Besramnice.Bara huda wrote:
Peglam cijeli dan...
I jos se hvalis tute...
Bogu fala, imala sam kad do sad nauciti da se nista ne moze mukte rijesiti.Karl Jozef » wrote: Onaj sprej znači ne funkcionira.
Daj samo, nisam skup. Ako ćeš redovito plaćat.
Baro, pokati, čizme. A znaš već kolke su moje čizme. I zimsko krzno. I malo šnicela, paprika, njoka, šalše i tako tih stvari. Pita je ćaća oću li i špara nosit.Bara huda » wrote: Mah, ima i drugih nacina za osvojit zensko srce osim stihoklepstvom.
Novci su isto zgodni za poplocavanje puteljaka koji vode do ruzinog pupoljka.![]()
Ako nista, mos kupit stihove.
Peglam cijeli dan, pun mi je kufer peglanja. A jos imam.![]()
Ali bar sam se kosulja rijesila. 10 komada je palo.
Zec...sta si ti to tako tesko vukla u borsi od doma? Isla si na koji dan, tu imas vesmasinu, znaci nije ves, sta su sve bili friski sniceli?
Više mi se na čelu ne može ispeć jaje, cvjetiću.Zekoslawa » wrote:Dominiče, bombončiću, kako smo danas?
Oh, drago mi je da si čio za brancinalije, medek.Dominicus » wrote: Više mi se na čelu ne može ispeć jaje, cvjetiću.![]()
A kako tebi natrag, nabijaš li već?
Nije to još ništa, golubice, pravi užasi zg-jeseni tek slijede.Zekoslawa » wrote: Oh, drago mi je da si čio za brancinalije, medek.![]()
Malo mi je creepy ovo nešto magluštravo vanka, ne sfiđam.
Ja kad se umorim, peglam ležećki...Bara huda » wrote: Vidla bi tebe kako bi se osjecao da moras cijeli dan peglat.
Tebe obicni rostilj smlavi da ne mos ni trkeljat a di ne bi onda naporan fizicki rad.
Kao sto je to peglanje.
Dominicus » wrote: Nije to još ništa, golubice, pravi užasi zg-jeseni tek slijede.![]()
I taman počneš nalaziti neku utjehicu u tim pastelnim bojama, kadli evo je, još gore, najgore, žasu čisti: zagrebačka zima.![]()
Hja, šta reći: valjat će tuste brancine peći.
A ti bi snila, zečice mila?Zekoslawa » wrote: Zašto zecovi ne spavaju zimski san?
Jao ljepotice, fala ti kao i da jesi sve sumpresala.Zekoslawa » wrote: Baro, pokati, čizme. A znaš već kolke su moje čizme. I zimsko krzno. I malo šnicela, paprika, njoka, šalše i tako tih stvari. Pita je ćaća oću li i špara nosit.
I javi se vako ako triba šta šumprešat.
Nije ti ovo za usporedbu.Bara huda » wrote: A kako pišas kad si umoran?
Zg zima je divna.Dominicus » wrote: Nije to još ništa, golubice, pravi užasi zg-jeseni tek slijede.![]()
I taman počneš nalaziti neku utjehicu u tim pastelnim bojama, kadli evo je, još gore, najgore, žasu čisti: zagrebačka zima.![]()
Hja, šta reći: valjat će tuste brancine peći.
Aj ovi prvi, aj ovi drugi, al treći, pa četvrti, otkud oni tu?
1/3.Bara huda » wrote: Jao ljepotice, fala ti kao i da jesi sve sumpresala.
A ne ko ova muskadija ovdi, neki bi cak da im se pegla a oni da samo leze.
Ni trunak inicijative.
Da bar da lazu pa kazu da imaju volju za peglanjem ali....stisla kriza, streca ih u ledjima, sutra ce, boli ih glava...tako nesto.
Dobro da si donila jelo, nekako mi se cini da bi od pustih palacinki, paprika, brancina i ostalog a la trkeljanje ostala gladna.
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests