Plakat' babi u špajzi

Stare teme i začeci foruma
Bara huda

Post 23 Sep 2013, 10:04

Éowyn » wrote:Ma nemam neki konkretan problem koji već nisam počla rješavati. Zato se i brinem da pomalo ludim.

Odlučila sam upisati novi faks i prekvlificirati se. S jedne strane mi se čini da sam potratila previše godina na građevinu, ali nije baš da na to mogu utjecati. Mogu naći hrpu isprika ili misliti da sam baš bila glupa, ali ionako ću opet doći na isto. Ne želim se time baviti i našla sam nešto drugo :D I sve sam se već dogovorila sama sa sobom što ću i kako ću, tako da me taj dio baš i ne brine. Zapravo se jako veselim početku predavanja.
Nisi li ti pisala nesto o mogucnosti da odes raditi vani? Ili sam ja to pobrkala? :misli:

Ako imas prilike, mozda ti promjena okoline ne bi lose cinila. Je, ima tu i dosta negativnog, od osjecaja samoce u stranom svijetu pa do prihvacanja i prilagodbe na nove uvjete zivota, ali mlada si, bez obaveza (bar mi se tako cini) a pameti i sposobnosti imas dvoljno da bi se snasla.
Mislim da neke stvari od ove godine još nisam probavila kako treba. Vjerojatno je sad došlo vrijeme da to napravim :ne zna:
Jep, cinilo mi se da je to to, da ti sporo ide taj proces probavljivanja.
Sad je definitivno vrijeme da to napravis, stovise, bilo je i prije, samo sto je problem s tim da ne mozes kad hoces nego kad mozes. Nadam se da je sad dosao previ trenutak, da si dovoljno izanalizirala i izlupala glavom o zid u stilu...sta mi je to trebalo, mogla bi sad sve pospremiti u kutiju i pustit da se skuplja prasina.
Jebiga...bilo pa proslo, sta sad?
Ajde, mozes ti to. :mirko:

Bara huda

Post 23 Sep 2013, 10:10

Starfish » wrote:Eowyn :S

ti i ja se možda uspijemo udati u drugom krugu, kako je jednom netko tu na trkelju rekao - kad se ovi oženjeni razvedu. :o
Sto ne vrijedi vise da drugi krug pocinje upisivanjem kuharskog tecaja? :misli:
Nego bi vas dvije se provukle sa razvedenima. :rolleyes:
Starfish

Post 23 Sep 2013, 17:16

Bara huda » wrote: Sto ne vrijedi vise da drugi krug pocinje upisivanjem kuharskog tecaja? :misli:
Nego bi vas dvije se provukle sa razvedenima. :rolleyes:
:o
Éowyn

Post 23 Sep 2013, 17:26

Starfish » wrote:Eowyn :S

:rofl:
više nema prevlasti ljenivaca nad uzornim studentima, izjednačeno je - Eowyn, Serena i Majti s jedne strane te Karl, ti i ja s druge. :crying: :rofl:

ti i ja se možda uspijemo udati u drugom krugu, kako je jednom netko tu na trkelju rekao - kad se ovi oženjeni razvedu. :o
Lako budalu zajebavati :durica:

Ja sam bila toliko uzoran student da sam iz dva predmeta išla na komisiju (8.put) jer sam 7 puta zaboravila odjaviti ispit. Na ispit na kojem sam mogla imati svu literaturu sam ponijela 3 vrećice skripti i bilježnica. Iz krivog predmeta :zubo:

Neki profesori su se doslovno primali za glavu kad bi me vidjeli na predavanju, a neki su mi čestitali jer sam se udostojala pojaviti.

Jedino što mi je išlo je polaganje velikog broja ispita odjednom. Rekord mi je 9 u tri tjedna.

A udat ću se kad se i vas dvije već razvedete :tuzni:
Desire makes slaves out of kings.
Starfish

Post 23 Sep 2013, 17:34

e, da, sad sam se sjetila da si to već jednom pisala. :S :rofl: ali diplomirala si, to je nabitnije. :o

što se tiče udaje, meni se sve čini da ću ja pričekati i treći krug, u staračkom domu. :rofl:
Éowyn

Post 23 Sep 2013, 17:52

Bara huda » wrote:
Nisi li ti pisala nesto o mogucnosti da odes raditi vani? Ili sam ja to pobrkala? :misli:

Ako imas prilike, mozda ti promjena okoline ne bi lose cinila. Je, ima tu i dosta negativnog, od osjecaja samoce u stranom svijetu pa do prihvacanja i prilagodbe na nove uvjete zivota, ali mlada si, bez obaveza (bar mi se tako cini) a pameti i sposobnosti imas dvoljno da bi se snasla.

Planirala sam, ali mislim da mi to trenutno nije najpametnija ideja. Svi koje znam da su otišli raditi vani su kad-tad zapali u tešku depresiju i jitko baš nije oduševljen.

Baviti se građevinom na Bliskom istoku je jako profitabilno, ali meni nije vrijedno tih novaca. Onaj dečko koji je otišao u Saudijsku Arabiju je dobio čir na želucu i tata mu je nedavno imao infarkt, a on nije mogao dobiti izlaz iz zemlje da ga ode posjetiti.

Ponudili su mu plaću od 30.000 dolara da ostane još dvije godine, ali je odbio. Na kraju te apsolutno ništa ne može natjerati da ostaneš.

Bara huda » wrote:]

Jep, cinilo mi se da je to to, da ti sporo ide taj proces probavljivanja.
Sad je definitivno vrijeme da to napravis, stovise, bilo je i prije, samo sto je problem s tim da ne mozes kad hoces nego kad mozes. Nadam se da je sad dosao previ trenutak, da si dovoljno izanalizirala i izlupala glavom o zid u stilu...sta mi je to trebalo, mogla bi sad sve pospremiti u kutiju i pustit da se skuplja prasina.
Jebiga...bilo pa proslo, sta sad?
Ajde, mozes ti to. :mirko:
Meni svi ljudi koji su me ikad upoznali kažu da previše razmišljam :mig:

Ja jednostavno moram sve secirati do najmanjih dijelova i prokužiti što se i kako dogodilo, a ovaj put nisam imala dovoljno vremena da razmišljam u miru. A i užasno mi fale odgovori na neka pitanja da složim slagalicu do kraja i pospremim je u kutiju, a odlučila sam ne pitati.

Znam da previše kompliciram, i mene samu to živcira.
Pero

Post 23 Sep 2013, 19:27

Éowyn » wrote: Ponudili su mu plaću od 30.000 dolara da ostane još dvije godine, ali je odbio.
Mjesečno ili godišnje? Jel mjesečno mi se čini strašno puno za, pretpostavljam, inženjera, a godišnje je to za čačkalice.
Bara huda

Post 23 Sep 2013, 21:52

Pero » wrote: Mjesečno ili godišnje? Jel mjesečno mi se čini strašno puno za, pretpostavljam, inženjera, a godišnje je to za čačkalice.
Mozda je mjesecni bruto?
Pa ako odbiju pola, ostane pinka. :ne zna:
Za godisnji neto...pa vrlo bi tanke cackalice kupio.
I to ne svaki mjesec. :D
visekratni klon

Post 24 Sep 2013, 03:54

Pojadala bih se u vezi nečeg, ali prosto me sramota. :rofl:

Samo ću pitati, jeste li ikad kraj osobe koja vam se sviđa istodobno osjećali nešto dosta uznemirujuće i loše, a ne mogli dokučiti u čemu je stvar i zašto netko koga jel želite izaziva takve osjećaje u vama, kontradiktorne? To je ugrubo rečeno.

I ne, nije trema, nikako, nego baš neki gut feeling oko nečeg što ne možete dokučiti, a jako jako želite prijeći preko toga i da to nestane jer vam je osoba napeta. S tim da to kod mene pošto sam ku-ku, prijeđe u anksioznost. :zubo:
Beau

Post 24 Sep 2013, 08:53

visekratni klon » wrote: I ne, nije trema, nikako, nego baš neki gut feeling oko nečeg što ne možete dokučiti
visceralno? pa šta ne kažeš odmah? :o
da nije peder?

ne sjećam da mi se ikad dogodilo :misli: , al tko će se svega sjećat.
vjerojatno bih tako reagirala da mi netko djeluje neiskreno, mutno ili psikički nestabilno :o
visekratni klon

Post 24 Sep 2013, 14:45

Beau » wrote: visceralno? pa šta ne kažeš odmah? :o
da nije peder?

ne sjećam da mi se ikad dogodilo :misli: , al tko će se svega sjećat.
vjerojatno bih tako reagirala da mi netko djeluje neiskreno, mutno ili psikički nestabilno :o
E, visceralno. :S :rofl:

Ma ne znam, možda ja haluciniram, možda to mene ovako pere bezveze, ali zadnji put kad mi tako nije štimalo, tip jest bio neiskren. Bit će da sam vidovita. :S :raspa:

I ne, definitivno nije peder. :rofl:
Beau

Post 24 Sep 2013, 14:46

možda samo copraš :o
visekratni klon

Post 24 Sep 2013, 14:49

Beau » wrote:možda samo copraš :o
Ne trebam, stvar je dovoljno loša i bez toga. :zubo: Ne mislim ja ništa po tom pitanju, samo se eto pitam. :brukica:
Beau

Post 24 Sep 2013, 14:52

visekratni klon » wrote:
Ne trebam, stvar je dovoljno loša i bez toga. :zubo: Ne mislim ja ništa po tom pitanju, samo se eto pitam. :brukica:
Zašto ne misliš ništa? Pričaj nam, šta si se stisla :hekla:

visekratni klon

Post 24 Sep 2013, 14:53

Beau » wrote: Zašto ne misliš ništa? Pričaj nam, šta si se stisla :hekla:

Zato što, erm, nije slobodan. :facepalm: :zubo:
Beau

Post 24 Sep 2013, 15:01

visekratni klon » wrote:

okejič, dovoljno dobar razlog :o
visekratni klon

Post 24 Sep 2013, 15:04

Beau » wrote: :rofl:

okejič, dovoljno dobar razlog :o
Proći će, imam pametnijeg posla. :D Poslije me možda prođe, možda završavanjem faksa dobijem nužni dio pameti koji mi već odavno nedostaje. :rofl:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 24 Sep 2013, 15:25

Koja bljutava diskriminacija nas zauzetih muškaraca :mad:

Brijem čak da kršite naša ustavna prava... :misli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
visekratni klon

Post 24 Sep 2013, 15:28

Euklid » wrote:Koja bljutava diskriminacija nas zauzetih muškaraca :mad:

Nemoj Euklide, nećeš me morati nagovarati dvaput. Mislim, ne za sebe. :rofl:
Beau

Post 24 Sep 2013, 15:37

Euklid » wrote:Koja bljutava diskriminacija nas zauzetih muškaraca :mad:

Pišite peticiju :cerek:

U ime dvije obitelji :rofl:
visekratni klon

Post 24 Sep 2013, 15:45

Beau » wrote: Pišite peticiju :cerek:

:S :rofl: :cerek: :rofl:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 24 Sep 2013, 15:59

Beau » wrote: Pišite peticiju :cerek:

Mnogo jako :S
'if you fall, i'll be there' (floor)
Éowyn

Post 25 Sep 2013, 20:00

visekratni klon » wrote:
Joj :crying: Nemoj. Stvarno. Iako znam da hoćeš :zubo:
visekratni klon

Post 25 Sep 2013, 20:18

Éowyn » wrote:
Joj :crying: Nemoj. Stvarno. Iako znam da hoćeš :zubo:
Neću. Stvarno. Nije mi dobro od cijele te priče, nisam ja više za to. Ako mi već glava nije pametna, tijelo jest. Totalno sam u rasulu otad i ostaje mi jedino da se zbrojim i prekrižim neke stvari i idem dalje.
Bara huda

Post 25 Sep 2013, 20:46

visekratni klon » wrote:
Neću. Stvarno. Nije mi dobro od cijele te priče, nisam ja više za to. Ako mi već glava nije pametna, tijelo jest. Totalno sam u rasulu otad i ostaje mi jedino da se zbrojim i prekrižim neke stvari i idem dalje.
Pa sto cekas? :eek:
Sta nema vec vise godina od toga? Ili se radi o drugom tipu? :confused:
Jebemu, ti si tako pametna zenska za druge savjetovat, sta ti se desi kad si ti u problemu? :ne zna:
Mastil ladne vode na glavu i tako dok se ne oladis. :D
  • Information