a) To nisu bajke, dao sam ti linkove, uputio te da pogledaš film, ali tebe to ne zanima jer si ista ko Majkl Kolins - rođena si s demokratskim pravom da znaš sve i budeš najpametnija.Zekoslawa » wrote: I eto, to je cijela mudrost. Okej, osim ovoga o KC.![]()
Jeste, dobro je, ako ćeš bit bolestan, skupo će te doći, u prosjeku jest skuplje, ali a) neće te nitko pustit da krepaneš, to su bajke, b) ono što tamo dobiješ besplatno, a to nije puno, još je uvijek pristojnije od onoga što ovdje dobiješ i kad imaš dopunsko i sto čuda. Otprilike tako nekako. Mislim, o kakvom mi humanom i besplatnom zdravstvu pričamo kad evo ovako stvari izgledaju na terenu: Prije 15 godina moju babu je naručilo za tri mjeseca na pregled. U međuvremenu dok je došla na red obavila je tri operacije i kemoterapiju da si spasi život, za što je bogato nagradila dotura. To je bilo prije dopunskih i inih čuda. Prije koju godinu ćaću mi je nakon dva infarkta naručilo na koronografiju nakon godinu dana. Dok nismo angažirali veze i kuverte. Nabijem im ja takvu humanost. Plati pa se rugaj. Pa kad već plaćam, da dobijem i račun i da znam na što imam pravo za svoje pare. U besplatnost kao takvu ja ne vjerujem, jebga.
Da, pustit će te da krepaš. Operacija će te koštati 500.000 jebenih dolara (može i daleko više, nije zajebancija), a osiguranje će ti pristati isplatiti maksimalno 300.000... Pa se ti jebi s plaćanjem osiguranja.
b) Aj ne seri više.
Mene su besplatno* operirali, a takav bi zahvat u Americi koštao nekoliko stotina tisuća dolara.
* Nije baš besplatno, plaćam zdravstveno...
Jebo vas SAD da vas jebo, odite svi tako Obami na crnačku kurčinu da vas više ne vidim i ne čujem, indijanske seljačine hipnotizirane zveketom staklenih perlica...
Odite tamo, nažderite se masti i ugljikohidrata, uzgojite debele guzičetine, pustite da vam taj proces silaska esencijalnih masnoća iz mozga u dupe rosno obave najveći majstori deevolucije na svijetu.
E da: i jebo vas SAD da vas jebo!