Nisi li ti pisala nesto o mogucnosti da odes raditi vani? Ili sam ja to pobrkala?Éowyn » wrote:Ma nemam neki konkretan problem koji već nisam počla rješavati. Zato se i brinem da pomalo ludim.
Odlučila sam upisati novi faks i prekvlificirati se. S jedne strane mi se čini da sam potratila previše godina na građevinu, ali nije baš da na to mogu utjecati. Mogu naći hrpu isprika ili misliti da sam baš bila glupa, ali ionako ću opet doći na isto. Ne želim se time baviti i našla sam nešto drugoI sve sam se već dogovorila sama sa sobom što ću i kako ću, tako da me taj dio baš i ne brine. Zapravo se jako veselim početku predavanja.
Ako imas prilike, mozda ti promjena okoline ne bi lose cinila. Je, ima tu i dosta negativnog, od osjecaja samoce u stranom svijetu pa do prihvacanja i prilagodbe na nove uvjete zivota, ali mlada si, bez obaveza (bar mi se tako cini) a pameti i sposobnosti imas dvoljno da bi se snasla.
Jep, cinilo mi se da je to to, da ti sporo ide taj proces probavljivanja.Mislim da neke stvari od ove godine još nisam probavila kako treba. Vjerojatno je sad došlo vrijeme da to napravim
Sad je definitivno vrijeme da to napravis, stovise, bilo je i prije, samo sto je problem s tim da ne mozes kad hoces nego kad mozes. Nadam se da je sad dosao previ trenutak, da si dovoljno izanalizirala i izlupala glavom o zid u stilu...sta mi je to trebalo, mogla bi sad sve pospremiti u kutiju i pustit da se skuplja prasina.
Jebiga...bilo pa proslo, sta sad?
Ajde, mozes ti to.