O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 12:53

Vrag nosi pravdu. :rofl: :rofl: :rofl:
Ima i nastavak sad: Osveta nosi Pravdu.

Ma Euklid je željan nekih šerifa, a kad bi zapucali, eto ti njega ispod Markićkine suknje. :no:

judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 22 Feb 2014, 12:57

visekratni klon » wrote:bedepe i hadeze to su para dva
ljubili se grlili sve do pola dva

što sam ja što si ti, moj bedepe

uberi bedepe, što ti spava na srcu :misli:

idem. :rofl:
Malo s Evrovizije:

Sunce moru putuje, a moje srce luduje, daj mi snage, sveti bedepe...

Bosanci su ipak bolji:

Pokušaću da te poljubim a ti se pravi luda
ja ću te kurcem po čelu a ti primi me za muda

Pokušaću da te poljubim a ti pusti suzu
na forumu cmizdri a ja ću te prč-prč u guzu...
visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 12:58

Euklid će te ubiti što mu spamaš razotkrivanje veleizdajnika, nepravde, čega sve ne. :D

Da prč prč, to je postala legendarna poštapalica forumska. :facepalm: :rofl:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Feb 2014, 13:00

visekratni klon » wrote:Vrag nosi pravdu. :rofl: :rofl: :rofl:
Ima i nastavak sad: Osveta nosi Pravdu.

Ma Euklid je željan nekih šerifa, a kad bi zapucali, eto ti njega ispod Markićkine suknje. :no:
..ma, razumijem ga. to su oni poklici..sranje svima, a ne samo nama. ili, neka bude sranje koje oce, samo da je sranje. :D
jos malo pa cemo doc do navijaca, garantiram ti.. :D
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 13:10

visekratni klon » wrote:Euklid će te ubiti što mu spamaš razotkrivanje veleizdajnika, nepravde, čega sve ne. :D

Da prč prč, to je postala legendarna poštapalica forumska. :facepalm: :rofl:
..kako je mujo dizao revoluciju. ok, nije bas dizao revoluciju, ali je sa hasom isao krast kokose. i, dogovaraju se oni kako ce ce uc u kokosinjac, rade plan, a nisu znali da ih iza kantuna slusa vlasnik kokosaka.
i kaze haso muji, ja cu ovdje pazit,a ti ajde u kokosinjac. kaze mujo..necu, aj ti. kaze haso..dobro.
i sad, puzi, sakriva se haso, krece se prema kokosinjcu, a vlasnik.. kako je sve cuo, sakrije se prije iza ulaza u kokosinjac s letvom u ruci.
i puzi haso, puzi, dodje do ulaza u kokosinjac, gleda sve okolo, nema nikoga i polako on glavom proviruje, vrat isteze kroz ta vrata od kokosinjca ne bi li vidio sta, jel ima koga, di su kokose i tako..
i, kad je dobro provirio glavom, vlasnik ga.. fljas.. letvom preko zubiju i usta. auuj, tiho zastenje haso i onako kako je polako i pazljivo provirio glavom, tako je povuce i polako puzeci krene natrag.
dolazi on do muje, bez kokosa i drzi se rukom preko usta, sagnute glave..
..pa di su ti kokose? ..pita ga mujo? kaze mu haso mumljajuci.. aj ti, mujo, ja ne mogu od smija.. :D
visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 13:10

..a unda » wrote: ..ma, razumijem ga. to su oni poklici..sranje svima, a ne samo nama. ili, neka bude sranje koje oce, samo da je sranje. :D
jos malo pa cemo doc do navijaca, garantiram ti.. :D
Svi na ulice, dižimo guzicee. Euklid i Miki s megafonima na trkelju. Jel imaju bar balkone da se oglašavaju otamo? Pa da mogu uletit doma po potrebi.
visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 13:13

..a unda » wrote: ..kako je mujo dizao revoluciju. ok, nije bas dizao revoluciju, ali je sa hasom isao krast kokose. i, dogovaraju se oni kako ce ce uc u kokosinjac, rade plan, a nisu znali da ih iza kantuna slusa vlasnik kokosaka.
i kaze haso muji, ja cu ovdje pazit,a ti ajde u kokosinjac. kaze mujo..necu, aj ti. kaze haso..dobro.
i sad, puzi, sakriva se haso, krece se prema kokosinjcu, a vlasnik.. kako je sve cuo, sakrije se prije iza ulaza u kokosinjac s letvom u ruci.
i puzi haso, puzi, dodje do ulaza u kokosinjac, gleda sve okolo, nema nikoga i polako on glavom proviruje, vrat isteze kroz ta vrata od kokosinjca ne bi li vidio sta, jel ima koga, di su kokose i tako..
i, kad je dobro provirio glavom, vlasnik ga.. fljas.. letvom preko zubiju i usta. auuj, tiho zastenje haso i onako kako je polako i pazljivo provirio glavom, tako je povuce i polako puzeci krene natrag.
dolazi on do muje, bez kokosa i drzi se rukom preko usta, sagnute glave..
..pa di su ti kokose? ..pita ga mujo? kaze mu haso mumljajuci.. aj ti, mujo, ja ne mogu od smija.. :D

Znam taj. :rofl: :rofl:

Ma slatki su oni meni. A i nikad ne znaš, povežu se tipa s Pernarom i woohoo. Ne podcjenjujmo ih. :giggle:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 22 Feb 2014, 13:24

..a unda » wrote: sta se zna? zna se? :zubo:

dakle, ne zelis razumjet. niko nece tebi glumit glinenog goluba. ili ne tebi, nego nego nekoj masi iza koje ces se ti skrivat. :D

pa ajd, napravi barem nesto..kolko ima tih burzuja, lopova i domacih izdajnika? deset? sto? sto hiljada? tri miljuna, kolko? :D :D
Oli su švabe i ustaše glumili glinene golubove? :misli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 22 Feb 2014, 13:27

..a unda » wrote: ..kako on to priprema taj teren? tako sto ti neces glasat za njega? jel te zoka treba molit? jajca ti ladit? imas muzicku zelju mozda? :D

kojih fals socijaldemokrata? kako to mislis..fals? sta bi po tebi uopce trebala bit socijalemokracija? komunizam? :D
jedva smo i ovu socijaldemokraciju nekako skrpali, za vlas se drzi, a ti bi odmah sad sve to potaracao, uveo pravdu i postenje i to ovo popodne po mogucnosti.
jel si ti citao onu knjizu, film, sta li je.. i vrag nosi pravdu? :D

nazaalost ili na srecu, morat ces jednom ti sam bit kriv.. ili odgovoran, kako oces, za svoje postupke, bez ikakvog opravdanja,a narocito opravdanja da svojku odgovornost nastojis prebacit na drugoga. ne mozes se uviejk iza naroda skrivat, pa tman on bio gladan, jadan, glup, ovakav, onakav..
kreni, jebiga, napravi nesto sto ti mislis da je pametno.. ko zna, mozda i jest. :D
Aaa, znači ovo je sada socijaldemokratska vlada koja sprovodi socijaldemokratske mjere?

Pa što ne kažeš... :giggle:

Čudno da se Ivančić tako zaletio... :misli:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 13:29

visekratni klon » wrote:

Znam taj. :rofl: :rofl:

Ma slatki su oni meni. A i nikad ne znaš, povežu se tipa s Pernarom i woohoo. Ne podcjenjujmo ih. :giggle:
ma to povezivanje ti je cas posla. ljudi nemaju dovoljno informacija, ne shvacaju niti o cemu se radi, a niti sto zele, a ne zele bit iskreni prema sebi nego kriju te motive iza neke kolektivne kao volje i onda se sve to opet pretvara u neke te masovne kao volje i samo je pitanje na koji nacin ce se ta energija usmjerit, ko ce usmjeravat, ko ce bit dovoljno snalazljiv da ispliva na tom valu.
kod nas se dobro vec zna tko ima najvecih organizacijskih i financijskih mogucnosti da tu struju pretvori u svoje interese, a raja ko raja, jebe se nju, a kad se dosjeti o cemu se radi, vec je kasno.
mislim, vec smo imali jedan blizak primjer tog procesa kojim se, evo vidimo, sranje, pokusava pretocit u neku epopeju, demokraciju, pravdu, kulturu.. :D

mislim, ono..u dvajst i nesto godina ovo napredno i pametno te drustvo (te ljudi zeljnih pravde) je uspjelo uspostavit esdepe kao jedinu neku lijevu stranku. ono, nemas nista, pa nemas nista, pa nemas nista i onda oko sredine se pocinje ukazivat esdepe i onda nakon njega, aj ca.. neka cvjeta tisucu crnih cvjetova. :D
ono, jedina povijest po kojoj ce nas.. ili koga vec ovdje negdje pamtit, bit ce.. za jedno sto dvjesto godina kad neko bude isao pisat..ne doktorsku dizertaciju, nego maturalni rad naslova.. najlukavije drustvo u modernoj povijesti, toliko su bili lukavi da su uspjeli cak i nemoguce, sami sebe zajebat.. :D

ono, velike drame i tragedije, a ustvari obicna trecerazredna komedija i to slepstik.. :D
Tea Tree

Post 22 Feb 2014, 13:31

Pa ajd prijavi sve poznate ti kriminalce. Idi na policiju i reci dosta je više, evo prijavljujem Linića za ovo što radi Indexu pa za Mirnu Rovinj, i šta god ti još padne na pamet.
Onda ćeš moći u javnost s time i reći da si ih ti prijavio, lično i personalno, ako ne i osobno. :D
Pa da vidim majci tko će se onda usuditi držati to u ladici.
Euklid
old school

Post 22 Feb 2014, 13:34

vas dvoje kao da ste markirali satove marksizma... :giggle:

pa zna se u kojem se trenutku pokreće revolucija...

:cheer:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 22 Feb 2014, 13:34

Odimo malo u blisku buducnost...

kradeze u obliku hadezeja se vrati na vlast jer im zoki velikodusno preda vlast, te kad Euklid i ja ponovno udremo na tu vladu, karamarkovu,

Jeli nam se pridruzujete u borbi, ili nastavljate i dalje branit bracu po kradji? :ne zna: :lol:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 13:36

Euklid » wrote:
Aaa, znači ovo je sada socijaldemokratska vlada koja sprovodi socijaldemokratske mjere?

Pa što ne kažeš... :giggle:

Čudno da se Ivančić tako zaletio... :misli:
pa dobro, koje su to socijaldemokratske mjere po tebi? dakle i socijalne, a i jel..demokratske? ..ono, demokratske, jel? pise mile, al pise i hund. tako ti je to i ovdje.. pise socijal, al pise i demokracija.. :D

eto, ako to ne razumijes, onda ne znam sta dalje. a ako razumijes, a ovdje zajebajes jer imas neke druge motive, e onda ti to nije bas nesto fer, takav pokusaj dizanja broja klikova ima i svoje ime.. :D
Euklid
old school

Post 22 Feb 2014, 13:36

Tea Tree » wrote:Pa ajd prijavi sve poznate ti kriminalce. Idi na policiju i reci dosta je više, evo prijavljujem Linića za ovo što radi Indexu pa za Mirnu Rovinj, i šta god ti još padne na pamet.
Onda ćeš moći u javnost s time i reći da si ih ti prijavio, lično i personalno, ako ne i osobno. :D
nemoj mi te kradezeovsko-ezdepeovsko-bandićevske fore prodavat, nasmijavaš me :rofl:

jel ono i Zoka jučer rekao da ako je bilo kriminala neka institucije rade svoj posao?

jel to po onoj staroj narodnoj da kad želiš zataškat kriminal samo daš institucijama da rade svoj posao?

:giggle: :giggle:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 13:38

Euklid » wrote:vas dvoje kao da ste markirali satove marksizma... :giggle:

pa zna se u kojem se trenutku pokreće revolucija...

:cheer:
o, jos jedan konosijer marksizma.. :D
Tea Tree

Post 22 Feb 2014, 13:41

Euklid » wrote:
nemoj mi te kradezeovsko-ezdepeovsko-bandićevske fore prodavat, nasmijavaš me :rofl:

jel ono i Zoka jučer rekao da ako je bilo kriminala neka institucije rade svoj posao?

jel to po onoj staroj narodnoj da kad želiš zataškat kriminal samo daš institucijama da rade svoj posao?

:giggle: :giggle:
Nije to rekao, štoviše rekao je da neće to reći, ali ako netko ima saznanja da se postupalo nezakonito neka prijavi.

Ne vidim šta tebe sprječava da prijaviš. Ako si prijavio, onda sorry. Ako nisi, prijavi pa ako se ništa ne dogodi onda reci da se zataškava.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 22 Feb 2014, 13:43

Tea Tree » wrote: Nije to rekao, štoviše rekao je da neće to reći, ali ako netko ima saznanja da se postupalo nezakonito neka prijavi.

Ne vidim šta tebe sprječava da prijaviš. Ako si prijavio, onda sorry. Ako nisi, prijavi pa ako se ništa ne dogodi onda reci da se zataškava.
A ti se pravis luda ili glupa, pa ne znas kako zavrsavaju zvizdaci? :lol:
Tea Tree

Post 22 Feb 2014, 13:48

Euklid » wrote:
Vidit ćemo. Ako se broj hapšenja i konfiskacija kradezeovske imovine poveća za 14 000% unda je dobro.
Ako nastave hapsit ovim tempom unda isti kua... :ne zna:
Dobro ajd, pričekat ćemo da Index objavi tu vijest pa ćeš onda reć. :D
Jebi ga, uspavali su se danas, bila sam brža. :D
Euklid
old school

Post 22 Feb 2014, 13:49

..a unda » wrote: pa dobro, koje su to socijaldemokratske mjere po tebi? dakle i socijalne, a i jel..demokratske? ..ono, demokratske, jel? pise mile, al pise i hund. tako ti je to i ovdje.. pise socijal, al pise i demokracija.. :D

eto, ako to ne razumijes, onda ne znam sta dalje. a ako razumijes, a ovdje zajebajes jer imas neke druge motive, e onda ti to nije bas nesto fer, takav pokusaj dizanja broja klikova ima i svoje ime.. :D
A šta ja znam šta je socijaldemokracija... :tuzni:

Al evo, probat ću natuknut koju:

-prvo i osnovno - otići u Bleiburg poklonit se palim Ustašama,
to bih podigao na nivo hadža, svaki pravi socijaldemokrat mora bar jednom u životu hodočastit do Blaiburga i onda na prezime dobiva prefiks hadži, npr. hadžiunda, hadžiexača, hadžitea...

-drugo, nipošto uvesti porez bankama na profit nego to učiniti na štednju običnih građana,
jer ko štedi taj znači ima i neće mu biti teško odvojit od usta a banke su tu da pomažu gospodarstvu, one ionako ne zarađuju za svoj račun

-3. - pojačati satnicu vjeronauka u školama jer samo katolički odgojena mladež, visokih moralnih načela može osigurati budućnost ove zemlje

- dalje, spašavati pod svaku cijenu firme tajkunskih prijatelja a gasiti one običnih radnika, seljaka i ribara jer od njih ionako nikad nikakve koristi, samo se bune i galame, a prijatelj tajkun će uvijek u svojim novinama naći neku lijepu riječ

- zatim, kupovati luksuzne limuzine proizvedene u prijateljskoj Njemačkoj jer od njih svaki pošten drug i socijaldemokrat ima koristi, naročito kad se vozi u njima, to je puno bolje nego nekakva gradnja nasipa, mislim ko će danas po ovakvom kijametu gradit nasipe,
šta nije ljepše vozikat se u Audiju i slušat mjuzu na 12 zvučnika?

eto, nisam baš neki socijaldemokrat al možda sam nešto pogodio...

:giggle:
Tea Tree

Post 22 Feb 2014, 13:50

miky0 » wrote:
A ti se pravis luda ili glupa, pa ne znas kako zavrsavaju zvizdaci? :lol:
Pa nije to baš zviždanje u klasičnom obliku.

A i da jest. Pa nije vrag da ne bi žrtvovao svoj komoditet za opći boljitak? Ili ima neke koristi od postojeće situacije? :misli:
Euklid
old school

Post 22 Feb 2014, 13:51

Tea Tree » wrote: Nije to rekao, štoviše rekao je da neće to reći, ali ako netko ima saznanja da se postupalo nezakonito neka prijavi.

Aha, nije rekao ali je rekao...

Kak ono ide? Trostruki axl... pa češkanje iza uha... pa nešto noga... :misli:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 13:53

Tea Tree » wrote:Pa ajd prijavi sve poznate ti kriminalce. Idi na policiju i reci dosta je više, evo prijavljujem Linića za ovo što radi Indexu pa za Mirnu Rovinj, i šta god ti još padne na pamet.
..mirna.. oko mirne ce bit frke. kajin je progovorio ono sto se vec dugo po kuloarima prica. podsjeca me na bracki onaj kamen, kako se zove.. jadrankamen?
prodali dionice hadezeovstini, vadile se clanske hadezeovske iskaznice jednocifrenih i dvocifrenih serijskih brojeva i onda kad su zajebali sve sto su mogli zajebat, frka, tvornice radnicima, pravda.. :zubo:
ono, koja je to furbarija.. :D

slicno nesto je i ovdje, malo drugaciji i okolokolniji mehanizam. jasdni radnici, nepravda, stecajevi, simpol hrvatske konzerve, konzerve sardina jel, a kad tamo..kutle. :D
a vlada im je ponudila rjesenje, ali oni oce i jare i pare i tri puta zajebat, privatizirat se, ne privatizirat se i svaki put to naplatit od rzave?

nije bas sve kako se bas oce arlaukom postic. oguglali smo na decibele pravde. ako je stvarno kutle ..ok, ili netko drugi, pa oce ono iskoristit situaciju i zajebat i bit pametniji od svih, e pa onda linicu ili vec ko, odjebi to, neka ide stecaj, pa nek plivaju u onom sto su lukavci sami zakuhali. moze vam doc kutle, ali cete se najebat sebe dok vam ne dodje.. :D
visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 13:55

Dobro, znam da je uzaludno, ali moram opet. Jeste vas dvojica svjesni da ako se digne kuka i motika na ovu vlast, da će biti crnja od crnog lonca, da će to biti fašistička rulja?
Jeste li svjesni da je i ovo održavanje nekakvog statusa quo putem puštanja vjeronauka i sl. bolje nego da nam zasjedne fašistička rulja na vlast?
Ili vas naprosto nije briga nego kritizirate jer ste navikli na tu poziciju i jer ste oh tako beskompromisni? Mogla bi se ta udobnost itekako poljuljati.
Onaj tko zaziva revoluciju mora biti svjestan da u nas to neće biti nikakva crvena revolucija kakvu možda priželjkujete nego crna. I onda nemojte poslije "a nismo mi tako mislili". Jeste. Iz dana u dan. Ajte, rušite vladu, samo naprijed.
Euklid
old school

Post 22 Feb 2014, 13:55

jesam ja nešto spominjao da će jedan tajkun tamo gradit marinu?

jesam, a?

:rofl:
  • Information