Slažem se. Treba spremiti ove minute. Em su zabavne, em višestruko poučne......a unda » wrote: ..meni je ovo bilo medju boljim nasim televizijskim minutama u zadnje vrijeme. ja bih da se to cesce ponovi.
anka i milanovic jedan put tjedno petnajst minuta. mogli bi reklame dobro prodavat prije te emisije.
O vladi Zokija M.
Ne radi mi link. Ne mogu gledat, koji je ovo kurac? Imam javu, jeboga patak

-
visekratni klon
Milanović kod Anke, jednotjedna emisija, to bi stvarno bilo super.
ili Anka kod Milanovića, Ankina riječ u prostoru i vremenu.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
aaa, brate mili, šta se skupilo ovih hadezeovaca na temi...
samo likuju što nam država tone sve dublje
što je sve više nezaposlenih
što BDP pada... koje već tromjesečje za redom
što je vanjski dug sve veći
što imamo još par novih Agencija
što je birokracija još malo narasla
što se gase proizvodne firme a spašavaju medijski hohštapleri
što je socijalna slika društva nikad gora
što se pljačka nastavlja
što od opljačkanog novca ni lipe još nismo vidjeli da se vratio a lopovi šeću špicom...
šta sam rekao? hadezeovaca? ne, ne... esdepeovaca...
kakvih sad esdepeovaca? jesu to socijaldemokrati?
nema ođe takvih... onda su ipak hadezeovci...
sve mi se pomiješalo...

Zoka Markić zna
samo likuju što nam država tone sve dublje
što je sve više nezaposlenih
što BDP pada... koje već tromjesečje za redom
što je vanjski dug sve veći
što imamo još par novih Agencija
što je birokracija još malo narasla
što se gase proizvodne firme a spašavaju medijski hohštapleri
što je socijalna slika društva nikad gora
što se pljačka nastavlja
što od opljačkanog novca ni lipe još nismo vidjeli da se vratio a lopovi šeću špicom...
šta sam rekao? hadezeovaca? ne, ne... esdepeovaca...
kakvih sad esdepeovaca? jesu to socijaldemokrati?
nema ođe takvih... onda su ipak hadezeovci...
sve mi se pomiješalo...
Zoka Markić zna
'if you fall, i'll be there' (floor)
Iako vas je velika vecina hadezeovaca ovdi, nadam se da nema nikakve prepreke da mi neko frkne nekakvu javu ili sta mi triba da mogu pogledat vaseg ljubljenog hadezeovskog smrada od premijera. Aj pliz 
-
visekratni klon
Bome ste se popalili. Gore i od Anke.
Na kraju ćete se rasplakati. 
- Euklid
- old school
lako se vama hadezeovcima smijati kad vam je svejedno ko je na vlasti... sdp, hdz, Markićka... bitno da država tone, da se pljačka i da se svako ko može iseljava...
-
Whereabout
Vidim krasan izbor riječi na ovoj temi danas... ohisteričeni građani, sinjski gen premijera, jes ti glupa ili koji kua. Ah, što volim navijačko raspravljanje, evo toliko ste mi digli živac da sam se odlučila javiti na ovu temu; jedini je problem što se nema što raspravljati takvim načinom. 
.
-
visekratni klon
Nije mi svejedno, tebi jest. Si se napio?Euklid » wrote:
lako se vama hadezeovcima smijati kad vam je svejedno ko je na vlasti... sdp, hdz, Markićka... bitno da država tone, da se pljačka i da se svako ko može iseljava...
Ma lako je meni za potpis, JA ZELIM GLEDAT EMISIJU NA ZAHTJEV, A NEMEREM!!!judolino » wrote:Miki, kak ti se sviđa moj potpis?
-
Whereabout
Miky, probaj ovdje: http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... emene.html
Inače ovaj tekst koji je uz video je zanimljiv, volim pročitati kako su ljudi doživjeli viđeno a Tportal ne smatram baš nekim bastionom HDZ-a. Ipak su i oni vidjeli Milanovićevu retoriku i načine na koje je izbjegao određene odgovore. Nikakva nauka (barem ne na ovoj razini) ni desna disciplina.
Inače ovaj tekst koji je uz video je zanimljiv, volim pročitati kako su ljudi doživjeli viđeno a Tportal ne smatram baš nekim bastionom HDZ-a. Ipak su i oni vidjeli Milanovićevu retoriku i načine na koje je izbjegao određene odgovore. Nikakva nauka (barem ne na ovoj razini) ni desna disciplina.
.
Whereabout » wrote:Vidim krasan izbor riječi na ovoj temi danas... ohisteričeni građani, sinjski gen premijera, jes ti glupa ili koji kua. Ah, što volim navijačko raspravljanje, evo toliko ste mi digli živac da sam se odlučila javiti na ovu temu; jedini je problem što se nema što raspravljati takvim načinom.
ohistericni, ne ohistereceni..
..meni se cini da je nakon sto su se kamere ugasile, anka pitala jos jednom milanovica.. a jel linic ima vasu bezrezervnu podrsku?
to je ko mujo kad je u vlaku stalno pitao jednog.. jes ti kinez? znas to?
mujo u vlaku, u kupeu i nasuprot njega sjedi jedan covjek i cita novine. i nista, voze se oni, a mujo ce..ej, jes ti kinez? malo ga preko noviva ovaj pogled ai kaze.. ne, nisam kinez. jos se oni voze, a mujo opet.. a jesi li ti kinez? ne, nisam kinez..odvrati ovaj. voze se oni, voze, a mujo opet.. cuj, ti si kinez, jel tako? ma ne, ne, nisam kinez..kaze ovaj. opet prodje neko vrijeme, a mujo ga pita..ma jes ti siguran da nisi kinez? ma ama bozji covice, nisam kinez. prodje neko vrijeme, a mujo..aj, kinez si, jelda.. kinez, a? ..aj priznaj da si kinez. ovome vise dosadilo i da ga se riejsi kaze.. ok, jesam, eto, kinez sam, ako hoces kinez sam..
..a zatso nemas onda kose oci, upita mujo?
e, tako i anka. milanovicu, jes ti kinez.. tj, jel ministar linic ima vasu ogromno veliku i najbezrezervniju i ogromnu podrsku?
-
visekratni klon
Jao baš će mi biti žao kad ode, imamo tako super premijera napokon.
..sta sad drzava? evo jos jednog kojem je drzava vaznija od zivota..Euklid » wrote:
- Euklid
- old school
Kao da su tako već govorili za jednog bivšeg premijera...visekratni klon » wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Jao baš će mi biti žao kad ode, imamo tako super premijera napokon.I još uvijek je zgodan.
-
visekratni klon
E, znate, u nedilju je Ruža Tomašić, emisija samo o njoj. Čime je to zaslužila, ne znam. Al biće opako. Vidjela sam opet onu izjavu "svi drugi su gosti", ta žena ima takav žar mržnje u očima kakav ne pamtim kad sam vidjela.
- Euklid
- old school
a gdje to piše?..a unda » wrote: ..sta sad drzava? evo jos jednog kojem je drzava vaznija od zivota..
-
visekratni klon
Ne, za otog su govorili da je peder.
Ti si samo ljubomoran na Zokija, aj konačno priznaj i riješi nas muke.
- Euklid
- old school
Jel to ona koju je lepi premijer izvukao iz anonimnosti i lansirao u Europarlament?visekratni klon » wrote:E, znate, u nedilju je Ruža Tomašić, emisija samo o njoj. Čime je to zaslužila, ne znam. Al biće opako. Vidjela sam opet onu izjavu "svi drugi su gosti", ta žena ima takav žar mržnje u očima kakav ne pamtim kad sam vidjela.
Evo je u današnjem intervjuu rekao kako neće ponoviti grešku...
-
visekratni klon
Lepi premijer, ha? Ljubomoran, dašta. Jedan moj bivši je pizdio kad sam rekla da je Zoki zgodan, jebate stvarno ga vi muški ne volite. Osim unde.Euklid » wrote:
Jel to ona koju je lepi premijer izvukao iz anonimnosti i lansirao u Europarlament?![]()
Evo je u današnjem intervjuu rekao kako neće ponoviti grešku...
![]()
- Euklid
- old school
Opa, osjećam li ja to natruhe homofobije?visekratni klon » wrote:
Ne, za otog su govorili da je peder.
Ti si samo ljubomoran na Zokija, aj konačno priznaj i riješi nas muke.
Mogu ja proširit sdp=hdz na sdp=hdz=Markićka, nije meni teško...
Slogan ste već vidjeli: Zoka Markić zna
-
- Information
-