To ja nodensu u čast jer nam se vratio.Euklid » wrote:
Opa, osjećam li ja to natruhe homofobije?![]()
Mogu ja proširit sdp=hdz na sdp=hdz=Markićka, nije meni teško...![]()
Slogan ste već vidjeli: Zoka Markić zna
Vrti mi se u glavi od tih jednadžbi više.
To ja nodensu u čast jer nam se vratio.Euklid » wrote:
Opa, osjećam li ja to natruhe homofobije?![]()
Mogu ja proširit sdp=hdz na sdp=hdz=Markićka, nije meni teško...![]()
Slogan ste već vidjeli: Zoka Markić zna
lep je, lep je... nema štavisekratni klon » wrote:
Lepi premijer, ha? Ljubomoran, dašta. Jedan moj bivši je pizdio kad sam rekla da je Zoki zgodan, jebate stvarno ga vi muški ne volite. Osim unde.
Kamon, ovoliko ljubomore ovaj server ne može podnijet. Nu ti:Euklid » wrote:
lep je, lep je... nema šta
i elokventan
i visok
ma pljunuti jedan bivši premijer samo se ne mogu sjetit koji![]()
znam samo da su iz iste stranke![]()
ili su ponikli iz istog Frenkijevog ministarstva...![]()
![]()
je, bio je zgodniji tu prije nego je postao premijer, al nitko nije savršen. 

..aj, sta je milanovic to izbjegao odgovorit? jel on to na nekom testu bio? mislim, pitanja su joj bila na razini red karpeta ili takve neke emisije..Whereabout » wrote:Miky, probaj ovdje: http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... emene.html
Inače ovaj tekst koji je uz video je zanimljiv, volim pročitati kako su ljudi doživjeli viđeno a Tportal ne smatram baš nekim bastionom HDZ-a. Ipak su i oni vidjeli Milanovićevu retoriku i načine na koje je izbjegao određene odgovore. Nikakva nauka (barem ne na ovoj razini) ni desna disciplina.
U kojoj je emisiji tomasicka? U NU2 je treba bit sudac kolusicvisekratni klon » wrote:E, znate, u nedilju je Ruža Tomašić, emisija samo o njoj. Čime je to zaslužila, ne znam. Al biće opako. Vidjela sam opet onu izjavu "svi drugi su gosti", ta žena ima takav žar mržnje u očima kakav ne pamtim kad sam vidjela.
Na RTL plus nešto Lice emisije, nisam upamtila naziv. Navečer u 21:50.
potpuno nezanimljivo. ne znam sto aco misli s tim..s njom, ali to mogu samo slucajno pogledat, a i vjerojatno cu promijenit program nakon minute sto pogledam.visekratni klon » wrote:E, znate, u nedilju je Ruža Tomašić, emisija samo o njoj. Čime je to zaslužila, ne znam. Al biće opako. Vidjela sam opet onu izjavu "svi drugi su gosti", ta žena ima takav žar mržnje u očima kakav ne pamtim kad sam vidjela.
Aha, lice s naslovnice. Ma nista, glupost.visekratni klon » wrote:
Na RTL plus nešto Lice emisije, nisam upamtila naziv. Navečer u 21:50.
Nije kod ace...Citaj s razumjevanjem..a unda » wrote: potpuno nezanimljivo. ne znam sto aco misli s tim..s njom, ali to mogu samo slucajno pogledat, a i vjerojatno cu promijenit program nakon minute sto pogledam.
potpuno nezanimljiva sugovornica. cak nece bit ni smijesno, nego dosadno..
aha, a ti si to pročitao da mi je država draža od života..a unda » wrote: pa ti nesto..drzava propada, jadna drzava, jadna nasa maja drzavica..
visekratni klon » wrote:Kako je Euklid zbrisao nakon što sam ga raskrinkala. Miki, ostao si sam na braniku.
pa onda, sta ima veze ako drzava propada? os i ti s njom propast?Euklid » wrote:
aha, a ti si to pročitao da mi je država draža od života![]()
zbilja se trebaš ugledati u mikya glede čitanja s razumijevanjem...
misliš tvoji?visekratni klon » wrote:
Kamon, ovoliko ljubomore ovaj server ne može podnijet. Nu ti:je, bio je zgodniji tu prije nego je postao premijer, al nitko nije savršen.![]()
i ovaj tvoj:
..aj prepricaj, nemam javu..miky0 » wrote:Dame i gospodo, uzivajte u satu povijesti, a dogodilo se prije samo 5 godina....![]()
![]()
![]()
Filmic je vrlo poucan, i razotkriva mnoge istine, kojih smo svi svjesni, samo ih velika vecina s ovog foruma ne zeli uistinit
Još Rvacka ni propala dok je Euklid u njooj, oj oj oj...a unda » wrote: pa onda, sta ima veze ako drzava propada? os i ti s njom propast?..opet drame.. drame..
Ne ne, ti si hadeze. Miki također. To je vaša mantra, da su svi isti, hadezeovska.Euklid » wrote:
misliš tvoji?
oba su iz istog inkubatora došla
po istoj su špranci rađeni
samo da ne završe na isti način...
a zaš bi propala?..a unda » wrote: pa onda, sta ima veze ako drzava propada? os i ti s njom propast?..opet drame.. drame.. patetika.. drame..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest