Ima i nastavak sad: Osveta nosi Pravdu.
Ma Euklid je željan nekih šerifa, a kad bi zapucali, eto ti njega ispod Markićkine suknje.
Malo s Evrovizije:visekratni klon » wrote:bedepe i hadeze to su para dva
ljubili se grlili sve do pola dva
što sam ja što si ti, moj bedepe
uberi bedepe, što ti spava na srcu![]()
idem.
..ma, razumijem ga. to su oni poklici..sranje svima, a ne samo nama. ili, neka bude sranje koje oce, samo da je sranje.visekratni klon » wrote:Vrag nosi pravdu.![]()
![]()
![]()
Ima i nastavak sad: Osveta nosi Pravdu.
Ma Euklid je željan nekih šerifa, a kad bi zapucali, eto ti njega ispod Markićkine suknje.
..kako je mujo dizao revoluciju. ok, nije bas dizao revoluciju, ali je sa hasom isao krast kokose. i, dogovaraju se oni kako ce ce uc u kokosinjac, rade plan, a nisu znali da ih iza kantuna slusa vlasnik kokosaka.visekratni klon » wrote:Euklid će te ubiti što mu spamaš razotkrivanje veleizdajnika, nepravde, čega sve ne.![]()
Da prč prč, to je postala legendarna poštapalica forumska.![]()
Svi na ulice, dižimo guzicee. Euklid i Miki s megafonima na trkelju. Jel imaju bar balkone da se oglašavaju otamo? Pa da mogu uletit doma po potrebi...a unda » wrote: ..ma, razumijem ga. to su oni poklici..sranje svima, a ne samo nama. ili, neka bude sranje koje oce, samo da je sranje.
jos malo pa cemo doc do navijaca, garantiram ti..
..a unda » wrote: ..kako je mujo dizao revoluciju. ok, nije bas dizao revoluciju, ali je sa hasom isao krast kokose. i, dogovaraju se oni kako ce ce uc u kokosinjac, rade plan, a nisu znali da ih iza kantuna slusa vlasnik kokosaka.
i kaze haso muji, ja cu ovdje pazit,a ti ajde u kokosinjac. kaze mujo..necu, aj ti. kaze haso..dobro.
i sad, puzi, sakriva se haso, krece se prema kokosinjcu, a vlasnik.. kako je sve cuo, sakrije se prije iza ulaza u kokosinjac s letvom u ruci.
i puzi haso, puzi, dodje do ulaza u kokosinjac, gleda sve okolo, nema nikoga i polako on glavom proviruje, vrat isteze kroz ta vrata od kokosinjca ne bi li vidio sta, jel ima koga, di su kokose i tako..
i, kad je dobro provirio glavom, vlasnik ga.. fljas.. letvom preko zubiju i usta. auuj, tiho zastenje haso i onako kako je polako i pazljivo provirio glavom, tako je povuce i polako puzeci krene natrag.
dolazi on do muje, bez kokosa i drzi se rukom preko usta, sagnute glave..
..pa di su ti kokose? ..pita ga mujo? kaze mu haso mumljajuci.. aj ti, mujo, ja ne mogu od smija..
Oli su švabe i ustaše glumili glinene golubove?..a unda » wrote: sta se zna? zna se?![]()
dakle, ne zelis razumjet. niko nece tebi glumit glinenog goluba. ili ne tebi, nego nego nekoj masi iza koje ces se ti skrivat.
pa ajd, napravi barem nesto..kolko ima tih burzuja, lopova i domacih izdajnika? deset? sto? sto hiljada? tri miljuna, kolko?![]()
Aaa, znači ovo je sada socijaldemokratska vlada koja sprovodi socijaldemokratske mjere?..a unda » wrote: ..kako on to priprema taj teren? tako sto ti neces glasat za njega? jel te zoka treba molit? jajca ti ladit? imas muzicku zelju mozda?
kojih fals socijaldemokrata? kako to mislis..fals? sta bi po tebi uopce trebala bit socijalemokracija? komunizam?
jedva smo i ovu socijaldemokraciju nekako skrpali, za vlas se drzi, a ti bi odmah sad sve to potaracao, uveo pravdu i postenje i to ovo popodne po mogucnosti.
jel si ti citao onu knjizu, film, sta li je.. i vrag nosi pravdu?
nazaalost ili na srecu, morat ces jednom ti sam bit kriv.. ili odgovoran, kako oces, za svoje postupke, bez ikakvog opravdanja,a narocito opravdanja da svojku odgovornost nastojis prebacit na drugoga. ne mozes se uviejk iza naroda skrivat, pa tman on bio gladan, jadan, glup, ovakav, onakav..
kreni, jebiga, napravi nesto sto ti mislis da je pametno.. ko zna, mozda i jest.
ma to povezivanje ti je cas posla. ljudi nemaju dovoljno informacija, ne shvacaju niti o cemu se radi, a niti sto zele, a ne zele bit iskreni prema sebi nego kriju te motive iza neke kolektivne kao volje i onda se sve to opet pretvara u neke te masovne kao volje i samo je pitanje na koji nacin ce se ta energija usmjerit, ko ce usmjeravat, ko ce bit dovoljno snalazljiv da ispliva na tom valu.visekratni klon » wrote:
Znam taj.![]()
![]()
Ma slatki su oni meni. A i nikad ne znaš, povežu se tipa s Pernarom i woohoo. Ne podcjenjujmo ih.
pa dobro, koje su to socijaldemokratske mjere po tebi? dakle i socijalne, a i jel..demokratske? ..ono, demokratske, jel? pise mile, al pise i hund. tako ti je to i ovdje.. pise socijal, al pise i demokracija..Euklid » wrote:
Aaa, znači ovo je sada socijaldemokratska vlada koja sprovodi socijaldemokratske mjere?
Pa što ne kažeš...
Čudno da se Ivančić tako zaletio...
nemoj mi te kradezeovsko-ezdepeovsko-bandićevske fore prodavat, nasmijavaš meTea Tree » wrote:Pa ajd prijavi sve poznate ti kriminalce. Idi na policiju i reci dosta je više, evo prijavljujem Linića za ovo što radi Indexu pa za Mirnu Rovinj, i šta god ti još padne na pamet.
Onda ćeš moći u javnost s time i reći da si ih ti prijavio, lično i personalno, ako ne i osobno.![]()
Pa da vidim majci tko će se onda usuditi držati to u ladici.
Nije to rekao, štoviše rekao je da neće to reći, ali ako netko ima saznanja da se postupalo nezakonito neka prijavi.Euklid » wrote:
nemoj mi te kradezeovsko-ezdepeovsko-bandićevske fore prodavat, nasmijavaš me![]()
jel ono i Zoka jučer rekao da ako je bilo kriminala neka institucije rade svoj posao?
jel to po onoj staroj narodnoj da kad želiš zataškat kriminal samo daš institucijama da rade svoj posao?
![]()
A ti se pravis luda ili glupa, pa ne znas kako zavrsavaju zvizdaci?Tea Tree » wrote: Nije to rekao, štoviše rekao je da neće to reći, ali ako netko ima saznanja da se postupalo nezakonito neka prijavi.
Ne vidim šta tebe sprječava da prijaviš. Ako si prijavio, onda sorry. Ako nisi, prijavi pa ako se ništa ne dogodi onda reci da se zataškava.
Dobro ajd, pričekat ćemo da Index objavi tu vijest pa ćeš onda reć.Euklid » wrote:
Vidit ćemo. Ako se broj hapšenja i konfiskacija kradezeovske imovine poveća za 14 000% unda je dobro.
Ako nastave hapsit ovim tempom unda isti kua...
A šta ja znam šta je socijaldemokracija.....a unda » wrote: pa dobro, koje su to socijaldemokratske mjere po tebi? dakle i socijalne, a i jel..demokratske? ..ono, demokratske, jel? pise mile, al pise i hund. tako ti je to i ovdje.. pise socijal, al pise i demokracija..
eto, ako to ne razumijes, onda ne znam sta dalje. a ako razumijes, a ovdje zajebajes jer imas neke druge motive, e onda ti to nije bas nesto fer, takav pokusaj dizanja broja klikova ima i svoje ime..
Pa nije to baš zviždanje u klasičnom obliku.
Aha, nije rekao ali je rekao...Tea Tree » wrote: Nije to rekao, štoviše rekao je da neće to reći, ali ako netko ima saznanja da se postupalo nezakonito neka prijavi.
Ne vidim šta tebe sprječava da prijaviš. Ako si prijavio, onda sorry. Ako nisi, prijavi pa ako se ništa ne dogodi onda reci da se zataškava.
..mirna.. oko mirne ce bit frke. kajin je progovorio ono sto se vec dugo po kuloarima prica. podsjeca me na bracki onaj kamen, kako se zove.. jadrankamen?Tea Tree » wrote:Pa ajd prijavi sve poznate ti kriminalce. Idi na policiju i reci dosta je više, evo prijavljujem Linića za ovo što radi Indexu pa za Mirnu Rovinj, i šta god ti još padne na pamet.
Onda ćeš moći u javnost s time i reći da si ih ti prijavio, lično i personalno, ako ne i osobno.![]()
Pa da vidim majci tko će se onda usuditi držati to u ladici.
Users browsing this forum: ClaudeBot, GPTBot and 2 guests