Pojedinacni primjeri uspjeha su ssmo pojedinacni uspjesi, a ono sto ovoj drzavi treba, jest kolektivni uspjeh, a toga nema. Ti si kudikamo stariji, lucidniji, i pametniji od mene, a ispada da ja govorim ono sto bi ti trebao, a ti bi trebao govorit ono sto ja govorimkarambol » wrote:
Ja mislim kako je takve primjere potrebno navoditi i pokazati ih. Kao što je potrebno pokazati na firme koje uspješno posluju u okruženju u kakvom se nalaze. Iako, znam, to uopće nije zanimljivo, zapravo je dosadno...nema se po čemu pljucati i srati uz kavu i pljugu. Možda kad bi se iza toga krio kakav skandalić sa ženom ili preseravanje s nekim statusnim gadgetima...
Ali jebiga, lijepo je lesarovski sraćkati iz prikrajka i biti uvijek u pravu. Pobere se aplauz i tapšanje...
I da, mislim kako je ulazak u biznis rizik. Grdi i prilično okrutan. Moraš biti spretan, pametan i imati sreće. I definitivno znati da država nije mama ni tata već okvir koji se postavlja kao nužno zlo, ako je trapava i zbrkanih propisa i još ima nesposobnu birokraciju.
Eu sad nudi nekoliko izlaznih mogućnosti za izbor onima koji imaju ideju, hrabrost, sreću i želju da sami pokušaju nešto učiniti. Zato, Pero, pohvali se kad god možeš s uspjehom u poslovanju.
Ili mislis da ova vlada ne zasluzuje kritiku, kad kritiziraz nas koji kritiziramo ovu vladu