Što se mene tiče, HDZ nema tih para da bi me kupio niti će ikad imat.
Hajka na Index.hr
Ajme, al se nakotilo prodanih duša...
..e, moj judolino.. nikad nes nista naucit. pa lijepo je mujo rekao da ima pedera, al nema novaca.. 
pa dobro, hadeze mozda nema novaca za tebe, al ima nesto drugo. mislim, nije sve u lovi, jel tako. mozda nesto drugo trebas? svi nesto danas trebaju. a i svi su za nesto krivi, jelda, jos od prusa.. nitko nije nevin.
osim toga.. prodane duse.. pa prodane smo duse kako god okrenes, stvar je samo izbora. u tome i je ideja demokracije i trzista i kapitalizma i slobode te neke. nije pitanje os se prodat, pitanje je kome, za koliko, za sto, kolko puta, kome sve, itd, itd..
osim toga, mi nismo prodane duse u smislu na koji ti mislis. tj, ne jos, nema krimnena, a cak ni zlocina. nes valjda rec da je i misao grijeh. ma sta ti os rec, ustvari.. ?

pa dobro, hadeze mozda nema novaca za tebe, al ima nesto drugo. mislim, nije sve u lovi, jel tako. mozda nesto drugo trebas? svi nesto danas trebaju. a i svi su za nesto krivi, jelda, jos od prusa.. nitko nije nevin.
osim toga.. prodane duse.. pa prodane smo duse kako god okrenes, stvar je samo izbora. u tome i je ideja demokracije i trzista i kapitalizma i slobode te neke. nije pitanje os se prodat, pitanje je kome, za koliko, za sto, kolko puta, kome sve, itd, itd..
osim toga, mi nismo prodane duse u smislu na koji ti mislis. tj, ne jos, nema krimnena, a cak ni zlocina. nes valjda rec da je i misao grijeh. ma sta ti os rec, ustvari.. ?
pih, neš ti postat nekakav običan člančić hdz-a za lovu. pogotovo za dobru lovu.
nije da ću time oštetit narod više nego je već oštećen. a sebi ću uvelike pomoć. ako neću ja, ima tko će. zašto onda ne bih ja?
al ne bih nikad pristala bit, naprimjer, sanader. niti uz garanciju da me nikad neće optužit ni raskrinkat.
nije da ću time oštetit narod više nego je već oštećen. a sebi ću uvelike pomoć. ako neću ja, ima tko će. zašto onda ne bih ja?
al ne bih nikad pristala bit, naprimjer, sanader. niti uz garanciju da me nikad neće optužit ni raskrinkat.
-
visekratni klon
Ma unda nas trola, kurac bi se on prodao adezeu. To oće iz nas izvući da smo adezeovci u duši ili za pare.
Ja pošteno priznam, ali ne bi oni mene ionako toliko platili pa me briga.
Ja pošteno priznam, ali ne bi oni mene ionako toliko platili pa me briga.
20 iljada kuna mjesečno je sjajna lova. sjajna. i ja bi za tolko 
samo pitanje je šta bi sve bili moji zadaci za tu lovu. kolikim gadostima bih prisustovala, a ne smjela zviždat i tako to
samo pitanje je šta bi sve bili moji zadaci za tu lovu. kolikim gadostima bih prisustovala, a ne smjela zviždat i tako to
Jeli ovo ja dobro citam? Citam koliko bi vas se prodalo kradezeu i za koliku lovu? Jebote, pa stvarno se Boze ne mogu borit protiv ovoliko prodanih dusa, toliko ih je, a na tako malom prostoru. Ne mogu sam samcat u ovoj drzavi govorit protiv sistema kojeg su stvorili. I cestitam drzavnim neprijateljima iz oba krila zlocinacke organizacije na uspjehu i potpunoj kontroli politicke zbilje. Jos jednom- cestitam!

nitko se nije prodao. samo su neki voljni pregovarati...
dok ne pročitam ugovor ne potpisujem ništa
eto, miki, napiši imaginarni ugovor, a mi ćemo reć cijenu
Za sta? Da mi se pridruzite u pljucanju vladajucih?Beau » wrote:nitko se nije prodao. samo su neki voljni pregovarati...
U otim promijenjivim situacijama, a politika to svakako jest, svatko ima svoju cijenu.Beau » wrote:nitko se nije prodao. samo su neki voljni pregovarati...
hahahha ma ne.
mislila sam u ime hadezea. glumi da si karamarko
napiši popis poslova.
mislim šta ja znam šta znači prodat se adezeu. nije isto bit čistačica u hadezeu i pomoćnica jandrokoviću.
da vidimo kolko smo prodane duše.
osim mikijakarambol » wrote:
U otim promijenjivim situacijama, a politika to svakako jest, svatko ima svoju cijenu.
Prihvatio bi igrokaz da mi je zeludac jaci, ali kako nije, povracao bi, predstavljajuci se kao karamarko, a to mi nije opcijaBeau » wrote: hahahha ma ne.
mislila sam u ime hadezea. glumi da si karamarko
napiši popis poslova.
mislim šta ja znam šta znači prodat se adezeu. nije isto bit čistačica u hadezeu i pomoćnica jandrokoviću.
da vidimo kolko smo prodane duše.
i ti bi išao u politikumiky0 » wrote:
Prihvatio bi igrokaz da mi je zeludac jaci, ali kako nije, povracao bi, predstavljajuci se kao karamarko, a to mi nije opcija
za koju si ono funkciju sebe predložio? ministra financija?
Objedinio bi funkcije premijera, ministra financija i gospodarstva i ministarstvo obrtnistva.
I te resurse bi depolitizirao
-
visekratni klon
Ee, treba to odvagati, za koju se lovu što koliko isplati i može pokriti.Beau » wrote:20 iljada kuna mjesečno je sjajna lova. sjajna. i ja bi za tolko
evo ja bi recimo nosila bedž hdz-a na majici za 20 iljada kuna.
i ništa više. ne bi se s ikim od njizi družila, želim ništa ne znat, nikog poznavat...
samo hodam i nosim svoj bedž
a lova curi....
-
visekratni klon
Hm, ne znam, to je javna sramota.Beau » wrote: evo ja bi recimo nosila bedž hdz-a na majici za 20 iljada kuna.
i ništa više. ne bi se s ikim od njizi družila, želim ništa ne znat, nikog poznavat...
samo hodam i nosim svoj bedž
a lova curi....
Doduše, kad bolje razmislim, i nije.
ma ne treba bit. baš bi bila dobra zajebancija
-
visekratni klon
Ja bih i onu jamstvenu karticu sa Sanaderovim likom i da mi to bude za plaćanje.
Nema HDZ ništa čime bi me mogao kupiti...a unda » wrote:..e, moj judolino.. nikad nes nista naucit. pa lijepo je mujo rekao da ima pedera, al nema novaca..
pa dobro, hadeze mozda nema novaca za tebe, al ima nesto drugo. mislim, nije sve u lovi, jel tako. mozda nesto drugo trebas? svi nesto danas trebaju. a i svi su za nesto krivi, jelda, jos od prusa.. nitko nije nevin.![]()
osim toga, mi nismo prodane duse u smislu na koji ti mislis. tj, ne jos, nema krimnena, a cak ni zlocina. nes valjda rec da je i misao grijeh. ma sta ti os rec, ustvari.. ?![]()
A onoga koga može kupiti HDZ, toga može može kupiti i NSDAP.
To je razlika između časnih te karakternih ljudi i prodanih duša.
Veliko hvala, veliko hvala,
neću da budem dvorska budala.
Nađite drugog, ko vas jebe,
ja sam budala samo za sebe.
-
Whereabout
Pročitala i primila na znanje, ako te muči trenutak reagiranja, mislim da smo već spominjali na temi zašto je to sad - zato jer hrpa licemjerja boli više nego otvorena krađa ili otvoreni klijentelizam. S ovim drugim si se mogao žestoko sprdati, a s ovim prvim moraš se oprezno baviti istraživačkim novinarstvom. Zato se sad više ne tolerira. A tu su i nelogičnosti zbog kojih je izgleda neki domaći poduzetnik Hrvatsku nazvao apsurdistanom. U tom smislu se zaista moramo mijenjati, a prva stvar koju bismo morali promijeniti je da imamo jasnu ideju pravde (i poštenja) kad baratamo rezanjima, kontrolama, ljudskim perspektivama. Ima li smisla ova situacija u kojoj se Indexu navodno traži legitiman način da ga se ugasi?..a unda » wrote:
ne znam jel trolam? jel ti trolas?
zasto se sve ono sto nije nekako samopodrazumijevajuce, trolanje?
opet moram ponovit.. niciji zivot, imovina i sloboda nije siguran dok.. recimo, vlada zasjeda. vlada je zakonodavac, jel tako..
dobro, nisi ti rekla nista slicno, nije mastruko, ja sam anarhist, ja.. vi ste, ok, midl ov d roud pravednicarski gradjani.. nit luk jeli, nit luk mirisali. drugi su krivi, drugi.. tj, jos bolje, ja sam kriv, ja..
a gdje si bila prije, ne znam.. dvajst godina? figurativno pitam. te retoricki. jel onda bilo te neke..blago receno, nekonzistentnosti u kriterijima i logici?
jel bilo prije sedam, osam godina?
pa ti je sad mastruko morao otvorit cakru da vidis gdje se nalazis? sta ce meni dovoljnih i nedovoljnih primjera mastrukovih, imam ih ja i sam, ali nisam ih otkrio jucer. i to iznenadjeno wtf otkrio,kao..nisam pooojma imao.
uostalom, od cega taj mastruko uopce zivi.. od cega je zivio zadnjih dvajst godina? o kome on uopce prica? o vlastima nekim? o pravdi? o kriterijima?
...
.
ma, pretjerujes.judolino » wrote: Nema HDZ ništa čime bi me mogao kupiti.
A onoga koga može kupiti HDZ, toga može može kupiti i NSDAP.
To je razlika između časnih te karakternih ljudi i prodanih duša.
Veliko hvala, veliko hvala,
neću da budem dvorska budala.
Nađite drugog, ko vas jebe,
ja sam budala samo za sebe.
meni nasdap djeluje nekako.. da nije bas isao kupovat. me zelim rec da se tu nije radilo o lovi, ali nije to bas tako isto kao hadeze, jelda da nije?
osim toga, ko zna, mozda te hadeze vec i kupio, a ti o tome pojma nemas.
baj d vej, a sa hadezeom bi radio neki posao? ..ono, ugovor, honorar.. bi, jelda? posao je posao, nes ih valjda pitat odakle im ti novci kojima te placaju, kako su dosli do njih?
to je ok, to nije strancarenje pa je to ok. rad je rad, posao je posao, lova je lova?
..ili npr, ne znam.. ruza tomasic ti ponudi neki posao. ne znam, nesto prevest i ona..ili stranka joj, dobro to placa, dobro.
sta bi ti? odbio posao rijecima..draza je meni moja nevolja nego sve blago ovog svijeta?
pusti sad pretjerivanja, o poslu pricamo.. sta bi joj ti rekao, ono, kao profi, jel..
mislim, ono..sta je ovo.. antilicemjerska revolucija?Whereabout » wrote:
Pročitala i primila na znanje, ako te muči trenutak reagiranja, mislim da smo već spominjali na temi zašto je to sad - zato jer hrpa licemjerja boli više nego otvorena krađa ili otvoreni klijentelizam. S ovim drugim si se mogao žestoko sprdati, a s ovim prvim moraš se oprezno baviti istraživačkim novinarstvom. Zato se sad više ne tolerira. A tu su i nelogičnosti zbog kojih je izgleda neki domaći poduzetnik Hrvatsku nazvao apsurdistanom. U tom smislu se zaista moramo mijenjati, a prva stvar koju bismo morali promijeniti je da imamo jasnu ideju pravde (i poštenja) kad baratamo rezanjima, kontrolama, ljudskim perspektivama. Ima li smisla ova situacija u kojoj se Indexu navodno traži legitiman način da ga se ugasi?
..i nije mi jasno..sto se to ne tolerira? od kada? i ko to ne tolerira, ko sve? i kako to ne tolerira, na koji nacin se to radi? i bi li se toleriralo da imamo vise posla, vece place, veci neki potrosacki izbor, pa da ostane i za knjize neke i za malo putovat i tako nesto, da mozemo radit nesto i sto nas veseli, a ne samo sto moramo.. bil se onda necije licemjerstvo, klijentelizam isto toleriralo? i cije licemjerstvo?
a to zasto bas sada se ne tolerira, ako se ne tolerira i ma sto to znacilo, to me ne muci puno, ako i uopce.
samo mi je zanimljivo. jher, npt, neke stvari se sada ne mogu vise tolerirat, aprije su se nekako, jel, mogle.. pa sad malo gledam koja je to crta bila do koje se nesto moglo i oce li oopet bit neka crta od koje ce se opet nesto moc tolerirat?
..ili mozda sad vise neke stvari ne toleriramo (opet sam malo zbunjen ko to ne tolerira i kako, kako se manifestira sve ta netolerantnost i od koga sve i kada..), jer nam je pruzena mogucnost da ne toleriramo, a mi mislimo da ce tako bit zauvijek, da se nesto razvilo, da se nesto ostavilo iza sebe i da smo se mi za to..izborili. nekako izborili. ko zna kako, ali izgleda nekako i izgleda..mi.
oce to kad se ljubi forma, oce. kako je ono rekao marfi.. vise vrijedi gram performansa, nego tona rada. oce to u ovoj nasoj demokraciji trzistima opisanoj, oce..
(pitam se ko ce se zakacit za ovog marfija predivnom jednom aktualnom usporedbom.. )
sve dok tako budemo..aj, mozda ne bas razmisljali, ali da se proces nastavi i na ponasanje, dakle, sve dok se tako budemo ponasali, nista se nece promijenit, a sve cemo vise bit prisiljeni tolerirat sami sebe, sto nam ocito nece bas tesko past. dapace. nije ni do sada.
to o poduzetnicima mi je malo tesko, ne znam.. komentirat, jer uopce ne znam sto je to poduzetnik? ko je sve poduzetnik? sta uopce rade ti poduzetnici? sta to oni poduzimaju?
sirok mi je to nekako pojam, presirok, da se s tim pojmom muljat, kolko je sirok..
a to da smo apsurdistan, pa jesmo, ali ne samo sto se tog nekog poduzetnistva tice. sve je kod nas apsurdno, puno toga. previse toga. to je nekako vise postao nacin zivota ili cak i zivot sam.
mislim da sam mislio na nesto individualnija mijenjanja, nikakava grupno svjesna mijenjanja.. o tom potom.
i onda, imamo tu opet neke odnose, neke odnose interesa i onda se to pocinje nekako tu vrtiti u krug iz kojeg nemamo bas neki jasan prijedlog za izlaz, a kamoli hrabrost (ludost) da netko od nas napravi prvi korak i da kaze, evo, ja cu prvi, ostali za mnom.. mislim, ono, zasto bi to netko napravio? zasto? radi koga, radi cega? sto ce time postici, sto ce on od toga imati?
pa ne znam ima li smisla ova indeks situacija? nekom ima, nekom nema. meni i ima i nema, zavisi.
najprije zavisi o tome jel se stvarno radi o tome da se trazi nacin kako ga ugasit ili ima jos tu nesto.
sklon sam nekako, po ovim informacija sto imam, kao i svaki prosjecni dam potrosac, procijenit da se tu radi o nekom pritisku na indeks i onda ako je to tako, moram se zapitat i sa koje strane dolazi taj pritisak, jel to nesto uze oko, ne znam, linica ili je to sire nesto?
a opet, kako se to misli ugasit indeks? ne znam bas puno o tehnologiji medija sto se tice organiziranja nekog, ali ugasit jedan portal tipa indeks? ..to je kao musicu gadjat kopljem.
cini mi se da je moguce to nesto formalno, ne znam sad kako to ide po trgovackim i ostalim pravima i zakonima razbucat nekako ovaj virtualitet na kojeg smo graficki navikli, ali zar se ne moze u roku par dana, narocito onaj koji tu ima iskustva, koji je do sada sve to radio od pocetka, jednostavno sve to skupa, citav taj virtualitet prebacit, premjestit da tece kao i prije?
ne vidim u cemu bi tu bio problem? mozda u lovi, pa onda babic nece moc placat ili toliko placat suradnike, ali onda ce neki otpast, neki novi ce doc.. jednostavno, ne mos doc i zakljucat nekom internet i rec mu ne smijes imat komp.
ako tako gledam, onda je blesaviji onaj koji oce na takav nacin razbucat indeks zato jer oce razbucat indeks, jer to je citavo jedno angaziranje da ulovis odsjaj mjeseca u jezeru, tako da ne znam ko bi se time bavio, a da zaista nije malo blesast.
a opet, nesto sto vjerojatno necemo nikad doznat.. iako nikad ne reci nikad, znam jednog sto se tri puta za istu zenu zenio (i ona za nj udavala) nakon rastava koje su izgledale kao kraj svjetova..dakle, ono sto pokusavam izsimulirat jest sto bi bilo da je babic imao kod linica isti tretman..ili bolji ili..nekakav, kao i pavic?
tj, da se babic uspio nekako nagodit, bil isto bilo drvlje i kamenje bilo bi bilo sve to ipak barem malo medijski suzdrzajnije i marginalnije?
i jos mi nesto nije retoricki jasno.. kako to da nam je bilo bolje kad smo neke stvari tolereirali, a sad kad neke stvari smo poceli ne tolerirat, sad nam je gore. kako to? cudno mi je to malo..
Pa nije. HDZ nije mogao ići tako daleko jer druga su bila vremena i odnos snaga...a unda » wrote:
ma, pretjerujes.
meni nasdap djeluje nekako.. da nije bas isao kupovat. me zelim rec da se tu nije radilo o lovi, ali nije to bas tako isto kao hadeze, jelda da nije?
A tko zna, možda me i noću otimaju Marsovci pa obavljaju biopsije na meni? Mislim, kako bih ja mogao o tome pojma imati?osim toga, ko zna, mozda te hadeze vec i kupio, a ti o tome pojma nemas.
Otkud tebi muda, seronjo jedna penzionerska dokona, da za mene tvrdiš tako nešto?baj d vej, a sa hadezeom bi radio neki posao? ..ono, ugovor, honorar.. bi, jelda? posao je posao, nes ih valjda pitat odakle im ti novci kojima te placaju, kako su dosli do njih?![]()
to je ok, to nije strancarenje pa je to ok. rad je rad, posao je posao, lova je lova?![]()
Nikada nisam rekao da je takvo nešto okej, dapače, ne bih ama baš ništa radio za HDZ...
...niti za one Ružine ustaše. Osim toga, njima trebaju kreteni tipa Karamarka ili TOMCOHA, a ne ovakvi poput mene. Ja prevodim za lovu, ali i ja biram posao, bar donekle. Mogu prevesti šrot od krimića, ali neću prevoditi turske ljubavne romane. Pa tako neću ni nacističke pamflete ili teorije zavjere...ili npr, ne znam.. ruza tomasic ti ponudi neki posao. ne znam, nesto prevest i ona..ili stranka joj, dobro to placa, dobro.
sta bi ti? odbio posao rijecima..draza je meni moja nevolja nego sve blago ovog svijeta?
pusti sad pretjerivanja, o poslu pricamo.. sta bi joj ti rekao, ono, kao profi, jel..![]()
A Ruži bih bez problema mogao, recimo, napraviti krov ili namještaj, ako uredno plaća. Time se ni na koji način ne bih prodao fašistima.
-
- Information
-