A ostali rade u medijima i prevode...
Što vas je danas nasmijalo?
Gledam na tv.
U Njemackoj neki sredovjecni par, onako...prosjecna srednja zalost i radost, muz kao poklon dobio ogrinalan poklon...kosulju.
Kad ju je raspakirao, ispod kragne je ispao papiric na kojem je pisalo da siromasan covjek treba pomoc i njegova adresa na drugoj strani. Poslali su nesto love na tu ardesu i dobili i odgovor zahvale za koji tjedan. Ispalo je da je radnik koji siva kosulje negdje u Bangladesu ubacio papir ispod kragne i tako su oni odlucili njega posjetiti.
Uputili se u Banglades, zeni je to bilo prvo putovanje avionom uopce i dosli u glavni grad pa dalje do sela sa adrese. Dosli u selo, jad i bijeda, neke zemunice od blata i zemlje, kuhaju na vatri pred kucom, oni traze svog covjeka, nadju ga i zena mu preda ogromni buket cvijeca u zlatnom celofanu.
Poslije su mu ostavili i nesto para ali slika nje sa tim buketom u siromasnom selu me nasmijala.
Lijepa, dirljiva i duhovita prica.
U Njemackoj neki sredovjecni par, onako...prosjecna srednja zalost i radost, muz kao poklon dobio ogrinalan poklon...kosulju.
Kad ju je raspakirao, ispod kragne je ispao papiric na kojem je pisalo da siromasan covjek treba pomoc i njegova adresa na drugoj strani. Poslali su nesto love na tu ardesu i dobili i odgovor zahvale za koji tjedan. Ispalo je da je radnik koji siva kosulje negdje u Bangladesu ubacio papir ispod kragne i tako su oni odlucili njega posjetiti.
Uputili se u Banglades, zeni je to bilo prvo putovanje avionom uopce i dosli u glavni grad pa dalje do sela sa adrese. Dosli u selo, jad i bijeda, neke zemunice od blata i zemlje, kuhaju na vatri pred kucom, oni traze svog covjeka, nadju ga i zena mu preda ogromni buket cvijeca u zlatnom celofanu.
Poslije su mu ostavili i nesto para ali slika nje sa tim buketom u siromasnom selu me nasmijala.
Lijepa, dirljiva i duhovita prica.
Pa ne znam je li bas duhovitost bila cilj, a ako nije (sto mi se cini vjerojatnije), onda je crnohumorna.
Osrednjosti i zalosti unatoc, tesko mi je pojmiti da netko nema bar mutnu predodzbu o stupnju siromastva u sredinama kao sto je Banglades. Ali je moguce, ocito.
Osrednjosti i zalosti unatoc, tesko mi je pojmiti da netko nema bar mutnu predodzbu o stupnju siromastva u sredinama kao sto je Banglades. Ali je moguce, ocito.
Ne bih rekla da je zena namjerno donjela cvijece kao neprimjeren poklon.Tea Tree » wrote:Pa ne znam je li bas duhovitost bila cilj, a ako nije (sto mi se cini vjerojatnije), onda je crnohumorna.
Oni su vjerojatno i namjeravali dati lovu jer zapravo nemas pojma sto bi drugo mogao donjeti a da bi im bilo od koristi. Bar ja ne znam ni prehrambene navike, ni sto im treba pa da bi znala pogoditi potrebno.
Cvijece je bilo kao sto se kod nas nosi cvijece kad ides nekom u goste, da ne dodjes "praznih ruku " ono sto je bilo nepogodjeno jest velicina i raskos buketa.
Ali da, ja vjerujem da ima puno ljudi koji pojma nemaju o razmjerima siromastva i uvjeta zivota u kojima neki ljudi zive.
Za mene bi se teško moglo reći da sam siromašan, barem u usporedbi s Bangladeždžijama, ali kad bi mi netko poklonio cvijeće, stero bi ga u sto pičaka materinih... 
Radije mi pokloni cvjetaču, jebalo te cvijeće da te jebalo!
Radije mi pokloni cvjetaču, jebalo te cvijeće da te jebalo!
Hrvatski znanstvenici imaju nepobitne dokaze da je Isus Krist bio Hrvat
Ja sam to oduvijek tvrdio.
Jednom su me čak banirali zbog toga na fhru...
Ja sam to oduvijek tvrdio.
Jednom su me čak banirali zbog toga na fhru...
'if you fall, i'll be there' (floor)
nije istina,Éowyn wrote:Ajd ne lazi, banirali su te jer si bacao kletve
molim te da ne kleveces, insinuiras i lazes, baniran sam jer sam na religiji tvrdio da je Isus Hrvat
da sam bar imao ove dokaze...
taman posla, pa da me opet baniraju,Éowyn wrote:Pa sta im sad ne prilozis dokaze? I obavezno nam posalji link na temu
navodno dokazi s news bara nisu opceprihvaceni tamo...
A tek da su mu mogli vidjet urokljive oči iznad milicajskih brčina, zvali bi vatikanske egzorciste da intervenišu!Éowyn » wrote:Ajd ne lazi, banirali su te jer si bacao kletve
-
visekratni klon
-
visekratni klon
Pa zar ne skaču svi?Starfish » wrote:da bar svi skaču, osim jednog... to bi dobro prikazivalo mene i moju rodbinu ovih dana
Ajme, tek sadm kužim.
Woman: Is there a problem, Officer?
Officer: Ma’am, you were speeding.
Woman: Oh, I see.
Officer: Can I see your license please?
Woman: I’d give it to you but I don’t have one.
Officer: Don’t have one?
Woman: Lost it 4 times for drunk driving.
Officer: I see…Can I see your vehicle registration papers please.
Woman: I can’t do that.
Officer: Why not?
Woman: I stole this car.
Officer: Stole it?
Woman: Yes, and I killed and hacked up the owner.
Officer: You what?
Woman: His body parts are in plastic bags in the trunk if you want to see.
The Officer looks at the woman and slowly backs away to his car and calls for back up. Within minutes 5 police cars circle the car. A senior officer slowly approaches the car, clasping his half drawn gun.
Officer2: Ma’am, could you step out of your vehicle please!
The woman steps out of her vehicle.
Woman: Is there a problem sir?
Officer2: One of my officers told me that you have stolen this car and murdered the owner.
Woman: Murdered the owner?
Officer2: Yes, could you please open the trunk of your car, please.
The woman opens the trunk, revealing nothing but an empty trunk.
Officer2: Is this your car, ma’am?
Woman: Yes, here are the registration papers. The officer is quite stunned.
Officer2: One of my officers claims that you do not have a driving license.
The woman digs into her handbag and pulls out a clutch purse and hands it to the officer. The officer snaps opens the clutch purse and examines the license. He looks quite puzzled.
Officer2: Thank you ma’am, one of my officers told me you didn’t have a license, that you stole this car, and that you murdered and hacked up the owner.
Woman: Bet you the lying bastard told you I was speeding, too!
-
- Information
-