Tko ne trkelja, magarac!

Stare teme i začeci foruma
MightyMe

Post 17 Aug 2013, 00:54

Karl Jozef » wrote: Jašta, treba imati ravno runo. :zubo:
Iden probat to izguglat. :rofl:

visekratni klon

Post 17 Aug 2013, 00:55

Gugl ne radi, šteka. :gaah:
elma

Post 17 Aug 2013, 00:55

visekratni klon » wrote:
:S :rofl: :rofl: :rofl:

Opet mi se pojavio karijes, ja sam prokleta, svaki dan ribam zube, još jače nego prije, puče mi usnica sa strane i badava, jednostavno prokleta genetika. Pokojni dida ostao bez zuba u mladosti. :mama:
:( al nemoj jako ribati, bit će još gore ako ti se meso povuče :horor:
visekratni klon

Post 17 Aug 2013, 00:58

elma » wrote:
:( al nemoj jako ribati, bit će još gore ako ti se meso povuče :horor:
Pa navodno ribanje sprječava to, tako bar zubarica kaže. :misli:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 17 Aug 2013, 00:58

visekratni klon » wrote: Pa navodno ribanje sprječava to, tako bar zubarica kaže. :misli:
I naruči sljedeću protezu za ugradnju. :E
visekratni klon

Post 17 Aug 2013, 01:00

Karl Jozef » wrote: I naruči sljedeću protezu za ugradnju. :E
Magarčino. :mama: -- ovaj nema zube :mama:
elma

Post 17 Aug 2013, 01:03

visekratni klon » wrote:
Pa navodno ribanje sprječava to, tako bar zubarica kaže. :misli:
ja sam čula da ako jako ribaš, zubno meso se povuče i živac (ili korijen :misli: tako nešto :o ) bude izložen pa reagira (tj. boli) na slatko, hladno, toplo... :misli: nemoj guglati "povučeno zubno meso" i gledati slike. ili gledaj, da se prestrašiš i ne ribaš :o
jel pljuješ krv? ako ne pljuješ, vjerojatno ne ribaš taako jako. ako pljuješ, prestani raditi to što radiš :D
visekratni klon

Post 17 Aug 2013, 01:07

elma » wrote:
ja sam čula da ako jako ribaš, zubno meso se povuče i živac (ili korijen :misli: tako nešto :o ) bude izložen pa reagira (tj. boli) na slatko, hladno, toplo... :misli: nemoj guglati "povučeno zubno meso" i gledati slike. ili gledaj, da se prestrašiš i ne ribaš :o
jel pljuješ krv? ako ne pljuješ, vjerojatno ne ribaš taako jako. ako pljuješ, prestani raditi to što radiš :D
Ma koristim onu soft četkicu, ne pljujem krv. :misli: Možda nekad mi se znalo desit mrvicu. :misli:
A jesmo našli teme večeras. :brukica:
elma

Post 17 Aug 2013, 01:10

ja sam povukla isto lošu genetiku i povuklo mi se na nekim mjestima, i osjetljivi su i tak :crying: tebi će bar imati na što staviti umjetne, meni će kad se to sve meso povuče, dati one umjetne koji se skidaju da mi stoje u čaši dok spavam :crying:
visekratni klon

Post 17 Aug 2013, 01:12

elma » wrote:ja sam povukla isto lošu genetiku i povuklo mi se na nekim mjestima, i osjetljivi su i tak :crying: tebi će bar imati na što staviti umjetne, meni će kad se to sve meso povuče, dati one umjetne koji se skidaju da mi stoje u čaši dok spavam :crying:
:mama:
elma

Post 17 Aug 2013, 01:16

da bar ljudima izrastu novi zubi svakih 10 godina (ali da taj rast ne boli) :zubo: ili da se ne kvare nikako :(
moja sestrična je ravnala zube i počeli su joj se vraćati nazad. ne svi, ali od ovih koji se vide se prva dva opet krive :( ne znam je li to greška zubara ili što.
elma

Post 17 Aug 2013, 01:20

Karl Jozef » wrote: Nemam takve informacije. :o

Prežderavala bi se Milkama i keksima, a onda se na trudnoću izvlačila. :rolleyes:
prvo na trudnoću, kasnije govoriš da si rodila :zubo:
visekratni klon

Post 17 Aug 2013, 01:22

elma » wrote:da bar ljudima izrastu novi zubi svakih 10 godina (ali da taj rast ne boli) :zubo: ili da se ne kvare nikako :(
moja sestrična je ravnala zube i počeli su joj se vraćati nazad. ne svi, ali od ovih koji se vide se prva dva opet krive :( ne znam je li to greška zubara ili što.
Isuse bože, ja sam mislila da ja imam horor priče. :rofl:

Ne znam, ja bih najradije ošla jednom privatno i zatražila da mi ugradi odjednom implatante iako znam da to tako ne ide i da bih se krvavo namučila s tim, ali i ovo je mučenje, jedan popravim, drugi crkne.
A i strah me da mi ne odbaci sve implatante i ostanem bez zuba. :zubo:
elma wrote:
prvo na trudnoću, kasnije govoriš da si rodila :zubo:
:o
Serenità

Post 17 Aug 2013, 01:34

Dobra večer! Pa ovdje ima ljudi. :eek: A neki dan se gasilo. :rofl:

Vratila se s druženja, baš mi je lipo bilo, popravilo jadnjikav dan.
Karl Jozef » wrote:Nakon više gledanja mislim da, da. :D Iako trebalo bi provjeriti nekako. :o
Šta je podrep? :raspa:

@ klonice - Konačno sam ugovorila termin za rekonstrukciju zuba koji me maltretira već 5 godina, tako da suosjećam. Ako mi to čudo otpadne, pucat ću na nekoga. :E
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
visekratni klon

Post 17 Aug 2013, 01:38

Meni je jednom prolila more krvi jedna privatnica i napravila divnu nadogradnju no nije jamčila uspjeh, odnosno rekla je možda će trajati dvaist godina, a možda dva tjedna. Kakve sam ja sreće, raspalo se na jabuci, sad moram to iznova ako se uopće bude moglo. A namučila me ko Isusa, no ta inače svoje pacijente drži najmanje sat vremena, to mi je rekla kad sam došla. :D
elma

Post 17 Aug 2013, 01:39

stvarno ne kužim kak joj se to počelo vraćati, ona veli da je sve upute slušala i nosila redovito onaj neki aparatić koji je dobila kad je skinula fiksni. sad se to ne vidi toooliko jako, ali nisam sigurna da se to neće početi još jače kriviti kad ovi koji se sad krive "povuču" ostale za sobom :misli: horor! moji su isto svak na svoju stranu, ali nikad mi se nije dalo nositi aparatić pa nisam ni išla :zubo:

ja nemam pojma kako to ide oko implatanata. pretpostavljam da bi morala vaditi neke zube? ne valjda sve?! :horor:
Karlinjo

Post 17 Aug 2013, 01:41

Serenità » wrote: Šta je podrep? :raspa:
Onaj koji se ulizuje. :o

Iako, mogao sam googlati... :D
visekratni klon

Post 17 Aug 2013, 01:46

elma » wrote:stvarno ne kužim kak joj se to počelo vraćati, ona veli da je sve upute slušala i nosila redovito onaj neki aparatić koji je dobila kad je skinula fiksni. sad se to ne vidi toooliko jako, ali nisam sigurna da se to neće početi još jače kriviti kad ovi koji se sad krive "povuču" ostale za sobom :misli: horor! moji su isto svak na svoju stranu, ali nikad mi se nije dalo nositi aparatić pa nisam ni išla :zubo:

ja nemam pojma kako to ide oko implatanata. pretpostavljam da bi morala vaditi neke zube? ne valjda sve?! :horor:
Ako želiš sve, vadiš sve. :zubo:
elma

Post 17 Aug 2013, 01:49

:mama:
i šta, možeš se dogoditi da ih odbaci pa nemaš zube? :horor:
elma

Post 17 Aug 2013, 01:53

zapravo, ako odbaci, bolje nijedan pa dobiš one koje stavljaš u čašu, nego svaki drugi ili treći :zubo:
visekratni klon

Post 17 Aug 2013, 01:54

elma » wrote::mama:
i šta, možeš se dogoditi da ih odbaci pa nemaš zube? :horor:
Pa to je presađivanje kao presađivanje organa, organizam ih može izbacit, vjerojatno se stvori upala i moraju van.
elma

Post 17 Aug 2013, 02:03

u depri sam od ovih informacija :zubo: znam jednu koja nije bilo kod zubara valjda već 10 godina i ništa ju ne boli, a zubi savršeni. nije fer! :D

idem gledati seriju, noć!
visekratni klon

Post 17 Aug 2013, 02:04

elma » wrote:u depri sam od ovih informacija :zubo: znam jednu koja nije bilo kod zubara valjda već 10 godina i ništa ju ne boli, a zubi savršeni. nije fer! :D

idem gledati seriju, noć!
Tako moj otac, jednom u životu zub popravljao. Naravno, ja sam naslijedile od njega vene, od matere zube i sinuse. :gaah:

Ja idem gleat plavušu s harvarda. :zubo: :w
Serenità

Post 17 Aug 2013, 02:08

visekratni klon » wrote:Meni je jednom prolila more krvi jedna privatnica i napravila divnu nadogradnju no nije jamčila uspjeh, odnosno rekla je možda će trajati dvaist godina, a možda dva tjedna. Kakve sam ja sreće, raspalo se na jabuci, sad moram to iznova ako se uopće bude moglo. A namučila me ko Isusa, no ta inače svoje pacijente drži najmanje sat vremena, to mi je rekla kad sam došla. :D
Moja je napravila neki nadomjestak i trajao je neke 3, 4 godine dok se nije okrhnuo. Onda je zaključila da nema dovoljno zuba za novi (glupače koje su bile prije nje brušenjem su ga desetkovale :mad: ) i rekla mi da ovo moram platiti. Ali nemam prigovora na nju, sve što je njih pet sraćkalo dvije godine, dovršila je u dva termina. :S A još nije privatnik. :S
Karl Jozef wrote: Onaj koji se ulizuje. :o

Iako, mogao sam googlati... :D
Ma kakvi. Još moraš utvrđivati gradivo. :giggle:
Onaj koji se "udao" u ženinu kuću. Kod nas se kaže da je samo jedna stvar crnja od gavrana, a to je podrep. Gavran ima barem malo bilog ispod krila, a od podrepa nema ništa crnje. Sjetilo me kad je Kikaš u prvoj epizodi prozivao svoje prosjake pa došao red na Livoguzina muža - podrepsko prkno. :cerek:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Karlinjo

Post 17 Aug 2013, 15:53

Serenità » wrote: Ma kakvi. Još moraš utvrđivati gradivo. :giggle:
Onaj koji se "udao" u ženinu kuću. Kod nas se kaže da je samo jedna stvar crnja od gavrana, a to je podrep.
Čini se da moram. :D Kod nas se kaže, priženio se. :o
  • Information