Znači, klinička istraživanja se lažiraju???Tea Tree » wrote: Nije, lagali su ti.
E, pa mater im j...
Znači, klinička istraživanja se lažiraju???Tea Tree » wrote: Nije, lagali su ti.
I vi im unda bespogovorno vjerujete?Tea Tree » wrote:Ma jok. To je prekomplicirano. Naprosto se kaze da je provedeno klinicko istrazivanje, a klinike ni vidjelo nije.
Češće se zapravo kreativno interpretiraju rezultati. Ili, još češće, objave se samo oni pozitivni. Prešuti se da je deset drugih ispitivanja dalo negativne rezultate.Tea Tree » wrote:Ma jok. To je prekomplicirano. Naprosto se kaze da je provedeno klinicko istrazivanje, a klinike ni vidjelo nije.
Čak i da je tako,blue » wrote:Euklid ovaj drugi link se radi o potkupljivanju, ne o lažnim ili neučinkovitim lijekovima. Možeš birati jogurt od Vindije ili Dukata, samo liječnik uvijek piše Dukatov. Oba su ok, dobro, nisu baš, najbolji je tekući jogurt od Pilosa i to samo onaj od litreal kužiš primjer, sve je jogurt.
Da to se slažemEuklid » wrote: Žgadija i jedni i drugi...
Tea Tree wrote:Ja sam čula da su farmaceuti male bebe u odnosu na proizvođače motocikala. Koja je to mafija, kako to mulja, levati, nema šta ne rade. A sve koristeći želju malog običnog čovjeka da radi đireve s vjetrom u kosi.![]()
U zdravstveni sustav smo prošle godine ulupali 3 milijarde kuna za sanaciju dubioza i opet nije dosta.blue » wrote: Da to se slažemPokupit im nelegalno stečene novce i u zatvor na neko simbolično vrijeme.
Ok, ajde daj tvoje osobno misljenje.Euklid » wrote:Hrvatsko pravosuđe presudilo da je cijepljenje djece u Hrvatskoj obavezno.
Roditelje se više ništa ne pita.
Farmaceutski nacizam na kvadrat...
Mihovil Španja: moja priča o paralizi nakon cijepljenja
Rasizam, ksenofobija, hadezeovanje i ostalo nisu zarazni. To ti je.Euklid » wrote:Nisam pametan.
Ali ako roditelj u Njemačkoj ili Austriji ima pravo sam odlučiti za svoje dijete zašto roditelj u Hrvatskoj nema?
Roditelji danas mogu odgajati da dijete bude vegan, rasist, homofob, ksenofob, hadezeovac... to je valjda u redu i država se neće uplitati... ali ne mogu odlučiti o cijepljenju???
pff, to je tek zarazno da zaraznije ne može bit, pogotovo ovo zadnje...Tea Tree » wrote: Rasizam, ksenofobija, hadezeovanje i ostalo nisu zarazni. To ti je.![]()
Jer cijepljenje nije pizdarija.Euklid » wrote:Nisam pametan.
Ali ako roditelj u Njemačkoj ili Austriji ima pravo sam odlučiti za svoje dijete zašto roditelj u Hrvatskoj nema?
Roditelji danas mogu odgajati da dijete bude vegan, rasist, homofob, ksenofob, hadezeovac... to je valjda u redu i država se neće uplitati... ali ne mogu odlučiti o cijepljenju???
Ok, ok, smiri se!Euklid » wrote:Sta? Homofobija i rasizam su pizdarije?
Roditelji su obrazovani za odgoj djece?
Koliko se povecao broj autoimunih bolesti od kad se sprovode cijepljenja?
U prvoj polovici 20. st. gotovo ih nije bilo a u drugoj poplava.
Ima li kakve veze s pomorom djece poboljsanje prehrane, distupnost pitke vode, podizanje higijenskih navika i uvjeta, kvaliteta stanovanja, stvarcice kao sto je frizider itd. itd.?
Kad se gledaju grafikoni smrtnosti djece gdje se vidi nagli pad u zadnjih 150-200 godina uopce se ne moze odrediti tocka u kojoj je uvedeno cijepljenje.
Ima tu puno stvari koje treba staviti na vagu ali drzava se umjesala i uskratila pravo na izbor...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests