visekratni klon » wrote:
Nema veze, ti si ionako za undu hadezeovac, do kraja ove rasprave i mandata ćeš biti i Ruže Tomašić miljenik.

pa nista nije nemoguce, ali nisam ja rekao da je on hadezeovac. on je rekao da je za vrijeme hadezea bilo bolje. i da je nesto u vezi toga tuzan, da ce bit tuzan.
samo zbrajam dva i dva- mislim, on je za ..ne znam mu cijenu..za deset ili sto iljada eura hadezeovac, garant.. pola miljuna, ne znam, kazem, cijenu..
ja sam za dvi iljade eura (ne idem ispod) , jesam, sta cu, moram koji mjesec nekako prezivjet. ali razlika je u tome sto ja to priznajem i ne osjecam bas tu neki sram, dilemu, a euklid bi se dao nagovorit, ali bi bio jako tuzan radi toga.
eto, samo je pitanje cijene. priznajem da bih za deset iljada eura bio jako tuzan sto bi postao hadezeovac za, ne znam.. sto iljada eura ili dvista. dvista iljda eura..pa cuj, nesto tamo amo..jel ima ko ovdje da radi u banci nekoj.. nesto ka orocit, renta, pa bila bi mjesecna kamata jedna onako, ok placica, a?
i svima bi bilo dobro, bica bi mi bila dobro, ja bih bio puno mirniji, deblji, a i inace bih tako bio bolji, kvalitetniji clan ovog drustva.. niko kraj mene nije nemao kad sam ja imao. jebo ti covika koji svoju lovu potrosi samo na sebe, a oko njega pusta euklidovska tuga..
za kolko bi ti u hadeze? aj, sad iskreno. ono, ne trebas se puno eksponirat, malo se slikat koji put s rukom na srcu, koji put rec..tudjman, tudjman i sta, sta si lose napravila i kome? a dobra mos napravit puno. kome dobra ovako mos napravit i koliko?