Hajka na Index.hr

Koliko para, toliko muzike
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 11 Feb 2014, 22:22

Euklid » wrote:Da su gradjani Metkovica slusali tebe nikad ne bi izabrali onog mladog i sposobnog decka...
lipi moji metkovcani, posteni i vrli.. zato su im jambo i barba luka bili dobri dvajst godina dok su ih kupovali.. :zubo:
sad kad je presusilo korito, sad su se naglo opostenili, promijenili kape i kad je pala cijena mandarina i kad im je poplavila neretva osam puta u dvi godine i rokcu da sta su oni znali.

jel postoji ista u nasoj svijesti sto je duze od tri dana, dvi litre vina i dobre marende? :D

Beau

Post 11 Feb 2014, 22:22

Vi ste tako doslovni :tuzni:
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 22:23

Beau » wrote:Vi ste tako doslovni :tuzni:
..kako to mislis? pa ne mozemo prenesenije govorit nego sto govorimo. :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 11 Feb 2014, 22:24

..a unda wrote: lipi moji metkovcani, posteni i vrli.. zato su im jambo i barba luka bili dobri dvajst godina dok su ih kupovali.. :zubo:
sad kad je presusilo korito, sad su se naglo opostenili, promijenili kape i kad je pala cijena mandarina i kad im je poplavila neretva osam puta u dvi godine i rokcu da sta su oni znali.

jel postoji sista u nasoj svijesti sto je duze od tri dana, dvi litre vina i dobre marende? :D
Bar su se opametili.

Ti si jos uvijek bipolaran.

Samo adeze i esdepe.

Nema treceg...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Beau

Post 11 Feb 2014, 22:26

..a unda wrote: ..kako to mislis? pa ne mozemo prenesenije govorit nego sto govorimo. :D
:lol:

Euklidu sam to rekla.
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 22:38

visekratni klon » wrote:
Nema veze, ti si ionako za undu hadezeovac, do kraja ove rasprave i mandata ćeš biti i Ruže Tomašić miljenik. :ckzubo:
pa nista nije nemoguce, ali nisam ja rekao da je on hadezeovac. on je rekao da je za vrijeme hadezea bilo bolje. i da je nesto u vezi toga tuzan, da ce bit tuzan.

samo zbrajam dva i dva- mislim, on je za ..ne znam mu cijenu..za deset ili sto iljada eura hadezeovac, garant.. pola miljuna, ne znam, kazem, cijenu..

ja sam za dvi iljade eura (ne idem ispod) , jesam, sta cu, moram koji mjesec nekako prezivjet. ali razlika je u tome sto ja to priznajem i ne osjecam bas tu neki sram, dilemu, a euklid bi se dao nagovorit, ali bi bio jako tuzan radi toga.
eto, samo je pitanje cijene. priznajem da bih za deset iljada eura bio jako tuzan sto bi postao hadezeovac za, ne znam.. sto iljada eura ili dvista. dvista iljda eura..pa cuj, nesto tamo amo..jel ima ko ovdje da radi u banci nekoj.. nesto ka orocit, renta, pa bila bi mjesecna kamata jedna onako, ok placica, a?
i svima bi bilo dobro, bica bi mi bila dobro, ja bih bio puno mirniji, deblji, a i inace bih tako bio bolji, kvalitetniji clan ovog drustva.. niko kraj mene nije nemao kad sam ja imao. jebo ti covika koji svoju lovu potrosi samo na sebe, a oko njega pusta euklidovska tuga.. :D

za kolko bi ti u hadeze? aj, sad iskreno. ono, ne trebas se puno eksponirat, malo se slikat koji put s rukom na srcu, koji put rec..tudjman, tudjman i sta, sta si lose napravila i kome? a dobra mos napravit puno. kome dobra ovako mos napravit i koliko? :D :D
Beau

Post 11 Feb 2014, 22:47

:rofl:

Unda, dobra poanta, ako sam dobro ubrala.
Ali, malo jasnije reci za kolko bi ti u adeze? Razbucao si svasta, ko ce te polovit.
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 22:52

Euklid » wrote: Bar su se opametili.

Ti si jos uvijek bipolaran.

Samo adeze i esdepe.

Nema treceg...
opametili? sad su najebali, pa se prave, a pametni su uvijek bili.. pogledaj biskupa barisica npr. pametan covik, sta je je. ili jamba.. nabavna mu cijena kumpira trieset centi kilo, a on usred rata proda ha veu za tri dolara kilo. i to na vagone. bebic.. partijski sekretar, racan mu bio sef i otisao u penziju kao predsjednik sabora hrvatske..ove hrvatske. :D
kako to mislis..opametili? :D

e, nazalost, nema treceg, nema. ali sad, jel to bipolarnost moja ili je ovo drustvo ebete, to je sad za raspravu. :D

nema lijeve stranke politicke. ma ni ideje neke organiziranije, a kamoli stranke. zasto je nema? aj, zasto?
a jel moze doc do nje? nekako? a gle prilike. a nece bit iskoristena. aj, zasto? oce je babic osnovat? mastruko? ..a sta im ovako fali? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 22:59

Beau » wrote::rofl:

Unda, dobra poanta, ako sam dobro ubrala.
Ali, malo jasnije reci za kolko bi ti u adeze? Razbucao si svasta, ko ce te polovit.
..na dane. na dane bi i za sto, jebiga. :o ..sto kuna. :o

a kad dobro rucam i popijem zmul vina, malo kad se okripim, jeba ja sve ako ne bi moga doc ispred hadezea u ljutom imackom i reka..aj, ocete svi zajedno ili jedan po jedan..nece adeze ovdje vise niknut nakon mene jos tri turske da prodju ovdan.. :D
Beau

Post 11 Feb 2014, 23:02

..a unda wrote: ..na dane. na dane bi i za sto, jebiga. :o ..sto kuna. :o

a kad dobro rucam i popijem zmul vina, malo kad se okripim, jeba ja sve ako ne bi moga doc ispred hadezea u ljutom imackom i reka..aj, ocete svi zajedno ili jedan po jedan..nece adeze ovdje vise niknut nakon mene jos tri turske da prodju ovdan.. :D
To je to. Razumin :kokice:
visekratni klon

Post 11 Feb 2014, 23:13

Za četrdeset tisuća mjesečno. Ok, možda i dvadeset, ako bi mi to davali barem dvadeset godina.
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 23:24

visekratni klon » wrote:Za četrdeset tisuća mjesečno. Ok, možda i dvadeset, ako bi mi to davali barem dvadeset godina.
.. a za kolko bi u esdepe isla? nisi luda, jel? em oni tolko platit ne mogu, em bi kako god okrenes bila kuka i motika na tebe i to sa svih strana, em bi mogla i batina jos dobit, jer se hadeze nekako izmakao, a ruka u zamahu nekog pogodit mora.. ma sto cuda, sto.. :D :D

ja bih na tvom mjestu se malo raspitao kod kalmete. nije to za njih neka lova dvajst iljada mjsecno, dvajst godina. meni to djeluje kao postena ponuda, a i..ne znam, ne cini mi se bas tako neizvedivom. to, ako oce, hadeze ti rijesi relativno lako. ja bih na tvom mjestu pokusao. :kokice: :D
visekratni klon

Post 11 Feb 2014, 23:31

..a unda » wrote: .. a za kolko bi u esdepe isla? nisi luda, jel? em oni tolko platit ne mogu, em bi kako god okrenes bila kuka i motika na tebe i to sa svih strana, em bi mogla i batina jos dobit, jer se hadeze nekako izmakao, a ruka u zamahu nekog pogodit mora.. ma sto cuda, sto.. :D :D

ja bih na tvom mjestu se malo raspitao kod kalmete. nije to za njih neka lova dvajst iljada mjsecno, dvajst godina. meni to djeluje kao postena ponuda, a i..ne znam, ne cini mi se bas tako neizvedivom. to, ako oce, hadeze ti rijesi relativno lako. ja bih na tvom mjestu pokusao. :kokice: :D
Nisam te dobro razumjela, kakve sad batine? :eek:

U sdp bih bila išla besplatno, budala, štaš. :euklid:
Samo, problem je s tim što ja zbilja nemam dobro mišljenje o mladima koji se učlanjuju u stranke pa nisam nikad. Djeluju mi kao mladi mormoni, odjelceta, bolesna ambicija i sl.

A čuj, dvaist mi je malo za takvu prodaju, mislim morala bih nekako živjeti sa sobom i plaćati si redovnu psihoterapiju da podnesem taj teret, ajd zadovoljila bih se s trideset ako baš ne može više.

Ti si jeftin bome. Za dvi iljade eura, šta, jednokratno? :eek: Ili svaki mjesec?

Ama baš Kalmeta mene treba, imaju oni cijeli grad. Ne vidim da im nešto fali glasača diljem Rvacke da bi plaćali tu lovu ikome. :zubo: :bicedobro:
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 23:48

..ma jednokratno nekako. jeftin, jebiga. zato me i nece. dok sam bio skup, nudili su se, a ja sam onda mislio da je to nemoguce platit, da nema tih para ili cega drugog tolko vrijednog.

iz ove sad perspektive, osjecam se kao budala. mislim, moram barem sebi malo nekako tepat, sacuvat ostatke integriteta i rec da se samo.. osjecam. :D

skoro da imam i pravilo koje glasi..ako se ne prodas skupo, prodat ces se jeftino, ako ne jeftino, niko te nece ni da se dzaba dajes.. :zubo:

ustvari, mozda bas se o tom dza be radi. ko je ono davao polovnu, ali potpuno ispravnu masinu za pranje robe.. oglasio, ali niko nije htio doc po nju. kad je oglasio da je prodaje za sto eura, navalili ljudi.. :D

slicno tako i ti.. nema dza be, nema. jos bi i volontirala? i? sta imas od toga? osjecaj cega?

pa rekla si dvadete iljada, mjesecno, dvajst godina. meni to zvuci dobra ponuda i oni su u krizi, pa nek u rate daju.. :zubo:

pusti ti sta oni imaju. imaju, pa evo, di su? ali, nikad ne znas, trebat ce oni tebe trebat, bez brige.. trebat ce animirat jos vise glasaca, slabo je ovo, slabo.. :D
Euklid
old school

Post 11 Feb 2014, 23:49

..a unda wrote: pa nista nije nemoguce, ali nisam ja rekao da je on hadezeovac. on je rekao da je za vrijeme hadezea bilo bolje. i da je nesto u vezi toga tuzan, da ce bit tuzan.

:D :D
To ti dovoljno govori koliko su ovi sada losi.

Kad neko ko organski mrzi hdz ide rec tako nesto...
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 23:52

Euklid » wrote: To ti dovoljno govori koliko su ovi sada losi.

Kad neko ko organski mrzi hdz ide rec tako nesto...
..znaci i da ne mrzi bas tolko. mozda si i zato tuzan? aj, za kolko bi ih jos manje mrzio? reci u lovi il u naturi, svejedno.. :D
aj, nemoj sad opet zajebavat i ja ovo ono, kano klisurine. za kolko bi novaca bio izljeciv taj neki..organski, sta li je, poremecaj, alergija.. :D
visekratni klon

Post 11 Feb 2014, 23:54

Ne znam unda, teško je to, šta će mi pare ako poludim na kraju? :zubo:
Euklid
old school

Post 11 Feb 2014, 23:55

..a unda wrote: ..znaci i da ne mrzi bas tolko. aj, za kolko bi ih jos manje mrzio? reci u lovi il u naturi, svejedno.. :D
aj, nemoj sad opet zajebavat i ja ovo ono, kano klisurine. za kolko bi novaca bio izljeciv taj neki..organski, sta li je, poremecaj, alergija.. :D
:rofl:

Kako sada stvari stoje, kod mene je bolest je neizljeciva.
Znas ti onu staru narodnu da se zdravlje ne moze kupiti novcem?

A mozda i moze, ko bi ga znao... :misli:
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 23:56

visekratni klon » wrote:Ne znam unda, teško je to, šta će mi pare ako poludim na kraju? :zubo:
..ma daj, svi na kraju polude. tj, vec smo svi ludi, a bez para.. pa ti vidi. :D
visekratni klon

Post 11 Feb 2014, 23:57

..a unda » wrote: ..ma daj, svi na kraju polude. tj, vec smo svi ludi, a bez para.. pa ti vidi. :D
A i to što kažeš. A jebemu. Kako postati hadezeovac? Mislim, jesi ti stvarno tako dobar glumac? :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 12 Feb 2014, 00:04

Euklid » wrote: :rofl:

Kako sada stvari stoje, kod mene je bolest je neizljeciva.
Znas ti onu staru narodnu da se zdravlje ne moze kupiti novcem?

A mozda i moze, ko bi ga znao... :misli:
a kako koje zdravlje i kako kad.

aj sad ti zajebajes. nemoj sad da te ja pitam ko mujo hasu jel ima u bosni pedera, pa ga pita da za koliko bi on, za koju lovu..

jelda da si drama kviin? mislim, recimo da se radi o..o o o.. dva miljuna eura. recimo. i sta.. odradis to, uzmes pare i osnujes fond neki za djecu, za bolesne, za dupine, za bica..zakladu neku, stipendije za siromasne, neki biznis pokrenut i zaposlit za dobru placu deset, dvajst ljudi.. mislim, ne moras ti tu lovu pojist i popit, masu se moze s tom lovom napravit, pomoc drugima i ti sad od svega toga odustajes zbog neke alergijice?
ono, razmazen si i jebiga.. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 12 Feb 2014, 00:10

visekratni klon » wrote:
A i to što kažeš. A jebemu. Kako postati hadezeovac? Mislim, jesi ti stvarno tako dobar glumac? :zubo:
pa lako se postane hadezeovac, ali dalje ti nista ne znam. ono, pricamo onako, naravno da necemo sad trcat okolo po strankama, spustat gace i govorit svoju cijenu.. :D :D

ali, nikad ne znas, mozda se oni tebi ili neko drugi obrati, a to znaci da je onda skuplje. pa nije ni milanovic usao u esdepe zeleci obogatit svoj karakter karitativnim i volonterskim radom, pomaganjem slabijima, itd.. mislim, neke stvari se znaju, neki red se zna.. :D
visekratni klon

Post 12 Feb 2014, 00:12

..a unda » wrote: pa lako se postane hadezeovac, ali dalje ti nista ne znam. ono, pricamo onako, naravno da necemo sad trcat okolo po strankama, spustat gace i govorit svoju cijenu.. :D :D

ali, nikad ne znas, mozda se oni tebi ili neko drugi obrati, a to znaci da je onda skuplje. pa nije ni milanovic usao u esdepe zeleci obogatit svoj karakter karitativnim i volonterskim radom, pomaganjem slabijima, itd.. mislim, neke stvari se znaju, neki red se zna.. :D
Ma ajde, mene bi prejebali, na kraju bih završila bez love koju sam imala i prije njih i još luđa nego ikad.

A nudio si se pa su te odjebali? :o
Euklid
old school

Post 12 Feb 2014, 00:27

..a unda wrote: a kako koje zdravlje i kako kad.

aj sad ti zajebajes. nemoj sad da te ja pitam ko mujo hasu jel ima u bosni pedera, pa ga pita da za koliko bi on, za koju lovu..

jelda da si drama kviin? mislim, recimo da se radi o..o o o.. dva miljuna eura. recimo. i sta.. odradis to, uzmes pare i osnujes fond neki za djecu, za bolesne, za dupine, za bica..zakladu neku, stipendije za siromasne, neki biznis pokrenut i zaposlit za dobru placu deset, dvajst ljudi.. mislim, ne moras ti tu lovu pojist i popit, masu se moze s tom lovom napravit, pomoc drugima i ti sad od svega toga odustajes zbog neke alergijice?
ono, razmazen si i jebiga.. :D :D
Pich, 2 milje eura :mad:

Za koga ti mene smatras?

Za 2 milje eura bih se jebao s hadezeovcima... :ckzubo:
Bara huda

Post 12 Feb 2014, 00:41

Smijem jednu u stilu Bob Rocka istrkeljat?
Super, smijem! :D

Bogati se prodaju za vise love.
Siromasni za manje.
A gladni u avionu srusenom u Andama lako postanu i kanibali.
  • Information