Sašenka » wrote:Panika, panika!!!
Upravo sam saznala iz provjerenih izvora da je Herp bolesna i planira nam tu zakašljati topić i sve nas zaraziti
Zvuči kao bolovanje!
pa eto, to me buni. mozda je bjutislip trnoruzica na nekom pidznu? ..ono, krevetne igrice, kuzis..kao..amo se igrat trnoruzice. ja cu spavat, a ti budi konj. i to se onda zove bjutislip.Nica » wrote:
I kakve veze bi bjuti imalo s tim?
Znam za slučaj gdje to nije igra...a unda » wrote: ja cu spavat, a ti budi konj. i to se onda zove bjutislip.
Kad već pričamo o radu...
Što?..a unda » wrote: dobro. ako mogu birat onda slip ka kombinet.![]()
inace, post ti ej provokativan. najradje bi ti poslao schmokljana da ti odgovori nesto u duhu mwma.
pa eto. vidis ti da nije bas tako ludo sve sto ja kazem. i? kako se onda to zavrsi?
moja kolegica ne da otvoriti prozore + ima mini grijalicu.Sašenka » wrote:
Kad već pričamo o radu...
Jučer sam bila na jednom cjelodnevnom sastanku. Zbog tematike, na sastanku su bile uglavnom žene. I sve su se namirisale kao parfumerija, ono pola litre parfema na sebe istresle. Uz to, u toj prostoriji je bilo grijanje na klimu, a svi prozori hermetički zatvoreniI nakon nekog vremena ja sam osjećala kako me lagano mozak napušta od tih silnih miomirisa i zagušljivosti i htjela sam da malo otvorimo prozor, ali nisu dale jer im je zima
WTF, koji je kuki tim ljudima? Ja sam isto zimogrozna, ali u sobi gdje sjedi 15-ak ljudi moraš pustiti malo zraka
Naši prozori se, srećom, ne daju otvoriti, pa nemamo takvih problema.Pješčana » wrote: moja kolegica ne da otvoriti prozore + ima mini grijalicu.
jesam spomenula da nas ima više u redu? da dišemo i izdišemo?
jer njoj je hladno. mi ostali, ko nas jebe
..gdje ima dima ima i vatre. gdje ima kotla ima i..ok, ne znam sta. kako ovaj post hoda po rubu ostrice.Morticia » wrote:..
Sad mi je super, sjedim s trojicom muških kolega koji me drže k'o kap vode na dlanu pa mislim da bi mi dozvolili i da od ureda napravim kotlovnicu.
Znam kako ti je! Ajme, kako sam se znala mučiti pored takvih koji ne daju nikad otvoriti prozor a jebeno je vruće u uredu. I onda ja zimi sjedim u uredu u kratkim rukavima i ne mogu se obući normalno nego se moram obući kao da je skoro ljeto jer se u protivnom skuham. Da ne spominjem da je takvima po ljeti hladno. Za popizdit.Pješčana » wrote: moja kolegica ne da otvoriti prozore + ima mini grijalicu.
jesam spomenula da nas ima više u redu? da dišemo i izdišemo?
Gdje ima kotla, ima i kotlovine...a unda » wrote: ..gdje ima dima ima i vatre. gdje ima kotla ima i..ok, ne znam sta. kako ovaj post hoda po rubu ostrice.![]()
..a unda » wrote: ma mos tada pustit svasta. mislim da se negdje to zove i odusak. :grize za oci:
Da, i taft u kosi
Ali to je užasno sebično. Ja sam isto sojetljiva na hladnoću, ali zato se toplo obučem, a razvjetriti nekoliko puta prostoriju u kojoj svi radimo moramo, ne mogu funkcionirati u zagušljivom prostoru.Pješčana » wrote: moja kolegica ne da otvoriti prozore + ima mini grijalicu.
jesam spomenula da nas ima više u redu? da dišemo i izdišemo? :ka va:
Blago tebi, oko mene većinom ženeMorticia » wrote:Sad mi je super, sjedim s trojicom muških kolega koji me drže k'o kap vode na dlanu pa mislim da bi mi dozvolili i da od ureda napravim kotlovnicu. :cer ek:
Ni ja nikad ne palim klimu, meni vrućine uopće ne smetaju, preko zime luftam samo zbog zagušljivosti, ne zato jer mi je vrućeHerp » wrote:
Naši prozori se, srećom, ne daju otvoriti, pa nemamo takvih problema.
U bivšoj firmi smo sjedile 3 u uredu, frendica i ja nismo dale ovoj trećoj da upali klimu ni na +40.
Odi ti lipo u neku stvar...a unda » wrote:eno elliquin prica na nesvrstanima bezvezne politicke viceve. duhovita je kao bjutislip.![]()
pa ti barem znaš koliko ja imam godina...a unda » wrote:eno tamo pjescana na sexu. stalno je na sexu. sad je nesto kao muci sta ako ona ima pedeset, a on dvajstipet. jel moralno ic u krevet s jednom od dvadeset, a da to ne kaze ovoj od pedeset.
ustvari, ajd..ja cu vam ovdje prenosit i opisivat sta ima na forumu, a vi mi pjevajte.
odakle bih ja znao kolko ti imas godina? ako sam i zbao, zaboravio sam. jel se slazemo sa..27?Pješčana » wrote: pa ti barem znaš koliko ja imam godina.
odi tamo i napiši nešto na temi, to ti je pametnije nego ovdje glumiti Andriju Jarka
evo, ti volis ovakve viceve. ovo sam malo prije dobio kao virus varning. otcitao sam do kraja iako mi je bilo sumnjivo.ElliQuinn » wrote: Odi ti lipo u neku stvar.
Users browsing this forum: ClaudeBot, Meta AI Crawler, SemrushBot and 0 guests