Ostavka ili ne?

Stare teme i začeci foruma

Želite li da podnesem ostavku na mjesto gazde foruma?

Poll ended at 12 Aug 2013, 12:39

Da
10
59%
Ne
7
41%

Total votes: 17
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 13 Aug 2013, 17:35

Éowyn » wrote:
A dobro :ne zna:

Ja sam ponudila da cu preuzeti forum, ti si gazda i ti biras :mig:

Mislila sam na njen doprinos.forumu u odnosu na Vere i Polinu (ili Polina, ne znam sto je tocno) od samog pocetka foruma.

Nisam pratila njen opus toliko detaljno, ali mislim da prije perme treba ispucati druge sankcije.

Eto, ja sam pokusala.
Halo, bona - koji njezin doprinos? Zar stvarno uopće ne mariš za rakiju?

Može li netko drugi kome je stalo do rakije?

Koji je to doprinos Eli ovom forumu, dajte me prosvijetlite? :confused:

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 13 Aug 2013, 17:41

judolino » wrote: Šteta, upravo si pala na dno liste.

Hajde mi nađi Elin pozitivan doprinos ovom forumu i ja ti odmah dam četiri litre rakije.

Sve što Eli radi otkako je Stič meni prepustio forum je podrivanje tog istog foruma jer se ne može pomiriti s tim da sam ga ja dobio. A dokazala je da u svojoj zločastoći ne preže ni od čega.

Ne znam... Miki, jel bi ti preuzeo forum pod uvjetom da ne odbaniraš Eli?

Cuj, ne zelim se nikom zamirat, ali ako ti kazes da se Eli ne odbanira, sigurno imas opravdan razlog, pa glede tog, podrzavam tu odluku, te ako ja preuzmem tvoju ulogu ucinit cu sto trazis, jer te stujem kao forumasa koji mi je omogucio azil.

Eli, nista osobno.

Inace, ta domena godisnje kosta...koliko?
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 13 Aug 2013, 17:49

miky0 » wrote:

Cuj, ne zelim se nikom zamirat, ali ako ti kazes da se Eli ne odbanira, sigurno imas opravdan razlog, pa glede tog, podrzavam tu odluku, te ako ja preuzmem tvoju ulogu ucinit cu sto trazis, jer te stujem kao forumasa koji mi je omogucio azil.

Eli, nista osobno.

Inace, ta domena godisnje kosta...koliko?

Sad je oko sto eura, čini mi se. Dobiješ popust ako nemaš puno trolova na forumu.
Éowyn

Post 13 Aug 2013, 17:53

Koliko clanova ima na ovom forumu? Ako se ne varam, ona je u pocetku bila prilicno aktivna i ostavljala je suvisle postove.
Nije bas da su ostali trkeljasi puskom branili trkeljanje u slucaju potrebe :ne zna:
Kakav je doprinos itko konkretno mogao dati?

Na kraju krajeva, meni je najpametnije da odmah.prestanem pisati, jer, ne da nisam dala nikakav doprinos, vec vecina forumasa nema pojma niti tko sam ja.

Moje misljenje je da se nju ne bi trebalo trpati u isti kos s ona dva trola i da su se trebale prvo ispucati druge sankcije.

Sasvim je nebitno sto ja mislim o tome sto je pisala. To, po mom misljenju, nije za permu. Ne odmah.

Puno drugih clanova je takoder dalo svoj doprinos sveopcem cirkusu. Ja bih 'nagradila' i izrugivanje na temelju broja brakova, debljine, godina i babe :ne zna:

Moja ponuda i dalje stoji, no zadrzavam pravo na svoje misljenje.
Desire makes slaves out of kings.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 13 Aug 2013, 18:00

Éowyn » wrote:Koliko clanova ima na ovom forumu? Ako se ne varam, ona je u pocetku bila prilicno aktivna i ostavljala je suvisle postove.
Nije bas da su ostali trkeljasi puskom branili trkeljanje u slucaju potrebe :ne zna:
Kakav je doprinos itko konkretno mogao dati?

Na kraju krajeva, meni je najpametnije da odmah.prestanem pisati, jer, ne da nisam dala nikakav doprinos, vec vecina forumasa nema pojma niti tko sam ja.

Moje misljenje je da se nju ne bi trebalo trpati u isti kos s ona dva trola i da su se trebale prvo ispucati druge sankcije.

Sasvim je nebitno sto ja mislim o tome sto je pisala. To, po mom misljenju, nije za permu. Ne odmah.

Puno drugih clanova je takoder dalo svoj doprinos sveopcem cirkusu. Ja bih 'nagradila' i izrugivanje na temelju broja brakova, debljine, godina i babe :ne zna:

Moja ponuda i dalje stoji, no zadrzavam pravo na svoje misljenje.
Reci mi, bi li tebe veselilo da sad ovdje objavim tvoje osobne podatke, a mogao bih?
miky0
ST Leader

Post 13 Aug 2013, 18:15

judolino » wrote: Sad je oko sto eura, čini mi se. Dobiješ popust ako nemaš puno trolova na forumu.
Ajde istakni kandidature svih nas zainteresiranih, pa nek trkeljasi odluce, a tvoj glas vridi za 3.
Dawn

Post 13 Aug 2013, 18:21

da sam znala da će potencijalni kandidat za nasljeđivanje trkeljanja biti miky0 nebih glasala za to da judolino ode s pozicije gazde. nebi. napravila bih 125 klonova i sa svih bih glasa "ne". i onda još 125 za svaki slučaj.

miky0 nhf, al tebi dat u ruke forum je kao da se petogodišnjaku da auto. nije najnoviji, nije najvrijedniji, al je nečiji i nije fer da ga ti sam tak spizdiš u prvi zid. a hoćeš.
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
miky0
ST Leader

Post 13 Aug 2013, 18:24

Dawn » wrote:da sam znala da će potencijalni kandidat za nasljeđivanje trkeljanja biti miky0 nebih glasala za to da judolino ode s pozicije gazde. nebi. napravila bih 125 klonova i sa svih bih glasa "ne". i onda još 125 za svaki slučaj.

miky0 nhf, al tebi dat u ruke forum je kao da se petogodišnjaku da auto. nije najnoviji, nije najvrijedniji, al je nečiji i nije fer da ga ti sam tak spizdiš u prvi zid. a hoćeš.

Volio bi cut, sto ne valja sa mnom???
Dawn

Post 13 Aug 2013, 18:38

previše sam čitala PŽK na velikom forumu, a znaš i sam da se prvi dojam teško promjeni. :ne zna:

ne kažem da si loš forumaš, samo uopće nemam dojam da bi bio dobar gazda. evo primjer. judolinu je uvjet za novog gazdu to da ne odbanira permabanirane (:zgsash:) i Eowyn je to odbila jer, ono, cura ima neki stav o cijeloj priči, a ti si automatski skočio do dobar pesek i rekao "da, da, gazda, da, da". jepote, daj neko svoje mišljenje, svoje viđenje stvari. judolino u slučaju elli je faktički "sam protiv svih", odnosno sam protiv njih par koji uopće ovdje pišu, a ti si automatski stao na njegovu stranu bez da znaš šta, kako i zašto. bez da kažeš "pa vidjet ćemo". ok, možda lažeš, možda bi ju odbanirao, ali opet, što to govori o tebi osim da danas pričaš jedno, a sutra radiš drugo :ne zna:

ne, nije bitno (meni) to dali će se elli obanirati jer se ne kužim i nije me, iskreno, ni briga, to je samo primjer toga da si ti u stanju ljubit nečije čizme samo da bi došao do te neke "titule" vlasnika foruma. big, faking, dil. ja bi forum dala u ruke nekome tko je malo manje zagrijan za to da bude gazda, a malo više zagrijan za to da bude "ofarbani" forumaš.

miky, opet nhf, ali imam tako gadan osjećaj (koji me rijetko prevari) da bi se ti ovdje razbaco prvi dan "vladanja", radio klanove i općenito sve jako loše vodio. uostalom, sumnjam da ljudi koji imaju nekoliko tisuća postova žele nekoga tko ovdje faktički i ne piše.

nadam se da sam dovoljno detaljno objasnila :D
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 13 Aug 2013, 18:53

Zekoslawa, sunce mamino, aj preuzmi vorum. Aj. Evo te i judolino želi. Pojmi neđe među tizim uhovima rijetkost momenta u kojem on i ja uspismo isto mislit i preuzmi kormilo. Mi ćemo bit fini i dragi i mili i otvarat ćemo puno suvislih tema i povatat ćemo ti sve Štrumfove, budeš li htjela.
Aj.
Aj, jeboteja.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 13 Aug 2013, 18:56

Još, još!

Dobro je krenulo... :rofl:

A po gazdi se može srat, zato jer gazda želi vlast?

A kad netko drugi treba preuzeti odgovornost vlasti, onda se pokaže da to i nije sam tak, je li?

Ma da se razumijemo, ovo s oslobađanjem Eli je čisto trolanje, kad prepustim vlast - naravno, ako budem imao kome, a za sada je tu nekoliko kandidata - ne mogu ja više diktirati uvjete.

Ja ću se povući u stepu, a vi vratite Eli i uživajte u njezinom društvu, ko što ste uživali i prije nego što sam se ja u sumraku svoje totalitarističke psihe obrušio na njenu malenkost...

Jebe mi se živo kaj bu novi gazda radil - ja sam od tada pa-pa... A vi radite tu PŽK do mile volje, tračajte, igrajte gumi-gumi, danas se ližite, a sutra si zabijajte noževe u leđa...

I još nešto, miševi maleni: neću vam dati niti jedan razlog da me uspoređujete s onim pederom ZgSashom osim po pitanju prepotentnosti i bahatosti - tu si, priznajem, nemrem pomoći...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 13 Aug 2013, 19:05

nina williams » wrote:Zekoslawa, sunce mamino, aj preuzmi vorum. Aj. Evo te i judolino želi. Pojmi neđe među tizim uhovima rijetkost momenta u kojem on i ja uspismo isto mislit i preuzmi kormilo. Mi ćemo bit fini i dragi i mili i otvarat ćemo puno suvislih tema i povatat ćemo ti sve Štrumfove, budeš li htjela.
Aj.
Aj, jeboteja.
Žao mi je, ali drugarica Zekoslawa nije pokazala osobine čoveka, druga i starešine koje su neophodne da se vodi jedan dobar forum.

Dapače, baš je temeljito sjebala stvar, kad je već izgledalo da ćemo prevladati krizu, on je zbog neiskustva i/ili glposti i/ili neznanja zabila klip u kotače.

E sad, ako se novi gazda pokaže dobar i ako forum bude bolje funkcionirao, ispast će da je ipak povukla dobar potez.

Vidjet ćete - jer sumnjam da ću ja gledati...
Leteća
babin nakurnjak

Post 13 Aug 2013, 19:14

Dawn » wrote:previše sam čitala PŽK na velikom forumu, a znaš i sam da se prvi dojam teško promjeni. :ne zna:

ne kažem da si loš forumaš, samo uopće nemam dojam da bi bio dobar gazda. evo primjer. judolinu je uvjet za novog gazdu to da ne odbanira permabanirane (:zgsash:) i Eowyn je to odbila jer, ono, cura ima neki stav o cijeloj priči, a ti si automatski skočio do dobar pesek i rekao "da, da, gazda, da, da". jepote, daj neko svoje mišljenje, svoje viđenje stvari. judolino u slučaju elli je faktički "sam protiv svih", odnosno sam protiv njih par koji uopće ovdje pišu, a ti si automatski stao na njegovu stranu bez da znaš šta, kako i zašto. bez da kažeš "pa vidjet ćemo". ok, možda lažeš, možda bi ju odbanirao, ali opet, što to govori o tebi osim da danas pričaš jedno, a sutra radiš drugo :ne zna:

ne, nije bitno (meni) to dali će se elli obanirati jer se ne kužim i nije me, iskreno, ni briga, to je samo primjer toga da si ti u stanju ljubit nečije čizme samo da bi došao do te neke "titule" vlasnika foruma. big, faking, dil. ja bi forum dala u ruke nekome tko je malo manje zagrijan za to da bude gazda, a malo više zagrijan za to da bude "ofarbani" forumaš.

miky, opet nhf, ali imam tako gadan osjećaj (koji me rijetko prevari) da bi se ti ovdje razbaco prvi dan "vladanja", radio klanove i općenito sve jako loše vodio. uostalom, sumnjam da ljudi koji imaju nekoliko tisuća postova žele nekoga tko ovdje faktički i ne piše.

Gle, ovo mi je koma. Mislim da nije fer tako srat po mikiju na temelju nekih površnih dojmova. Ako i je malo šumast, u njemu ne vidim nikakve zloće.

Da se razumijemo, nisam kontra Eowyn, u CV-ju bi joj moglo stajati "expirience in hearding cats" :, ali nisam sigurna koliko to njoj zapravo treba. Ona je mod na velikom ( :giggle: ) forumu, dok miki tamo ima parcijalu, i to na PDF-u koji ga najviše zanima.

Mislim da bi mu trebalo dati priliku da se izrazi - kao gazda, admin, mod politike, svejedno. Vidjeli smo ga kao opoziciju, pa me baš zanima kakav bi bio na vlasti.

Stav o banovima mi je nebitan. BMK tko će biti odbaniran a tko neće, i tako ne namjeravam previše visjeti ovdje, samo čekam da vidim kako će završiti ova 'revolucija'.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Dawn

Post 13 Aug 2013, 19:24

Leteća » wrote:
Gle, ovo mi je koma. Mislim da nije fer tako srat po mikiju na temelju nekih površnih dojmova. Ako i je malo šumast, u njemu ne vidim nikakve zloće.

Da se razumijemo, nisam kontra Eowyn, u CV-ju bi joj moglo stajati "expirience in hearding cats" :, ali nisam sigurna koliko to njoj zapravo treba. Ona je mod na velikom ( :giggle: ) forumu, dok miki tamo ima parcijalu, i to na PDF-u koji ga najviše zanima.

Mislim da bi mu trebalo dati priliku da se izrazi - kao gazda, admin, mod politike, svejedno. Vidjeli smo ga kao opoziciju, pa me baš zanima kakav bi bio na vlasti.

Stav o banovima mi je nebitan. BMK tko će biti odbaniran a tko neće, i tako ne namjeravam previše visjeti ovdje, samo čekam da vidim kako će završiti ova 'revolucija'.
ja ne serem po mikiju nego govorim ono što mislim, a ak je to sranje po mikiju onda mu mogu samo reći "sorry :giggle:". nije mi namjera srati po ikome, samo sam htjela izrazit svoje mišljenje.

ček to što miki ima parcijalu je prednost? i to na PDF-u koji ga najviše zanima? zar to ne govori da se radi o čovjeku koji nema samokontrole dovoljno da ne sere tamo gdje spava? mislim, ja sam tražila parcijalu na trešu, da se kandidiram za sabor? :misli:

priliku da se izrazi - zašto? ajmo onda svi zajedno kupit tu faking domenu i svi se zajedno izražavat ko složna braća jer nije fer da se npr meni uskrati pravo da se izrazim kao gazda :durica:

(nemogu preko mobitela rezat kvoutove. mislim, mogu, al mi se neda :zubo:)
Leteća
babin nakurnjak

Post 13 Aug 2013, 19:30

Dawn » wrote:
priliku da se izrazi - zašto? ajmo onda svi zajedno kupit tu faking domenu i svi se zajedno izražavat ko složna braća jer nije fer da se npr meni uskrati pravo da se izrazim kao gazda :durica:
Pa kupite, tko vam brani. ;)

Recimo, ti i miki se složno organizujte, nađite još četvoro ljudi, podijelite vlasništvo, a na mjestu gazde se izmjenjujte svaki mjesec, kao što je judolino već predložio. :ne zna:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 13 Aug 2013, 19:30

To, Dawn, to!

Mislim da su mnogi ovdje zaboravili kako to veličanstveno izgleda radničko samoupravljanje... :giggle:
Leteća
babin nakurnjak

Post 13 Aug 2013, 19:32

Jebateled, ovo je stereo. :rofl:

Ćeš me skupit u devet?
Dawn

Post 13 Aug 2013, 19:35

Leteća » wrote:
Pa kupite, tko vam brani. ;)

Recimo, ti i miki se složno organizujte, nađite još četvoro ljudi, podijelite vlasništvo, a na mjestu gazde se izmjenjujte svaki mjesec, kao što je judolino već predložio. :ne zna:
nej me nasmijavat :rofl:

evo, da mi se kupuje domena i da mi se zajebava s (nekom) stranicom na netu, napravila bih to, ali mi se ne zajebava. nemam potrebno informatičko znanje niti živce da se natežem s ljudima. kad si u boji svi te ionako pljuju, a ja nisam (još) dovoljno poludila da sama sebi zakeljim metu na čelo.

sumnjam da bi sad bilo teško preuzet forum od judolina jer ono, "vidi njega, fuj, bljakac", ali veliki forum nam je idealan primjer kako to izgleda "godinu dana kasnije". stvari se nisu (značajno) promjenila, a i one koje jesu, najčešće su se promjenila na gore. pa jebiga onda.

uostalom, ja sam na ovom forumu, koliko? mjesec i pol i znam ravno četvero ljudi. i da si hoću skupit ekipu za zakupit domenu, moj uspjeh bi bio ravan čudu :)
Leteća
babin nakurnjak

Post 13 Aug 2013, 19:50

Dawn » wrote:
nej me nasmijavat :rofl:

kad si u boji svi te ionako pljuju, a ja nisam (još) dovoljno poludila da sama sebi zakeljim metu na čelo.

sumnjam da bi sad bilo teško preuzet forum od judolina jer ono, "vidi njega, fuj, bljakac", ali veliki forum nam je idealan primjer kako to izgleda "godinu dana kasnije". stvari se nisu (značajno) promjenila, a i one koje jesu, najčešće su se promjenila na gore. pa jebiga onda.

Da bi reč rekla. :cerek:
Éowyn

Post 13 Aug 2013, 19:52

judolino wrote: Reci mi, bi li tebe veselilo da sad ovdje objavim tvoje osobne podatke, a mogao bih?
Od trenutk kad si dobio uvid u moje privatne podatke, postoji mogucnost da ih siris dalje. I ja tu nista ne mogu. Jebi ga :ne zna:

Da bi mi bilo drago, ne bi, ali vise zbog toga sto bih shvatila da sam se po tko zna koji put prevarila u nekome :zubo:

Ja sam preveliki anonimus da bi otkrivanje mog identiteta imalo ikakav poseban znacaj za moj privatan zivot.

Sve i da to odlucis napraviti, mogu ti obecati da meni nikad ne bi palo na pamet otkriti tvoj identitet iz nekakve osvete.

Ja sam se ponudila da cu preuzeti forum uglavnom zato sto nitko drugi nece i zato sto me nije bas lako izbaciti iz takta. Da mi treba dodatan posao, pa bas i ne.

Sto se Elli tice, ja imam uvid samo i iskljucivo u one postove koji su jos na forumu. Ako je nesto brisano, odakle da pobogu znam sto je pisala :ne zna:
Desire makes slaves out of kings.
Zekoslawa

Post 13 Aug 2013, 20:12

Ej, druže, ajd me malo nemoj tu potezati, priti pliz. Nismo se razišli oko forumskih pitanja, pa prema tome moš me baš i preskočit.
miky0
ST Leader

Post 13 Aug 2013, 21:24

Dawn » wrote:previše sam čitala PŽK na velikom forumu, a znaš i sam da se prvi dojam teško promjeni. :ne zna:

Cuj, ti govoris kao da ja nemam vlastito misljenje, sto znaci da moje postove s velikog foruma nisi citala s razumjevanjem. Na osnovu tvog nebitnog zakljucka, ja zakljucujem da buduce polemiziranje s tobom nema smisla.

No, u duhu dobro-forumske suradnje, duzan sam objasnit, zasto sam se dodvorio judoliniju naspram eli.

Jer je za moju sudbinu na ovom forumu iskljucivi krivac judolino, koji mi je dao sansu, nakon skartavanja moderatora s velikog foruma.

Ja, iako sam kod dosta forumasa omrazen, isto tako jesam kod pojedinaca omiljen, te sam svakako pogodan za vladajucu ulogu, jer necu pogodovat nikom. Osim Vama, trkeljasima, te moja uloga sefa nebi bila ni osvetnicka, a ni ratoborna, pa makar ovdje dosli i rezonator i c strile.

Inace, sklon sam rotirajucem predsjednistvu, sto moj avatar i dokazuje.
MightyMe

Post 13 Aug 2013, 21:57

Prvo, Judolino ti nije da šansu, nego ga je čisto bolija kurac za tebe. Ka i sve ostale. Ako ćeš pisat piši, ako nećeš nemoj, samo nemoj sranja radit i to je to.

Drugo, kakve veze ima činjenica da ti je da šansu s time jel njegova odluka oko Elli ispravna? Vidiš, takvo zaključivanje i nije baš kvalitetno. A isto tako, ni svit ni ljudi nisu crno-bili. Tako da njegova jedna dobra odluka(ti tvrdiš da je to davanje tebi prilike) ne povlači ostale dobre odluke.(Ne povlači ništa, for that matter)

Treće, uvjerenja san da je gazda dobro procijenija tvoje intelektuane sposobnosti i da ti baš zbog njih oće dat forum. Zbog njih i zbog svih ostalih koji ode pišu. :)
miky0
ST Leader

Post 13 Aug 2013, 23:12

MightyMe » wrote: 1.Prvo, Judolino ti nije da šansu

2.nego ga je čisto bolija kurac za tebe.

3.Ka i sve ostale. Ako ćeš pisat piši, ako nećeš nemoj, samo nemoj sranja radit i to je to.

4.Drugo, kakve veze ima činjenica da ti je da šansu s time jel njegova odluka oko Elli ispravna?

5.Vidiš, takvo zaključivanje i nije baš kvalitetno.
6.A isto tako, ni svit ni ljudi nisu crno-bili.

7.Tako da njegova jedna dobra odluka(ti tvrdiš da je to davanje tebi prilike) ne povlači ostale dobre odluke.(Ne povlači ništa, for that matter)

8. uvjerenja san da je gazda dobro procijenija tvoje intelektuane sposobnosti i da ti baš zbog njih oće dat forum. Zbog njih i zbog svih ostalih koji ode pišu. :)
1. Prvo, judolino mi je dao sansu, pozivom preko PM-a s onog foruma, uvidjevsi nepravednu odluku s onog foruma.

2. Moram priznat da mi je ovo novost. Nisam znao da je judolino sklon intimnosti s pripadnicima istog spola.

3. Normalno, bdi normalan i bit ce sve ok.

4. Velike. Ja sam rekao da ne znam uzrok problema izmedju eli i njega, ali kao forumas mi je on drazi, i moj je izbor u tom slucaju realan. Ako mi netko ukaze na proslost sukoba, mozda misljenje promjenim.

5. Dopusti, da i ja imam takvo misljenje o tvojoj opaski.

6. Eto vidis, molim da mi tako niti ne sudis, jer svijet a ni ljudi, nisu crno-bijeli.

7. Slazem se. Ja priznajem, nisam bezgresan.

8. Molio bi te objasnjenje napisanog.
Dawn

Post 13 Aug 2013, 23:20

miky0 » wrote:
Cuj, ti govoris kao da ja nemam vlastito misljenje, sto znaci da moje postove s velikog foruma nisi citala s razumjevanjem. Na osnovu tvog nebitnog zakljucka, ja zakljucujem da buduce polemiziranje s tobom nema smisla.

No, u duhu dobro-forumske suradnje, duzan sam objasnit, zasto sam se dodvorio judoliniju naspram eli.

Jer je za moju sudbinu na ovom forumu iskljucivi krivac judolino, koji mi je dao sansu, nakon skartavanja moderatora s velikog foruma.

Ja, iako sam kod dosta forumasa omrazen, isto tako jesam kod pojedinaca omiljen, te sam svakako pogodan za vladajucu ulogu, jer necu pogodovat nikom. Osim Vama, trkeljasima, te moja uloga sefa nebi bila ni osvetnicka, a ni ratoborna, pa makar ovdje dosli i rezonator i c strile.

Inace, sklon sam rotirajucem predsjednistvu, sto moj avatar i dokazuje.
po ovome što si napisao meni se čini da ti stvarno i nemaš vlastito mišljenje (što nisam mislila do sad) već gledaš judolina kao nekog boga koji pogriješit ne može. a to je judolino. :misli:

no dobro. ja znam da su moji trkeljaški dani gotovi onog dana kad jedan miky0 postane gazda. :kava:
  • Information