Isusatiboga, ja se užasavam bolnica.
A voljela sam dubine morske.
Daj, undo, reci da lažu.
Rugaš se?..a unda » wrote:
kako to lako ide, a? neptun prva kuca..locem. treca kuca..locu. sedma kuca..locemo u dobru i zlu.
ma cas posla, imas planet, imas kucicu, otvori ladicu, sve u njoj pise i to je to..![]()
Ajh u kurac, išla sam prat zube, pročitala ovo i ozlijedila grlo opet jer sam prasnula usred pranja zuba u smijeh na ovo...a unda » wrote:..pa nema bas nesto dobro. mislim da ti nije sve reklo. najgori aspekt saturna je da trazis sta taj aspekt saturna znaci, po onima koji govore kako je taj aspekt najgori i dok cekas dok se taj aspekt ne ostvari, zatvoris se u kucu, cekas i onda zoves doktora jer si dobila gripu i na telefonu bas tad bude osa koja te ubode, i od panike da ces dobit anafilakticki sok krenes put banja gdje se spotaknes i uletis glavom u kajin s robom u kadi, a u tom kajinu je nekako dosla pirana koja te izila.. eto.
Možda je neki najlakši izlaz bavljenje okultnim stvarima
Saturn u dvanaestoj kući nosi opasnost od vukova
..nikad nisam bio star ka i ti.visekratni klon » wrote:
Ajh u kurac, išla sam prat zube, pročitala ovo i ozlijedila grlo opet jer sam prasnula usred pranja zuba u smijeh na ovo.![]()
![]()
![]()
![]()
Zezaj se ti, zezaj. Al to sve stoji. Neću više u dubine.![]()
Jel tebi ima šta opasno? Ti si ipak star pa ako ima, a nije s eostvarilo, možda ima nade i za me.
..znaci, njemu taj saturn pa i nije bio bas nesto strasan.visekratni klon » wrote:Baba traži natalnu, išla sam joj gledat, piše da je i Hitler imao Saturna u desetoj kući, to joj ne smim reć.
Ne bojim se nego tog što brsti o bolnicama...a unda » wrote: ..znaci, njemu taj saturn pa i nije bio bas nesto strasan.
cuj, sta ti rec..ako se tolko bojis tog saturna, nemoj se nikad kandidirat za predsjednika neke drzave i sve rjeseno..
Privlacite vrlo opasne ili asocijalne prijatelje, na koje se nemojte puno oslanjati. Imate nerazumne ambicije. Svojom snagom jako delujete na svoje okruzenje, prosto imate hipnoticku snagu na prijatelje. Zelite da budete prvi i neprikosnoveni, glavni, ne znate za kompromis u druzenju. To sve ukazuje na veliki finansijski uspeh, narocito uz pomoc prijatelja koji su vrlo mocni, uticajni, ali mracni i tajanstveni. Ali kroz prijatelje moze doci smrt, patnja i bol.
Ajojvisekratni klon » wrote:Ma to kad ti dosadi je drukčije, ja se isto ne osvrćem tad. Ali ja sam morala otići jer sam dobila recidiv paničnih napada baš u vrijeme kad je to počelo funkcionirati sve više i bolje i kad sam trebala konačno vidjeti neke konkretne rezultate za sebe. Zgadili su mi se neki ljudi, ne u udruzi, ali blisko povezani s njom, ne znam iz kojih točno razloga, ali kažem, intuicija ili anksioznost su me doveli do tog da nisam više ni trena mogla biti tamo, totalni anksiozni krah sam doživjela. Evo, sad sam malo bolje, malo, ali bilo je gadno. Ne volim pričati o tome pa sam to podvela više pod uobičajnu krizu, ali zapravo je riječ o paničnima. Baš su bili zaredali i nisu mi dali disat iz dana u dan, gomiletina strahova se srušila na mene. I zato to smatram nekako svojim neuspjehom, eto.
Vratiti se ne mogu niti zapravo želim, a i mislim da i pokušam da ne bih nikako bila dobro.
Zapravo lažem, prvo sam odlučila otići unatoč što je dio mene htio ostati, pa sam onda ipak ostala, išla dalje zbog ega i uloženog, a onda me skršilo.
..a unda » wrote:sa je.. malo ti je dosadilo neudavat se, a?![]()
imas kucu, imas auto, imas sve, a di je on? ide mi u zivotu, ide mi? to te zanima, jelda, jelda?![]()
uf obožavam rokovnike, planere, blokiće, tekice, kemijskene znam, ko ima saturm u sedmoj kuci, ja bih mu poklanjao rokovnike za rodjendan, organizere, seksi tajnice.. ne zato jer to znaci neorganizaciju, nego naprotiv, dosta ono, sistematican, isplaniran jedan odnos.
tvoja dvanajsta kuća je ludilovisekratni klon » wrote:Mene još brine ta dvanaesta. Undo, daj reci bar koju riječ o tome, jel to stvarno tako i istinito o bolnicama?:davež:
da se bar znam spremit
Više mi planeta sugerira zatvor.Beau » wrote: tvoja dvanajsta kuća je ludilo
i pari mi istinita. pa šta nismo već ustanovili daš završit u zatvoru?![]()
javi kad završiš iza rešetaka. nosit ćemo ti kolače i voće
Beau » wrote: javi kad završiš iza rešetaka. nosit ćemo ti kolače i voće
Beau wrote:Tko zna imaju li lepi Nadan, Sanader i ostali Saturna u 12. kući![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests