Ovdje ja kukam o vremenu

Razgovor ugodni, divan natenane
Splenda

Post 20 Feb 2014, 20:25

visekratni klon » wrote:Ma zajebavam se malo, ali da, recimo da mi je iritantna činjenica da me nešto svrstava u njihov popis, čisto da mogu staviti kvačicu, ma iracionalno je pomalo. Jer osjećam averziju prema toj logici. Ne volim biti dio te logike, čisto to.
A opet, jednaka bukva bi mi bio netko tko bi se zgražao da je to premalo.
tako i meni.

samo što bi mi ovaj drugi bio veća bukva i automatski prekrižen, jer su velike šanse da je kliconoša. :puke:

konzervativni bi čak i mogao proći, ali pod uvjetom da i na sebe primjenjuje iste kriterije kad zbraja koliko je puno, a koliko malo. a ne ono tipično, karao bi ( i je) kurve, a ženio bi neku kojoj je prvi ili eventualno drugi. 3 metra dalje od mene. :puke:

Éowyn

Post 20 Feb 2014, 20:29

nodens wrote:
A kolko si ih ti imala. :zubo:

Mislim, zbilja, a ne kao što kaže Chris Rock, da žene kad 'broje' koliko su ih imale - računaju samo veze, a da mentalno preskaču '... all the miscellaneous dicks they've had'. :rofl:
Da brojim samo veze, broj bi bio ravno jedan :zubo:

Imala sam ih premalo da bih mogla reci da sam.se dobro zabavljala :p
Desire makes slaves out of kings.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 20 Feb 2014, 20:39

Splenda » wrote:
tako i meni.

samo što bi mi ovaj drugi bio veća bukva i automatski prekrižen, jer su velike šanse da je kliconoša. :puke:

konzervativni bi čak i mogao proći, ali pod uvjetom da i na sebe primjenjuje iste kriterije kad zbraja koliko je puno, a koliko malo. a ne ono tipično, karao bi ( i je) kurve, a ženio bi neku kojoj je prvi ili eventualno drugi. 3 metra dalje od mene. :puke:
Ja sam jeno 42 puta bio drugi.

Tak da mislim kako su žene koje su imale trojicu ili više samo mit... :misli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 20 Feb 2014, 20:45

Éowyn » wrote:
Da brojim samo veze, broj bi bio ravno jedan :zubo:

Mislis uludo provest zivot :tuzni:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 20 Feb 2014, 20:46

Euklid » wrote:
Ja sam jeno 42 puta bio drugi.

Tak da mislim kako su žene koje su imale trojicu ili više samo mit... :misli:

:rofl:
nodens

Post 21 Feb 2014, 10:23

visekratni klon » wrote:Ma zajebavam se malo, ali da, recimo da mi je iritantna činjenica da me nešto svrstava u njihov popis, čisto da mogu staviti kvačicu, ma iracionalno je pomalo. Jer osjećam averziju prema toj logici. Ne volim biti dio te logike, čisto to.
A opet, jednaka bukva bi mi bio netko tko bi se zgražao da je to premalo.
Pa, ako te to tješi - sjećam se svog dojma o tebi tamo na LJES-u na matičnom forumu :rofl: prije 4-5 godina ili koliko ono bješe. I uvjeravam te da nisi zvučala kao idealna prilika za konzervativce. Tako da nemaj straha. :cerek:

Éowyn » wrote:Da brojim samo veze, broj bi bio ravno jedan :zubo:

A kakve veze ima prošlost, zapravo? Evo zamisli da si imala 4 duže veze i 86 usputnih ljubavnika do sada, sve jedan bolji od drugog. :rofl: Što bi 'danas' to promijenilo na stvari? Mislim, danas - kad je ono prije, što god bilo, stvar prošlosti. Što bi ti danas to vrijedilo? :ne zna: A ako i inače misliš da vrijedi - onda što te sprečava da od sad pa na dalje ugrabiš svaku priliku? :misli: Nameće se onda zaključak da ili ni nemaš prilika kakve bi htjela imati, ili pak imaš nekakve čudne psihološke blokade. Evo za mene vrijedi i jedno i drugo. :rofl:
nodens

Post 21 Feb 2014, 10:30

Splenda » wrote:samo što bi mi ovaj drugi bio veća bukva i automatski prekrižen, jer su velike šanse da je kliconoša. :puke:

Pa evo, ja razumijem taj tvoj sentiment, ono, pravda, jednakost, bratstvo :zubo: - no, koliko si upoznata s evolucijskom psihologijom? :rofl:

Evo jedan poučan dokumentarac (Harald Eia, Brainwash)
visekratni klon

Post 21 Feb 2014, 14:51

nodens » wrote:
Pa, ako te to tješi - sjećam se svog dojma o tebi tamo na LJES-u na matičnom forumu :rofl: prije 4-5 godina ili koliko ono bješe. I uvjeravam te da nisi zvučala kao idealna prilika za konzervativce. Tako da nemaj straha. :cerek:
:ex:
Beau

Post 21 Feb 2014, 15:08

ipak si drolja :ex:
visekratni klon

Post 21 Feb 2014, 15:11

Beau » wrote:ipak si drolja :ex:
Spašena sam. :ex: Nodensu dugujem djevicu. :ex: Šteta što više ne poznajem nijednu. :crying:
nodens

Post 21 Feb 2014, 15:36

visekratni klon » wrote: Spašena sam. :ex: Nodensu dugujem djevicu. :ex: Šteta što više ne poznajem nijednu. :crying:
Kad je zadnja to prestala bit, i ko je krivac? :rofl:
visekratni klon

Post 21 Feb 2014, 15:41

nodens » wrote:
Kad je zadnja to prestala bit, i ko je krivac? :rofl:
Sad se on nada sočnim detaljima. :D

Prestale smo se družit, nestala je jednog dana. :D Možda je još djevica, tko zna.
nodens

Post 21 Feb 2014, 15:52

visekratni klon » wrote:Sad se on nada sočnim detaljima. :D
Pa da, ja sam užasno znatiželjno čeljade. Jedini razlog zašto se suzdržavam od cijelog čuda bezobraznih pitanja jest kućni odgoj, i rudimentarna socijalna svijest. :zubo:

Tj. lažem, ima još razloga, npr. nekakve unutrašnje psihološke blokade, strah od kojekakvih spoznaja itd...

(jbt, to su već 4 razloga, a rekoh na početku 'jedini razlog' lol)
visekratni klon

Post 21 Feb 2014, 15:58

nodens » wrote:

Tj. lažem, ima još razloga, npr. nekakve unutrašnje psihološke blokade, strah od kojekakvih spoznaja itd...
:lol: :lol:

Zapravo ja nisam od ženskijeh koje baš pričaju o dirty detaljima. Valjda kućni odgoj, šta ja znam. Nikad nisam bila tip koji priča kako je izgubila nevinost, koliki je nečiji kurac i to. A prijateljice znaju navodno pričati o tome. :ne zna:
Euklid
old school

Post 21 Feb 2014, 17:44

nodens » wrote:

Image

(Powered by frubar.net)
nodens

Post 21 Feb 2014, 18:54

Euklid » wrote: Image

(Powered by frubar.net)
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.

:E
Beau

Post 21 Feb 2014, 19:13

Cjatki ste :love:
Tea Tree

Post 21 Feb 2014, 20:14

nodens » wrote: A kakve veze ima prošlost, zapravo? Evo zamisli da si imala 4 duže veze i 86 usputnih ljubavnika do sada, sve jedan bolji od drugog. :rofl: Što bi 'danas' to promijenilo na stvari? Mislim, danas - kad je ono prije, što god bilo, stvar prošlosti. Što bi ti danas to vrijedilo? :ne zna: A ako i inače misliš da vrijedi - onda što te sprečava da od sad pa na dalje ugrabiš svaku priliku? :misli: Nameće se onda zaključak da ili ni nemaš prilika kakve bi htjela imati, ili pak imaš nekakve čudne psihološke blokade. Evo za mene vrijedi i jedno i drugo. :rofl:
Moram priznati da se slažem s ovime, osim ovog zaključka na kraju. :D

Ne mora se to odnositi na nekakve veze, švalere, štoliveć, može se odnositi na bilo što.
Nejasno mi je kako bih iz ove pozicije mogla žaliti što nisam radila prije X godina nešto što mi se tada nije radilo. Recimo u mladosti nisam mogla smislit vino ni ribu, a danas volim i jedno i drugo. I tada su mi svi govorili kako je to fino i ne znam što propuštam, ali ne mislim da sam išta propustila. Tada mi to nije bilo fino pa sam se eventualno mogla siliti da jedem i pijiem nešto što mi je grozno (jer će mi za 15 godina doć da mi to bude fino). Ali čemu to?

Mogla bih eventualno žaliti što nisam imala priliku putovati kamperom prije dvadesetak godina jer mi se to tada činio vrh zabave. Danas mi se čini kao poprilična gnjavaža i nikako to ne bih danas htjela, ali bi bilo zgodno da sam mogla to realiizirati onda kad sam imala volje i drukčije na to gledala.

Pa eto, zašto bi netko žalio što nije imao više veza i švalera ili švalerki u mladosti, ako mu očigledno tada nije bilo do toga? :ne zna:
Euklid
old school

Post 21 Feb 2014, 20:42

ne kajem se zbog stvari koje sam činio
nego zbog onih što nisam...

(Sokrat)
Tea Tree

Post 21 Feb 2014, 21:15

Euklid » wrote:ne kajem se zbog stvari koje sam činio
nego zbog onih što nisam...