po Lesaru. :D Glavno da za narod ispadne karakter. :zubo:
MightyMe

Post 26 May 2014, 17:49

miky0 » wrote:
Jeli se pravis da ne vidis razliku, ili je stvarno ne vidis :ne zna: Uzimam u obzir da stvarno ne vidis,pa ti odgovaram: Razlika je u tome sto ja ukradeno vracam narodu, a ne u vlastiti djep kao svi politicari s funkcijama u ovoj drzavi.
Falija si granu vlasti, u Hrvatskoj postoje 3. Vraćanje ukradenog nije stvar izvršne ili zakonodavne, nego pravosudne vlasti. Svako ostalo vraćanje je kriminal i na razini srednjeg vijeka. Siti se Raskoljnikova i tako to. :kokice:
miky0 wrote:
Ali zbog cega bi lesar odstupio iz sabora kad ga je tamo izabrao narod na mandat od 4 godine? Ti si se malo zabunio. A isto mi je cudno, trazis njegovu ostavku a ne ostavku zokija kojem je uspilo ono sto jos ni jednom sdpeovcu nije uspilo, izgubit zagreb :ne zna:
Pa zato jer je pizda. Ili će dat ostavku na sve funkcije ili neće ni na jednu. Da nije da ostavku na mjesto šefa stranke, niko mu ne bi riči reka. Ka šta se ne govori ni Zokiju.
miky0
ST Leader

Post 26 May 2014, 17:49

Pero » wrote: Vidiš, i Zokija je narod izabrao na mandat od 4 godine. :zubo: Pa je on malo manje je karakteran od Lesara (i mlađi), pa misli da će u sljedećih godinu i po to nadoknadit. :zubo: Osim što je, naravno, pun sebe. :zubo: Al da budemo načistu, taj narod na kojeg se pozivaš je izabrao Lesara u parlament zato što su ga prije toga izabrali na čelo stranke, pa je automatski bio prvi na listi. :zubo: Al to su po tebi dvije odvojene stvari. :zubo: I po Lesaru. :D Glavno da za narod ispadne karakter. :zubo:
Opet mi nisi najjasniji, prvo, on je osnovao laburiste, i sasvim ne logicno da bude prvi na listi, a isto bi mu bilo da je bio i sesti :bicedobro: jer bi i tada usao u sabor.

I jos jednom ponavljam, zasto bi trebao dat ostavku u saboru, ako ga je narod izabrao u taj sabor?
miky0
ST Leader

Post 26 May 2014, 17:55

MightyMe » wrote:
Falija si granu vlasti, u Hrvatskoj postoje 3. Vraćanje ukradenog nije stvar izvršne ili zakonodavne, nego pravosudne vlasti. Svako ostalo vraćanje je kriminal i na razini srednjeg vijeka. Siti se Raskoljnikova i tako to. :kokice:

Pa zato jer je pizda. Ili će dat ostavku na sve funkcije ili neće ni na jednu. Da nije da ostavku na mjesto šefa stranke, niko mu ne bi riči reka. Ka šta se ne govori ni Zokiju.
Ka prvo i prvo, kad bi ja vladao, zamrzao bi ustav na par godina, i tada ne postoji trodioba, vec jedina prava vlast u zemlji.

A sta se tice lesara i njegove ostavke, i tebe isto pitam, zasto bi dao ostavku u saboru ako je u taj sabor izabran na 4 godine? Dao je ostavku na celu stranke zbog fijaska za EU, a ne naseg sabora.

Dok bi zoki trebao dat ostavku, jer mu je narod jasno porucio da ga ne zeli za sefa. A u tom bi slucsju i lesar odstupio iz sabora :giggle:
Pero

Post 26 May 2014, 18:02

miky0 » wrote:
Opet mi nisi najjasniji, prvo, on je osnovao laburiste, i sasvim ne logicno da bude prvi na listi, a isto bi mu bilo da je bio i sesti :bicedobro: jer bi i tada usao u sabor.

I jos jednom ponavljam, zasto bi trebao dat ostavku u saboru, ako ga je narod izabrao u taj sabor?
Po meni nije trebao dat ni ostavku na mjesto predsjednika stranke, zato što nije ostvario uspjeh - sa jednim zastupničkim mandatom na prošlim EU izborima. Ipak je bilo samo 11 mjesta i gužva je bila velika. Ali koje su konzekvence - ja nisam više predsjednik stranke, ali mi ostaje saborski mandat na kojeg su me, kao predsjednika stranke, izabrali sami građani Hrvatske i sve privilegije koje s tim pripadaju. Koja je velika razlika između njega i npr. Kosorice - koja također nije vratila saborski mandat HDZ-u na čijoj listi je izabrana, nego još koju godinu glumi nezavisnu saborsku zastupnicu prije nego što ode u mirovinu? :zubo:
MightyMe

Post 26 May 2014, 18:03

miky0 » wrote:
Ka prvo i prvo, kad bi ja vladao, zamrzao bi ustav na par godina, i tada ne postoji trodioba, vec jedina prava vlast u zemlji.

A sta se tice lesara i njegove ostavke, i tebe isto pitam, zasto bi dao ostavku u saboru ako je u taj sabor izabran na 4 godine? Dao je ostavku na. elu stranke zbog fijaska za EU, a ne naseg sabora.

Dok bi zoki trebao dat ostavku, jer mu je narod jasno porucio da ga ne zeli za sefa. A u tom bi slucsju i lesar odstupio iz sabora :giggle:
Pa dobro san reka, srednji vijek. Ne bi, fala. :zubo:

Primjenjujući ovu tvoju logiku šta se tiče Zokija, isto je narod Lesaru reka da ne želi da ga takvi prestavljaju pa je onda nužno da podnese ostavku i u Saboru. I on i Zoki su tamo izabrani na četiri godine, il' će oba podnit ostavku il' neće nijedan. :D
miky0
ST Leader

Post 26 May 2014, 18:05

Pero » wrote: Po meni nije trebao dat ni ostavku na mjesto predsjednika stranke, zato što nije ostvario uspjeh - sa jednim zastupničkim mandatom na prošlim EU izborima. Ipak je bilo samo 11 mjesta i gužva je bila velika. Ali koje su konzekvence - ja nisam više predsjednik stranke, ali mi ostaje saborski mandat na kojeg su me, kao predsjednika stranke, izabrali sami građani Hrvatske i sve privilegije koje s tim pripadaju. Koja je velika razlika između njega i npr. Kosorice - koja također nije vratila saborski mandat HDZ-u na čijoj listi je izabrana, nego još koju godinu glumi nezavisnu saborsku zastupnicu prije nego što ode u mirovinu? :zubo:
Lesar nije izasao iz stranke. Kosorica je. Neusporediva razlika.
miky0
ST Leader

Post 26 May 2014, 18:09

MightyMe » wrote:
Pa dobro san reka, srednji vijek. Ne bi, fala. :zubo:

Primjenjujući ovu tvoju logiku šta se tiče Zokija, isto je narod Lesaru reka da ne želi da ga takvi prestavljaju pa je onda nužno da podnese ostavku i u Saboru. I on i Zoki su tamo izabrani na četiri godine, il' će oba podnit ostavku il' neće nijedan. :D
Dragi majti, po istoj logici bi trebao zagovarat ostavku zokija,kao sto je zagovaras u lesarovom slucaju :giggle:
Pero

Post 26 May 2014, 18:12

miky0 » wrote:
Lesar nije izasao iz stranke. Kosorica je. Neusporediva razlika.
Da li si siguran da neće? :D Prošlo je samo 1 dan od izbora. I to marginalnih, 11 fikusa u hrpetini drugih stranaka i drugih nacija. :zubo: Imenovat će ga počasnim predsjednikom laburista kako bi i na sljedećim izborima u Hrvatskoj bio visoko na listi da može donijeti, ovog puta - something completely different - grudnjake na štapu u Sabor? :zubo:
miky0
ST Leader

Post 26 May 2014, 18:16

Pero » wrote: Da li si siguran da neće? :D Prošlo je samo 1 dan od izbora. I to marginalnih, 11 fikusa u hrpetini drugih stranaka i drugih nacija. :zubo: Imenovat će ga počasnim predsjednikom laburista kako bi i na sljedećim izborima u Hrvatskoj bio visoko na listi da može donijeti, ovog puta - something completely different - grudnjake na štapu u Sabor? :zubo:
Ako ja postanem predsjednik stranke, mjesta za pocasnog predsjednika -nema :cerek:
MightyMe

Post 26 May 2014, 18:21

miky0 » wrote:
Dragi majti, po istoj logici bi trebao zagovarat ostavku zokija,kao sto je zagovaras u lesarovom slucaju :giggle:
:rofl:

Drago mi je da si mi pokaza da san u pravu. Korištenjem tvog načina razmišljanja došli smo do zaključka da oba trebaju dat ostavku. :D
Pero

Post 26 May 2014, 18:27

miky0 » wrote:
Ako ja postanem predsjednik stranke, mjesta za pocasnog predsjednika -nema :cerek:
Želim ti sve najbolje u tvojem putu na vrh laburista i ako izbaciš istupanje iz EU iz programa (to ti je dodirna točka s Ružom Tomašić) :zubo: , ozbiljno ću razmislit o svojem glasu (kad obnovim osobnu) na sljedećim parlamentarnim izborima - ovim domaćim. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 26 May 2014, 18:47

MightyMe » wrote: :rofl:

Drago mi je da si mi pokaza da san u pravu. Korištenjem tvog načina razmišljanja došli smo do zaključka da oba trebaju dat ostavku. :D
Eto sad lipo to Peri reci, i sve ce biti ok :cerek:
miky0
ST Leader

Post 26 May 2014, 18:49

Pero » wrote: Želim ti sve najbolje u tvojem putu na vrh laburista i ako izbaciš istupanje iz EU iz programa (to ti je dodirna točka s Ružom Tomašić) :zubo: , ozbiljno ću razmislit o svojem glasu (kad obnovim osobnu) na sljedećim parlamentarnim izborima - ovim domaćim. :zubo:
Aj, jos cemo mi lomit koplja ovdi oko EUa, pa ces na koncu mene podrzat i s tim mojim stavom :cerek:
Pero

Post 26 May 2014, 19:17

miky0 » wrote:
Aj, jos cemo mi lomit koplja ovdi oko EUa, pa ces na koncu mene podrzat i s tim mojim stavom :cerek:
Znaš šta, neću nikad. :zubo: To ti je moja posljednja linija obrane, vreće s pijeskom. :zubo: Bio bih iskreno razočaran da se EU raspadne za mog života. :D Insieme
Pero

Post 26 May 2014, 19:19

miky0 » wrote:
Eto sad lipo to Peri reci, i sve ce biti ok :cerek:
A što ja imam s obojicom. Jesu mi rod ili pomoz Bog? :zubo: Samo ukazujem na izvjesne financijske aspekte moralne ostavke. :D
miky0
ST Leader

Post 26 May 2014, 20:16

Pero » wrote:
Znaš šta, neću nikad. :zubo: To ti je moja posljednja linija obrane, vreće s pijeskom. :zubo: Bio bih iskreno razočaran da se EU raspadne za mog života. :D Insieme
Ma naviknit ces se, jer ako si moga cili zivot bez EUa, mozes i ostatak zivota :cerek:
miky0
ST Leader

Post 26 May 2014, 20:21

Pero » wrote: A što ja imam s obojicom. Jesu mi rod ili pomoz Bog? :zubo: Samo ukazujem na izvjesne financijske aspekte moralne ostavke. :D
A lipo si reka da zoki ne triba dat ostavku, a lesar mora. Ti si pocea s tim :giggle:
  • Information