Gutam s guštom, jebeš ananas!

Stare teme i začeci foruma
Nica

Post 18 Oct 2011, 11:06

Sašenka » wrote:Panika, panika!!!

Upravo sam saznala iz provjerenih izvora da je Herp bolesna i planira nam tu zakašljati topić i sve nas zaraziti :mad:

Zvuči kao bolovanje! :cheer: Demit, ja radim doma. :rolleyes:

Groupie :cerek:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 18 Oct 2011, 11:09

Nica » wrote:
I kakve veze bi bjuti imalo s tim?
pa eto, to me buni. mozda je bjutislip trnoruzica na nekom pidznu? ..ono, krevetne igrice, kuzis..kao..amo se igrat trnoruzice. ja cu spavat, a ti budi konj. i to se onda zove bjutislip. :ne zna:
Nica

Post 18 Oct 2011, 11:10

..a unda » wrote: ja cu spavat, a ti budi konj. i to se onda zove bjutislip. :ne zna:
Znam za slučaj gdje to nije igra. :o
Sašenka

Post 18 Oct 2011, 11:11

Nica » wrote:

Zvuči kao bolovanje! :cheer: Demit, ja radim doma. :rolleyes:
Kad već pričamo o radu...

Jučer sam bila na jednom cjelodnevnom sastanku. Zbog tematike, na sastanku su bile uglavnom žene. I sve su se namirisale kao parfumerija, ono pola litre parfema na sebe istresle. Uz to, u toj prostoriji je bilo grijanje na klimu, a svi prozori hermetički zatvoreni :rolleyes: I nakon nekog vremena ja sam osjećala kako me lagano mozak napušta od tih silnih miomirisa i zagušljivosti i htjela sam da malo otvorimo prozor, ali nisu dale jer im je zima :mama: WTF, koji je kuki tim ljudima? Ja sam isto zimogrozna, ali u sobi gdje sjedi 15-ak ljudi moraš pustiti malo zraka :mad:
Life is short. Smile while you still have teeth.
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Oct 2011, 11:12

Sašenka » wrote:Panika, panika!!!

Upravo sam saznala iz provjerenih izvora da je Herp bolesna i planira nam tu zakašljati topić i sve nas zaraziti :mad:
:E
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Sašenka

Post 18 Oct 2011, 11:12

Herp » wrote:
:E

Stigla je...
:trk:
dejzi

Post 18 Oct 2011, 11:13

..a unda » wrote: dobro. ako mogu birat onda slip ka kombinet. :ne zna:

inace, post ti ej provokativan. najradje bi ti poslao schmokljana da ti odgovori nesto u duhu mwma. :zubo:
Što?
Molim?

Ja ti udijelim kompliment i onda još provokiram?! :eek:

:durica:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Nica

Post 18 Oct 2011, 11:13

Sašenka » wrote: WTF, koji je kuki tim ljudima? Ja sam isto zimogrozna, ali u sobi gdje sjedi 15-ak ljudi moraš pustiti malo zraka :mad:
Izluftali bi im se parfemi. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2011, 11:14

Nica » wrote:
Znam za slučaj gdje to nije igra. :o
pa eto. vidis ti da nije bas tako ludo sve sto ja kazem. i? kako se onda to zavrsi? :hekla:

kad smo vec kod bjutislipa, eno ono herp na psihokaucu. a kaze da ima fibru i zensko stanje medj fjakom i medj javom.
sta onda ono radi na psihokaucu?
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2011, 11:16

Sašenka » wrote: Ja sam isto zimogrozna, ali u sobi gdje sjedi 15-ak ljudi moraš pustiti malo zraka :mad:
ma mos tada pustit svasta. mislim da se negdje to zove i odusak. :grize za oci:
Pješčana

Post 18 Oct 2011, 11:17

Sašenka » wrote:
Kad već pričamo o radu...

Jučer sam bila na jednom cjelodnevnom sastanku. Zbog tematike, na sastanku su bile uglavnom žene. I sve su se namirisale kao parfumerija, ono pola litre parfema na sebe istresle. Uz to, u toj prostoriji je bilo grijanje na klimu, a svi prozori hermetički zatvoreni :rolleyes: I nakon nekog vremena ja sam osjećala kako me lagano mozak napušta od tih silnih miomirisa i zagušljivosti i htjela sam da malo otvorimo prozor, ali nisu dale jer im je zima :mama: WTF, koji je kuki tim ljudima? Ja sam isto zimogrozna, ali u sobi gdje sjedi 15-ak ljudi moraš pustiti malo zraka :mad:
moja kolegica ne da otvoriti prozore + ima mini grijalicu.
jesam spomenula da nas ima više u redu? da dišemo i izdišemo? :kava:
jer njoj je hladno. mi ostali, ko nas jebe
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2011, 11:19

eno tamo pjescana na sexu. stalno je na sexu. sad je nesto kao muci sta ako ona ima pedeset, a on dvajstipet. jel moralno ic u krevet s jednom od dvadeset, a da to ne kaze ovoj od pedeset.

ustvari, ajd..ja cu vam ovdje prenosit i opisivat sta ima na forumu, a vi mi pjevajte. :cheer:
Morticia

Post 18 Oct 2011, 11:19

Uuuu, moja bivša kolegica i ja, iako se volimo u pičku materinu, smo uvijek imale problema oko toga. Njoj vječito vruće, meni ledeno.
Iako, tu i tamo provjetriti u toku dana mi je pod obavezno.

Sad mi je super, sjedim s trojicom muških kolega koji me drže k'o kap vode na dlanu pa mislim da bi mi dozvolili i da od ureda napravim kotlovnicu. :cerek:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Oct 2011, 11:22

Pješčana » wrote: moja kolegica ne da otvoriti prozore + ima mini grijalicu.
Naši prozori se, srećom, ne daju otvoriti, pa nemamo takvih problema. :zubo:

U bivšoj firmi smo sjedile 3 u uredu, frendica i ja nismo dale ovoj trećoj da upali klimu ni na +40.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2011, 11:22

Morticia » wrote:..
Sad mi je super, sjedim s trojicom muških kolega koji me drže k'o kap vode na dlanu pa mislim da bi mi dozvolili i da od ureda napravim kotlovnicu. :cerek:
..gdje ima dima ima i vatre. gdje ima kotla ima i..ok, ne znam sta. kako ovaj post hoda po rubu ostrice. :zubo: :D
bliss

Post 18 Oct 2011, 11:23

Znam kako ti je! Ajme, kako sam se znala mučiti pored takvih koji ne daju nikad otvoriti prozor a jebeno je vruće u uredu. I onda ja zimi sjedim u uredu u kratkim rukavima i ne mogu se obući normalno nego se moram obući kao da je skoro ljeto jer se u protivnom skuham. Da ne spominjem da je takvima po ljeti hladno. Za popizdit.

E da, i muški su uvijek bili najveće mimozice. Ti nisu dali ni da se prozor otvori na 2 minute, jadničci zimogrozni, ubit će ih malo zraka.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 18 Oct 2011, 11:23

..a unda » wrote: ..gdje ima dima ima i vatre. gdje ima kotla ima i..ok, ne znam sta. kako ovaj post hoda po rubu ostrice. :zubo: :D
Gdje ima kotla, ima i kotlovine.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Sašenka

Post 18 Oct 2011, 11:24

..a unda » wrote: ma mos tada pustit svasta. mislim da se negdje to zove i odusak. :grize za oci:
:rofl: :facepalm:
Nica » wrote:
Izluftali bi im se parfemi. :ne zna:
Da, i taft u kosi :mad:
jesam spomenula da nas ima više u redu? da dišemo i izdišemo? :ka va:
Ali to je užasno sebično. Ja sam isto sojetljiva na hladnoću, ali zato se toplo obučem, a razvjetriti nekoliko puta prostoriju u kojoj svi radimo moramo, ne mogu funkcionirati u zagušljivom prostoru.

Kad ona ode na wc, vi lijepom širom otvorite sve prozore :D
Morticia » wrote:Sad mi je super, sjedim s trojicom muških kolega koji me drže k'o kap vode na dlanu pa mislim da bi mi dozvolili i da od ureda napravim kotlovnicu. :cer ek:
Blago tebi, oko mene većinom žene :D
Herp » wrote:
Naši prozori se, srećom, ne daju otvoriti, pa nemamo takvih problema. :zubo:

U bivšoj firmi smo sjedile 3 u uredu, frendica i ja nismo dale ovoj trećoj da upali klimu ni na +40.
Ni ja nikad ne palim klimu, meni vrućine uopće ne smetaju, preko zime luftam samo zbog zagušljivosti, ne zato jer mi je vruće :D

Ups, moram delat :bandić: Vidimo se!
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2011, 11:28

eno elliquin prica na nesvrstanima bezvezne politicke viceve. duhovita je kao bjutislip. :facepalm:

evo, sad cu vam ja ispricat isto jedan takav vic..

nevista dosla ukucu. i, kako to vec biva, radi ona po kuci za sve, pa tako i kuva rucak iako joj je muz na poslu i dolazi tek na vecer. ali, uvijek najprije da pasu jest.
i pita je svekrva..a zasto najprije das pasu jest? ma meni ste vi svi isti, kaze nevista.

ne znam, ne izgleda mi uopce da je tako isao vic, ali je ovo cega se sjecam i nije mi uopce smijesan. :ne zna:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 18 Oct 2011, 11:31

..a unda » wrote:eno elliquin prica na nesvrstanima bezvezne politicke viceve. duhovita je kao bjutislip. :facepalm:
Odi ti lipo u neku stvar. :D
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2011, 11:32

eno, schmkoklajn na tulavom topiku kaze da on tuli na koena. uf, sad sam upravo izrekao caroliju. koen. Image
Pješčana

Post 18 Oct 2011, 11:33

..a unda » wrote:eno tamo pjescana na sexu. stalno je na sexu. sad je nesto kao muci sta ako ona ima pedeset, a on dvajstipet. jel moralno ic u krevet s jednom od dvadeset, a da to ne kaze ovoj od pedeset.

ustvari, ajd..ja cu vam ovdje prenosit i opisivat sta ima na forumu, a vi mi pjevajte. :cheer:
pa ti barem znaš koliko ja imam godina.
odi tamo i napiši nešto na temi, to ti je pametnije nego ovdje glumiti Andriju Jarka :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2011, 11:36

Pješčana » wrote: pa ti barem znaš koliko ja imam godina.
odi tamo i napiši nešto na temi, to ti je pametnije nego ovdje glumiti Andriju Jarka :D
odakle bih ja znao kolko ti imas godina? ako sam i zbao, zaboravio sam. jel se slazemo sa..27? :raspa:

ko je andrija jarak? jel to onaj koji izgleda kad prenosi neku vijest kao da je do maloprije upravo on bio ta vijest?
schmokljan

Post 18 Oct 2011, 11:37

..a unda, k'o žena si. :mwm:
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2011, 11:37

ElliQuinn » wrote: Odi ti lipo u neku stvar. :D
evo, ti volis ovakve viceve. ovo sam malo prije dobio kao virus varning. otcitao sam do kraja iako mi je bilo sumnjivo.

Posaljite ovo svima koje poznajete, a zive u Hrvatskoj.
Mogli biste primiti naizgled bezazlen e-mail sa prezentacijom naziva 'Idemo
dalje'.
Ako ga primite, NE OTVARAJTE TO NI POD KOJU CIJENU, nego odmah izbrisite i
zaboravite.
Ako povjerujete u poruku, na ekranu ce vam se ispisati:
- 'It is too late now, your life is no longer beautiful' (Sad je prekasno,
sada IDEMO DOLJE)
Nakon toga IZGUBIT CETE SVE STO JE BILO U VASEM NOVCANIKU, a osoba koja je
poslala dobit ce pristup Vasem imenu, OIB-u, HROK izvatku, e-mailu i
passwordu - lozinki, svemu!
Ovo je novi virus koji je poceo kruziti prije tjedan dana.
Iz tvrtke European Union su vec potvrdili njegov primitak, a antivirusni
programi nisu u mogucnosti unistiti ga.

Virus je kreirao hacker koji sebe naziva 'KOS-OR' (arap. "vlasnik zivota")

MOLIM VAS POSALJITE PRIMJERAK OVE OBAVIJESTI SVIM PRIJATELJIMA I ZAMOLITE IH
DA PROSLIJEDE DALJE!!!
  • Information