Gdje se denuo Kar Jozef?

Razgovor ugodni, divan natenane

Gdje se denuo Kar Jozef?

1. Protestira zbog odbijenice exacinoj moderaturi
0
No votes
2. Primio se knjige i neće ga biti dok ne diplomira
2
29%
3. Posvađao se sa zekom i maknuo joj se skroz s očinjeg vida
2
29%
4. Satro ga voz kod Hadžića
3
43%

Total votes: 7
Tea Tree

Post 25 Feb 2014, 21:40

Sjarel » wrote:Fala. :o

A valjda ću dobit... :D
A što ćeš se izvuć od piva kad ga dobiješ. Ne. :ckzubo:

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 25 Feb 2014, 21:43

A dobro to toga ima još koji mjesec... :zubo:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 26 Feb 2014, 00:38

Novi nik ti je zakurac. :madkava:

Al drago mi je da si se vratio! :zivili:

A kaj ti studiraš, ak nije tajna?
Karlinjo

Post 26 Feb 2014, 00:51

:zivili:
blue
Asgard

Post 26 Feb 2014, 14:32

Karl i Majti čestitke :lux: :lux:
Karlinjo

Post 26 Feb 2014, 17:10

Fala. :lux: Image

:zubo:
Zekoslawa

Post 26 Feb 2014, 18:07

:zecorolleyes:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 26 Feb 2014, 18:45

:vidiga:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Karlinjo

Post 26 Feb 2014, 23:13

:rolleyes:
Serenità

Post 02 Mar 2014, 21:45

Karl, čestitam! :lux:
Ja se vratila sinoć, upravo tipkam s jednom prijom, pita me jesam li se upisala, ja odgovaram protupitanjem - na šta? :facepalm:
Znate li koje su posljedice ako propustim rok za upis? Preko studomata sam uspjela, ali u petak je bio zadnji dan za redovne studente. Koji sam ja retard, bogati :bonk:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Karlinjo

Post 02 Mar 2014, 21:49

Fala, dobrodošla. :lux:

Kod nas nikakve. Malo je bitno da na studomatu klikneš, a kad potvrdiš, potvrdiš na referadi. Kad netko nebi kliknuo onda bi morao pisati molbu da dozvole naknadni upis...

Što nije do petka bio ispitni rok, sljedeći tjedan je upis i tjedan iza počinje nastava?
Serenità

Post 02 Mar 2014, 21:59

Sjarel » wrote:Fala, dobrodošla. :lux:

Kod nas nikakve. Malo je bitno da na studomatu klikneš, a kad potvrdiš, potvrdiš na referadi. Kad netko nebi kliknuo onda bi morao pisati molbu da dozvole naknadni upis...

Što nije do petka bio ispitni rok, sljedeći tjedan je upis i tjedan iza počinje nastava?
Hvala :five: Di nam je Zečica?
Bojim se da mi ne naplate taj naknadni upis ili još gore - da mi neće dati uopće da se upišem. :mama: Čudi me kako sam uopće uspjela ući na upis godine na studomatu.

Ne, počeli su upisi odmah nakon 10.2., sutra počinju za izvanredne. Smetnuh s uma jer već imam upisan i ovaj predmet i diplomski, pa sam nekako gruntala u glavi da je to riješeno. U biti uopće mi nije palo napamet. :o
Možda da pošaljem mail tajniku...
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Karlinjo

Post 02 Mar 2014, 22:07

Izviri iz kakvog grma tu i tamo. :D

Da gledam mora se ovo, ono. Mislim da u svakom slučaju sutra trebaš do faksa i maltretirati koga već treba, referadu, tajnika, prodekana... pa ćeš vidjeti dalje. Ipak je to od petka do ponedjeljka i upisala si se preko studomata.

Možda da prvo pokušaš na referadi, možda samo uzmu indeks, a onda tajnik itd.
Serenità

Post 02 Mar 2014, 22:35

Nećemo li i mi konačno otići na tu kavu :rofl:

I mislim na tajnika iz referade gdje zaprimaju indekse. Stvarno se nadam da mi neće praviti probleme jer ću prošvikati.
Btw, sviđa mi se i nick i avatar, ne slušaj druge. Dobro te odražava. :D
Karlinjo

Post 02 Mar 2014, 22:48

A valja će se sve u svemiru u nekom trenutku poklopit. :zubo: :rofl:

:drži fige:

Nisam siguran jel' to dobro il loše, al fala. :zubo: :nogica:
Serenità

Post 03 Mar 2014, 14:52

Dobro je :giggle:

Nisam praktički ništa obavila, osim šta sam im uplatila 150 kn za naknadni upis. :madkava:
Sutra idem ponovno predati indeks, lik je već zatvorio ured kad sam došla s uplatnicom.

Jebeni život u Zagrebu :visi:
Karlinjo

Post 03 Mar 2014, 14:57

Ajde dobro... :lux:

Ma dobro, glavno da je sve u redu s time... erm moglo je u najgorem slučaju biti godinu dana čekanja... :o Neću pokazat na nekoga tko je zbog gluposti čekao po godinu dana. :visi:

Da, jebeni život u Zagrebu. :visi: :zubo: Kako tvoj jezik, jel' pričaš ko Nina Morić? :D
Serenità

Post 03 Mar 2014, 15:03

Joj da, ti si pričao kako si imao sranja s birokracijom na faksu. Hvala što me nisi sinoć na to podsjetio. :five:

Imam dojam da nikad nisam ni otišla od kuće. :tuzni: Malo me još stiltava pa odgovaram ljudima na talijanskom, ali sve u svemu nije loše. Sad se samo moram ušaltati u učenje, položiti taj glupi ispit i započeti svoj život. Jedva čekam!

Koji su tvoji planovi? Ima li izgleda za posao?
Karlinjo

Post 03 Mar 2014, 15:12

Serenità » wrote:Sad se samo moram ušaltati u učenje, položiti taj glupi ispit i započeti svoj život. Jedva čekam!
Ae tako nekako i ja. :o
Koji su tvoji planovi? Ima li izgleda za posao?
A štajaznam. Kolege koji su završili su više manje svi redom, unatoč krizi, relativno odmah u roku štajaznam najviše pet mjeseci dobili ok posao. Koliko znam samo jedan je radio za onih 1600kn. Dio njih je čak i prije same diplome dobio posao za dio prosječne plaće pa onda poslije sve. Tako da nekako uljuljkan sam u to, iako kakve sam sreće mislim si da bih ja mogao i duže čekati. :o

Sad mi je plan u miru napisati diplomski, u to vrijeme obnoviti znanja rada u nekakvim softwareima koji će vrlo vjerojatno trebati gdje god da bio posao, jezik možda malo vježbati i to je to...
Serenità

Post 03 Mar 2014, 15:38

Sjarel » wrote: A štajaznam. Kolege koji su završili su više manje svi redom, unatoč krizi, relativno odmah u roku štajaznam najviše pet mjeseci dobili ok posao. Koliko znam samo jedan je radio za onih 1600kn. Dio njih je čak i prije same diplome dobio posao za dio prosječne plaće pa onda poslije sve. Tako da nekako uljuljkan sam u to, iako kakve sam sreće mislim si da bih ja mogao i duže čekati. :o

Sad mi je plan u miru napisati diplomski, u to vrijeme obnoviti znanja rada u nekakvim softwareima koji će vrlo vjerojatno trebati gdje god da bio posao, jezik možda malo vježbati i to je to...
Tako sam i mislila. Najbitnije je da si se pokrenuo, na pravom si putu i goni dalje do kraja. :mig:

Pretpostavljam engleski? Čini mi se kao dobar plan, sad hoćeš/mo li ga se uspjeti držati, drugi je par rukava. :zubo: Ali imamo volje, to je najbitnije trenutno!
Karlinjo

Post 03 Mar 2014, 19:47

A da engleski. Gotovo svi su morali štogod trabunjat na engleskom. :rolleyes: Ja govorim rusko-engleski :D ako i to. A i one a pa an, pa ovo, ono... nadam se da je sljedeće ljudsko pravo ono za one koji su pravopisno-gramatički invalidi. :mama:

A valjda. Doduše ja se skroz i uvijek do u zarez držim planova i rasporeda. :zubo:
Serenità

Post 03 Mar 2014, 21:48

Sjarel » wrote:A da engleski. Gotovo svi su morali štogod trabunjat na engleskom. :rolleyes: Ja govorim rusko-engleski :D ako i to. A i one a pa an, pa ovo, ono... nadam se da je sljedeće ljudsko pravo ono za one koji su pravopisno-gramatički invalidi. :mama:

A valjda. Doduše ja se skroz i uvijek do u zarez držim planova i rasporeda. :zubo:
:rofl: Znači jednaka je situacija s engleskom gramatikom? :D Ne znam, nikad nisam imala problema s jezicima, jednostavno upijem nesvjesno, a trudim se ispravno pisati barem na jezicima koje sam intenzivnije učila, tj. engleskom i talijanskom.
Idući je španjolski :cerek: U Italiji mi je bilo jako teško pričati, mada ga jako dobro razumijem. Valjda su preslični, nisam sigurna u svako doba kojim jezikom pričam. :zubo: Moram priznati da mi se talijanski malo ogadio. :o

Moj plan se sastoji od cilja - položiti ispit u travnju 2014. Ostalo će nadoć'. :raspa:
Karlinjo

Post 03 Mar 2014, 22:06

Serenità » wrote: :rofl: Znači jednaka je situacija s engleskom gramatikom? :D
A da. :zubo: Mislim znam riječi, mogu čitati skoro sve, al' sve te riječi u meni su sirove, nedeklinirane, krivog izgovora. :o Nabijem deklinacije, nastavke, prefikse, sufikse, zareze, dvotočke i sve ostale beštije... :durica:
Ne znam, nikad nisam imala problema s jezicima, jednostavno upijem nesvjesno, a trudim se ispravno pisati barem na jezicima koje sam intenzivnije učila, tj. engleskom i talijanskom.
Ma ono, ja nikad ni nisam učio neki jezik. Pojma nemam kako znam i ovo što znam. :zubo: Morat ću neki od početka učit da vidim jel' mi idu jezici. :o
Idući je španjolski :cerek:
Ma to zbog serija jer već dio znaš. :o Uči češki ili rumunjski... ako ništa onda su tamo ljudi s obrvama. :zubo: :rofl:
Moj plan se sastoji od cilja - položiti ispit u travnju 2014. Ostalo će nadoć'. :raspa:
Ae. Jel' možeš službeno prijavti temu prije nego daš zadnji ispit?
Serenità

Post 03 Mar 2014, 22:27

Sjarel » wrote: Ma ono, ja nikad ni nisam učio neki jezik. Pojma nemam kako znam i ovo što znam. :zubo: Morat ću neki od početka učit da vidim jel' mi idu jezici. :o
Kako to? Pa makar engleski si morao, šta ne?
Ma to zbog serija jer već dio znaš. :o Uči češki ili rumunjski... ako ništa onda su tamo ljudi s obrvama. :zubo: :rofl:
Istina. Mnogo su mi pomogle sapunice sa španjolskim, a glazba s talijanskim. Jedino su drukčiji naglasci nego u "maksičkom". Španjolski mi je puno uhu ugodniji, način na koji izgovaraju s... :Slin:

:rofl: Pusti, Španjolci su puno zgodniji od Talijana, a čak ima i viših od mene. :raspa:
Ae. Jel' možeš službeno prijavti temu prije nego daš zadnji ispit?
Brijem da mogu, ali ne da mi se s tim bakćat dok ga ne riješim.
Karlinjo

Post 03 Mar 2014, 22:34

Serenità » wrote: Kako to? Pa makar engleski si morao, šta ne?
A učio sam, učio sam ja i hrvatski, :zubo: al' kao što čitaš obrazovni sustav nije poštiman kako treba. :o
:rofl: Pusti, Španjolci su puno zgodniji od Talijana, a čak ima i viših od mene. :raspa:
Ajde onda ti se isplati - možda. :D
Brijem da mogu, ali ne da mi se s tim bakćat dok ga ne riješim.
Istina.
  • Information