Tratinčice su preživjele zimu. Naf sed.
Ovdje ja kukam o vremenu
-
visekratni klon
Ja nisam nosila kaput ove zime. Gledam ljude u pernatim jaknama i pitam se jesu li glavu ostavili na kalendaru.Sjarel » wrote:Danas sam bio vani u tankoj majici i tankoj proljetnoj jakni i svejedno je bilo vruće....
Meni je zabavno. Posebno mačke i more.Éowyn wrote:Ja ne volim slikati. Cini mi se da ce mi fotografija biti najtezi predmetv za poloziti![]()
To zato što to kroz prozor možeš slikat.visekratni klon » wrote: Meni je zabavno. Posebno mačke i more.
-
visekratni klon
Pa nemam prozor na moru. A mačke, da, al ne mogu, nemam aparat, ne vide se ako im ne priđem blizu.
Onda dobro.visekratni klon » wrote: Pa nemam prozor na moru.
Dobro ajd za mačke otom-potom.A mačke, da, al ne mogu, nemam aparat, ne vide se ako im ne priđem blizu.
-
visekratni klon
Pa napisala sam da sam bila vani, oklen ti to s prozorom, nisam baš toliko lijena... uvijek. 
-
visekratni klon
Sjetila sam se da moram pogledati ice age. 
-
visekratni klon
Ma neće
valjda.
Moram čekat ponoć i po za antib. a htjela sam leć. Baš sam se usosila.
Bar imam serija večeras.
Moram čekat ponoć i po za antib. a htjela sam leć. Baš sam se usosila.
Bar imam serija večeras.
-
visekratni klon
The Originals. 
Ok, ja gledam i PLL i dalje i TVD, ali to te ne bi zanimalo. Doduše, vjerojatno ni ovo prvo.
Ok, ja gledam i PLL i dalje i TVD, ali to te ne bi zanimalo. Doduše, vjerojatno ni ovo prvo.
Ovo prvo je o vampirima...
ja sam toliko neupućen o tim vampirima da sam se jednom podosta osramotio. Šetam s nekim i tamo reklama za koktu s nekim likom iz te serije. Kažem ja otprilike. Koja jadna reklama ko bi kupio to ako od toga postaneš tako blijed.

Ček da vidim PLL i TVD što je to. Ovo PLL zvuči ok. Ovo TVD.
Zadnje što sam gledao je IT Crowd i Plebs, još ono kad mi je Dawn preporučila... daj tako nešto.
Ček da vidim PLL i TVD što je to. Ovo PLL zvuči ok. Ovo TVD.
Zadnje što sam gledao je IT Crowd i Plebs, još ono kad mi je Dawn preporučila... daj tako nešto.
-
visekratni klon
Ne gledam ti ja kul serije.
The Big Bang Theory, prvih četiri pet sezona.
The Big Bang Theory, prvih četiri pet sezona.
Samo gledaš gdje drugima piju krv... pitam se ostavlja li to kakve posljedice na tebe...
To sam gledao... mislim ne znam jesam li po sezonama, al' gledao sam na TVu.The Big Bang Theory, prvih četiri pet sezona.
-
visekratni klon
Mrš.
Ne, dobra je serija, stvarno, prve sezone su odlične.
A i Originalsi su dobri iako su vampiri, ozbiljno, baš nisu ono školska neka pizdarija nego dobra serija.
A i nu

Jesi još siguran da neš gledat?
Ne, dobra je serija, stvarno, prve sezone su odlične.
A i Originalsi su dobri iako su vampiri, ozbiljno, baš nisu ono školska neka pizdarija nego dobra serija.
A i nu

Jesi još siguran da neš gledat?
Šta ti ja znam što je dobro. Što se mene tiče dobre serije su se prestale snimati tamo s Prosjacima i sinovima.visekratni klon » wrote: A i Originalsi su dobri iako su vampiri, ozbiljno, baš nisu ono školska neka pizdarija nego dobra serija.
Pa i nisam skroz...Jesi još siguran da neš gledat?
-
visekratni klon
Sjarel » wrote: Šta ti ja znam što je dobro. Što se mene tiče dobre serije su se prestale snimati tamo s Prosjacima i sinovima.
Pa i nisam skroz...a u toj seriji ne glume časne ili tako nešto...
Meni je super. A i [spoiler]
[/spoiler] Uzrujavaju me mladi, zgodni i uspješni...visekratni klon » wrote:Ovdje je lijepa
Dobro, dobro bili su poslije i Gruntovčani.
Aha, zato ti voliš te koje grizu.Meni je super. A i [spoiler][/spoiler]
-
- Information
-