Hrvatski laburisti - Stranka rada
-
visekratni klon
Ček, oprosti, sad bi se povukli iz revolucije? 
Vidit cemo zeli li narod ove jebivjetre trpit jos 2 godine, ili ne zelevisekratni klon » wrote:Ček, oprosti, sad bi se povukli iz revolucije?
Ti nastavljas di Unda stajekarambol » wrote:
Ima li izbora između jebivjetara i ufurguza? Ima još poneki jadnik, neka intelektualna nula, Braco i Seka, ishlapjeli i nevidljivi...i koga?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Lesar optužio Mrsića da laže.
Laburist Dragutin Lesar nazvao je danas novi Zakon o radu (ZOR) "novom bušotinom u neoliberalni kapitalizam", ustvrdio da će "prljava voda neoliberalnog modela tržišta uništiti socijalnu pravednost", a ministra rada Miranda Mrsića optužio je da je lagao kada je obrazlagao prijedlog izmjene ZOR-a.
"Kritičare zakona tri ste puta danas javno optužili da namjerno lažu, uzvraćam Vam istom mjerom i javno kažem da namjerno lažete kada tumačite izmjene ZOR-a" poručio je Lesar nakon Mrsićevog prestavljanja zakona.
"Iza toga prijedloga kriju se zahtjevi, da citiram premijera Milanovića, neoliberalnih analitičara i poslodavaca, koji su godinama zahtijevali tobožnju fleksibilizaciju tržišta rada, ali samo u prvoj točki - olakšavanju otpuštanja", rekao je Lesar u saborskoj raspravi o ZOR-u.
Laburist Dragutin Lesar nazvao je danas novi Zakon o radu (ZOR) "novom bušotinom u neoliberalni kapitalizam", ustvrdio da će "prljava voda neoliberalnog modela tržišta uništiti socijalnu pravednost", a ministra rada Miranda Mrsića optužio je da je lagao kada je obrazlagao prijedlog izmjene ZOR-a.
"Kritičare zakona tri ste puta danas javno optužili da namjerno lažu, uzvraćam Vam istom mjerom i javno kažem da namjerno lažete kada tumačite izmjene ZOR-a" poručio je Lesar nakon Mrsićevog prestavljanja zakona.
"Iza toga prijedloga kriju se zahtjevi, da citiram premijera Milanovića, neoliberalnih analitičara i poslodavaca, koji su godinama zahtijevali tobožnju fleksibilizaciju tržišta rada, ali samo u prvoj točki - olakšavanju otpuštanja", rekao je Lesar u saborskoj raspravi o ZOR-u.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ma, populizam obični.
Općepoznato je kako je životni smisao svakog pravog Hrvata da što lakše dobije otkaz, tko ne želi otkaz taj je srbočetnik & udbaški jugonostalgičar...
Općepoznato je kako je životni smisao svakog pravog Hrvata da što lakše dobije otkaz, tko ne želi otkaz taj je srbočetnik & udbaški jugonostalgičar...
Eto, lesar ponudio ostavku...podrzavate li mene u nakani za preuzimanjem laburista, s tim da bi skrenuo u radikalnu ljevicu?
Lesar se ispuha, jer je bio kamilica
Ma samo preuzmi Miki.miky0 » wrote:Eto, lesar ponudio ostavku...podrzavate li mene u nakani za preuzimanjem laburista, s tim da bi skrenuo u radikalnu ljevicu?
Fala na potporiPero » wrote: Ma samo preuzmi Miki.![]()
Postoje, ali se ne trude dovoljno. Eto, di si ista procitao za sta se zalazu? Ja nigdi. I da, dolaze vremena di moras bit extremam, jer vidis i sam da i nacisti ulaze u europarlament
Nema na čemu.
Jesam, na nekom portalu (više ne znam kome) pročitao sam, povodom Titovog rođendana, da se KPH zalaže da postane parlamentarna stranka.miky0 » wrote: Postoje, ali se ne trude dovoljno. Eto, di si ista procitao za sta se zalazu? Ja nigdi. I da, dolaze vremena di moras bit extremam, jer vidis i sam da i nacisti ulaze u europarlament
A što se tiče nacista, koliko čitam, to je jedan zastupnik, i to zahvaljujući tome što je Njemačka uvela proporcionalni sustav izbora, pa je negdje 1% bilo dovoljno za jedan od 96 mjesta, koliko mi se čini da Njemačka ima u EU parlamentu.
Što misliš da kod nas nema 1 posto neonacista ili neokomunista?
Zalagao bi se da vodece tvrtke iz energetike i banaka budu u drzavnom vlasnistvu, i da radnici udju u vlasnicku strukturu poduzeca u kojima rade, u nekakvom postotku . Da sad ne otkrivam sve, ali u programu bi bio i plan izlaska iz EU.Pero » wrote: Nema na čemu.![]()
Jesam, na nekom portalu (više ne znam kome) pročitao sam, povodom Titovog rođendana, da se KPH zalaže da postane parlamentarna stranka.Pa će onda valjda izać s programom.
A za što bi se ti zalagao - za nacionalizaciju?
![]()
A što se tiče nacista, koliko čitam, to je jedan zastupnik, i to zahvaljujući tome što je Njemačka uvela proporcionalni sustav izbora, pa je negdje 1% bilo dovoljno za jedan od 96 mjesta, koliko mi se čini da Njemačka ima u EU parlamentu.![]()
Što misliš da kod nas nema 1 posto neonacista ili neokomunista?
Još bih ti ovo drugo nekako i progucao, ali ti izlazak iz EU ne bih oprostio.miky0 » wrote:
Zalagao bi se da vodece tvrtke iz energetike i banaka budu u drzavnom vlasnistvu, i da radnici udju u vlasnicku strukturu poduzeca u kojima rade, u nekakvom postotku . Da sad ne otkrivam sve, ali u programu bi bio i plan izlaska iz EU.
A zasto? Sta ima tako famozno u EUPero » wrote: Još bih ti ovo drugo nekako i progucao, ali ti izlazak iz EU ne bih oprostio.Ako bi bilo ti ili HDZ, odabrao bih HDZ.
Ugrožavaš moju vlastitu egzistenciju, pa sam naravski protiv takvog programa. Radim u firmi koja praktički živi od razmjene sa EU (oni nama materijal, mi njima rad i gotove proizvode) i ne pada mi napamet ponovno uvođenje samo carinske procedure (pa nek i carinska stopa bude 0%).
Zivija bi od rusa, kineza i nesvrstanih, a ako ste tako dobri, a ja bi vam omogucio da budete, onda ce klecat na koljena firme iz EU da rade s vama, pa makar bila i carina od xy postotaka.Pero » wrote: Ugrožavaš moju vlastitu egzistenciju, pa sam naravski protiv takvog programa. Radim u firmi koja praktički živi od razmjene sa EU (oni nama materijal, mi njima rad i gotove proizvode) i ne pada mi napamet ponovno uvođenje samo carinske procedure (pa nek i carinska stopa bude 0%).
Fala Karmbole,
jeli imate nekog PR strucnjaka koji moje ideje zna lijepo upakirat i slatkorjecivo prezentirat javnosti?
jeli imate nekog PR strucnjaka koji moje ideje zna lijepo upakirat i slatkorjecivo prezentirat javnosti?
Parole, parole, parolemiky0 » wrote:
Zivija bi od rusa, kineza i nesvrstanih, a ako ste tako dobri, a ja bi vam omogucio da budete, onda ce klecat na koljena firme iz EU da rade s vama, pa makar bila i carina od xy postotaka.
Sigurno nisi nikad izgubio posao za recimo 1% razlike u cijeni.
Pero » wrote: Parole, parole, parole
Sigurno nisi nikad izgubio posao za recimo 1% razlike u cijeni.
Jako lipa pisma, kad god je slusam, bas se uzivim
A sta se tice postotaka, nemoj mi o tome, jer sam na ovom PDFu traktate pisao o krivoj poreznoj politici u kojoj je moj proizvod bio nekonkurentan
-
- Information
-