Iden probat to izguglat.Karl Jozef » wrote: Jašta, treba imati ravno runo.![]()
Tko ne trkelja, magarac!
visekratni klon » wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Opet mi se pojavio karijes, ja sam prokleta, svaki dan ribam zube, još jače nego prije, puče mi usnica sa strane i badava, jednostavno prokleta genetika. Pokojni dida ostao bez zuba u mladosti.
-
visekratni klon
Pa navodno ribanje sprječava to, tako bar zubarica kaže.
I naruči sljedeću protezu za ugradnju.visekratni klon » wrote: Pa navodno ribanje sprječava to, tako bar zubarica kaže.
-
visekratni klon
ja sam čula da ako jako ribaš, zubno meso se povuče i živac (ili korijen
jel pljuješ krv? ako ne pljuješ, vjerojatno ne ribaš taako jako. ako pljuješ, prestani raditi to što radiš
-
visekratni klon
Ma koristim onu soft četkicu, ne pljujem krv.elma » wrote:
ja sam čula da ako jako ribaš, zubno meso se povuče i živac (ili korijentako nešto
) bude izložen pa reagira (tj. boli) na slatko, hladno, toplo...
nemoj guglati "povučeno zubno meso" i gledati slike. ili gledaj, da se prestrašiš i ne ribaš
![]()
jel pljuješ krv? ako ne pljuješ, vjerojatno ne ribaš taako jako. ako pljuješ, prestani raditi to što radiš
A jesmo našli teme večeras.
-
visekratni klon
elma » wrote:ja sam povukla isto lošu genetiku i povuklo mi se na nekim mjestima, i osjetljivi su i taktebi će bar imati na što staviti umjetne, meni će kad se to sve meso povuče, dati one umjetne koji se skidaju da mi stoje u čaši dok spavam
da bar ljudima izrastu novi zubi svakih 10 godina (ali da taj rast ne boli)
ili da se ne kvare nikako 
moja sestrična je ravnala zube i počeli su joj se vraćati nazad. ne svi, ali od ovih koji se vide se prva dva opet krive
ne znam je li to greška zubara ili što.
moja sestrična je ravnala zube i počeli su joj se vraćati nazad. ne svi, ali od ovih koji se vide se prva dva opet krive
prvo na trudnoću, kasnije govoriš da si rodilaKarl Jozef » wrote: Nemam takve informacije.
Prežderavala bi se Milkama i keksima, a onda se na trudnoću izvlačila.
-
visekratni klon
Isuse bože, ja sam mislila da ja imam horor priče.elma » wrote:da bar ljudima izrastu novi zubi svakih 10 godina (ali da taj rast ne boli)ili da se ne kvare nikako
moja sestrična je ravnala zube i počeli su joj se vraćati nazad. ne svi, ali od ovih koji se vide se prva dva opet krivene znam je li to greška zubara ili što.
Ne znam, ja bih najradije ošla jednom privatno i zatražila da mi ugradi odjednom implatante iako znam da to tako ne ide i da bih se krvavo namučila s tim, ali i ovo je mučenje, jedan popravim, drugi crkne.
A i strah me da mi ne odbaci sve implatante i ostanem bez zuba.
elma wrote:
prvo na trudnoću, kasnije govoriš da si rodila![]()
Dobra večer! Pa ovdje ima ljudi.
A neki dan se gasilo.
Vratila se s druženja, baš mi je lipo bilo, popravilo jadnjikav dan.

@ klonice - Konačno sam ugovorila termin za rekonstrukciju zuba koji me maltretira već 5 godina, tako da suosjećam. Ako mi to čudo otpadne, pucat ću na nekoga.
Vratila se s druženja, baš mi je lipo bilo, popravilo jadnjikav dan.
Šta je podrep?
@ klonice - Konačno sam ugovorila termin za rekonstrukciju zuba koji me maltretira već 5 godina, tako da suosjećam. Ako mi to čudo otpadne, pucat ću na nekoga.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
-
visekratni klon
Meni je jednom prolila more krvi jedna privatnica i napravila divnu nadogradnju no nije jamčila uspjeh, odnosno rekla je možda će trajati dvaist godina, a možda dva tjedna. Kakve sam ja sreće, raspalo se na jabuci, sad moram to iznova ako se uopće bude moglo. A namučila me ko Isusa, no ta inače svoje pacijente drži najmanje sat vremena, to mi je rekla kad sam došla. 
stvarno ne kužim kak joj se to počelo vraćati, ona veli da je sve upute slušala i nosila redovito onaj neki aparatić koji je dobila kad je skinula fiksni. sad se to ne vidi toooliko jako, ali nisam sigurna da se to neće početi još jače kriviti kad ovi koji se sad krive "povuču" ostale za sobom
horor! moji su isto svak na svoju stranu, ali nikad mi se nije dalo nositi aparatić pa nisam ni išla 
ja nemam pojma kako to ide oko implatanata. pretpostavljam da bi morala vaditi neke zube? ne valjda sve?!
ja nemam pojma kako to ide oko implatanata. pretpostavljam da bi morala vaditi neke zube? ne valjda sve?!
-
visekratni klon
Ako želiš sve, vadiš sve.elma » wrote:stvarno ne kužim kak joj se to počelo vraćati, ona veli da je sve upute slušala i nosila redovito onaj neki aparatić koji je dobila kad je skinula fiksni. sad se to ne vidi toooliko jako, ali nisam sigurna da se to neće početi još jače kriviti kad ovi koji se sad krive "povuču" ostale za sobomhoror! moji su isto svak na svoju stranu, ali nikad mi se nije dalo nositi aparatić pa nisam ni išla
-
visekratni klon
Pa to je presađivanje kao presađivanje organa, organizam ih može izbacit, vjerojatno se stvori upala i moraju van.
-
visekratni klon
Tako moj otac, jednom u životu zub popravljao. Naravno, ja sam naslijedile od njega vene, od matere zube i sinuse.elma » wrote:u depri sam od ovih informacijaznam jednu koja nije bilo kod zubara valjda već 10 godina i ništa ju ne boli, a zubi savršeni. nije fer!
idem gledati seriju, noć!
Ja idem gleat plavušu s harvarda.
Moja je napravila neki nadomjestak i trajao je neke 3, 4 godine dok se nije okrhnuo. Onda je zaključila da nema dovoljno zuba za novi (glupače koje su bile prije nje brušenjem su ga desetkovalevisekratni klon » wrote:Meni je jednom prolila more krvi jedna privatnica i napravila divnu nadogradnju no nije jamčila uspjeh, odnosno rekla je možda će trajati dvaist godina, a možda dva tjedna. Kakve sam ja sreće, raspalo se na jabuci, sad moram to iznova ako se uopće bude moglo. A namučila me ko Isusa, no ta inače svoje pacijente drži najmanje sat vremena, to mi je rekla kad sam došla.
Ma kakvi. Još moraš utvrđivati gradivo.Karl Jozef wrote: Onaj koji se ulizuje.
Iako, mogao sam googlati...![]()
Onaj koji se "udao" u ženinu kuću. Kod nas se kaže da je samo jedna stvar crnja od gavrana, a to je podrep. Gavran ima barem malo bilog ispod krila, a od podrepa nema ništa crnje. Sjetilo me kad je Kikaš u prvoj epizodi prozivao svoje prosjake pa došao red na Livoguzina muža - podrepsko prkno.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Čini se da moram.Serenità » wrote: Ma kakvi. Još moraš utvrđivati gradivo.
Onaj koji se "udao" u ženinu kuću. Kod nas se kaže da je samo jedna stvar crnja od gavrana, a to je podrep.
-
- Information
-