ma za mir u svijetu i sretnu penziju i te neartikulirane stvari.
Gutam s guštom, jebeš ananas!
jevgenija » wrote: ma za mir u svijetu i sretnu penziju i te neartikulirane stvari.
Joj morat ću razbit informacijsku blokadu i poklikat portale malo
dobro jutro 
mislim da maximalno koristim solo vikend
probudih se prije pola sata. pijem jutarnju kavu i mislim si zasto svaki dan nije ovakav. 
naravno da sam prespavala i plac i dogovorenu kavu na jarunu i nabavku. i ne izgledam bjutiful vec zalezano, al sto se mora nije tesko
sad odoh u mercator prije nego mi ga zatvore jer necu imat sta za jesti.

kako se prioriteti mijenjaju kroz godine
mislim da maximalno koristim solo vikend
naravno da sam prespavala i plac i dogovorenu kavu na jarunu i nabavku. i ne izgledam bjutiful vec zalezano, al sto se mora nije tesko
sad odoh u mercator prije nego mi ga zatvore jer necu imat sta za jesti.
sjecam se jednog potpisa iz stud. dana: za mir u svijetu i jeftin burekjevgenija wrote:ma za mir u svijetu i sretnu penziju i te neartikulirane stvari.
kako se prioriteti mijenjaju kroz godine
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Megalodona
pošaljem krivo sms

zadnje je bilo kad sam se dopisivala istodobno s mulicom i mentorom, poruka je išla "daj prestani mi pisat, ne mogu te više trpit...bla...bla..."
srećom je čovjek skužio po ostatku poruke da nije upućena njemu pa samo poslao smajliće natrag.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Megalodona
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 619 times
- Been thanked: 959 times
Ja sam u trgovinu otišao u pidžami.dejzi » wrote:Ja se sad moram obuć jer moram po cigare. I to skroz do benzinske.
Potpisi su za budale.
- Megalodona
jeptesedasejepte, išla sam čak na politiku, religiju i gospodarstvo! i na modu i kozmetiku!
klonka mi je otkrila svijet sapuna, kao zahvalnost sam joj išla piskarat o kreacionizmu i evoluciji, mrzit će me
idem radit nešto korisno, uzmem par sati za forum i onda sve imate život
klonka mi je otkrila svijet sapuna, kao zahvalnost sam joj išla piskarat o kreacionizmu i evoluciji, mrzit će me
idem radit nešto korisno, uzmem par sati za forum i onda sve imate život
- Megalodona
je, sad si tu 
di si bila kad je grmilo, a? a?
pok
a nema ništa, samo puno teksta da izgleda da znam nešto o tome a glavna misao je da kreacionizam nije (samo) vjerovanje da je bog stvorio svijet, nego da je to jedna izuzetno retardirana struja pseudoznanstvenika i da većina vjernika vjeruje u evoluciju, pa i ja, ali da je bog iza toga svega.
jebote, mogla sam to tako napisat

di si bila kad je grmilo, a? a?
pok
a nema ništa, samo puno teksta da izgleda da znam nešto o tome a glavna misao je da kreacionizam nije (samo) vjerovanje da je bog stvorio svijet, nego da je to jedna izuzetno retardirana struja pseudoznanstvenika i da većina vjernika vjeruje u evoluciju, pa i ja, ali da je bog iza toga svega.
jebote, mogla sam to tako napisat
- Megalodona
i kod meneklonka » wrote:Erm, grmilo? U mene je sunčano.:praviseglupa:
nije grmilo, ne brini, samo što sam provela popodne popisujući parfeme i pišući o pizdarijama.
ajd, odi moderirat il nešto
Pok
Ne radi mi mozak.
Uopće.
Odpok
Ne radi mi mozak.
Uopće.
Odpok
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
-
- Information
-