DabomeEuklid » wrote: Prava se javila...
Tko ne trkelja, magarac!
Audiciju za koga?
Pa samo se zečina javila za peglanje
Pa samo se zečina javila za peglanje
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Alo, momak, a da ostavis nesto i za nas?Dominicus wrote:Beau, kad smo kod toga: oš i ti, pa da budu tri smjene?
Gle ti njega, on bi peglaonu u 3 smjene...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Tebi uvijek ostaje hauba.
Baš razmišljam, recimo, ona od starog volva ili zastave 128 je onako fino ravna, odlična je za peglanje. Danas je to sve nešto zakrivljeno. Pa ajd ti peglaj.
Otrov za udavače
Jarac u horoskopu? U biž od togaZekoslawa » wrote:Ništa, ništa, ja sam mislila da mu nema tko. Sad kad vidim da ima, pa, peglajte ga vi, ko ga jebe. Jarčina.
Oblači se u lateks i streč, to ne triba peglatDominicus » wrote:Vidim ja, na kraju će mi sve ostat zgužvano.
A ne košuljice i gaće na crtu
Da, imam i ja vesa za peglanje.
Od ostalog imam za rec....zavidim vam, imate zanimljiv zivot, druzite se sa zanimljivim ljudima i na toplom ste.
Dodje mi ic plakat u spajzu.
- Euklid
- old school
Meni su bolje ove malo nagnute prema naprijed.Dominicus wrote: Tebi uvijek ostaje hauba.
Baš razmišljam, recimo, ona od starog volva ili zastave 128 je onako fino ravna, odlična je za peglanje. Danas je to sve nešto zakrivljeno. Pa ajd ti peglaj.
Ono... zemska lagano klizi prema dole, ti je lagano zakucavas i odbijas prema gore... milina jedna
- Euklid
- old school
O, majko mila, jos jedna lezbaBara huda wrote: Da, imam i ja vesa za peglanje.
Pa dobro, kud ide ovaj svijet?
Idem ca s ovog foruma, nema tu kruha za mene...
Gospon, ja ne znam o čemu vi pripovedate.Euklid » wrote: Meni su bolje ove malo nagnute prema naprijed.
Ono... zemska lagano klizi prema dole, ti je lagano zakucavas i odbijas prema gore... milina jedna
Ja govorim o peglanju, glačanju, razmete, o tome kaj sve može poslužit kak bigelbret, a vi o nekakvim skarednostima, bokbudisnama.
Otrov za udavače
-
- Information
-