ovo može biti i dobar trik da ti uvali džemper koji nisi planirala kupitZekoslawa » wrote:Ajme, kako me obradovala prodavačica u jednom dućanu. Otkrila mi da je jedan krasan džemper greškom snižen na 80 umjesto na 180kn i da ga uzmem nabrzaka dok ne ispravi cijenu.
Tko ne trkelja, magarac!
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Ti sve neku hranu nudis, a ja ne znam kuhati niti imam vremena za to. Mozemo li se ista dogovoriti?
Ja se necu udavati ili ista slicno.
Ti reci koliko kosta usluga kuhanja u € pa da vidimo. Mozda mozemo i uslugu za uslugu. Reci sta bi trebao, mozda ja to znam.
Karl, ne dodjes li na sljedecu cugu imat ces necije odavanje alkoholu na dusi. Ne mozes nas toliko izbjegavati, koliko mozemo pit.
Ti reci koliko kosta usluga kuhanja u € pa da vidimo. Mozda mozemo i uslugu za uslugu. Reci sta bi trebao, mozda ja to znam.
Karl, ne dodjes li na sljedecu cugu imat ces necije odavanje alkoholu na dusi. Ne mozes nas toliko izbjegavati, koliko mozemo pit.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
E, u buduce molim kad me se poziva u 7 da se i dodje u 7 a ne da se Karambol i ja smrzavamo sami ko pingvini...Tea Tree wrote: Karl, ne dodjes li na sljedecu cugu imat ces necije odavanje alkoholu na dusi. Ne mozes nas toliko izbjegavati, koliko mozemo pit.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ovo bih voljela gledatKarl Jozef » wrote:Znači ne nosiš sliku u takujinu.A ono, morat ću. Mislim ako ti kažeš da nisu grozni i da me neće pojest i to... i držat me za ruku i govorit da duboko dišem...
![]()
I ovoZekoslawa wrote:Ne, svi su ružni i dosadni.
Naravno, pod uvjetom da se ne smrzavam pritom (koji vam je k s tim smrzavanjem vani
Unaprijed zahvalna na pozivu
damski je kasnitEuklid » wrote: E, u buduce molim kad me se poziva u 7 da se i dodje u 7 a ne da se Karambol i ja smrzavamo sami ko pingvini...
Koje sam srece, ionako bi me dopala samo muda labudova.karambol » wrote:
Baro, pazi tamo kad prelaziš cestu. Voze se ko poludjeli veprovi. I ne naručuj labuda pečenog u komadu, skup je kaj vrag...
Je, voze vrlo osebujno ali ima podzemnih tunela za prec cestu. Sto je jako zgodno jer se ja izgubim i na otovorenom kad imam sunce i mahovinu za orijentaciju a pod zemljom se pretvorim u Goluma i dok ne isprobam sve hodnike i ogranke kamo vode, ne izlazim van. Nije da bas volim tako ali ne znam drugacije. Pa se tjesim da sam bar na toplom.
Sad sam proucila sve guglove mape, karte, planove i zpisala rute ulica kako treba ic .
Sto jos uvijek ne znaci da cu stic kamo sam se uputila.
Jebemu, to ja za mlade ljude, koji me vrag tjera sad van
Valjda...tako je red.
al isto mi je žao čut da je ružan i dosadan
Ovo u naturi je ok. Kako, recimo, stojiš s peglanjem?Tea Tree » wrote:Ti sve neku hranu nudis, a ja ne znam kuhati niti imam vremena za to. Mozemo li se ista dogovoriti?
To mi je slaba točka.
A i cuga mi nije mrska.
Otrov za udavače
Čuj, rekla sam da se neću udavati ili išta slično. Peglanje je slično.Dominicus » wrote: Ovo u naturi je ok. Kako, recimo, stojiš s peglanjem?
To mi je slaba točka.
A i cuga mi nije mrska.
Inače, odlično stojim s peglanjem! Imam peglu koju mi je još mama kupila prije točno 24 godine. Radi odlično, k'o nova je.
Koja cuga?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Mislio sam na one koji pozivaju u 7 a dodju u 8.Tea Tree wrote: Pa ja sam odmah rekla da ne mogu stići prije pol 9. Nisam uopće kasnila što i mene čudi.
Necu rec koji su to samo cu ih pogledati...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-