Gutam s guštom, jebeš ananas!
Se sva prosvjedničko-trkeljaška bagra vratila sretno kućama?
- Megalodona
od sada vam svima govorim vi, pogotovo ovima starijima od 30 
pisala na političkoj korektnosti, i sjetila se da sam jedna fino odgojena mlada žena
pisala na političkoj korektnosti, i sjetila se da sam jedna fino odgojena mlada žena
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
ti si danas dao neki oglas za snošaj, ako se ne varam?schmokljan » wrote:Niste u stanju više niti trkeljati.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Megalodona
potpisujem ugovor sutradejzi » wrote:Megi, sutra počinješ radit.
jel to ide odmah da ostajem? ili potpišem pa od kada ugovor vrijedi, npr. 1.11?
nemojte da moram sutra radit, ja imam planove
nisu mi ništa rekli, rekli su mi samo kome da se javim i da dođem odmah ujutro potpisati.
mislila sam otić u trapericama i majici, potpisat i spavat doma natrag.
nije mi uopće pala na pamet mogućnost da bi mogla odmah i ostat
edit: pitala jednog roditelja. kaže da se najčešće ostaje odmah taj dan. i da se čudio kako sam smirena.
hvala, dejzi, spasila si me blamaže sutra
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Megalodona
šta mi sad tu fejspalmaš, lako tebi budalu zajebavat
i hvala što si rekla
obući ću traperice i bijelu košulju. i kožnjak. i čizme. najsigurnija kombinacija, ne mogu fulat.
moram kosu oprat. obrve počupat. sredit se. idem se spičkavat za sutra
ponovit najosnovnije pojmove koji bi mi mogli zatrebat. vježbat ozbiljnu facu.
šta ako im se ne svidim?
:panika:
Megalodona » wrote:nije mi uopće pala na pamet mogućnost da bi mogla odmah i ostat
Itko poznaje ovu gore?
gonj špadi
Jesmo naravno, ali to namjerno nismo spominjali tako da te isprovociramo da dođeš
NeNica » wrote:Sinoć sam uspjela poslati poruku sebi umjesto nekom drugom. :che er:
Dešava li se to i vama? : o : D
Annis » wrote:Kaj si opet trudna? : o
Ma sve će biti u redu, ne briniMegalodona » wrote: šta ako im se ne svidim? :ma ma:
panika:
[quote="Megalodona »"
oš postavit lavabo, školjku, špine i ogledalo?
i napet malo bicepse pritom? : o [/quote]
Ne znam ti ja to, ja sam ti priprosto djevojče
Pok, pok svima
Life is short. Smile while you still have teeth.
- schmokljan
Ne nadaj se. Davne 98. smo nas četvorica upali na jedan tulum u Osijeku, potpuno pijani 22-godišnjaci, te se jedan zaderao: "Imal' ovdje šta za pojebst?!" Danas je to nešto poput internog pozdrava. S kojim sam vas počastiojevgenija » wrote: ti si danas dao neki oglas za snošaj, ako se ne varam?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Oh, tridesetipetogodišnjak. Sad još samo i da se ..a unda negdje slično izjasni.schmokljan » wrote:
Ne nadaj se. Davne 98. smo nas četvorica upali na jedan tulum u Osijeku, potpuno pijani 22-godišnjaci, te se jedan zaderao: "Imal' ovdje šta za pojebst?!" Danas je to nešto poput internog pozdrava. S kojim sam vas počastio
To je pravi razlog za brigu samo ako se natječeš za Miss simpatičnosti.Megalodona wrote: šta ako im se ne svidim?![]()
:panika:
Neš valjda u trapericama prvi dan na posao
Ne znam zašto je nekim ljudima to takav bauk, ja nisam s tim nikad imala problema.
Mi smo prirodoslovci, od nas se ne očekuju kostimići i odijela.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ovisi kakav je posao.m.za » wrote:Neš valjda u trapericama prvi dan na posao
Tako smo mi sprdali frenda kad je išao na razgovor u korporaciju da se obukao ko kreten (traperice i gore neki sako), a oni se oduševili ležernošću i rekli da im je pun kufer ljudi koji dolaze u košuljama i odijelima.
gonj špadi
Megalodona » wrote: jel to ide odmah da ostajem? ili potpišem pa od kada ugovor vrijedi, npr. 1.11?
nemojte da moram sutra radit, ja imam planove
nije mi uopće pala na pamet mogućnost da bi mogla odmah i ostat
smirena.
Pože Megi, pa pripremi se da bi mogla sutra ostati. Upoznati kolege, odjele, bla bla.
-
- Information
-