Majke ti, i ja gledam tv, a svakih 5 sekundi sebi velim da idem lec. Nego, vi stariji, jeli ovo stvarno tako bilo te 81' ili je ovo napuhano sranje?Tea Tree » wrote:Na HRT1 film Gospa. Onaj s Martinom Sheenom. Otužne face čami u zatvoru u Mostaru, kao fra Džozo Zovko.
Što vas je danas nasmijalo?
Ako misliš na sadržaj filma, naravno da je napuhano sranje.miky0 » wrote:
Majke ti, i ja gledam tv, a svakih 5 sekundi sebi velim da idem lec. Nego, vi stariji, jeli ovo stvarno tako bilo te 81' ili je ovo napuhano sranje?
Međugorje je tada bilo vijest u "uglednim" magaznima kao što je rahmetli Arena.
A jeli vojska branila odlazak vjernicima kako je prikazano u ovom filmu?Tea Tree » wrote: Ako misliš na sadržaj filma, naravno da je napuhano sranje.
Međugorje je tada bilo vijest u "uglednim" magaznima kao što je rahmetli Arena.
Nisam baš pozorno pratila, ne znam što su prikazali. Ono što znam iz života u Mostaru upravo u to vrijememiky0 » wrote:
A jeli vojska branila odlazak vjernicima kako je prikazano u ovom filmu?
Išli su ljudi u Međugorje mrtvi hladni.
Ispočetka je to sve skupa izgledalo kao neka dobra zajebancija. Sjećam se da su moji doma komentirali da su se ovi dosjetili izmisliti gospu jer je to (tada bio) jako siromašan kraj. Nema obradive zemlje, a tada je to nešto značilo. Značilo je puno. U toj regiji nije bila nijedna tvornica, ništa. Pa kud će, šta će, ajmo gospu izmislit.
Pa se sjećam da su se čudili kako turisti dolaze i kako je moguće da su nasjeli. Pa su se svake godine sve više čudili.
Sad se više ne čude.
takve viceve volim pričati ljudima koji imaju djecu.Tea Tree » wrote: Negdje cca u tvojim godinama sam vrlo rado pričala neki vic o djeci u kanti za smeće.
Samo da znaš, ja se nikad nisam udala. Doduše, nisam ni namjeravala, ali ne znam kako je kod tebe.
Istina, kako da ne.miky0 » wrote:
Majke ti, i ja gledam tv, a svakih 5 sekundi sebi velim da idem lec. Nego, vi stariji, jeli ovo stvarno tako bilo te 81' ili je ovo napuhano sranje?
Jugoslavija je bila vodeća sila u proizvodnji ćoraka za lažna streljanja...
bilo je i gore. tj, uglavnom je bilo smijeha i ignoriranja.miky0 » wrote:
nisam bas gledao taj film, samo na dijelove, ali to sto je u filmu je pizdarija i od te pizdarije oce napravit dramu, a drame nema. i onda se drama mora nekako izmislit.
Podsjeca na vic kad Fate nije bilo doma tri dana pa kad se vratila pita je Mujo da di je bila.Éowyn » wrote:Izjava kolegice s posla koja je kasnila jutros:
"Znate kako mala djeca kazu da su se zaigrala pa su kasnila, e pa ja sam se zajebala"
Kaze ona da se zajebala.
-"Pa kako na tri dana?"
- "Pa eto, tako kako se ti na tri dana zakartas, tako sam se ja zajebala."
Judolinova jadikovka na KZB 
Ajme, kako slatko
Ja bi ga odbaniro iste sekunde.
Cavlic se je obrijao, pocesljao, namirisao. Obukao finu kosuljicu, lakovane cipelice, ponizno prisao tipkovnici... ma drugi covjek, kad vam kazem...
Nadam se da i Verica cita.
Ona njezina zalba kurcu ne valja.
Pa ni sama sebe ne bi odbanirala zbog loseg nastupa...
Ajme, kako slatko
Cavlic se je obrijao, pocesljao, namirisao. Obukao finu kosuljicu, lakovane cipelice, ponizno prisao tipkovnici... ma drugi covjek, kad vam kazem...
'if you fall, i'll be there' (floor)
O, đubreta pokvarenog...Euklid » wrote:Judolinova jadikovka na KZB
Ajme, kako slatko
Pa ja sam tebe odbaniro, judo, paveliću & kvislinže iz devetog kruga, okote sotonin...
Ko se, đubre jedno, založio za tebe - i što je najbolje USPJEŠNO?
Gubi se, Kaine.
judolino » wrote: O, đubreta pokvarenog...
Pa ja sam tebe odbaniro, judo, paveliću & kvislinže iz devetog kruga, okote sotonin...
Ko se, đubre jedno, založio za tebe - i što je najbolje USPJEŠNO?
Gubi se, Kaine.
'if you fall, i'll be there' (floor)
čim sam vidjela naslov videa, ugasila sam ga.blue » wrote:Glupo do ibera, znamSvejedno sam se cerekala
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PUKMUZ4tlJg
sad kad je i euklid umro od smijeha, reko, idem vidit..
greška, nije mi ni brk zatitrao
aha to je reklama za film?ali » wrote:Meni isto bezveze, ali kao reklama za film možda ima smisla
pretpostavljam da je trebalo odgledat video do kraja da bi se to saznalo?
dobro, nemojmo pretjerivat
a čuj, bar sam dala kakvu-takvu šansuali » wrote: Kad nešto radim, ne radim to ofrlje
moje vrijeme i pažnju treba zaslužiti
-
- Information
-