vi mene pitate zasto ce njih dva govorit na konvenciji esdepea, a karamarko vas prije par dana u sibeniku izbacio..
O vladi Zokija M.
..ma nema na zahtjev. il nema jos, il nema, il ja ne znam nac..Tea Tree » wrote: Idem vidjeti ima li u emisijama na zahtjev. Jooj što je dobar kad popizdi!
Našla i pogledala. Ijao!..a unda » wrote: ..ma nema na zahtjev. il nema jos, il nema, il ja ne znam nac..
Samo sam na brzinu zatvorila. Ček da nađem pa ću ti staviti link.
Edit: evo ga.
..a anka, srico moja, eto, ti oces dramu i oces. crta ti covjek, crta, a ti opet ko pokvarena ploca. jel to bilo ko ce prvi popustit?Tea Tree » wrote: Našla i pogledala. Ijao!![]()
![]()
![]()
Samo sam na brzinu zatvorila. Ček da nađem pa ću ti staviti link.
Edit: evo ga.
..ko zna, mozda ima nesto izmedju milanovica i anke kad tako iskre frcaju..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
mislim da nema ništa između njih dvoje, eventualno gumica.....a unda » wrote: ..a anka, srico moja, eto, ti oces dramu i oces. crta ti covjek, crta, a ti opet ko pokvarena ploca. jel to bilo ko ce prvi popustit?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Sjećam se jednog davnog intervjua na stojedinici kad ga je Zrinka pitala nešto glupo, da sam se i ja iznenadila kako i zašto ga to pita. Odjebo ju je u skokovima, a onda je ona rekla da to nije njeno pitanje nego da je to pitala po nalogu urednika, Željka Matića...a unda » wrote: ..a anka, srico moja, eto, ti oces dramu i oces. crta ti covjek, crta, a ti opet ko pokvarena ploca. jel to bilo ko ce prvi popustit?
E to je bio vrh!
sta presica, sta dnevnik, sta kec. aj daj dizi drame. sta pise indeks? ..najgori intervju koji je dao jedan premijer hrvatske uopce..Euklid » wrote:Jel to Zoka i Linic igraju igricu?
Dnevnikom plus na izvanrednu presicu?
Kecom na desetku?
sdp zna
..ali, da ne mislis da si usamljen u svojim razmisljanjima o ovoj vladi, evo nesto za tebe..
..svako okupljanje koje ide za tim da se ova doista katastrofalna vlast sto prije smijeni, je dobrodoslo..
ko je to rekao? me nisi ti, iako bi mogao trazit autorska prava od karamarka koji je to danas rekao.
..a u vezi cega je to rekao? rekao je u vezi akcije zeljke markic koja je isla u mostarski zatvor u posjet glavasu da ga nagovori da se pomiri s karamarkom i da se zajedno s njom, markickom, desnica ujedini u koaliciju.. vjerojatno sad za evropske izbore i da to posluzi kao test za ove nase sljedece izbore, po mogucnosti vanredne.
evo sto kaze sajkinica medjuostalim..
..u ovoj iznimno teskoj gospodarskoj situaciji, uz nekompetentnu i socijalno neosjetljivu aktualnu vlast, potrebno je da se sve pozitivne strane u hrvatskoj ujedine..
cuj, pozitivne strane.. pozitivne?
eto euklide, za markicku si na pozitivnoj strani, prigrlila je ona tebe, ako ti vec neces nju, privila te na prsa sajkinska..
..nisam to ja pitala, nisam to ja pitala..to je matic pitao, matic..Tea Tree » wrote: Sjećam se jednog davnog intervjua na stojedinici kad ga je Zrinka pitala nešto glupo, da sam se i ja iznenadila kako i zašto ga to pita. Odjebo ju je u skokovima, a onda je ona rekla da to nije njeno pitanje nego da je to pitala po nalogu urednika, Željka Matića.![]()
E to je bio vrh!
..anka (prvo pitanje, s neba pa u rebra): ostaje li ministar linic u vladi?
..milanovic: amo o ozbiljnim stvarima razgovarat, dakle, o predstecajnoj nagobi..
eto ti anka, kako kaze povjerljivi trac, pa ti provjeravaj.. os ekskluzivu?.. eto ti ekskluziva. oce li milanovic smjenit linica? pa mozda i oce, ali ne zeli to tebi prvoj rec. ne zeli, jebiga, a ti na silu zajunila i zajunila. blago ti se muzu. jel ides i za njim po kuci i pitas ga jednu te istu stvar dvajst puta?
najvolim kad novinari oce bit akteri i sutra ce rec..ja sam smijenila linica, tj dovela sam milanovica u slijepu ulicu.. a kad sam takva pametna i lukava, sta cu..
..milanovic: amo o ozbiljnim stvarima razgovarat, dakle, o predstecajnoj nagobi..
eto ti anka, kako kaze povjerljivi trac, pa ti provjeravaj.. os ekskluzivu?.. eto ti ekskluziva. oce li milanovic smjenit linica? pa mozda i oce, ali ne zeli to tebi prvoj rec. ne zeli, jebiga, a ti na silu zajunila i zajunila. blago ti se muzu. jel ides i za njim po kuci i pitas ga jednu te istu stvar dvajst puta?
najvolim kad novinari oce bit akteri i sutra ce rec..ja sam smijenila linica, tj dovela sam milanovica u slijepu ulicu.. a kad sam takva pametna i lukava, sta cu..
..ti bi, ti bi.. sve bi ti, sve bi.. i ja bi i ovo i ono, ali..ne ide.Euklid » wrote:je, je... mene će prigrlit, koji bi izbacio vjeronauk iz škole a crkvi uveo porez...
sdp zna
zna markicka sta govori. ona upravo treba takve kao ti. vise joj ti vrijedis nego deset njenih..
Pozitivne!..a unda » wrote:
..u ovoj iznimno teskoj gospodarskoj situaciji, uz nekompetentnu i socijalno neosjetljivu aktualnu vlast, potrebno je da se sve pozitivne strane u hrvatskoj ujedine..
cuj, pozitivne strane.. pozitivne?![]()
Za jednog takvog na svojoj strani isplati se i porez platiti.Euklid wrote:je, je... mene će prigrlit, koji bi izbacio vjeronauk iz škole a crkvi uveo porez...
sdp zna
![]()
- Euklid
- old school
najbolji mi je bio kad je govorio o velikim uspjesima ministra Jakovine i velikim dosezima u poljoprivredi zadnje 2 godine
jel on vidio ikoju brojku što se tiče recimo proizvodnje mlijeka, mesa, jaja... koliko je farmi propalo i za koliko se uvoz povećao,
a brojke su trocifrene, valjda je Klauški bio pravu kad kaže da u vladi znaju računati samo do 10
ili kad je govorio kako će naz turizam spasiti, to je valjda po onoj staroj, kad nemaš ništa za što bi se uhvatio samo spomeni turizam
ili o izvozno orijentiranom gospodarstvu
to je valjda ono kad se spašava veliki izvoznik EPH a ubija Mirna koja ne izvozi ništa
ili kad je govorio kako se u predstečajnim nagodbama ne pogoduje nikome i kako je to samo privremena mjera
A: da li se u predstečajnim nagodbama pogoduje
M: ali to je samo privremena mjera
A: da li ministarstvo f. ima preveliku ulogu u tome
M: ma to je samo privremena mjera, mi smo to prepisali od drugih
A: da li je zakon bio nedorečen pošto ga evo već treći put nadopunjavate
M: još jednom vam ponavljam to je samo privremeno
A: da l..
M: 4. put vam ponavljam da je riječ o privremenom instrumentu
dobar je bio Zoka, DO - BAR
Zoka zna

jel on vidio ikoju brojku što se tiče recimo proizvodnje mlijeka, mesa, jaja... koliko je farmi propalo i za koliko se uvoz povećao,
a brojke su trocifrene, valjda je Klauški bio pravu kad kaže da u vladi znaju računati samo do 10
ili kad je govorio kako će naz turizam spasiti, to je valjda po onoj staroj, kad nemaš ništa za što bi se uhvatio samo spomeni turizam
ili o izvozno orijentiranom gospodarstvu
to je valjda ono kad se spašava veliki izvoznik EPH a ubija Mirna koja ne izvozi ništa
ili kad je govorio kako se u predstečajnim nagodbama ne pogoduje nikome i kako je to samo privremena mjera
dobar je bio Zoka, DO - BAR
Zoka zna
Onda je i muž išne pa kaže da, dragi. Bit će kako ti kažeš...a unda » wrote:
eto ti anka, kako kaze povjerljivi trac, pa ti provjeravaj.. os ekskluzivu?.. eto ti ekskluziva. oce li milanovic smjenit linica? pa mozda i oce, ali ne zeli to tebi prvoj rec. ne zeli, jebiga, a ti na silu zajunila i zajunila. blago ti se muzu. jel ides i za njim po kuci i pitas ga jednu te istu stvar dvajst puta?![]()
Ne bih rekla da Anka ima dovoljno onog nekog "života" u sebi da si utvara da je pametna i lukava. Možda s nekim drugim sugovornikom, ali ne može se Zoki srat samo tako, aaa, ne.najvolim kad novinari oce bit akteri i sutra ce rec..ja sam smijenila linica, tj dovela sam milanovica u slijepu ulicu.. a kad sam takva pametna i lukava, sta cu..
- Euklid
- old school
..a unda » wrote: ..ti bi, ti bi.. sve bi ti, sve bi.. i ja bi i ovo i ono, ali..ne ide.
zna markicka sta govori. ona upravo treba takve kao ti. vise joj ti vrijedis nego deset njenih..![]()
Tea Tree wrote: Pozitivne!![]()
![]()
Za jednog takvog na svojoj strani isplati se i porez platiti.![]()
znam ja da biste htjeli da se pridružim esdepeu i Markićki ali neće moći
lijepo ste zajednički izveli onu svinjariju s promjenom Ustava i sad mislite da možete sve
ne bi išlo...
sdp zna
Markićka21
pa odlicno joj je odgovorio.. jakovina sigurno u dvije godine nije napavio dansku..Euklid » wrote:najbolji mi je bio kad je govorio o velikim uspjesima ministra Jakovine i velikim dosezima u poljoprivredi zadnje 2 godine![]()
a brojke su trocifrene, valjda je Klauški bio pravu kad kaže da u vladi znaju računati samo do 10![]()
uvati se pod ruku zajedno s ankom. vama je sve jasno, pozitivne strane markickine..
pa sve je lijepo i jasno odgovorio. to sto se nekom odgovor ne svidja, to nije njegov problem..ili kad je govorio kako će naz turizam spasiti, to je valjda po onoj staroj, kad nemaš ništa za što bi se uhvatio samo spomeni turizam![]()
ili o izvozno orijentiranom gospodarstvu![]()
to je valjda ono kad se spašava veliki izvoznik EPH a ubija Mirna koja ne izvozi ništa![]()
![]()
dobar je bio Zoka, DO - BAR![]()
Zoka zna
pa da, predstecajne nagodbe su privremeni institut. barem, dok se ne rasterete ovi nagomilni dugovi. pa nemos bit nelikvidan sto godina..
poslije ce to ic opet sudski, pokusaji nagodbe i ako ne ide, ako vjerovnik ne pristane, ako bude mislio da ce se moc bolje naplatit stecajem, onda ide stecaj.
ova na silu oce da je po njenom, ono.. na silu. pa kad ne uspije, onda ga pita.. bojite li se ulice?
mislim, koji joj je kua, sta oce.. uletila je nabrijana i ovaj je lijepo smirio, kao sto je i duznost jednog premijera da poprica i smiri malo ohistericene gradjane.
mislim, bas je pristojan bio. ja bih joj mozda vec na pola intervjua pitao.. ma jes ti glupa ili koji kua?
..ali, sad me bas zanima hoce li ujedninjeni mediji dat podrsku anki i kraaa, kraaa..
..eno, titri ti je stavila link gore.. dnevnik plus, intervju, novinarka anka i vlade cif milanovic..visekratni klon » wrote:Koja je to Anka, di je to?
Nisam ni ja gledala 
Koja anka jebate?
Znaci, tea, kazes bio je odlican?

Koja anka jebate?
Znaci, tea, kazes bio je odlican?
- Euklid
- old school
je, je... bio je od-li-čan
govorio je kako će nam turizam donijet puno deviza, pa industrija i na kraju kako nam je poljoprivreda u cvatu
malo je reći da je bio od-li-čan
Zoka zna
Markićka21
- Euklid
- old school
Još da je konkretno odgovorio na bar jedno pitanje..a unda » wrote:
pa odlicno joj je odgovorio.. jakovina sigurno u dvije godine nije napavio dansku....a sta joj rec, sta..
uvati se pod ruku zajedno s ankom. vama je sve jasno, pozitivne strane markickine..
pa sve je lijepo i jasno odgovorio. to sto se nekom odgovor ne svidja, to nije njegov problem..
pa da, predstecajne nagodbe su privremeni institut. barem, dok se ne rasterete ovi nagomilni dugovi. pa nemos bit nelikvidan sto godina..
poslije ce to ic opet sudski, pokusaji nagodbe i ako ne ide, ako vjerovnik ne pristane, ako bude mislio da ce se moc bolje naplatit stecajem, onda ide stecaj.![]()
ova na silu oce da je po njenom, ono.. na silu. pa kad ne uspije, onda ga pita.. bojite li se ulice?
mislim, koji joj je kua, sta oce.. uletila je nabrijana i ovaj je lijepo smirio, kao sto je i duznost jednog premijera da poprica i smiri malo ohistericene gradjane.
mislim, bas je pristojan bio. ja bih joj mozda vec na pola intervjua pitao.. ma jes ti glupa ili koji kua?
..ali, sad me bas zanima hoce li ujedninjeni mediji dat podrsku anki i kraaa, kraaa..
Izvrstan je političar naš Zoka, izvrstan. Nije čudo da ga narod voli
hdz21
-
- Information
-