AKo sam dobro shvatio, spremila je mater. Mislila žena, ajd nek se nađe, ako koji ženik naiđe, da ne ostane gladan.Karl Jozef » wrote:Mislim, ja bih ipak pitao. Koliko si ti tih šnicela spremila?Štajzanam ako si računala da dva pojedeš u obroku, ovo je prošlo već nekoliko dana.
![]()
Tko ne trkelja, magarac!
Otrov za udavače
Ma nije mater, ja sam. Zato mi žao bacit svoje trude.Dominicus » wrote: AKo sam dobro shvatio, spremila je mater. Mislila žena, ajd nek se nađe, ako koji ženik naiđe, da ne ostane gladan.
Ti si to sama i rezala i sve...Zekoslawa » wrote:Po kila mesa. Mislim da ih je ispalo jedno šest komada. Previše u svakom slučaju.
Vidim ne ide ti u životu.Starfish » wrote: idem za vikend u toplije krajeve.s najdosadnijim ljudima koje sam upoznala, ali bože moj.
Baro, pazi tamo kad prelaziš cestu. Voze se ko poludjeli veprovi. I ne naručuj labuda pečenog u komadu, skup je kaj vrag...
Zekoslawa » wrote:Ako ogladniš, prigrizi govno od šljuke da ubiješ glad.
Ili zatraži šašlik od šljuke...u somunu...
Vidi ti nje, a pravila se nevješta.Zekoslawa » wrote:Dominiče, popoku, ostavi se tih kokica. Nu lipih šnicela.
Imam i bjanko rižu. Računam kad sam već lagala da me muči probava, red je da barem nešto prigodno skuvam, a ne se tu obžderavati.
Evo, krećem, moš podgrijat.
Otrov za udavače
Napravi sendviče. Dva šnicla, između riža. Možeš namazati nutelom, da ne ispada riža.Zekoslawa » wrote:Dominiče, popoku, ostavi se tih kokica. Nu lipih šnicela.
Imam i bjanko rižu. Računam kad sam već lagala da me muči probava, red je da barem nešto prigodno skuvam, a ne se tu obžderavati.
Haute cuisine.Tea Tree » wrote: Napravi sendviče. Dva šnicla, između riža. Možeš namazati nutelom, da ne ispada riža.
Otrov za udavače
Iju! Kako volim kad tako dobro prođem!Zekoslawa » wrote:Ajme, kako me obradovala prodavačica u jednom dućanu. Otkrila mi da je jedan krasan džemper greškom snižen na 80 umjesto na 180kn i da ga uzmem nabrzaka dok ne ispravi cijenu.
Kako reče Warren Buffet:
“Whether we’re talking about socks or stocks, I like buying quality merchandise when it is marked down.”
Karl Jozef » wrote: Vidim ne ide ti u životu.
ali dobro, nije baš da ću samo odmarati tamo.
i ja moram u šoping, treba mi jakna. najradije bih parku. neku lijepu, ali ima ih stvarno gadnih.
-
- Information
-