Nego.
Lijena sam kvotati.
Netko u vezi mora imat zube.Sjarel » wrote:Dobro ima i Jelenko... to mi je isto ok serija.
Em što ti muški moraju imat gustu kosu u poznoj dobi, još moraju imat i očnjake.
Mah, mah...
Gugle kaže da je ovo ElijahElijah mi je novi crush
[/spoiler]Ne bi volio biti besmrtan.Šta bi da si besmrtan? Originalse za razliku od ostalih vampira ništa ne može ubiti. Nikad.
Ovo je.

Pa baš ti hvala.Mislim da ljudi trebaju živjeti dok vlastitim zubima mogu žvakat janjetinu.
Da, ovi su živi 1000 godina već. Al fora je proći sva ta stoljeća, ja bih to voljela, ali više brzinski, da mogu provesti deset ili dvadeset godina u svakom. I onda još imati regularan život u ovom jedno sto godina.Nemam pojmo što bi. Vjerojatno visio po forumima i kukao nad svojom zlom sudbinom.Mislim ja sam na neki način besmrtan student
i nije dobar osjećaj.
Ma ne bi. Mislim da ne bi, imaš antibiotike u krvi, ne znam jel' smiju to jest/pit.visekratni klon » wrote: Poše, koliko sam puta poželjela uć u seriju i živjeti u njoj, ne mislim samo ovu nego inače. Ili u knjigu. Samo, ja bih prva najebala u tim vampirskim, završila bih kao statist žrtva u prvoj minuti prve epizode prve sezone.![]()
Smješno mi ovo "brzinski" deset godina.Da, ovi su živi 1000 godina već. Al fora je proći sva ta stoljeća, ja bih to voljela, ali više brzinski, da mogu provesti deset ili dvadeset godina u svakom. I onda još imati regularan život u ovom jedno sto godina.
ja to gledam minimalno jednom mjesečnovisekratni klon » wrote:Sjetila sam se da moram pogledati ice age.

visekratni klon » wrote:Ne, božesačuvaj, to je bilo kad je bio s Katicom pa je Elena išla glumit nju i nać se s njim i čim su se poljubili, skužio je da je ona.Bilo je to u TVD, ima već dosta epizoda unazad.
Da, super mu stoji ta kosa.
visekratni klon » wrote:Joj ta kemija koju su imali u trećoj sezoni. Tako mi je žao što više ne gledam seriju istim očima.![]()
Totalno su zabrljali, razvodnilo se. Sjećam se da sam prve tri sezone odgledala u dahu.
Stefan.Splenda » wrote:
trebali su napraviti da damon ode negdje jednu sezonu, i onda ih spojiti ponovo.![]()
a u međuvremenu su mogli ubaciti da elijah otme i zatoči elenu jer je iznevjerila dogovor. sve može proći, samo da ne gmizi po onom stefanu.
pogledat ću. ali sumLjam da će mi kao par nadjebat delenu.visekratni klon » wrote:![]()
Elijah i Hayley su mi sad što su bili Delena. Iako mi je Elena bolja od nje.
Neće. Mislim, Elijah mi je napet (nije mi bio u tvd), a ona onako, nisu mi kao par ni blizu napeti kao njih dvoje. Delena.Splenda » wrote:
pogledat ću. ali sumLjam da će mi kao par nadjebat delenu.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=BoPLKZnU_uc
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests