Hoće li pobjeći? Neće. Dakle, stigneš trkeljati.m.za » wrote: Eeee još da je tako i u mom domaćinstvu atmosfera ugodna i ormari pospremljeni i sve čisto i blistavo i skuhano i ispečeno i usisano i oprano i osušeno i ispeglano i ispolirano kao ja...
Nesvrstani
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Pobjeći će živa bića iz staništa i okolice ako se ne aktiviramElliQuinn » wrote: Hoće li pobjeći? Neće. Dakle, stigneš trkeljati.
A u kurac i radne subote, mrzim ih.
Smajlićm.za » wrote:
Našla kafić sa štekatom u zavjetrini
Prošle godine sam kupila kapu, šalove imam.m.za wrote:Ljudi, zima ide, a vi se šišate
(selo gori, a baba se češlja)
Sad će uslijediti neizostavni šoping novih pokrivala za glavu, gelova, pjena, šampona, četki, pegli.... jer vam ono staro više ništa ne paše....i tak... Jelda?
Nego, potjerajte me odavde pliiiiz![]()
A i nije tako kratko, do pola vrata.
Vidim da ste vi leggero, gutanja nabrijana.
Ovo mi sad više paše.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
PrestaniElliQuinn » wrote: A to je loše? Samo te neće ometati u virtualnom trkeljanju.
To mi se već događa, baš zato moram uvesti promjene
Al ti sad ta kapa ne stoji tako dobro na novu frizuru kao ona koju si gledala prošle zime, ali ti nije pasala na staru frizuru
Ruralna, evo ga opet

Podne
Idem.
Vidimo se za pola sata
- Black Sheep
Jako dobro i jako istinitodimnjak » wrote:vecer!
nasla sam si savrsen avatar al je prevelik za ovaj forum
a smanjen je necitljiv
Uvijek slogan možeš staviti u potpis.
To save some time, let's just assume I'm always right.
naravno da mi je to sinulo sutra ujutro..ono: pa stavi u potpis.
to vece sam mislila da mi govori da stavim link u potpis
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Black Sheep
I ja bi jedan bezdjetetan vikend, ali moj djetet se ne miče od kuće...
- Black Sheep
Jesi razmišljala o iznajmljivanju bake i dide?dimnjak » wrote:moje voli landrati. narocito spavat kod bake i dide. volim i ja sto to voli
iako mi nekad usfali kad tako ode.
znam, sadomazo...
m.za » wrote: Al ti sad ta kapa ne stoji tako dobro na novu frizuru kao ona koju si gledala prošle zime, ali ti nije pasala na staru frizuru![]()
Di ste svi?
Išla sam po neke materijale, prija zaboravila, pa smo završile na kavi.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Nisam još, slušala sam Mekana muzika, od Silajn i divno je. Nikad sama ne mogu pronaći svu tu divnu muziku bez da mi netko ne otkrije. Večeras sam otkrila isto jako lijepe stvari.ElliQuinn » wrote:Inače, preslušavam NP. Iskustvo je iznenađujuće ugodno.
- schmokljan
mene isto buni. np je poznato u literaturi kao..ne pitaj.. i kao..nocni pitar.schmokljan » wrote:
NP?
- schmokljan
Nisi ga izgubila, nego si nešto naslagala na njega. Ili si ga samo jako dobro spremila. 
-
- Information
-