Ovdje ja kukam o vremenu
-
visekratni klon
Vrti mi se. Nakrkala sam se vitaminima danas, omega, c i to. Južina i pms, blaženo doba. Izbjegavam sve što može generirati sukob.
-
visekratni klon
Nakurac nabijem južinu. Slabo mi je. Došlo mi slabo u knjižnici. Ok, možda jer sam ispisala petnaest stranica u vrućoj prostoriji bez vode, ali i prošli sam put pa ništa. Prokleta južina, uopće ne vidim dobro na oči, sve mi se manta.
Ja ću past do kraja ove godine.
Ja ću past do kraja ove godine.
-
visekratni klon
Ružan je.
-
visekratni klon
I to što kažeš. Iako, djeluje poplašeno.Euklid » wrote:ružan, ružan... šta sad? možda dobro jebe...
-
visekratni klon
-
visekratni klon
Meni je misterij kako je pola i više od pola te teme o tamponima. 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Splenda » wrote:meni je draža one tema gdje ih se pita jel žale što nisu bile veće drolje.![]()
jedva u dvadesetima, dvije dulje veze, nekoliko ONS, par kraćih vezica....a drolja i dalje misli da ih je imala premalo.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Splenda wrote:meni je draža one tema gdje ih se pita jel žale što nisu bile veće drolje.![]()
jedva u dvadesetima, dvije dulje veze, nekoliko ONS, par kraćih vezica....a drolja i dalje misli da ih je imala premalo.
Meni be zvuci bas nesto razuzdano
Desire makes slaves out of kings.
Pa ni meniÉowyn wrote:
![]()
Meni be zvuci bas nesto razuzdano
Mislim, ta tema, ne splendin post..
-
visekratni klon
Ja sam san svakog konzervativca tj. onog koji baš ne traži djevicu. 
Pa dobro, ne bih im ni ja bas bila mrskavisekratni klon wrote:Ja sam san svakog konzervativca tj. onog koji baš ne traži djevicu.
Al neovisno o sebi sam komentirala temu.
Ovo na kraju znači da ti je žao što je tako?visekratni klon » wrote:Ja sam san svakog konzervativca tj. onog koji baš ne traži djevicu.
Imaš li dojam da se propustila mnogokojeg potencijalno vrhunskog pastuha... iz ne posve jasnih razloga?
-
visekratni klon
Ne nego da mi je žao što upadam u mokre snove konzervativaca tom činjenicom, kuiš, radije bih izbjegla to. Ono, da me se klone na pecto metara.nodens » wrote:
Ovo na kraju znači da ti je žao što je tako?![]()
Imaš li dojam da se propustila mnogokojeg potencijalno vrhunskog pastuha... iz ne posve jasnih razloga?
De malo objasni ovo.visekratni klon » wrote: Ne nego da mi je žao što upadam u mokre snove konzervativaca tom činjenicom, kuiš, radije bih izbjegla to. Ono, da me se klone na pecto metara.
Piše li tebi negdje na čelu ta... brojka, pa da te ganjaju horde konzervativaca?
Ili hoćeš reći da je nekako u tvom okruženju 'poznata' činjenica tvoje razmjerne čednosti, pa ti zato uletavaju kojekakvi konzervativci?
-
visekratni klon
Ma zajebavam se malo, ali da, recimo da mi je iritantna činjenica da me nešto svrstava u njihov popis, čisto da mogu staviti kvačicu, ma iracionalno je pomalo. Jer osjećam averziju prema toj logici. Ne volim biti dio te logike, čisto to.
A opet, jednaka bukva bi mi bio netko tko bi se zgražao da je to premalo.
A opet, jednaka bukva bi mi bio netko tko bi se zgražao da je to premalo.
visekratni klon » wrote:
Ne nego da mi je žao što upadam u mokre snove konzervativaca tom činjenicom, kuiš, radije bih izbjegla to. Ono, da me se klone na pecto metara.
-
- Information
-