Plakat' babi u špajzi

Stare teme i začeci foruma
azizi

Post 16 Aug 2013, 17:23

Bara huda » wrote:Moram se opet zalit na samu sebe. :(
Sredjujem ormare i trebam pobacat stvari koje ne koristim a nikako napravit odlucan rez.. Pa zavrsim preslagujuci postojece s jednog mjesta na drugo umjesto da rascistim nepotrebno i oslobodim prolaz feng-shui energiji.
Jer...to moze trebat, moze mi doc volja, mozda smrsavim, mozda se pomladim, mozda dodje rat, kuga, kolera i jos koji mozda :facepalm:

Kako se stvari samo uspiju tako namnozit? I to nepotrebne, naravno da ono sto trebam, nemam. :D

aaaa... ljudi... :eek: jesam ovo ja pisala? :misli:

upravo i ja sređujem ormare i pred istim sam dilemama :misli: ... a krama, svuda, svuda oko nas... :josipa:

ova se Bara meni uvukla u glavu, majke mi, pa me prepisuje od riječ... ovaj, od misli do misli

Baro, izlazi van! :zmaj:

elma

Post 16 Aug 2013, 18:20

Baro, bacaj to! htjela sam reći da staviš na tavan, u podrum, vikendicu ili negdje, ali zamisli kako će djeci biti čistiti (bacati :o ) to sve za 10, 20 godina ili tako nekako :zubo:

višekratna, nije li ta neka ne baš dobronamjerna osoba? :misli:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 18:23

elma » wrote:
višekratna, nije li ta neka ne baš dobronamjerna osoba? :misli:
Zašto misliš? Mislim, ja se toliko grizem oko toga da ne mogu pomišljat na takvo nešto, ne usudim se, uglavnom sam u modu "ja sam krava". Ona je jaaako osjetljiva i svi je vole i svi je tretiraju kao krhko nježno biće i toliko mi se veseli da sam ja ono... :tuzni: ne mogu. A pazi, nikad mi se nije nešto posebno privatno povjeravala, ja o njoj jako malo znam kao i ona o meni, a ne mogu sad u detalje ... Enivejz, sad sam ispala bezobrazna i pred ekipom jer odgađam i pravim se luda i nisam se izjasnila oko tog gdje moram sudjelovati i ne znam :tuzni:
A da, imale smo jednom raspravu, odnosno, ja sam napisala neki tekst vezano za sebe, ona se prepoznala u njemu :facepalm: i kroz "suze" mi objašnjavala da ne razumije zašto sam ljubomorna na nju. Otad mi je sve prisjelo i ne mogu. :tuzni: I još me nakon tog ispada i više "tražila" u smislu da je ja uvjerim da je "volim". Zvuči sick, jelda? Isuse, ovo se nikom ne dešava, nikom. Što je najgore od svega, stvarno je ljudi cijene i vole i ja se sad osjećam kao frikuša. Zla frikuša. :tuzni:
A jedna žena koju poznajem dobro mi ju je "otračala" odnosno dala mi loše info o njoj i to mi je sjelo ko budali šamar na ovo sve otprije. :tuzni:
elma

Post 16 Aug 2013, 18:55

zagrcnula sam se u kavi, na par sekundi sam mislila da ću umrijeti :crying: :zubo:

nego...
ma nisam mislila iz prvog posta da je nedobronamjerna, nego se sjećam da si pisala da se moraš naći s nekom nedobronamjernom, a neće ti se, pa sam mislila da je to ta. a možda sam sve zabrijala ili samo sanjala :zubo:

bože sačuvaj, mene sve ovo podsjetilo na neki film s g. paltrow u kojem je mama njenog muža patološki opsjednuta s njim :zubo: i na Savjetodavku. tako je ona htjela od mene da je uvjerim da mi je draga, jer se naljutila što sam se prvo dogovorila za kavu sa zajedničkom prijateljicom, a onda njoj javila kad se nalazimo i pitala jel može :zubo: trebalo mi je odmah tu prisjesti sve to skupa, ali ne -ja sam morala biti budala.

mislim da tu tvoju ljudi vole jer ona, kakti, njih voli :ne zna:
hmmm, a jel ona utjecajna? možda je i zato vole :D

ne znam stvarno što da radiš... ali ne vjerujem da netko čini usluge (ako sam dobro shvatila, nešto ti je pomogla) samo tako, a ni ne zna te pravo. možda ona neće htjeti da vratiš uslugu, ali sigurno ima neki motiv - može biti da "samo" želi intenzivno druženje (uz dozu patologije dakako) :zubo:
elma

Post 16 Aug 2013, 18:59

pa to je super, napraviš nekome uslugu i onda ga pilaš da zašto te ne voli :S
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 19:05

elma » wrote:zagrcnula sam se u kavi, na par sekundi sam mislila da ću umrijeti :crying: :zubo:
Nadam se da nije zbog mene. :zubo:
nego...
ma nisam mislila iz prvog posta da je nedobronamjerna, nego se sjećam da si pisala da se moraš naći s nekom nedobronamjernom, a neće ti se, pa sam mislila da je to ta. a možda sam sve zabrijala ili samo sanjala :zubo:

Moguće, ali imam još jednu. :S :rofl:
bože sačuvaj, mene sve ovo podsjetilo na neki film s g. paltrow u kojem je mama njenog muža patološki opsjednuta s njim :zubo: i na Savjetodavku. tako je ona htjela od mene da je uvjerim da mi je draga, jer se naljutila što sam se prvo dogovorila za kavu sa zajedničkom prijateljicom, a onda njoj javila kad se nalazimo i pitala jel može :zubo: trebalo mi je odmah tu prisjesti sve to skupa, ali ne -ja sam morala biti budala.
Jelda. :tuzni:
To je to šupendarstvo, normalni ljudi pobjegnu na prvi znak. Ne ja.
mislim da tu tvoju ljudi vole jer ona, kakti, njih voli :ne zna:
hmmm, a jel ona utjecajna? možda je i zato vole :D
Pa svakako da da, voli ih, da, a ima i malo drugog.
ne znam stvarno što da radiš... ali ne vjerujem da netko čini usluge (ako sam dobro shvatila, nešto ti je pomogla) samo tako, a ni ne zna te pravo. možda ona neće htjeti da vratiš uslugu, ali sigurno ima neki motiv - može biti da "samo" želi intenzivno druženje (uz dozu patologije dakako) :zubo:
Najdraže mi je bilo kad mi je kroz "suze i dramu" o ljubomori rekla "a ja sam tebi to i to..." :facepalm:
Otad sam iziritirana maksimalno. Al' nisam htjela svađu jer već znam kako izgleda prepiranje i dokazivanje s takvom osobom, ponijela bi se kao da sam joj pobila obitelj u Aušvicu. Jer ona je divna i dobra, a ja tako, kako samo mogu, ona mene voli. Isuse, ako išta mrzim onda su to emocionalne ucjene na taj način.
I da, to i ja mislim, nema šanse da mi daje nešto samo tako, a ja joj za njenu uslugu koju tražila nisam, ne mogu ponuditi ništa, a kamoli sebe. Najgore je što sam ja nekad to htjela, a sad više ni to što mi je pružila ne želim. Ne želim stvari dobivat na taj način niti ih bome otplaćivat ko zna kako.
Bottom line je da ja nju nakon svega ne želim upoznat uživo, a da se želim prestat osjećat kao zadnja kravetina koja je ubila Bambijevu mamu.
I da, svijet je premalen i možda žena ovo jednom i pročita, u tom slučaju, ionako ću biti kravetina.
Još samo da prisvojim svoju inner kravetinu i naučim je voljeti. :crying:

Dosta mi je patoloških odnosa, jebemu, za čitav život. Nisam u srednjoj, ne dugujem nikome ništa.
Žalosno je samo što sam uz sve to došla do nekih bitnih spoznaja o ovom čime se bavim i što bome postajem sve sigurnija da to nije ono što sam ja u životu htjela. Nisam sretna s tim. Sve mi je to postalo teški teret.
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 19:06

elma » wrote:pa to je super, napraviš nekome uslugu i onda ga pilaš da zašto te ne voli :S
Yup. Samo krava ne bi pristala na to. Be my slave. :S
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 19:24

Tek me sad opalilo po glavi koja sam ja budaletina bila što sam išla uvjeravati je da nisam ljubomorna umjesto da stjeram sve to u kurac. Cijeli dan sam je uvjeravala i "mirila" se s njom i tetošila je. A u pičku. :facepalm: Zašto ja takve stvari skužim prekasno :facepalm:

pozdrav gostima koji se naslađuju. :zubo:
elma

Post 16 Aug 2013, 19:25

why don't you love me? tell me, baby, why don't you love me, when I make me so damn easy to love? :crying: :rofl:
žena mi djeluje kao vješti manipulator i emocionalni vampir :o ja ponekad poželim da imam tu "sposobnost" da ljudima nametnem osjećaj krivnje, ono da znam emocionalno ucjenjivati (npr. ovakve ko Savjetodavku, pa da ona bježi od mene, a ne ja od nje) :zubo: , ali nisam ja za to, meni je čak i vlastiti marketing loš :rofl:
i da, ja se isto ne znam od takvih ni obraniti i maknuti ih od sebe, ja trpim i mislim kako sam ja ta koja je u krivu i da se moram "popraviti" (jednorože, sve mi je neugodno to vidjeti ovako napisano, ali stvarno se tako osjećam :crying: ), dok ne počnem pucati po šavovima. i onda ja ispadnem budala pred drugim ljudima, jer "kako sam mogla nakon svega". ma fuj. trebam kičmu i to pothitno :D
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 19:27

elma » wrote:why don't you love me? tell me, baby, why don't you love me, when I make me so damn easy to love? :crying: :rofl:
žena mi djeluje kao vješti manipulator i emocionalni vampir :o ja ponekad poželim da imam tu "sposobnost" da ljudima nametnem osjećaj krivnje, ono da znam emocionalno ucjenjivati (npr. ovakve ko Savjetodavku, pa da ona bježi od mene, a ne ja od nje) :zubo: , ali nisam ja za to, meni je čak i vlastiti marketing loš :rofl:
i da, ja se isto ne znam od takvih ni obraniti i maknuti ih od sebe, ja trpim i mislim kako sam ja ta koja je u krivu i da se moram "popraviti" (jednorože, sve mi je neugodno to vidjeti ovako napisano, ali stvarno se tako osjećam :crying: ), dok ne počnem pucati po šavovima. i onda ja ispadnem budala pred drugim ljudima, jer "kako sam mogla nakon svega". ma fuj. trebam kičmu i to pothitno :D
Meni je sad drago da sam ovo napisala jer mi je bila zbrka u glavi i nisam kapirala koliko je sve to sick, samo slutila. :zubo:
Nije mi drago da pišem s obzirom da svaka šuša može pročitati, ali imam neke koristi od istresanja na "papir" pa eto. :D

Ne znam ni ja to radit, bar ne namjerno i vješto, mene svatko skuži i kad sama ne znam da išta radim.

Da, i ja sad mislim da je vampir, samo sam se osjećala ko kravetina ako to kažem naglas. Jer kako nekom tko je samo divan i krasan i koga svi vole tako nešto reći, makar za sebe...
elma

Post 16 Aug 2013, 19:28

visekratni klon » wrote:Tek me sad opalilo po glavi koja sam ja budaletina bila što sam išla uvjeravati je da nisam ljubomorna umjesto da stjeram sve to u kurac. Cijeli dan sam je uvjeravala i "mirila" se s njom i tetošila je. A u pičku. :facepalm: Zašto ja takve stvari skužim prekasno :facepalm:

pozdrav gostima koji se naslađuju. :zubo:
ja sam čak otišla toliko daleko da sam zajedničkoj prijateljici nakon ovog s kavom išla govoriti da smo krave i da se moramo popraviti te da se odsad drukčije dogovaramo :S
i još uvijek mi je neugodno pozvati tu zajedničku samu na kavu. mislim, što ću joj reći, mogu na kavu, ali bez Savjetodavke? strah me da me ne odjebe jer će misliti da sam ja luda i da želim napakostiti Savjetnici :ne zna: pogotovo jer sa S. još ništa nije riješeno, nismo se dugo čule i to je to. da se bar posvađamo pa da se sve to prekine za sva vremena. umorna sam više od svega
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 19:31

elma » wrote:
ja sam čak otišla toliko daleko da sam zajedničkoj prijateljici nakon ovog s kavom išla govoriti da smo krave i da se moramo popraviti te da se odsad drukčije dogovaramo :S
i još uvijek mi je neugodno pozvati tu zajedničku samu na kavu. mislim, što ću joj reći, mogu na kavu, ali bez Savjetodavke? strah me da me ne odjebe jer će misliti da sam ja luda i da želim napakostiti Savjetnici :ne zna: pogotovo jer sa S. još ništa nije riješeno, nismo se dugo čule i to je to. da se bar posvađamo pa da se sve to prekine za sva vremena. umorna sam više od svega
Vjerujem ti. Najgore je dok ste u statusu quo, kad jednom riješiš da prekineš, lakše je, s vremenom postane lakše.
Mene taj status quo evo jebe već godinu dana skoro, otkad me dodala na fejsu (pobjegla sam s fejsa, ljudi misle da sam :zec:)
A ova druga... e da, nešto sam skužila kod tih manipulatorica, obično im je zajednička osobina da se vole bacat po svakom dostupnom muškarcu i sjebavat žene u korist istih, ove obje imaju tu karakteristiku. Ova druga me davno zajebala žestoko na poslu, ali smo ostale dobre jer se moramo viđati, sad se opet htjela približiti mi, ali je napravila grešku i ja sam se opet otrijeznila da ne bi opet pala u njene kandže. :D
Jebemu, ja jesam uvijek na ženskoj strani više, ali dođe mi da postanem od onih ženetina koje govore da se bolje družit s muškarcima. :rofl:
Éowyn

Post 16 Aug 2013, 19:38

visekratni klon wrote:
Zašto misliš? Mislim, ja se toliko grizem oko toga da ne mogu pomišljat na takvo nešto, ne usudim se, uglavnom sam u modu "ja sam krava". Ona je jaaako osjetljiva i svi je vole i svi je tretiraju kao krhko nježno biće i toliko mi se veseli da sam ja ono... :tuzni: ne mogu. A pazi, nikad mi se nije nešto posebno privatno povjeravala, ja o njoj jako malo znam kao i ona o meni, a ne mogu sad u detalje ... Enivejz, sad sam ispala bezobrazna i pred ekipom jer odgađam i pravim se luda i nisam se izjasnila oko tog gdje moram sudjelovati i ne znam :tuzni:
A da, imale smo jednom raspravu, odnosno, ja sam napisala neki tekst vezano za sebe, ona se prepoznala u njemu :facepalm: i kroz "suze" mi objašnjavala da ne razumije zašto sam ljubomorna na nju. Otad mi je sve prisjelo i ne mogu. :tuzni: I još me nakon tog ispada i više "tražila" u smislu da je ja uvjerim da je "volim". Zvuči sick, jelda? Isuse, ovo se nikom ne dešava, nikom. Što je najgore od svega, stvarno je ljudi cijene i vole i ja se sad osjećam kao frikuša. Zla frikuša. :tuzni:
A jedna žena koju poznajem dobro mi ju je "otračala" odnosno dala mi loše info o njoj i to mi je sjelo ko budali šamar na ovo sve otprije. :tuzni:
Imala sam i ja jednu takvu, samo sto je jos usput bila zaljubljena u mene.

I, naravno, ja sam se osjecala lose jer me cura zivcira i jer je izbjegavam.

Koliko sam cula, vec se par godina lijeci od shizofrenije. Ja bih se na tvom mjestu pazila :ne zna:

P.S. ja imam uglavnom musko drustvo i jesu oni na neki nacin jednostavniji, ali i sjebaniji na neki drugi nacin.

Mislim da postajem sve asocijalnija s godinama. Uskoro cu se odseliti u sumu i zivjeti s vukovima. To bi mi najvise odgovaralo.
Desire makes slaves out of kings.
elma

Post 16 Aug 2013, 19:41

ja sam čak mislila isprovocirati svađu sa S., ali oko sasvim desete stvari. samo, to mi se isto čini ludo, a i ne znam bih li to mogla izvesti, morala bih izmisliti nešto o sebi čak. osim toga, ona bi se vjerojatno krvila oko toga nečega (:D) , a onda se sutradan pravila da ništa nije bilo i od mene radila budalu da što se ljutim oko sitnica :mama:
S. se druži s dečkima većinom, ali se ne baca baca baš po njima. doduše, prije par godina se šamarala (doslovno :D) s nekom ženskom oko jednog lika, ali ja sam to tad kad mi je prepričavala pripisala mladosti, a ne luđaštvu :zubo:
i što je najgore, imamo tu jednu zajedničku prijateljicu, ali hrpu zajedničkih poznanika. tko zna što će ona pričati o meni kasnije :mama:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 19:42

Éowyn » wrote:
Imala sam i ja jednu takvu, samo sto je jos usput bila zaljubljena u mene.

I, naravno, ja sam se osjecala lose jer me cura zivcira i jer je izbjegavam.

Koliko sam cula, vec se par godina lijeci od shizofrenije. Ja bih se na tvom mjestu pazila :ne zna:
Evo, vrag mi nije dao mira i išla sam na fejsu opet čitati što je to bilo tog dana. I čitam te rečenice "od svih baš si me ti" implicitno rečeno - izdala i ne vjerujem... Onako, grozan osjećaj, da te netko istodobno razapinje zbog nečeg što nije istina i onda te u idućoj rečenici obasipa "ljubavlju".
I dalje se čudim svim tim ljudima koji su s njom super, djeluju normalno, šta ja znam.

Pa čuj, čula sam određene stvari, ne znam zasigurno što je u pitanju, ali nešto nije u redu, samo ona to kanalizira na društveno prihvatljiv način.
Ne znam, ja sam tako umorna, preumorna da se za mene kače problematične osobe. Majke mi, na rubu sam snaga za to. Mislila sam da će to prestati, ali čini se da ja sebe moram mijenjati iz korijena.. ili me netko traži da mu budem terapeut, ili me netko ovako svojata, ili nešto treće... Imala sam jednu kratko, prije par godina, umjetnica, luda ženska posve, upoznale smo se uživo i nakon toga mi je napravila neku spačku i trač i jedva sam pobjegla, inače je zamalo otrovala naj frendicu odnosno ubila tabletama. :facepalm: Ima sigurno neku dijagnozu, ali se ne liječi. E da, funny thing, ta mi se prijetila da ću žalit z anjom i da je nikad neću zaboravit. :S :rofl: Well, tu je bila u pravu, u vezi ovog drugog. :zubo:

Eto, sad će netko reći da ovdje serem kako sam jadna, a na fhru se kurčim, samo ne znam di bi ovo tamo pisala, možad na Psihokauču, draže mi ovdje izbacit. A i jebe mi se, još i toj patologiji da vodim računa. :facepalm:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 19:44

elma » wrote:ja sam čak mislila isprovocirati svađu sa S., ali oko sasvim desete stvari. samo, to mi se isto čini ludo, a i ne znam bih li to mogla izvesti, morala bih izmisliti nešto o sebi čak. osim toga, ona bi se vjerojatno krvila oko toga nečega (:D) , a onda se sutradan pravila da ništa nije bilo i od mene radila budalu da što se ljutim oko sitnica :mama:
S. se druži s dečkima većinom, ali se ne baca baca baš po njima. doduše, prije par godina se šamarala (doslovno :D) s nekom ženskom oko jednog lika, ali ja sam to tad kad mi je prepričavala pripisala mladosti, a ne luđaštvu :zubo:
i što je najgore, imamo tu jednu zajedničku prijateljicu, ali hrpu zajedničkih poznanika. tko zna što će ona pričati o meni kasnije :mama:
Grozno je to kad ste u RL isprepletene, RL ljude je teže izbjeć kad nešto pođe krivo.
Ali očito te ždere i muči, mislim da bi ti bilo lakše da to srežeš nekako. Pazi mene. :rofl: Doduše, znam ja srezat, al daleko prekasno po moj duševni mir.
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 19:52

Éowyn » wrote:
P.S. ja imam uglavnom musko drustvo i jesu oni na neki nacin jednostavniji, ali i sjebaniji na neki drugi nacin.

Mislim da postajem sve asocijalnija s godinama. Uskoro cu se odseliti u sumu i zivjeti s vukovima. To bi mi najvise odgovaralo.
Dijelim osjećaj. Najgore je što te ljudi žale kad počneš tako razmišljati, ali kad pogledam sva sranja što sam doživjela, onako, žalim se više kad nastojim biti ok s nekim tko nije ok ni sebi ni meni.
Znam sve u teoriji, granice, pičke materine, ali u praksi uvijek zašteka. Ja još uvijek osjećam paralizirajuću krivnju spram ove ženske, bez obzira što racionalno znam da je emocionalni vampir i znam da će me to još držati neko vrijeme i nakon rezanja kontakata.
elma

Post 16 Aug 2013, 19:54

inače je zamalo otrovala naj frendicu odnosno ubila tabletama. :facepalm: Ima sigurno neku dijagnozu, ali se ne liječi. E da, funny thing, ta mi se prijetila da ću žalit z anjom i da je nikad neću zaboravit. :S :rofl: Well, tu je bila u pravu, u vezi ovog drugog. :zubo:
:horor:
a ovo drugo da je neš zaboravit :rofl:

provociranje svađe, bježanje s kave, izmisliti da imam F dijagnozu - o svemu tome sam razmišljala. eto, ja postajem psihopat od druženja s njom :horor:
al vjerujem da ću je se riješiti do kraja godine, jer morat ćemo se vidjeti kad tad, i vjerojatno ću puknuti kod tog susreta kad počne filozofirati, pa neka svi misle da sam luda :durica:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 19:56

elma » wrote:
:horor:
a ovo drugo da je neš zaboravit :rofl:

provociranje svađe, bježanje s kave, izmisliti da imam F dijagnozu - o svemu tome sam razmišljala. eto, ja postajem psihopat od druženja s njom :horor:
al vjerujem da ću je se riješiti do kraja godine, jer morat ćemo se vidjeti kad tad, i vjerojatno ću puknuti kod tog susreta kad počne filozofirati, pa neka svi misle da sam luda :durica:
Zapamti, ona je luđa od tebe. :rofl: :rofl: Ne moš ti napravit što ona ne može riješit. :mudri: :crying:

Btw, ota me sestrom zvala nakon dva mj i manje. U moju obranu, imala sam 23 tad. :tuzni: :facepalm:
elma

Post 16 Aug 2013, 19:59

sekice :rofl:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 20:00

elma » wrote:sekice :rofl:
:mama:

Zamalo mi je policiju navukla na vrat. Čru stori.
Ni luk jela ni mirisala, što me sjetilo na moju prvu naj frendicu koja je išla krasti u trećem osnovne, a ja sam išla budala s njom i zamalo smo obje završile na policiji. :mama:
Nikad se nisam družila s normalnim ljudima, nikad. :tuzni:
elma

Post 16 Aug 2013, 20:05

krasti u 3. osnovne :horor: :rofl:
ja sam imala jednu još luđu od S. jedno 10 puta u srednjoj, ali o njoj ne smijem jer obožava forum i ne bi čudilo da ovo svaki dan čita. a ona je jedna od onih koji bi me mogli dočekati u mraku i pospremiti u škrinju :zubo: prejerujem, al stvarno je luda- još uvijek ne prođe, recimo, mjesec dana, a da je se ne sjetim. a uopće ne kontaktiramo već godinama i nemamo zajedničke prijatelje
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 20:07

elma » wrote:krasti u 3. osnovne :horor: :rofl:
ja sam imala jednu još luđu od S. jedno 10 puta u srednjoj, ali o njoj ne smijem jer obožava forum i ne bi čudilo da ovo svaki dan čita. a ona je jedna od onih koji bi me mogli dočekati u mraku i pospremiti u škrinju :zubo: prejerujem, al stvarno je luda- još uvijek ne prođe, recimo, mjesec dana, a da je se ne sjetim. a uopće ne kontaktiramo već godinama i nemamo zajedničke prijatelje
Dobro, ja sam se godinama družila s luđakinjom i zvala je najboljom prijateljicom osim kad sam pokušavala uteć od nje, jedno svake dvi godine. :zubo: To je ona Hitleroljupka. :zubo: Čula sam na kraju da mi je zamjerila što je nisam odgovorila da ne bulingira jednu curu iz društva. To je uzela kao dokaz mog zla. :S :rofl:

Rekla bih čak da ja u njima budim ludost, ali previše sam čula priča što su radile drugima da bih u to vjerovala. :zubo:
elma

Post 16 Aug 2013, 20:11

Hitleroljupka :horor:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 20:12

elma » wrote:Hitleroljupka :horor:
I onda kad mi vele da nisam tolerantna. Da sam militantno ulijevo. :facepalm: Da, mrzila je Srbe, Židove, Rome, sve onako po peesu i govorila da ih je Hićo sve trebao riješit. :zubo: Doduše, nije to u mom gradu neki skandal, ja sam tek kasnije saznala da je to veliki skandal.
  • Information