A što ćeš se izvuć od piva kad ga dobiješ. Ne.
Gdje se denuo Kar Jozef?
Novi nik ti je zakurac. 
Al drago mi je da si se vratio!
A kaj ti studiraš, ak nije tajna?
Al drago mi je da si se vratio!
A kaj ti studiraš, ak nije tajna?
Karl, čestitam! 
Ja se vratila sinoć, upravo tipkam s jednom prijom, pita me jesam li se upisala, ja odgovaram protupitanjem - na šta?
Znate li koje su posljedice ako propustim rok za upis? Preko studomata sam uspjela, ali u petak je bio zadnji dan za redovne studente. Koji sam ja retard, bogati
Ja se vratila sinoć, upravo tipkam s jednom prijom, pita me jesam li se upisala, ja odgovaram protupitanjem - na šta?
Znate li koje su posljedice ako propustim rok za upis? Preko studomata sam uspjela, ali u petak je bio zadnji dan za redovne studente. Koji sam ja retard, bogati
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Fala, dobrodošla. 
Kod nas nikakve. Malo je bitno da na studomatu klikneš, a kad potvrdiš, potvrdiš na referadi. Kad netko nebi kliknuo onda bi morao pisati molbu da dozvole naknadni upis...
Što nije do petka bio ispitni rok, sljedeći tjedan je upis i tjedan iza počinje nastava?
Kod nas nikakve. Malo je bitno da na studomatu klikneš, a kad potvrdiš, potvrdiš na referadi. Kad netko nebi kliknuo onda bi morao pisati molbu da dozvole naknadni upis...
Što nije do petka bio ispitni rok, sljedeći tjedan je upis i tjedan iza počinje nastava?
HvalaSjarel » wrote:Fala, dobrodošla.
Bojim se da mi ne naplate taj naknadni upis ili još gore - da mi neće dati uopće da se upišem.
Ne, počeli su upisi odmah nakon 10.2., sutra počinju za izvanredne. Smetnuh s uma jer već imam upisan i ovaj predmet i diplomski, pa sam nekako gruntala u glavi da je to riješeno. U biti uopće mi nije palo napamet.
Možda da pošaljem mail tajniku...
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Izviri iz kakvog grma tu i tamo. 
Da gledam mora se ovo, ono. Mislim da u svakom slučaju sutra trebaš do faksa i maltretirati koga već treba, referadu, tajnika, prodekana... pa ćeš vidjeti dalje. Ipak je to od petka do ponedjeljka i upisala si se preko studomata.
Možda da prvo pokušaš na referadi, možda samo uzmu indeks, a onda tajnik itd.
Da gledam mora se ovo, ono. Mislim da u svakom slučaju sutra trebaš do faksa i maltretirati koga već treba, referadu, tajnika, prodekana... pa ćeš vidjeti dalje. Ipak je to od petka do ponedjeljka i upisala si se preko studomata.
Možda da prvo pokušaš na referadi, možda samo uzmu indeks, a onda tajnik itd.
Nećemo li i mi konačno otići na tu kavu 
I mislim na tajnika iz referade gdje zaprimaju indekse. Stvarno se nadam da mi neće praviti probleme jer ću prošvikati.
Btw, sviđa mi se i nick i avatar, ne slušaj druge. Dobro te odražava.
I mislim na tajnika iz referade gdje zaprimaju indekse. Stvarno se nadam da mi neće praviti probleme jer ću prošvikati.
Btw, sviđa mi se i nick i avatar, ne slušaj druge. Dobro te odražava.
Dobro je 
Nisam praktički ništa obavila, osim šta sam im uplatila 150 kn za naknadni upis.
Sutra idem ponovno predati indeks, lik je već zatvorio ured kad sam došla s uplatnicom.
Jebeni život u Zagrebu
Nisam praktički ništa obavila, osim šta sam im uplatila 150 kn za naknadni upis.
Sutra idem ponovno predati indeks, lik je već zatvorio ured kad sam došla s uplatnicom.
Jebeni život u Zagrebu
Ajde dobro... 
Ma dobro, glavno da je sve u redu s time... erm moglo je u najgorem slučaju biti godinu dana čekanja...
Neću pokazat na nekoga tko je zbog gluposti čekao po godinu dana. 
Da, jebeni život u Zagrebu.
Kako tvoj jezik, jel' pričaš ko Nina Morić? 
Ma dobro, glavno da je sve u redu s time... erm moglo je u najgorem slučaju biti godinu dana čekanja...
Da, jebeni život u Zagrebu.
Joj da, ti si pričao kako si imao sranja s birokracijom na faksu. Hvala što me nisi sinoć na to podsjetio. 
Imam dojam da nikad nisam ni otišla od kuće.
Malo me još stiltava pa odgovaram ljudima na talijanskom, ali sve u svemu nije loše. Sad se samo moram ušaltati u učenje, položiti taj glupi ispit i započeti svoj život. Jedva čekam!
Koji su tvoji planovi? Ima li izgleda za posao?
Imam dojam da nikad nisam ni otišla od kuće.
Koji su tvoji planovi? Ima li izgleda za posao?
Ae tako nekako i ja.Serenità » wrote:Sad se samo moram ušaltati u učenje, položiti taj glupi ispit i započeti svoj život. Jedva čekam!
A štajaznam. Kolege koji su završili su više manje svi redom, unatoč krizi, relativno odmah u roku štajaznam najviše pet mjeseci dobili ok posao. Koliko znam samo jedan je radio za onih 1600kn. Dio njih je čak i prije same diplome dobio posao za dio prosječne plaće pa onda poslije sve. Tako da nekako uljuljkan sam u to, iako kakve sam sreće mislim si da bih ja mogao i duže čekati.Koji su tvoji planovi? Ima li izgleda za posao?
Sad mi je plan u miru napisati diplomski, u to vrijeme obnoviti znanja rada u nekakvim softwareima koji će vrlo vjerojatno trebati gdje god da bio posao, jezik možda malo vježbati i to je to...
Tako sam i mislila. Najbitnije je da si se pokrenuo, na pravom si putu i goni dalje do kraja.Sjarel » wrote: A štajaznam. Kolege koji su završili su više manje svi redom, unatoč krizi, relativno odmah u roku štajaznam najviše pet mjeseci dobili ok posao. Koliko znam samo jedan je radio za onih 1600kn. Dio njih je čak i prije same diplome dobio posao za dio prosječne plaće pa onda poslije sve. Tako da nekako uljuljkan sam u to, iako kakve sam sreće mislim si da bih ja mogao i duže čekati.![]()
Sad mi je plan u miru napisati diplomski, u to vrijeme obnoviti znanja rada u nekakvim softwareima koji će vrlo vjerojatno trebati gdje god da bio posao, jezik možda malo vježbati i to je to...
Pretpostavljam engleski? Čini mi se kao dobar plan, sad hoćeš/mo li ga se uspjeti držati, drugi je par rukava.
A da engleski. Gotovo svi su morali štogod trabunjat na engleskom.
Ja govorim rusko-engleski
ako i to. A i one a pa an, pa ovo, ono... nadam se da je sljedeće ljudsko pravo ono za one koji su pravopisno-gramatički invalidi. 
A valjda. Doduše ja se skroz i uvijek do u zarez držim planova i rasporeda.
Sjarel » wrote:A da engleski. Gotovo svi su morali štogod trabunjat na engleskom.Ja govorim rusko-engleski
ako i to. A i one a pa an, pa ovo, ono... nadam se da je sljedeće ljudsko pravo ono za one koji su pravopisno-gramatički invalidi.
Idući je španjolski
Moj plan se sastoji od cilja - položiti ispit u travnju 2014. Ostalo će nadoć'.
A da.
Ma ono, ja nikad ni nisam učio neki jezik. Pojma nemam kako znam i ovo što znam.Ne znam, nikad nisam imala problema s jezicima, jednostavno upijem nesvjesno, a trudim se ispravno pisati barem na jezicima koje sam intenzivnije učila, tj. engleskom i talijanskom.
Ma to zbog serija jer već dio znaš.Idući je španjolski![]()
Ae. Jel' možeš službeno prijavti temu prije nego daš zadnji ispit?Moj plan se sastoji od cilja - položiti ispit u travnju 2014. Ostalo će nadoć'.
Kako to? Pa makar engleski si morao, šta ne?Sjarel » wrote: Ma ono, ja nikad ni nisam učio neki jezik. Pojma nemam kako znam i ovo što znam.Morat ću neki od početka učit da vidim jel' mi idu jezici.
![]()
Istina. Mnogo su mi pomogle sapunice sa španjolskim, a glazba s talijanskim. Jedino su drukčiji naglasci nego u "maksičkom". Španjolski mi je puno uhu ugodniji, način na koji izgovaraju s...Ma to zbog serija jer već dio znaš.Uči češki ili rumunjski... ako ništa onda su tamo ljudi s obrvama.
![]()
Brijem da mogu, ali ne da mi se s tim bakćat dok ga ne riješim.Ae. Jel' možeš službeno prijavti temu prije nego daš zadnji ispit?
A učio sam, učio sam ja i hrvatski,Serenità » wrote: Kako to? Pa makar engleski si morao, šta ne?
Ajde onda ti se isplati - možda.Pusti, Španjolci su puno zgodniji od Talijana, a čak ima i viših od mene.
![]()
Istina.Brijem da mogu, ali ne da mi se s tim bakćat dok ga ne riješim.
-
- Information
-