Hajka na Index.hr

Koliko para, toliko muzike
Whereabout

Post 18 Feb 2014, 18:36

..a unda » wrote: je, pristali su, ali kad? 2012-te? :D

u babicevoj prici vise se radi o egzistenciji, nego o integritetu nekom. prvo, nije to neki bas tako samoubilacki postupak, jer babic vjerojatno ima rjesenje kako te dugove, ne znam koliki su, pokrit, ai ako ne pokrije, uvijek moze stec kapital zrtve kojim ce ponovno nesto pocet radit ili gradit.
ukratko, mislim da je babic sebe malo preozbiljno shvatio. :D
Komentirali smo članak koji je iz 2014.

Znači ovo je tema o Indexu pa se tu sad igramo kućnih psihologa na tu temu? Ok.
ma, ti audiji su ono, ne znam.. odraz nas. al kapone je pao radi poreza, a ovi nasi padaju radi auta. mi volimo aute, jebi ga. kad govorimo o necijem uspjehu, onda nam je primjer za to.. on je u godinu dana kupio audija, mercedesa ili nesto drugo..
ti audiji mogu bit neka stavka i ne izoliriana tocka, ali sigurno nije takav sustav ili kolicina kojim bi smo mi htjeli opravdat neke nase volje ili razmisljanja.
mislim, ona negdje gore ministrica dala je ostavku jer je kupila carape na karticu sluzbenu, ocemo o tome pricat, ocemo o tome pricat gdje smo mi to i zahvaljujuci kome?
i jos kad cujem, vidim.. oni kupuju audije, a toliko djece.. ono, to je vec preslo mjeru kad te neko oce radit budalom. kad ne znas sta ces, udri na sentimente, a di ces u nasem mentalitetu vecu brigu, pozrtvovnost, nego za djecu. zato je i dajemo masovno na vjeronauk. zato i pristajemo na kapitalizam, kompetitivnost, frku, utrku, nadajuci se da ce bas nase dijete bit dovoljno agresivno da pobijedi.. :D
Koja ministrica? :) Da, i kaj s tom usporedbom djece u bolnici i njihovih Audija (ne od djece... njihovih)? Populistički je i možda su to trebali izbjeći, ali što se tiče raspodjele sredstava, pitanje na mjestu. Moglo bi se povući i neke druge paralele, više tehničke, onda bi bilo ok?
i daljke cekam sto bi moglo bit najzanimljivije u vezi tih audija, kako je jedan detalj ostao nezamijecen, ali.. briga koga, bitno je da su oni sebi.. ej, sebi kupili audije, a djeca nam imaju nas za roditelje.. e, ako to nije nepravda, ne znam sto je. :D
Pročitala sam - i cajke čekam... :crying:
ne znam odakle si tako vezana za indeks.. malo to sve preosobno shvacas, cini mi se. :D
indeks je jedan od medija na trzistu i snalazi se kako zna. ne znam jel trebam crtat ili sta?
jel ovo drustvo zivi od afera, traceva, poznanstava, saveznistava ili se trudimo da nesto bude kolko tolko po nekom zakonu dok namne dodje vrijeme da jasno vidimo cija pravda valja, cija informacija valja vise i gdje je to istina?
Nisam vezana, objasnila sam (valjda). Mislim da se indeks dosta dobro snalazi s istinom, barem ako bih išla pregledavati linkove koje smo postavljali na ovoj temi, ali vidjet ćemo.
da, babic sve vise histerizira i sve se vise indeks pretvara u ivanu orleansku, u nekoj je kao misiji istine
s tim radi babic puno gore po sebe, nego netko drugi. jednostavno, gubi kontrolu i gubi vjerodostojnost, gubi informaciju, tjera namjerno prema krizi informacije i okrece se populistickim mehanizmima.
ako tako nastavi, za pola godine ce mu svi govorit da je propuvao. treba stat na balun malo i uozbiljit se vidjet i on sta oce.
i sam nekako, ne znam zasto, ali cini mi se da i on sam vidi da je pretjerao, ali vise ne moze stat, zalaufao se i ego mu ne da da odustane, on oce sad ic do kraja, pa taman se srusio svijet, vlada, sve oko njega, stogod.. :kokice:
Zanimljivo. Zvuči poznato. Kao neki obrazac koji se i inače ponavlja.
pa puno primjera ima. npr medijski je da se neke informacije ne objavljuju po saznanju, nego sluze kao nacin pritiska. trgovine.. pregovora neki bi rekli, ja bih rekao da se radi o obicnoj ucjeni, sto reket i jest ustvari.
Imaš informacije o tome u slučaju Indexa?

.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 18 Feb 2014, 18:47

miky0 » wrote:
01.10.2012 :kava:
..pa eto, dok se probudis, dok popijes kavu, dok ucinis djir i eto, nema se vremena, jednostavno nema se vremena rec..ne. :D
..a unda
Undaminator

Post 18 Feb 2014, 19:01

Whereabout » wrote: Komentirali smo članak koji je iz 2014.

Znači ovo je tema o Indexu pa se tu sad igramo kućnih psihologa na tu temu? Ok.
..je, iz 2014. zasto taj clanak nismo komentirali prije godinu dana, nego bas sad? :kokice:

hoces rec da babic ne igra i na kartu zrtve? i to unaprijed? :kokice:

Koja ministrica? :) Da, i kaj s tom usporedbom djece u bolnici i njihovih Audija (ne od djece... njihovih)? Populistički je i možda su to trebali izbjeći, ali što se tiče raspodjele sredstava, pitanje na mjestu. Moglo bi se povući i neke druge paralele, više tehničke, onda bi bilo ok?
ma neka gore, svedska, danska, nizozemska. pa nikaj. takve usporedbe nisu potrebne onom tko je racionalan, tj kome nisu te usporedbe potrebne. cemu sentimenti? kome su namijenjene? zasto? senzibiliziranju koga, cega?
Pročitala sam - i cajke čekam... :crying:
eto, i daljke cu cekat i gledat ko ce prvi uocit taj detalj, to pitanje..
Nisam vezana, objasnila sam (valjda). Mislim da se indeks dosta dobro snalazi s istinom, barem ako bih išla pregledavati linkove koje smo postavljali na ovoj temi, ali vidjet ćemo.
pa onda, ako nije bitno, nije bitno. dobro primjeceno da se dobro snalazi s istinom. to je indeksu i posao, kao i svakom mediju, da se snalazi.
Zanimljivo. Zvuči poznato. Kao neki obrazac koji se i inače ponavlja.
pa poznato je. jos iz marfijevih zakona. vrlo blizu je onog vristanja..

Imaš informacije o tome u slučaju Indexa?
nemam, ali mogu deducirat i pitat sto ej cekao sa odbijanjem predstecajne nagodbe. i drugo, pitanje jedno, onako sire malo, ne samo sto se indeksa tice i babica, ali.. jel mislis da babic nikada nije trgovao informacijama u smislu da ih jednostavno presutio i drzao za crne dane ako se pojave? dakle, ono sto ti mislis, po svom nekom iskustvu i znanju? :kokice:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 18 Feb 2014, 19:35

..a unda » wrote: da on drzi do svega toga ne bi mu ni trebala predstecajna nagodba. ali, jebiga, ako drugi ne drze do toga, zasto bi on.. :D
glavno da si ga ti prozvao zašto nije tražio predstečajnu nagodbu prije 2012. :rofl:

e, ti bi se svojim izjavama na ovoj temi uklopio u ovu lakrdijašku vladu ko HDZ u Remetinec :rofl: :rofl:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 18 Feb 2014, 20:13

Euklid » wrote:
glavno da si ga ti prozvao zašto nije tražio predstečajnu nagodbu prije 2012. :rofl:

e, ti bi se svojim izjavama na ovoj temi uklopio u ovu lakrdijašku vladu ko HDZ u Remetinec :rofl: :rofl:
..kad sam ja to rekao sto si ti rekao da sam rekao? jel zaista moram opet pisat da je imao vremena od 2012. a i da uopce nije trebao nikakvu nagodbu ako je sve islo u redu.. nije trebao uopce doc u situaciju da demonstrativno, s indignacijom odbije neku nagodbu. ljukavo. :D

ali, eto, zivot je takav i otimamo se i ne damo na se.. :D
Euklid
old school

Post 18 Feb 2014, 20:28

..a unda » wrote: ..kad sam ja to rekao sto si ti rekao da sam rekao? jel zaista moram opet pisat da je imao vremena od 2012. a i da uopce nije trebao nikakvu nagodbu ako je sve islo u redu.. nije trebao uopce doc u situaciju da demonstrativno, s indignacijom odbije neku nagodbu. ljukavo. :D

ali, eto, zivot je takav i otimamo se i ne damo na se.. :D
Pa, eto, Index svoj enorman porezni dug od 850.000kn želi otplatiti cijeli kroz predstečajnu nagodbu i zato je izložen undinom povećalu kao nemoralan.

Za razliku od, recimo, veleštovanog EPH kojem se opraštaju stotine milijuna ali undino se povećalo razbilo baš u zao čas...
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 18 Feb 2014, 20:32

Euklid » wrote:
Pa, eto, Index svoj enorman porezni dug od 850.000kn želi otplatiti cijeli kroz predstečajnu nagodbu i zato je izložen undinom povećalu kao nemoralan.

Za razliku od, recimo, veleštovanog EPH kojem se opraštaju stotine milijuna ali undino se povećalo razbilo baš u zao čas...

:rofl:
..a unda
Undaminator

Post 18 Feb 2014, 20:39

Euklid » wrote:

ma da, jasno, babic je podnio zahtjev za predstecajnu nagodbu jer je bio prisiljen zakonom. sad taj zakon odjednom vise ne vazi i babic s gadjenjem odustaje od ucestvovanja u kriminalnoj radnji na koju je bio prisiljen zakonom. ljukavo, kazem, ljukavo.. :D

sta epeha? kakve veze ima epeha sa indeksom? jel epeha indeksu sta duzan? :kokice:

vidla zaba da se potkiva konj.. :D
Euklid
old school

Post 18 Feb 2014, 20:49

..a unda » wrote:
ma da, jasno, babic je podnio zahtjev za predstecajnu nagodbu jer je bio prisiljen zakonom. sad taj zakon odjednom vise ne vazi i babic s gadjenjem odustaje od ucestvovanja u kriminalnoj radnji na koju je bio prisiljen zakonom. ljukavo, kazem, ljukavo.. :D

sta epeha? kakve veze ima epeha sa indeksom? jel epeha indeksu sta duzan? :kokice:

vidla zaba da se potkiva konj.. :D
Jesmo to opet na tragu SDP=HDZ? :giggle:

Šta bismo dirali u medijsku kuću koja je podržavala i jedne i druge?

Ajmo radije u onu koja ih je napadala... :giggle: :giggle:
..a unda
Undaminator

Post 18 Feb 2014, 21:08

Euklid » wrote:
Jesmo to opet na tragu SDP=HDZ? :giggle:

Šta bismo dirali u medijsku kuću koja je podržavala i jedne i druge?

Ajmo radije u onu koja ih je napadala... :giggle: :giggle:
nismo mi na tragu, ti si.

pa diraj se ti.. :zubo: ..tj diraj ti medijsku kucu, ali kakve to veze ima sad s indeksom i njegovih kolko kuna duga i to tko zna od kada?

amo sad opet malo skocit na nesto drugo, nismo odavno. npr o potrosnji. ili o, ne znam..rozenkrojcerima?
nego, cuj..cuo sam da je vlada nabavila neke audije. stotine milijuna eura audija, jel ti znas sta o tome, meni to izgleda jako sumnjivo. :kokice:
Euklid
old school

Post 18 Feb 2014, 21:18

..a unda » wrote: nismo mi na tragu, ti si.

pa diraj se ti.. :zubo: ..tj diraj ti medijsku kucu, ali kakve to veze ima sad s indeksom i njegovih kolko kuna duga i to tko zna od kada?

amo sad opet malo skocit na nesto drugo, nismo odavno. npr o potrosnji. ili o, ne znam..rozenkrojcerima?
nego, cuj..cuo sam da je vlada nabavila neke audije. stotine milijuna eura audija, jel ti znas sta o tome, meni to izgleda jako sumnjivo. :kokice:
a, ne znam, tebi je upao u oko taj Indexov dug :ne zna:

EPH-ov je valjda bio prevelik pa nije mogao upast :misli:

ma jok, sad kažu da im ne valjaju audiji, da su se zaletili, da su imali potrebu :rofl:
sad će opet spiskat lovu i kupit neke Škode

e, jesi me ti pitao kako nabavit lovu za sanaciju onkološkog odjela u Klaićevoj... :giggle:
Whereabout

Post 18 Feb 2014, 21:40

..a unda » wrote: nemam, ali mogu deducirat i pitat sto ej cekao sa odbijanjem predstecajne nagodbe. i drugo, pitanje jedno, onako sire malo, ne samo sto se indeksa tice i babica, ali.. jel mislis da babic nikada nije trgovao informacijama u smislu da ih jednostavno presutio i drzao za crne dane ako se pojave? dakle, ono sto ti mislis, po svom nekom iskustvu i znanju? :kokice:
Mislim da je moguće da su to ponekad radili, nije nemoguće svakako; u ovim aktualnim situacijama ne vidim neki prostor za ucjenjivanje, i ostavljam svačijem ukusu da to naziva osvetom, neprovratnim procesom Ivane Orleanske, ako želi.

Općenito mislim da je ova rasprava otišla previše u nagađanja i opća teorijska razvlačenja. Može biti zanimljivo, ali čini mi se da je dobar dio tona i građe ovdje određen podcjenjivanjem i antipatijama spram Indexa. S druge strane, ne dao bog da taknemo u Ivančića.
.
..a unda
Undaminator

Post 18 Feb 2014, 21:45

Euklid » wrote:
a, ne znam, tebi je upao u oko taj Indexov dug :ne zna:

EPH-ov je valjda bio prevelik pa nije mogao upast :misli:

ma jok, sad kažu da im ne valjaju audiji, da su se zaletili, da su imali potrebu :rofl:
sad će opet spiskat lovu i kupit neke Škode

e, jesi me ti pitao kako nabavit lovu za sanaciju onkološkog odjela u Klaićevoj... :giggle:
ajme meni, ti stvarno ono, bas ko pijana cimavica.. :D

pa nije meni upao u oko taj dug, upao je babicu. ja nisam ni znao da je on nesto duzan, samo sam znao da je podnio zahthev sa tu neku nagodbu, pa je onda ponosno odustao od tog zahtjeva. jebes ti covika koji se ne predomisli. :D

ne znam detalje, sta je bilo s tim audijima? imas li neki link? mora bit da je neko o tome pisao, mora bit..ma barem jednu vijest, barem jednu. :kokice:

ah, eto, opet skok, znao sam, odvratit paznju.. :D

sta klaiceva, sta onkologija? nemam pojma o cemu se radi. vjerojatno je taj problem od jucer, prekjucer, pa se osjetilo istaknut neku potrebu podhitno i to radi temeljnih potreba necijih, vjerojatno neke djece, tj..to se pise i govori radi brige o toj djeci, jel tako?
ako se o tome radi, onda ako radi niceg drugog, nego radi postovanja prema toj djeci koju se zeli i tako bolesnu medijski prostituirat iskoristavat, radi toga sto u toj nevolji cu nastojat barem im tako ne odmoc, ako vec ne mogu pomoc.
ono, malo je rec neukus.. :kokice:
Euklid
old school

Post 18 Feb 2014, 21:51

..a unda » wrote: ajme meni, ti stvarno ono, bas ko pijana cimavica.. :D

pa nije meni upao u oko taj dug, upao je babicu. ja nisam ni znao da je on nesto duzan, samo sam znao da je podnio zahthev sa tu neku nagodbu, pa je onda ponosno odustao od tog zahtjeva. jebes ti covika koji se ne predomisli. :D

ne znam detalje, sta je bilo s tim audijima? imas li neki link? mora bit da je neko o tome pisao, mora bit..ma barem jednu vijest, barem jednu. :kokice:

ah, eto, opet skok, znao sam, odvratit paznju.. :D

sta klaiceva, sta onkologija? nemam pojma o cemu se radi. vjerojatno je taj problem od jucer, prekjucer, pa se osjetilo istaknut neku potrebu podhitno i to radi temeljnih potreba necijih, vjerojatno neke djece, tj..to se pise i govori radi brige o toj djeci, jel tako?
ako se o tome radi, onda ako radi niceg drugog, nego radi postovanja prema toj djeci koju se zeli i tako bolesnu medijski prostituirat iskoristavat, radi toga sto u toj nevolji cu nastojat barem im tako ne odmoc, ako vec ne mogu pomoc.
Sad sam zbunjen :misli:

Stalno jašiš po Babiću i predstečajnoj nagodbi a sad odjednom ko? šta? jel ja? nisam ja, on je...

Pa kad smo već kod Klaićeve, PBZ je već osigurao lovu iz donacije ali sposobna Ostojićeva ekipa ekipa nije mogla sredit ni pišljivu dokumentaciju pa je PBZ lovu prenamjenio dalje.

Neukus? Malo je reći neukus... :kava:
Whereabout

Post 18 Feb 2014, 21:52

..a unda » wrote:
Ajde ti malo prati građu koju komentiraš, može?
Baš to u vezi odmaganja sam te htjela pitati, kako to da Matiji Babiću nastojiš odmoći? Pa i ovakvim konstrukcijama. Znaš li da su taj isti komentar prenosili i drugi, zbilja misliš da sve njih možeš optužiti za medijsko prostituiranje bolesne djece?
.
Euklid
old school

Post 18 Feb 2014, 21:55

Whereabout » wrote:
Ajde ti malo prati građu koju komentiraš, može?

Baš to u vezi odmaganja sam te htjela pitati, kako to da Matiji Babiću nastojiš odmoći? Pa i ovakvim konstrukcijama. Znaš li da su taj isti komentar prenosili i drugi, zbilja misliš da sve njih možeš optužiti za medijsko prostituiranje bolesne djece?
Ako je za obranu ove vlade sva su sredstva dozvoljena... :giggle:
..a unda
Undaminator

Post 18 Feb 2014, 21:56

Whereabout » wrote:
Mislim da je moguće da su to ponekad radili, nije nemoguće svakako; u ovim aktualnim situacijama ne vidim neki prostor za ucjenjivanje, i ostavljam svačijem ukusu da to naziva osvetom, neprovratnim procesom Ivane Orleanske, ako želi.

Općenito mislim da je ova rasprava otišla previše u nagađanja i opća teorijska razvlačenja. Može biti zanimljivo, ali čini mi se da je dobar dio tona i građe ovdje određen podcjenjivanjem i antipatijama spram Indexa. S druge strane, ne dao bog da taknemo u Ivančića.
o, pa ja vidim prostor i te kako vidim. jos lakse, jos veci prostor nego prije dvadeset godina recimo.

ali, kad se radi o takvom, skoro kaoticnom, ad hok pisanju, kompulzivnom pisanju indeksa, kad se ne moze stvarno razluciti neki kvalitet informacija, nego je bitna kolicina kojom se pokusava nesto usustavit i uozbiljit, jasno da onda u takvoj konfuziji sve ode malo ovako i onako.. razvlacenje stvara razvlacenje.

ma taknimo se u ivancica, zasto ne. mogu ja svasta mislit o ivancicu, ali pise ko zmaj. ono sto bi trebala bit citava jedna drustvena scena, opcija, spalo je skoro samo na ivancica ciji jedan jedini tekst, ako je inspiriran, raspolozen, strpa citavih mjesec dana cijelog indeksa u dzep.
i nema tu nikakvih antipatija prema indeksu, to je jednostavno tako. svatko na svoju razinu. u jednom tekstu kojim ce ivancic bit zadovoljan, pojede on i indeks i bolkovica zajedno sa desert raspudicem.. :D
miky0
ST Leader

Post 18 Feb 2014, 21:59

Bez zajebancije Unda, smatra sam te puno racionalnijim i objektivnijim, ali si ispa totalno neracionalan i potpuno pristran. :tuzni:
Whereabout

Post 18 Feb 2014, 22:08

..a unda » wrote: o, pa ja vidim prostor i te kako vidim. jos lakse, jos veci prostor nego prije dvadeset godina recimo.

ali, kad se radi o takvom, skoro kaoticnom, ad hok pisanju, kompulzivnom pisanju indeksa, kad se ne moze stvarno razluciti neki kvalitet informacija, nego je bitna kolicina kojom se pokusava nesto usustavit i uozbiljit, jasno da onda u takvoj konfuziji sve ode malo ovako i onako.. razvlacenje stvara razvlacenje.

ma taknimo se u ivancica, zasto ne. mogu ja svasta mislit o ivancicu, ali pise ko zmaj. ono sto bi trebala bit citava jedna drustvena scena, opcija, spalo je skoro samo na ivancica ciji jedan jedini tekst, ako je inspiriran, raspolozen, strpa citavih mjesec dana cijelog indeksa u dzep.
i nema tu nikakvih antipatija prema indeksu, to je jednostavno tako. svatko na svoju razinu. u jednom tekstu kojim ce ivancic bit zadovoljan, pojede on i indeks i bolkovica zajedno sa desert raspudicem.. :D
Može on pisati kako hoće (i ja volim njegov stil i analize, ali ne uvijek i ne također svaki primjer teksta), no i sam je bio predmetom istraživanja nemoralnih radnji. To je ostala stvar mojeg (i svačijeg) povjerenja i subjektivne uvjerenosti da nije muljao u vrijeme dok je bio najproduktivniji i ekšli radio. Slično dakle kao s Indexom i njihovim navodnim agendama, s time da je i Index, iako sklon razvlačenju, u stanju redovito pribaviti kvalitetnije autore i odabrati ih za tu svrhu, dati im prostor koji zaslužuju (Klauški je bio njihov, Mato Kapović od onih koji bi se tebi mogli sviđati...). Nije da su baš na potpuno suprotnim stranama po pitanjima kvalitete.
.
..a unda
Undaminator

Post 18 Feb 2014, 22:29

Whereabout » wrote: Ajde ti malo prati građu koju komentiraš, može?
meissovo sveto.. jel babic dao taj neki zahtjev za tu neku nagodbu? je. jel ga sad povukao? je.
i sta bih ja sad trebao mislit? sta ti oces da ja mislim? :D ..kako je to potez koji oznacava dosljednost? :D
zasto mu odmazem? zato sto nisam sljedbenik? sto mu nisam prijatelj na fejsu? sto se pitam jer mi neke stvari malo cudno zvuce, pa se pitam..sto to on ustvari uopce hoce? danas. sutra je novi dan, ko zna sto ce sutra zelit? :D

indkesu i babicu zaista zelim sve najbolje i nek rijesi te neke probleme. ne znam, mozda je sve to doslo do nekog zamora materijala, preeksploatiranosti i mozda je sad trenutak da dodje do nekog indeksovog skoka, promijenili su se uvjeti i okolnosti u zadnjih deset godina, a indeks je i teknicki i informativno dosta fleksibilan, dinamican medij, mozda tu sad treba nesto i mijenjat, ne znam, babic zna..
ali, cu ja sad trcat kako mi babic kaze ili indeks, jer on vodi tri rata meni i za sebe neki cetvrti, e pa necu bas. meni on ne treba za bit moje bitke, pa onda jos pride dobit u kompletu neku subinformaciju koju nisam trazio.

ne znam kolko je na dobrom putu. i prije sam rekao da se kocka. treba jednom odlucit zeli li babic da indeks bude ozbiljni ili neozbiljni medij.
nece indeks uspjet profilirat nikakvu publiku ako se sam ne profilira i ne odluci sta ce i zasto ce.

ne zanima me tko je sve prenosio tu vijest i tu usporedbu. ono, bolje mi je ne znat. sad sus e sjetili, sad? prije nije bilo bolesnih i svakavih? nece ih bit ni u opuduce? i kako mi to, odgovorni, pametni, karakterni i ozbiljne jedinke ovog drustva zelimo rijesit? smjenom neke vlade? prelaociranjem love sa nekih auta ili ko zna cega za klaicevu, sto ne znaci da nema i tezih slucajeva kojima bi se nase empaticno i senzibilizirano drustvo, kulturno i civilizirano, mudro, politicki i ljudski angazirano trebalo vrlo, vrlo posvetiti, ali.. medijski nije prikladno, efektno, nece ta neka usporedna poruka dovoljno kvalitetno naparvit efekt, sudjelovat u nekom miks marketinskom procesu.
..ili mislimo to rijesit povecanom potrosnjom? ukidanjem korupcije sad kad vise nemamo cvime korumpirat i ne ispalti nam se bit korumpiranima?
a gdje su bili do sada? gdje su bili kad je citav sustav nasom voljom stremio eugenistickim trzisnim odnosima cije posljedice osjecamo sada?

ne znam, zar smo tolike kukavice i takvi karakteri da moramo nase ambicije ostvarivat preko djece? ko zna, valjda jesmo.. :kokice:

dobro je dezulovic rekao, dobro.. borit se? ma za koga? :kokice:
Euklid
old school

Post 18 Feb 2014, 22:40

..a unda » wrote: meissovo sveto.. jel babic dao taj neki zahtjev za tu neku nagodbu? je. jel ga sad povukao? je.
i sta bih ja sad trebao mislit? sta ti oces da ja mislim? :D ..kako je to potez koji oznacava dosljednost? :D
:facepalm:

dobro veli Verica, jel ti uopće znaš o čemu je riječ? :rofl:

nije Babić povukao predstečajnu nagodbu
nego nije htio oprost dijela dugova

Index će kroz predstečajnu nagodbu pokušat vratit dug u cjelosti

:giggle:
..a unda
Undaminator

Post 18 Feb 2014, 22:47

Whereabout » wrote:
Može on pisati kako hoće (i ja volim njegov stil i analize, ali ne uvijek i ne također svaki primjer teksta), no i sam je bio predmetom istraživanja nemoralnih radnji. To je ostala stvar mojeg (i svačijeg) povjerenja i subjektivne uvjerenosti da nije muljao u vrijeme dok je bio najproduktivniji i ekšli radio. Slično dakle kao s Indexom i njihovim navodnim agendama, s time da je i Index, iako sklon razvlačenju, u stanju redovito pribaviti kvalitetnije autore i odabrati ih za tu svrhu, dati im prostor koji zaslužuju (Klauški je bio njihov, Mato Kapović od onih koji bi se tebi mogli sviđati...). Nije da su baš na potpuno suprotnim stranama po pitanjima kvalitete.
pa ne uvijek, naravno.. pise i on na silu. valjda se i njemu ne da uvijek pisat. ali ima takvih tekstova da bi se skoro citava hrvatska, da ima imalo neke kognitivne ili karakterne sposobnosti, mjesec dana setala sa skartocom na glavi.. :D

ma ok, klauski, ok kapovic, a sve je to dobro, procitam ih rado, bistri ljudi, ali nema takvog seciranja kao ivancicevog. klauski je vise mitl gradjanski orijentiran i odvjetnik je te klase, a kapovic ima dana kad mu sinapse ne rade bas kako bi on htio, otmu se, pa se malo oda nekom kao pjesnistvu, ali jos uvijek mi spada u uski krug onih koje cu nazvat da mogu nekako osmislit neko rjesenje, mozda ne bas idealno, ali dovoljno dobro da bi se oko njega mogla neka konstrukcija stvorit. :D

nemoj sad da ti trazim ivanciceve tekstove. neke bi trebalo zastitit uneskoom.. ono, za prepast se sebe kad ih procitas.. :D

pozivam babica da pozove ivancica (cudi me da vec nije) i da mu da prajm termin.. :D
..a unda
Undaminator

Post 18 Feb 2014, 22:53

Euklid » wrote:
:facepalm:

dobro veli Verica, jel ti uopće znaš o čemu je riječ? :rofl:

nije Babić povukao predstečajnu nagodbu
nego nije htio oprost dijela dugova

Index će kroz predstečajnu nagodbu pokušat vratit dug u cjelosti

:giggle:
dobro, jel onda ucestvuje u tom kriminalu ili ne ucestvuje? platit ce da ne ucestvuje, sta? :D

zasto nije platio do sad te dugove ( zasto ih je uopce napravio, jel mu to trebalo) i svi bi ovdje bili puno mirniji. puno vike ni oko cega. puno glume ni oko cega samo je trebalo odrijesit kesu i kesnut pare. sva drama u tome. :D
miky0
ST Leader

Post 18 Feb 2014, 23:01

..a unda » wrote: dobro, jel onda ucestvuje u tom kriminalu ili ne ucestvuje? platit ce da ne ucestvuje, sta? :D

zasto nije platio do sad te dugove ( zasto ih je uopce napravio, jel mu to trebalo) i svi bi ovdje bili puno mirniji. puno vike ni oko cega. puno glume ni oko cega samo je trebalo odrijesit kesu i kesnut pare. sva drama u tome. :D
Kriminal je zakon na koji se linic poziva. Ma nije vajda da tek sad kuis poantu :facepalm: Sve u svemu, dpbro jutro, a moze i dobra vece :lol:
..a unda
Undaminator

Post 19 Feb 2014, 00:00

miky0 » wrote:
Kriminal je zakon na koji se linic poziva. Ma nije vajda da tek sad kuis poantu :facepalm: Sve u svemu, dpbro jutro, a moze i dobra vece :lol:
..mislim da se radi o..laku noc. :D..ili adio. adio pameti. svi su krivi, a ja mislim da sam banana triiiii, it fajnli hepnd.. end der ju hev it. :D

ne, ne kuzim poantu. ne kuzim jel se babic kriminalno ili nekriminalno ponasa. tek sad ne kuzim. sad ili prije? prije ili kasnije?
ne, ne kuzim poantu. srecom. imun sam na hadeze..:cheer:
  • Information