saćeš i ti, vidiš da je zarazno
..a unda » wrote: ..dobar je stvarno bio. i mene je iznenadio.
pa sta nije konkretno odgovorio? cak je i nju pitao.. ne znam vise sto bih vam na ovo odgovorio, da vam dam rijec?Euklid » wrote: Još da je konkretno odgovorio na bar jedno pitanje![]()
Izvrstan je političar naš Zoka, izvrstan. Nije čudo da ga narod voli
hdz21
je, je... konkretno je odgovarao..a unda » wrote: pa sta nije konkretno odgovorio? cak je i nju pitao.. ne znam vise sto bih vam na ovo odgovorio, da vam dam rijec?
..stvarno je bio duhovit veceras. i ja sam odvalio kad je rekao ono da ih je karamarko nekidan izbacio, a ona ga pita ko ce pjevat na esdepeovom red karpitu..visekratni klon » wrote:E nek joj je rekao! Pazi joj face na kraju kad se odjavila.Kako joj se smijao u facu.
![]()
E na to sam i ja prasnula...a unda wrote: ..stvarno je bio duhovit veceras. i ja sam odvalio kad je rekao ono da ih je karamarko nekidan izbacio, a ona ga pita ko pjevat na esdepeovom red karpitu..
pa eto, sta bi ti htio, sta ti nije jasno, sta je on trebao to konkretno odgovorit, a da bi ti bio zadovoljan? oces da ti da rijec?Euklid » wrote:
je, je... konkretno je odgovarao
ko Markićka kad ju neš pitaš a ona odmah konkretno odgovori
vidi se da su iz iste stranke![]()
Zoran Markić zna
Da je bar ovakav otpočetka. Kako ju je ismijao pa ja ne mogu vjerovat. Ponosna sam što sam se rukovala s njim prije dosta godina...a unda » wrote: ..stvarno je bio duhovit veceras. i ja sam odvalio kad je rekao ono da ih je karamarko nekidan izbacio, a ona ga pita ko pjevat na esdepeovom red karpitu..
Pilala ga jeBeau » wrote:Ajme kad ti novinari upilaju. Oce bit pitbul postopoto, da se kasnije kurce.
Ako je ovo bila ta anka, kiselo se drzala. Pari da je napunila gace
Sutra cu pogledat sve.Euklid wrote:
Pilala ga je![]()
Meni je više ličilo na naručeni intervju. Sve neka porilukec pitanja.
Ni jedno pitanje di ga je mogla sasjeć ili ispast pitbul, kako kažeš.
Ah, igrokazi, igrokazi...
pa mislim, ona nije radila intervju, ona nije bila u emisiji, ona je bila u misiji.visekratni klon » wrote:
Da je bar ovakav otpočetka. Kako ju je ismijao pa ja ne mogu vjerovat. Ponosna sam što sam se rukovala s njim prije dosta godina.![]()
Štaš drugo pomislit kad mu nije postavila ni jedno teško pitanjeBeau » wrote:Ali pazi ovo, cim se dobro drzao, odma naruceni intervju. Ma daj molim te
..meni je ovo bilo medju boljim nasim televizijskim minutama u zadnje vrijeme. ja bih da se to cesce ponovi.karambol » wrote:Bilo mi je gušt gledati. Inače ne volim te bla truć, jesam, možda ću, nismo, jesmo, dragi gledatelji emisije tipa dnevnik plus gdje mi nude kao neku ekskluzivu, ali imao sam nos...![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 0 guests