Ostalo je još samo 6
Taman stigneš pročitat Šmokljanovu žalbu na KZB
Ajme, kako mi je drago što više ne klikam ni na trkeljanju.
Ouukeeej.... very verySanjala sam ličke pedere.
A, nemoj tako, ona prva je imala smisla. Ja jesam čokoladoljubac, ali ova zaista nema. Smisla.m.za » wrote:
Btw. ne kupujte!
Milka Cookie Choco swing
s tamnim keksom.
Još je besmislenija od one sa svijetlim keksom
Neki dan sam baš vidjela da si kliknula na onaj moj link.
Ima, ima
Već sam pomislila da bezveze otvaram trkeljanja ovako rano ujutro.m.za » wrote: Ima, ima![]()
Tu nije tako hladno baš, plus je lijep i vedar dan okupan suncem....
Al što duva![]()
Osjećala sam se prevarenom, nisam to očekivala od tebe.ex_anais » wrote:
Neki dan sam baš vidjela da si kliknula na onaj moj link.Pa rekoh, kud baš taj, inače nikad ne klikaš i sad se odvažila kad ono maslačak.
![]()
![]()
Ne, ne, to je samo podloga na onaj crni crackle.m.za » wrote:Bijeli lak, sooo eighties
Dobro, ti bar lakiraš nokte![]()
Cijeli tjedan se kao nabrijavam na neko veliko spremanje.
Dan je idealan, svi uvjeti ispunjeni.... osim što ja sjedim i trkeljam
Imam mišljenje o ženama koje previše prčkaju oko noktiju i koseex_anais » wrote:
Ne, ne, to je samo podloga na onaj crni crackle.
i ti radis ono s noktima za sta sam tek neki dan saznala da postoji na pdf moda?ex_anais » wrote:
Ne, ne, to je samo podloga na onaj crni crackle.
Ne spominji spremanje, neki dan sam spremala i sad je opet hirošima.
Ja se ošišala.m.za » wrote: Imam mišljenje o ženama koje previše prčkaju oko noktiju i kose
Lako što si nesuvisla, ali zašto si macu ukopčala u struju?
Black Sheep » wrote: Lako što si nesuvisla, ali zašto si macu ukopčala u struju?
Oči bi joj svijetlile i bez toga![]()
![]()
Blago tebi ako ti je ovo rano jutro:Ddimnjak » wrote: u elementu si od ranog jutra! :d to se cijeni
je
Eeee još da je tako i u mom domaćinstvu atmosfera ugodna i ormari pospremljeni i sve čisto i blistavo i skuhano i ispečeno i usisano i oprano i osušeno i ispeglano i ispolirano kao ja...ElliQuinn » wrote: Zašto, zaboga? Ugodno si društvo, ostani.
Users browsing this forum: ClaudeBot, GPTBot and 1 guest